17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като тези на Цветанов и Горанов - нали ?

тоя ми е слуга

тази калинка говори за "успешни акции", а прокуратурата е повдигнала обвинение!? само едно? смях в залата!

Ти гледай в тая на Пеевски всичко да е ок ;–)

Имаме 701 сигнала - това е един добър знак за доверие в нашата много млада, но вече интензивно работеща институция, посочи председателят на КПКОНПИ. Бла,бла,бла и от време навреме бухалка срещу непослушните- това преставлява "КОМПИР" и пластелиненият човек ,който я ръководи.

Е как не ,нали Пеевски го е сложил там.

Каква комисия , какъв шеф , какви 5 лв.?Ала бала!Корупцията е в управляващите по върховете , а не в опозицията!Нищо няма да се реши с корупцията докато Борисов и Цацаров определят кой е корумпиран , кой не е , кой е от нашите и КОГО да ударим с милиционерска постановка!България потъна в мафиотските дерби и се отдалечи максимално от демократичните ценности!

Този и Антикорупция бяха създадени от ГЕРБ за Отклоняване вниманието от тоталната корупция на ГЕРБ.. .. в други фалшиви посоки. Освен това те са Административната Бухалка на ГЕРБ за Рекетиране, Заплашван, Наказание... Според случая.

Четейки между редовете разбирам, че миналата година са назначени 3568 калинки на държавна служба, а са напуснали само 102, това е на Баце оптимизацията :)

имате подготвени бушони вие мръсни герберастчета, тоя на снимката да не се прави на ощипан, тиквата, гуменката, горанов, фидосова, плевнята, биков, антонов, .. абе всички пендели герберски са за кауша

този взима заплата напразно.всичко е по поръчка........

"Георгиев отдаде тази цифра на въведените нови декларации и не достатъчно добрата разяснителна кампания." Последно - кметовете и депутатите тъпи ли са, или са лъжци?!

Какво пише в декларацията на Шопа

Корупция в България няма! И това го отсече много пъти не друг, а премиерът Норисов! Така ме и такава комисия всъщност няма, заедно с председателят й! Или не трябва да ги има!