Шефът на КАТ-Благоевград и още четирима полицаи бяха задържани

Спецоперацията е на прокуратурата, ДАНС и "Вътрешна сигурност" на МВР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли е корумпиран полицай ?

Не обичам полицаите. Но не е редно хора на отговорни длъжности да се третират като УГЛАВНИ престъпници. Прокуратурата първи да докаже , че има престъпление. Може и по телефона са се арестуват.

Има ли институция КАТ, или няма? "Пътна полиция" не е ли новото название на КАТ? Или смятате че съществуват и двете /като "грамотните" нотариуси, които пишат в пълномощните "да ме представлява пред КАТ, Пътна полиция, МВР, Полиция и т.н./.

Ами те всичките катаджии са за в кауша!Ние така свикнахме с тяхната корупция,че ако се премахне ,години ще ни трябват да се окопитим!Я, оставате тази работа-тъкмо сме си свикнали.Какво толкава-50-100 лева ,голяма работа!Ама върши работа.А сега по закон що разкарване по инстанции ще има!

Нищо, важно е, че всяка година получават увеличение на заплата тези боклуци...

Как така наричаш полицаите "боклуци" ?

BOKLUCI

Такива снимки искам да виждам всеки ден, фуражки с белезници и не само. Ама искам и ефективни присъди, иначеее...

Преди два месеца регестрирах кола там, и ако не си платиш на посредник няма минаване.

Ама то в цялата страна в КАТ е така бе...нагласена работа

Малиии пречупиха гръбнака и на тази мафия ! Ако тези хубостници изкарваха повече пари, като от наркотици например, можеха да ги осъдят и ... да ги пратят и тях в Дубай при брендо, таки и галевите ! Ама като са малко-доходоносни - сега ще ги пуснат с подписка и ще съберат каквото могат от тях, но няма да има Дубай. А до година ще са пак на същите постове, за да носят повече ! Гарантирано от герП !

Утре ще ги пуснат с подписка...

Заповяда те във Врачанския КАТ да видите как се регистрира кола за два дни и то ако платиш на едни които обикалят колоната от коли

Бойко, ЦЦ, Шиши и Доган трябва да са топ приоритет. Докато не се изринат те няма смисъл да се бара никой друг - защото така системата работи!!! Добра или лоша - системата трябва да работи постоянно, може да е корумпирана, може и да не е, но ако се променя трябва да се променя отгоре надолу, а не обратно!!!

Вътрешна сигурност на МВР на фона на бардака който е в полицията,чака някой да се оплаче и да им свърши работата!ама за какво са те тогава?

ако оставим настрана конкретната вина на задържаните се чудя в Благоевград регистрацията на автомобили за 1 ден като "бърза" ли я броят? Някой от региона може да да каже?

Аз не знам дали хората в България, българското общество си дава напълно сметка какво точно означава и говори високопоставен служител, в управлението, полицията, прокуратурата, съда, службите ДА БЪДЕ ЧЛЕН, ДА БЪДЕ УЛИЧЕН КАТО УЧАСТНИК или лидер в ... ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!! Не мисля, че много хора си дават сметка колко сериозно и симптоматично, колко показателно е това изд общо за институцията и Системата, какво говори това. Оставете за момент конкретния случай и лица, помислете само - тези хора са работили с години там, правили са кариера - КАК!?!, с колеги и клиенти, роднини и приятели, някои от които няма начин да не знаят какво правят и какви са деянията к източниците им на доходи, контактите им. Те са имали и имат началници, които са отговаряли за тях и работата им, които са ги препоръчвали за издигането им. Имаме и - поне на книга - вътрешен контрол! Отчитане на резултати,... Какво ви говори за всичко това ОПГ!?! В малка България, където всички сме братовчеди, особено когато е оперирала по-дълго време!!!

Е па ти на колко 16 години си, та още не си се сблъскал с българската действителност?! За първи път, като дойде на власт Баце имаше някакво чудене:"сега как ще е", понеже той врякаше и кудкудякаше на ляво и дясно как ще се бори с корупцията. Няколко месеца по-късно вече всичко беше от ясно, по-ясно, а именно, че където е капало, пак ще капе, а в момента направо тече.

Цяла България отлично знае и познава организираноте престъпни групи из страната по места и в София, както и лидерите им. Включително местните велможи по феоди, бабаитите и ОПГ и в полицейски участъци, съдилища и прокуратури. Най-пресният и крещящ пример е безобразието, което става в съда с бившия кмет на Трън, където съм изключително любопитен да чуя мотивите на този “съдия” за оправдтелната присъда на такъв местен бабаит с шайката зад него. Отдавна повтарям, че най-опасната престъпност е във властта, прокуратурата, съда, полицията к службите. Няма как престъпници да преборят престъпността, освен да имитират преследвайки дребни такива и прикривайки големите и себе си.

Ами ако никой не беше подал сигнал както става обикновено?тази група щеше да си действа и печели още дълго,къде е вътрешна сигурност на МВР нали те трябва да ги ловят мръсните полицай а не да чакат някой друг да им свърши работата?!

Дайте някоя ефективна присъда накрая!!! Или караме по римския принцип "panem et circenses" (хляб и зрелища)?!

много, ама много се радвам! Години наред по 1500 лева на ден било кокошкарска история!?!И друго- по-рано никой никого не хващаше и всичко беше наред в държавата, така ли?

Добре че някой подал сигнал - иначе 'вътрешна сигурност' не правят разследвания, нямат наблюдения, изобщо са от друга планета ;)) Иначе доказателства няма да се намерят, всички ще отричат, накрая ще ги пуснат, навън ще се обадят на прокурор-1, той ще се обади на друг прокурор-2, който му дължи услуга - защото прокурор-1 е помогнал навремето за определен наш човек на прокурор-2. После двойката ще направи най-некадърното обвинение на което е способен, съгласувано с адвокатите на арестувените, делото ще отиде при съдията който трябва, той ще върне делото и материалите на прокурор-2 за коригиране, такова няма да се случи и делото е предварително обречено на провал. Тези хора са направили по 20-50 000 лева за 1 година, дреме им че ще пръснат 10 бона за разходи..

За някаква дребна кокошкарска далавера се вика телевизия, данс, барети и т.н. А за голямите крадци които окрадоха държавата, както ЦвЦв, ББ, Лиляна Павлова - нищо. Тези от пресата само хвърлят прах в очите на хората...

Има една групичка от бивши служители, която от години регистрира коли на македонци. Явно са близки с чиновниците, защото за тях ред няма, а проблеми никакви при прегледите. Всички са ги виждали.

да не би да е имала 'и кво праим сега?'

Какъвто и да стане, колкото и да получава, където и да отиде, Ганчо си е Ганчо, това е истината, другото е избиване на комплекси. Генът си е ген, нищо не е в състояние да го промени.

Поредната пушилка , без резултати !

Кога беше едното време,когато един възмутен Премиер обеща,че ще премахне бюрокрацията,губенето на време и нерви в КАТ?-беше отдавна.И Премиерът,естествено,забрави. Тази структура е феодална.Тя не е пипана и/или реформирана с десетилетия.И е типична люпилня за корупция.Уж,като прехвърляш кола,без смяна на табелите,през нотариуса,после направо на гишето,вземаш си новите талони и си дотам.....да бе,да!Точно половин работен ден ми костваше цялата "операция".За да мина през 3 гишета,навсякъде с опашки.Мръсно,тегаво,гадно.От 10 гишета,работят 3.Пише че са до 16.30ч.-затварят в 15.50 и си дотам. А иначе лесно.Правиш едно пълномощно,поне 10 орг.групи извършващи услугите има навън.50-100 кинта кихаш,оставяш им документи/пълни с лични данни/ и чакаш позвъняване,кога да минеш за готовата продукция.

Голяма борба с корупцията върви из България!

Отегчена съм , от пушилки !

Мога да ви предложа интересна компания тогава. Стига това да не наранява чувствата ви, госпожице.

комунистическо-мутрафонска партия, генерираща корупция на всички нива (за справка докладът на САЩ)

Не го публикуваха !

но доста хора научиха за този доклад и за изводите там ... а и Боцко не го канят на молитвената закуска в Белия дом, странно защо

Пълният текст на доклада от САЩ , трябва да бъде публикуван !

искаш съвсем да лъсне, че Бойко е екс комунистическа корумпирна мутра ли ? ма тогава ще вземат да ни натресат някой друг, и как ще го управляват ФАЩ после ?

Правилно сте подбрали снимка на катаджийче с безволево лице, лъхащо на поквара, но това не е Данаил Стоицов! Айде малко повече професионализъм дайте, а.

не трябваше да пишат акт на борисов, сега ги чака беляне.

Още няколко бушона гръмнаха. Ако искат да направят нещо, арестите ВСЕКИ ДЕН щяха да са 10-20. Всички знаем, че повечето ченгета са корумпирани и замесени в престъпления. Реално не е ясно полицията какво прави в България. Определено не служи да налага закона. По-скоро е силов придатък към мафията, която ни управлява.

САМО ЧЕ СЛОЖИ ОЩЕ ЕДНА НУЛА 100-200 , НА ДЕН , ДА НЕ КАЖА И НА ВСЕКИ ЧАС !

Албания е държавата на мерцедесите , от 10 автомобила 7 са мерцедеси , като 90% са крадени от Зап. Европа ,..... ЕЙ ТАКА , ОФИЦИАЛНО !

CynepMEH

Е, каква да е причината освен корупция?

--- СОБСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ !

Не може ли да става нормално бърза регистрация на МПС без подкуп? М-р Радев де блее?Да го заключат за създаване на корупционна атмосфера.Аз ли да му върша работата.

В България няма държавен или общински служител, който да не е корумпиран!Сумата на корупционната практика е от 20 до ......./неопределено висока/ лева.Пиша го от 30 годишен опит!

Извод: -Само будалите минават през портата у полето!

Но страшното е , че няма нито един осъден ,отново причината е КОРУПЦИЯ !

... до 50%, че някой път и повече!!!

Май не ги карат по азбучен ред , за заблуда на народа? Преди Б е А!:)))

Нека не се правим на ощипани - това го има навсякъде в държавата и няма шанс никога да спре. Където и да отидеш има ли администрация трябва да дадеш нещо под масата за да ти се свърши работа качествено и навреме , още при бай Тошо беше така и до ден днешен нищо не се изменило. Касае се за балкански манталитет които не може да бъде премахнат по никакъв начин.

На територията, където е КАТ София има официално регистрирана такава фирма-регистрира крадените коли за отрицателно време.А, на бас,че е така!

Сега какво следва? Ебек и шибинг или ще платят таксата и ще ги пуснат без доказателства... Може би Боко ще им каже да се извинят и повече така да не правят.

българия да бъде още най-малко 2-3г. председател на европейския съюз, доказано, че през последните месеци, започнаха арести на различните мафии, нещо което го знаеха и го виждаха и извънземните, но различните институции които трябва да си вършат работата не го знаеха и не го виждаха

Прост човек!Не знаещ и елементарните правила за писане!Нищо не можеш да предложиш, защото си простак!

които си дерибействат от много, много десетилетия по тези територии, които по времето на тошо му лижеха...... за да заемат пост и апартамент в софия

Убеден съм, че простите хора в България са в пъти повече от грамотните и умните!Затова не очаквайте прогрес и просперитет!

Ког и в КАТ-Бургас, за невършене на работа? Всеки си кара както си иска из Бургас, защото няма никакъв контрол!

Докога с тия мафиоти, назначени от Герб?Докога ще спите, българи???

Докато цъфнатнат налъмите, бе червена кратунке! Не разбрахте ли, че вече власт само през крим макарон ще видите?

Това ли за пазители на реда-егати власт държава те затова сме в кереча тъпа нация.

и от това правило няма изключения. Както няма читав митничар. Крият се като лалугери. Характерът на службата е такъв, че просто изкушава и предразполага към корупция. В малки суми, но редовно, и от много хора, а това вече е голяма сума.

Фейк нюз

Започвам да подозирам " Вътрешна сигурност" във авторство на хорски сплетни с цел ала-бала.Преди време ни проглушиха ушите с някаква операция"Палка", ОПГ от катаджии и тъна мъна. Оказа се,че нямат доказателства за твърденията си и задържаните са оправдани от съда.Нещо мирише, защото изтеклите СРС-та и разни други работи едва ли са работа на катаджии.....Все пак ги разбирам- полицията е на долен праг стъпало и всеки си трие краката в нея.По друго е да си спец , анти и да се правиш на герой по брифинги.Мда-а-а-а,рибата мирише откъм главата, но се чисти откъм опашката.Не са добре нещата!

Тоя на снимката как само е хванал палката...

Ако утре МС закрие МВР с един удар ще разбие най-голямата ОПГ в страната.

Защо само в Благоевград? Има още 29 области. В което и РПУ се огледат половината са за арестуване!

...останалите 27 области!

Кога ще има арести в 5-то районно в София??? Участват откровено в организирана груба за кражби на автомобили! Барабар с прокурори и евро-депутати! Кога?!

Ела виж в 4.-то какво е .....бандит до бандит и 20-тина келеши на по 18/20 години