Шефът на НСО: Не трябва да охраняваме неактивни политици

Ген. Красимир Станчев смята, че правилникът на службата трябва да се промени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм убеден, че записите са направени в ситуация, в която охраната е била близо до него. За мен тези записи са с неизвестен източник", коментира шефът на НСО записите с гласа на премиера Борисов. Странно,не споменава записите са фалшиви????А че са от неизвестен източник,за мен това означава че записите са оригинални,въпросните записи обаче не съдържат компроментираща информация,некви партийнофирмени инфантилни интирижки,ако снимките обачемс окажат истински а не фотошоп те това ще е големио удар ще падне сурвакане по пернишки и тогава ще трее да си подаде оставката и да стане оперативно интересен за Гешев.

Задължително е да охраняват простата пу.ка ат Кърджали то.

На тази служба не и трябва генерал,а кадърен полковник и задължително да се намали щата наполовина.

Те не се оправиха с 5 мед.сестри и не можаха да ги свалят от прозореца ще пазят политици. Да ходят за парцалки на Деса и да не се пънат много.

Как е, бай Станчев, неприятно ли е да те ползват като охранителче на Доганя? Така ли си си представял кариерата си? Доганят реди гешефти и трупа милиарди на наш гръб, а ти вардиш ташаците му да не ги гръмне някой друг престъпник. За толкова години ти защо не се обади, а чак сега?

красимир станчев ако си мисли, че някой ще му повярва, че подполковник от нсо е движил фирма за убийства ей тъй, като самодеец, или е наивник, или мисли другите за глупаци

Ахмед Насран сега какъв ще го дърви без ДЪРЖАВНА ОХРАНА?

Не са виновни НСО за записите! Не те са ги правили и не те са карали Борисов да си отваря устата. НСО охраняват обектите от вън. Домакинът решава кого да приеме вътре и си носи отговорността за това. Явно е, че записите са направени от човек близък до Борисов. В крайна сметка не е важно кой, кога и как ги е направил, а тяхното съдържание. А то е скандално! Както и на снимките! Това което премълчава генерал Станчев е защо Борисов има един взвод охрана. Та всичко това струва пари, а ние все пак не сме нито САЩ, нито Русия, нито пък Франция или Турция. За една шепа държава такива харчове са прекалени.

Службата трябва ли да участва в организацията на убийства? В пазаруване и развозване по бутици ще участва ли? В последно време това видяхме

Не изопачавай нещата! Няма кой да се върже на простотиите ти!

Какво трябва или не няма значение, НСО правят това, което им заповяда Делян.

Депутатите са бързо заменим. Да се ограничи кръга на охраняваните

Така смятаме. Не на нашите данъци за доган и шиши

"Директорът на НСО смята, че службата не трябва да охранява неактивни политици." И ние, дето им плащаме масрафа, сме на същото мнение - не считам Сополя, прасето-паяк и още и още излезли от употреба политици за национално богатство, че да ги съхраняваме до гроб! Но се питам - когато така мъдро НСО е разкрачена между три институции - президент, парламент и премиер - от кого точно се очаква ва ни освободи от това финансово бреме?;)

Скоро НСО ще назначи на работа групата Pussy Riot. За да пазят Караянчева.

Доган активен ли е, или е пасивен, как е според турските представи за нещата

службата не трябва да охранява неактивни политици. МОЖЕ ЛИ СПИСЪК?

и КОЙ ще определя кои са адекватни и кои - не? Лекарска комисия ли?

Най малко Красимир Станчев !