Шефът на "Александровска": Готвим се за трета вълна на коронавируса

Натискът към болничната система е намалял няколко пъти, но се очаква покачване на болните до средата на февруари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да отвори за шоу на медици - жонглиране с ваксини, медсестрите - немилосърдни. Здравният министър - президент!

Мдам. Хареса ви да ви играят по свирката, и ако се пита от вас - "вълните" ще са трета, четвърта, пета.... и така до безкрай. Да, ама вие не сте вечни, и не сте и лекари, а канцеларски плъхове. Светът може да съществува и без вас.

Колко вълни са планувани ?

Като ви знам колко сте оправни, направо започвайте да се готвите за четвъртата върна, белким смогнете, преди да е дошла петата.

Залагам, че "третата " вълна ще се планира около изборите в помощ на резултатите.

добро утро;много ясно,а този репптилосковидсс подгрява казана.

Ако някой тук го беше казал, веднага ще го блокират, проверят и т.н.! Но нали някои са по-равни между равните, та понякога минава.

вие по долу драскачи. внимавайте! това, което драскате освен, че е лъжа е и престъпление!!!

Само Коронавирус болест ли има в БГ??!!! Излиза от начина по който всеки ден ни облъчват че няма други болести, и те не са важни! Процента на заболели и починали от Ковид 19 не надхвърля процента заболели от Грип и подобни заболявания в цял свят. Всяването на излишна паника и стрес върху хората е само със цел да приемат да се факсинират. Или по точно да приемат да стана опитни мишки. Една ваксина напълно за да се изследва са необходими 10-15години. Още повече че одобрените ваксини в ЕС към момента са н мРНК основа...особенно тази Пфайзер със нано-технологията , си е чисто чипиране. Единствените 3 ваксини може би си заслужава да им се обърне някакво внимание(Руската, Израелската и Едната от няколкото Китайски). Всички западни ваксини са със една голяма въпросителна, меко казано. Особенно на Пфайзър, Модерна и Астра Зенека. Към момента вече има медикаменти които успешно лекуват Ковид и няма нужда от никакви ваксини.

България не е изолиран остров, нито е на друга планета. Трябва да се гледа какво се случва по света, когато се взимат решения за намаляване на мерките.

Последно ключово инфо за вашата информираност отвъд голобалната медиина цензура. Нека силата, любовта, мъдростта и истината бъдат с вас в тези тъмни времена от човешката история. ------------------------------------------------------------------------------------------------- заб: линковете могат да се кликат и са скъсени за вашето удобство при споделяне и копиране. ------------------------------------------------------------------------------------------- Технологичните гиганти и Фармафията се сливат: Оракъл поема света на ваксините http://bit.ly/2XjSxzU Ваксинации на сляпо (ФИЛМ-БГ СУБ) http://bit.ly/2MHBXI9 Ваксинирана нация (ФИЛМ-БГ СУБ) http://bit.ly/3nl6h8c Ваксините – Скритата Истина (ФИЛМ-БГ СУБ) http://bit.ly/3bfNXei Д-р Марк Рандъл: Ваксините – Убийци (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/38qQJLX Сенатор Рон Джонсън: Ефективни и евтини лекарства срещу СОVID-19 умишлено се пренебрегват заради печалби (ВИДЕО) http://bit.ly/3beGbRY Ваксинациите като средство за тайно насилствено намаляване на населението на Земята https://bit.ly/human-reduction-vaccine-strategy Пет факта за ваксините, които лекарят няма да ви каже https://bit.ly/3hTbVgJ Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/3ofCD5C Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“ http://bit.ly/3oy8aQs Невидимата пандемия: Професорски синдром на разхлопаната дъска http://bit.ly/3noGlIJ Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините https://bit.ly/3s6D30p Продавачите на ваксини нямат почивен ден (#АзСъщо) http://bit.ly/2MMeGVC Нови кукли със спринцовки вербуват деца за ваксиналната религия http://bit.ly/2JWJmCp Глобалистите в «последна и решителна битка, напълно и завинаги да подчинят човечеството» http://bit.ly/2XpUpqZ

Ще ви се не види и на подготвителите!!! Пуста дряновица неодялана!!!

Do koga sche gi traem tezi zmekjari bratja BULGARI .... ako samo gi turpim ... te nikoga njama da sprat

пенсионирана пулмоложка С.А-, която всъщност се занимава с иглотерапия продължава да ръси глупости по телевизията колко са вредни антибиотиците и хората чакат, докато им се напълни белия дроб с течност и чак тогава след дъжд качулка, както и почетния професор по евроком, който не е лекувал нито един болен и той ръси глупост след глупост.

"СВАЛИХМЕ ЗАРАЗЕНИТЕ ДО 125/1000000, ОТ 600/1000000 /ПЕРУКАТА/, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ "ОЧАКВАМЕ ТРЕТА ВЪЛНА" /ТОЗИ/ ?! А НЕ ОЧАКВАТЕ ЛИ СЛУЧАЙНО ДА ВИ СЕ СЛУЧАТ РАЗНИ СЛУЧКИ ПО ТЪМНО?!

Ееее гати наиската физиомутра на тоя

и тоя прибра трийсетте си сребърника какво ще излезе ........... че сме най-продажния народ ли ??!?!?!??!??

Който си мисли, че ваксината ще спре вируса на 100%, е наивник - пример - обикновения грип..... Свиквайте с маските и дистанцията....

не-продажни светила в медицината вече стотици пъти обясняваха и разясняваха, че няма никакъв страшен вирус, а само масово разлепване на етикети върху трупове и тежко болни ......... мислете с главите си; докога ще лапате все ще хвърчи ?!?!???! повече от 15 държави в света не предприеха абсолютно никакви мерки и никоя от тях на а прекъснала всякакви контакти с външния свят и в никоя от тях няма хиляди трупове и недостиг на чували, за каквито дърдорят заблудените ни народовластници

Двама професори говорят различни неща (този и Мутафчиев). Ами вземете да се стиковате че става смешно. На кой да се вярва?

бъркаш нещо, ама айде...

Мутафчийски не е казал, че няма да има трета вълна, не си измисляй....

Всъщност Майтапчиски какво нещо въобще е казал или измислил?!! Той препредава като високоговорител това дето му спускат от СЗО!!!!

Как па знаете кога точно ще дойде новата вълна, бе? Добре че предупреждавате навреме, за да отида на фризьор.

Като виждаш какво става в Западна Европа, и ако не си малоумен, лесно може да прецениш какво и кога ни очаква

След ваксинирането ли?

Много бързо опаткахте втората ,та и трета вълна искате ! Явно ние пък трябва да си готвим тояги ! Със стягане отпускане, няма да стане !

Ако до края на годината ваксинират 100 000 ще има още много вълни

Каквото им наредят от чужбина това! Според документ на Световната банка, пандемията ще продължи до 2025. Според президента на Световния икономически форум Клаус Шваб, никога няма да бъде позволено нещата да се върнат към това, което смятахме за нормално....

РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НЯКОГО, ДА ЖИВЕЯ НОРМАЛНО, А ВИЕ?!

Първа, втора, трета вълна, още колко са необходими за да няма България. Защо ли си мисля че здравната ни система е необходимо да се преведе в положение близко до военното. ПРОСТО Е НЕОБХОДИМО СТРОЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ, А НЕ КАТО СЕГАШНАТА АНАРХИЯ. Съществува ли правителство (синьо, бембено, червено), което да може да извърши адекватна промяна в здравната система. Ей, тъпи политици, след няколко години няма да можете да се кандидатирати, защото просто няма да има БЪЛГАРИЯ, благодарение на ВАС. И когато си отидете от този свят, ще отидете в АДА.

Очертава се, че идеята на Богоизбраните Властелини на Света е да има по две вълни всяка година и ВСИЧКИ да се ваксинират с по три ваксини на всяка вълна.

До бай Колъо. Батъовото, от край време се знае, че има икономическа зависимост и огромни печалби, за които човешкия живот няма никаква стойност. УВИ, така е, ще има ваксини, ваксиниии и още много, защото те носят огромни печалби-милиарди, билъони, трилъони долари. Моят, твоят и още много животи нямат никаква стойност. ПОЛИТИКАТА Е СЛЕДНАТА: КОГАТО ИМА ПЕЧАЛБА, НИЩО И НИКОЙ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

До Лекар: Да, така е, но до сега не е било в такива глобални мащаби, ползвайки пионките-политици от цял свят.

Аз си мисля че третата вълна ще дойде именно от ваксинираните доктори, които ще успеят да селекционират много заразен щам, който вместо шипче ще има тирбушонче и ваксината няма да го лови. То ваксинация при активна епидемия, особено такава с две дози с огромен интервал между тях не се прави. При 120/100000 може да се прави на населението или на докторите извън ковид. Но не на докторите, които всеки ден са с вируса. Абе всичко изглежда толкова нагласено и тъпо че ако хората се усетят...

Те хората, поне в България, се усещат, но срещу Международната Политическа Мафия нищо не могат да направят

На тези много им хареса да ни плашат, после да ни се правят на спасители. А в същото време тъпчат в чекмеджетата.

А така! Гответе са трета, четвърта и поне пета вълна!... Та, като дадат знак диригентите, да сме готови!...

Как точно се готвите за третата вълна? Питам за един приятел.

Тоалетна хартия?

Епидемии без край, ваксини без край , кинти без кай - мамицата ви долна .

АЛЛООО ОЛИЙ ТА ТЕ МИНАХА 22 ДНИ ОТ КОЛЕДА А ВЕЧЕ ПИШЕТЕ И АНТИГЕННИ ТЕСТОВЕ НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ МРАКОБЕСНИК

Такива като ей тоя на снимката станаха милионери от тоя ковид......

нъл епидемията я победихме веч, според форумните специалисти Скорцени и Паниката?

Нарочно се говори за трета вълна,та да има,с какво да се оправдават за следващия измислен локдаун! Всичко е изкуствено! сега ще има разпускане,после ще обявят трета вълна,че ще си вдигнат стъкмистиката и ще обвиняват хората за вируса,както винаги и ще ни натискат да се бодем с ваксините им. А виновните за вируса са те,управниците,зашото,когато народа искаше да се затворят границите и никой да не влиза без карантина,никой не го чу,управниците се правеха на ударени и чакаха народа да се заразява... Сега на изборите ще има един голям шут в гъза!!!

КАКТО НЯМА ВАКСИНА ЗА НЕГО! ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ, А МАРКЕРИ, СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, КАКТО КАЗВАТ САМИТЕ "МОДЕНА"!!!

Нови чекмеджета ли поръчахте.

Ние пък се готвим да ви изнесем тиквениците с краката напред още на 4.4.21г. Щото що е гербераст все е крадец и простак. Опита на народа да се бори с чумата герб и короната едновременно не дава достатъчен резултат. За целта на 4.4. убиваме чумата герб, после короната. Едно по едно неата. Дай боже. Амин.

Дир.бг Заприличва на НЕ!Новините.

А вече натаманихте ли харчовете си поред приходите в джобовете си от ''третата'' вълна?????

ВСИЧКО ЗА ПАРИ ДРУГАРИ

на тате не дава без пари! Любовта умря с Комсомола!

Деветата вълна е най-силна.

БИНГО ...Голям ПЛЮС :-)

сбогом герберасти.

Най-силната вълна ще я понесете след изборите на 04.04.2021 г. Тя ще е като ударна вълна след атомна бомба.

Точно така, БСП няма да може да влезе в парламента.

Гответе се, бе, ако ще и за 10-а вълна се гответе... Само да не ви дойде друга, а не тая , за която се готвите! Щото има една приказка - гладът е по-силен от тока! А в най-бедната държава в ЕС "мазнинките" на мат'рияла отдавна се стопиха!

Изборите ще им донесат и ударна вълна като от атомна бомба.Ти да видиш !

Тъй както отиват нещата, пак ГЕРБ ще е май.

При това положение, ако ГЕРБ е пак, мат'рияла може да се сърди само на себе си - или гордее, според гледната точка;) Няма как 4-ти път да избереше още от същото и да очакваш различен резултат;)) Т.е. харесваме си всички дъна, които "превзехме" за 11 г. управление ГЕРБ! А това е казано с прости думи глупост!

3евзек

Вълноломе, Като че ли е най-добре по-скоро да вземете властта. Атомната бомба може би е по-добрият вариант, ще затрие 2-3 града само, обаче след 4 години може да се наложи с астероид да я вземате и за едната власт ще затриете цяла палента.

да изберем Корнела, Маята и Рада! Те ша на опраят! Пипи Червеното Чорапче да бъде отговорничка по масовата част!

Ей такива кретени са ми любимите... Написали му нещо и то почва да го поства усърдно едно и също под всяка тема... защото са му внушили, че който не е с тях, непременно е червен;) То не се интересува от резултати, не анализира числа, за доводи и аргументи дори не може да си помисли! То поства! Даже и "писател" не можеш да го наречеш...

Знаем, знаем. И ние го имаме разчета - “доказана мутация във вторичен вирус ковид 21” през Февруари и пълно заключване със събаряне на веригите за доставки от Април. После - виенни части по улиците от Юли. Но имаме новина за вас - всички ще се пържите в ада :)

на последно място сме в ЕС по ваксинация. Говорим за относителен показател. 1 на 400 е ваксиниран у нас. Ако така я карате герберастите естествено, че ще има трета вълна. Само дето третата вълна може би трябваше да е по изборите за да се уплаши народа, да падне процента гласували за да си уредят Герб, ДПС и патриотите по-добре фалшификациите. Да ама не. С тая ранна дата на избори май трета вълна ще има само към пандиза - за мутри и калинки. Хахахахахахаа

Проспали сте последните 30 години. Никви пандизи няма да има за никого!

Този на снимката е един истински медицински фашист.Каква е подготовката за 4-та вълна ми е по-интересно.Сигурно на този фашист подготовката е пиене на "уиски с лед" ,както покойния Васил Гоцев се бореше с корупцията.

Трета и четвърта вълна - на герберасти към затвора. Това трябва да има. Дай боже. Излизай народе и гласувай за да не могат герберастите да опорочат изборите.

Този е толкова гаден всички го знаем в квартала

Явно сте информирани за "ъпгрейда" Ковид 2021 - поне кажете с какви симптоми ще го познаем, че на нас не ни дават листовки на новоразработените вируси- само да не е със зътъпяване и дезориентация - че то в БГ сме стигнали дъното!!!

Лъжци и при това изключително нагли! Чакал повишаване на случаите между празниците Коледа и нова година и прочие между 14-21 ден - повишение на случаите няма да има, но този изрод да вземе да си скъса докторската диплома, защото нищо не разбира! Да спрат да плащат хората и да създават паника! Тези лекари друга работа нямат ли си, че обикаляш по цял ден телевизиите? А скоро идват избори и ще си ходят!

Абе средата на февруари не са ли 45 дни след Нова година или нещо и с това се бъркам... Новият щам е с нов инкубационен период :))))) ДВЕПМ!!!!

Не ги разбираш тия работи, сега послучай встъпването на Байди идва хамериканската версия - основния симптом е изпростяване, улевяване и безродие!!! И пари като вестници!!!

Манафчийски имаше в предвид че е свалил кръвното си, да се готвим за четвърта вълна