Шефът на КОНПИ за Прокопиев: Не се чувствам като бухалка

Ни най-малко не се чувствам като бухалка, а като човек, който си е свършил добре работата, заяви шефът на КОНПИ Пламен Георгиев по повод казуса "Иво Прокопиев".

Обратно в новината

Коментари - Шефът на КОНПИ за Прокопиев: Не се чувствам като бухалка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз винаги съм споменавал, че ако теоретично имаме някой или някои, които са наистина честни и почтени, независими прокурори и полицаи, които разследват наистина каквато трябва дори и само едно единствено от големите престъпления в България и всички участници в съответната организирана престъпна група, и техните контакти, минало, партньори и приятели, близки и роднини, ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ в България и бодовете им ще изплуват! Просто поради специфичния характер и генезиса на организираната престъпност и мафията, КОЯТО БЕ НАЗНАЧЕНА, тоест подбрана и отгледана и обгрижена, поради това, че сме малка държава и всички се знаеме, всичко се знае! Всички сме братовчеди! Така че като става въпрос за този, шефа на КОНПИ, задействан като бухалка срещу неудобните от известната ни шайка, да си спомним колко още подобни бухалки наблюдавахме - тефтерчето на бухалката Златанов, медиите на бухслката Пеевски, шпицкомандата на бухалката Цацаров,... Да си припомним и друга една бухалка - и забележете как едни и същи имена и кръгове винаги изплуват зад всяка от тях: Петьо без еврото ВСС бламира опита на главния прокурор Сотир Цацаров да изпрати спорния следовател с почести Не е ясно кога и точно по какъв повод Петьо Петров, доскоро ръководител на следствения отдел към Софийската градска прокуратура, е получил емблематичния си прякор "Еврото". Ако обаче е свързан със страстта му към големи суми в западна валута, то тази страст беше попарена от Висшия съдебен съвет тази седмица. Пепи Еврото подаде оставка като следовател, след като преди месец Върховният касационен съд (ВКС) оправда окончателно бившия министър на отбраната Николай Цонев, съдията Петър Сантиров и бившия главен секретар на финансовото министерство от времето на управлението на НДСВ Тенчо Попов.

Тримата бяха задържани при прословутата операция "абсолютен престъпник" през 2010 г., след като с микрофони върху Петров ДАНС счете, че са искали да подкупят Еврото, който по това време разследваше далавери във военното министерство. ВКС обаче счете, че Петров е провокирал към подкуп, което е престъпление. Искането на Еврото беше да бъде освободен след месец и ако това беше станало, той щеше да вземе полагащите му се 18 брутни заплати (около 70 хил. лв.) при напускане на системата, защото срещу него няма дисциплинарно производство. Няколко от членовете на ВСС са повдигнали този въпрос на заседанието, а после съветът не одобри оставката, с което де факто бламира главния прокурор Сотир Цацаров. Ядосаният Цацаров дори е иронизирал "будната съвест" на ВСС, който малко по-рано бил освободил веднага "един съдия", който с нищо не бил по-добър от Еврото. Не стана ясно кой е съдията, но и по-добре за него, предвид това сравнение - Петьо Петров е водил такива емблематични дела като "Цанков камък" и разследването срещу Огнян Донев и Любомир Павлов. С неговата оставка, нито един от тримата, ръководили разследването срещу Николай Цонев, вече не е в прокуратурата: бившият зам-градски прокурор Роман Василев и бившият зам.-главен прокурор Бойко Найденов също вече са вън. И двамата за разлика от Петьо Петров обаче си тръгнаха с обезщетения. Първият работи за Газпром, а вторият за Булгартабак

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

gruhq за безкрайния му спам ???

Това, че някой си върши работата не го прави бухалка, а Прокопиев си е заклет схемаджия.

От словесната мастурбация на другарката от снимката се разбира че е много ниска топка - интелектуално

70% от приноса на компи за нашето благоденствие, са 2 млрд дето щял да ги вземе от ц.василев.Изкривиха се от работа.

""Иво Прокопиев имал медии - знаех, но не и кои, сега разбирам", каза още той." Сигурно за Пеевски бе чел някъде, но не помниш къде. Май беше в Алиса в страната на чудесата?!?!? И как запорирахте активи за 200 милиона на човек, за който до преди 6 месеца твърдяхте, че държи всичко в офшорки? Преди колко време в приватизиран Каолин? 17 години? Колко проверки до сега? Поне 2 аз помня при Татарчев, когато Капитал писаха за брата на Татарчев.

А менторите на Прокопиев Ваньо Костов-Драгалевски и буля Цветелина Борислова КОГА

Когато Станишев и Делян - тогава.

Забележете друга откровена публична лъжа на този, на Пламен Георгиев, шефът на КОНПИ, който Борисов си е подбрал на този пост (както Цацаров за главен прокурор, Иван Искров за гувернъор на БНБ пред и т.н.) от която става пределно ясно и колко му е акълът. Вчера публично, по телевизията, по БТВ той каза между другите глупости к лъжи, и че до този момент не знаел, че Прокопиев притежавал Капитал и Дневник. Дотук добре - приемаме, че той не знае онова, което цяла България, всички вменяеми, вкл. дебилите знаят. Дори к да разследва точно Прокопиев - и то толкова добре, дори отлично, както сам се оценява...:) Но вижте пък това - същият шеф на КОНПИ само преди седмица се оплакваше, че .., Прокопиев му ОКАЗВАЛ НАТИСК ЧРЕЗ ... МЕДИИЪЕ СИ!?!?? Да влезе убитият:)

Забележете: я си еб и пу тка та.

Не, мисля аз на тебе да ти е.а пу..ката майчина, спукан капут!

info, защо им задаваш смислени въпроси...той де факто ни убеждава,че след като е придобил по Закона за приватизацията предприятие, то си е негово,но ако го продаде парите стават техни.Всъщност това са изтъркани пандурски номера-разсейват ни с тези,които са лапали преди тях за да не гледаме сегашното лапане.

Прав си! Но питам, защото направо гледам и не вярвам на ушите си:) Пак!

И защото вярвам, НЕ, всъщност знам, че в България все пак не всички са дебили!

Аз много бих искал този Георгиев, който е завършил право, специализирал е в чужбина, в Щатите, оглавява държавна комисия за конфискация не незаконно придобито имущество в България, най-бедната страна в ЕС, защото е най-дълго, жестоко и брутално разграбвана и ограбвана десетилетия наред, с над 150 милиарда долара активи и пари ограбени само през последните з0 години... да отговори, много бих искал някой - журналист, гражданин, депутат, ... да го попита ПО СИЛАТА НА КОЙ ЗАКОН ИЛИ НОРМА, НА КАКВА НЕГОВА ПРАВНА или каквато и да е логика едно придобито с престъпление огромно имущество НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ако и докато придобилият го го държи, разполага, използва и се разпорежда с него И СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ САМО И ТОГАВА, КОГАТО ТО СТАНЕ ПРЕДМЕТ НА ПУБЛИЧНА СДЕЛКА!?!?! Мисля, че всички независими български граждани, всички данъкоплатци трябва и са длъжни да настояват за отговора на този прост въпрос и от този, и от онези, които са го подбрали, лансирали на този пост и онези, които го подкрепят! Мисля, че това е съвсем прост, логичен и резонен, и много важен въпрос, за да могат дори и дебилите да вденат за какво всъщност става дума к ЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА, НЕ СТАВАТ ТАКА ТЕЗИ РАБОТИ. Явно, че този се оказа много слаб и неподготвен и за това господарите му подготвят подкрепа в плановете им, нова бухалка - комисията дето щяла да се бори с корупцията при онези, които клатят стабилността на властта им!

Приватизацията е направена от брата на иво Прокопиев,защо той не се разследва!!!

Много резонен въпрос! Този негов брат не бе ли от ДС, между другото? За татко му и посещенията на Жисков в управляваната от него резиденция четох...

Колко си жалък;) Ок, приемаме всичко казано за чиста монета - крал е, приватизирал е в ущърб на държания интерес и т.н. Сега питам: къде са били през всичкото това време отговорните държавни институции: - имаме Агенция за приватизация - как е одобрила изобщо сделката? - имаме комисия или агенция за следприватизационен контрол - тя къде е бляла толкова години? - имаме НАП - те как "не са видели" разминаването с милиони? Изобщо, драги ми чиновнико, за да се случи една престъпна сделка, не е достатъчно само "лудия да пожелае баницата". Трябва някой да му тури тавата отпред! И този някой не е нито Сульо, нито Пульо, а някой с достатъчно власт в ръцете си! И този някой едва ли го е направил за черните очи на Прокопиев! И този някой, едва ли е само един, защо не е обект на проверка от страна на КОНПИ?! Неговите доходи дали са чисти и дали съответстват на официалните му, а шефче?!;))

Много си прав, ако приемем, че твърденията на този са истина и доказани, според него, както твърди, че отлично си били свършили работата и разрешението на съда да се блокират активи на Прокопиев било доказателството!?!?, то тогава този е длъжен да сигнализира и уведоми прокуратурата и главния прокурор за ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, в която учавстват и бивши управници, съдии к магистрати и високопоставени държавни служители - напр. от Агенцията за приватизация, които са позволили, допуснали, разрешили и направили това голямо престъпшение и са излъгали, че не е! Логиката е абсолютно същата като при обвиненията срещу Прокопиев, Симеон Дянков и Трайчо Трайков при обвиненията срещу тях от Цацаров и прокуратурата!

"Г-н Георгиев, това, че като прокурор сте прекратили делата за убийството на Чакъра, Ало, Ваньо и Мишо Бирата има ли нещо общо с назначението ви за шеф на КОНПИ? " Я виж какъв хубав въпрос са му отперили на шефчето на КОНПИ в един друг сайт;) Това всъщност говори достатъчно за "независимостта" и мотивацията му;)

Аз имам следния въпрос и към този шеф на КОНПИ, и най-вече към всички българи и данъкоплатци, особено по-интелигентните граждани и изключая лумпените, дебилите и човекоподобните начело с троловете. Добре, приемаме, че всичко, което казва и се опитва да ни убеждава този председател на КОНПИ е истина и абсолютната истина, че той нито е зависим, нито лъже и наистина си вярва, че са си свършили добре и съвестно работата и че Прокопиев е извършил престъпления когато е приватизирал Каолин (тоест и съдебните решения, и тези на Агенцията за приватиация са неверни...). НО... Има едно голямо НО! КОНПИ НЕ Е СЪД, ТОЙ НЕ ОТНЕМА НЕЗАКОННОТО ИМУЩЕСТВО, КОЕТО БЛОКИРА! ВИНАТА СЕ ДОКАЗВА В СЪДА!!! Тоест, СЪДЪТ ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНИ И РЕШИ В КРАЙНА СМЕТКА, НАЛИ ТАКА!?!?! И сега, ИМАЙКИ ПРЕДВИД ПРАКТИКАТА И МНОГОТО "ПРЕЦЕДЕНТИ" ВЕЧЕ ТАМ, ВКЛ. В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД, АЗ ЗАДАВАМ МНОГО ПРОСТ ВЪПРОС: Ами ако се окаже, че твърденията на този са неверни? Ако се окаже, че И ТОЗИ СЪД, И ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПОТВЪРДЯТ ЗАКОННОСТТА НА ПРИВАТИЗЦИЯТА НА КАОЛИН!?!? И веднага пояснявам защо смятам, дори съм напълно убеден, че точно така ще стане, И ТОЗИ ПЪТ! Не защото приавтизацията не е (бе) изцяло престъпна с безброй нарушения, не че и приватизацията на Каолин не е ощетила държавата, ... А ЗАЩОТО И ТОГАВА, И СЕГА ДЪРЖАВАТЕ И ИНТЕРЕСИТЕ Й И ТЕЗИ НА НАРОДА НЕ СА БИЛИ РЕАЛНО ПРЕДСТАВЛЯВАНИ, ПРОСТО ШАЙКИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА СЕ СМЕНЯТ ОТ КУКЛОВОДИТЕ ИМ! И защото като гледам и слушам този и Прокопиев и адвоката и екпа му, ТЕ СА МНООООГО, МНОГО "ПО-НАПРЕД С МАТЕРИАЛА", тоест много по-умни и изпечени, с много по-големи умествени възможности, за да не са си изпекли нещата и да се оставят точно такива като този - всички виждаме отлично колко му е акълът реално, а и на шайката около и зад него - ЗА МЕН ПОНЕ РАЗВРЪЗКАТА Е ПРЕДЕЛНО ЯСНА! И аз питам най-важното - КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА НОВИТЕ МНОГО ГОЛЕМИ ЩЕТИ, КОИТО ТЕЗИ НАНАСЯТ НА БЪЛГАРИЯ С ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ, ИЛИ С НЕСКОПОСАНИТЕ СИ БЕЗОБРАЗИЯ!?!?!

Някой те е подценил, сравнявайки те с бухалка! Ти вече си "базука"-та на ГЕРБ!

Значи този, шефът на КОНПИ ни заявява в прав текст, че незаконното имущество, придобито с престъпления имущество не се разследвало, според НЕГО!?!?! - отново напомням, тук не става дума за разговор в кръчмата, а за публични твърдения на шефа на КОНПИ!!!, ако с него не се извършвали ПУБЛИЧНИ СДЕЛКИ!?!?!? Само да напомня на господина правист, че има и много други начини за разпореждане на придобито по какъвто и да е начин, вкл. чрез и през офшорки, дарения, наследство,... И знаете ли защо този е принуден да твърди и внушава такива откровени глупости? Ами по същата причина, която изтъкнах в предни постинги - защото те искат ДА НЕ СЕ ПРЕСЛЕДВАТ ВСИЧККИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ с придобито незаконно имущество, защото са зацепил и, че могат да създадат много опасен за тях самите и годподарите им прецедент и вместо да изпишат веждите да си извадят очите! Самата приватизация, цялата т.н. приватизация е престъпна, огромно престъпление, и това го заявяват к признават и много ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ И ВИСШИ МАГИСТРАТИ и ПОЛИЦАИ, но забележете - винаги когато са ... БИВШИ!!! Като бившият главен прокурор Филчев! И точно тук е ключът от бараката - тези се опитват от океана с кражби и престъпления избирателно да извадят едно, и с него да си измият ръцете, а и да ударят неудобни - с един куршум два заека, имитирайки преследване на престъпници и престъпни деяния, но да не се закачат всички други, защото .., ТАМ СА ТЕ!!! Господарите им, кукловодите и хората, кръговете и обръчите им, пристрастени към порциите на държавата и хората! Това е!

затвор за прокопиев и костов

Добре! Но защо само за тях? А съучастниците и кукловодите им? А останалите? Или те са единствените престъпници в тази държава и са действали съвсем сами? А и кой и къде се определя кой е за затвора к кой - не? Защото мен ако ме питаш би трябвало да има затвор и за тролове и откровени тъпаци, например като теб и останалите неграмотни боклуци от бригадата ви!

Тази история е част от един и същи сериал, който ни се излъчва напоследък. Да ви кажа, напомня за друг епизод от него - вчера чета в Близ на Катарзиса как Филчев громи Костов. Бившият главен прокурор на Република България, професор Никола Филчев ЛЮТО ГРОМИ И РАЗОБЛИЧАВА бившия финансов министър, премиер и лидер на партия че е ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК! Филчев го и доказва, как Костов му падал на колене, как му плачел, че ако го обвини баща му щял да почине, щерка му да пометне, майка му да се поболее... С две думи - Костов дори си признал пред него вината!!! Нещо да ви прави впечатление в цялата тази история и мелодрама със закъсняла дата? Да ви прави впечатление, че всъщност ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР (бивш) ДЕ ФАКТО ПРИЗНАВА СВОЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? Че е имал голям престъпник, който дори си е признал пред него вината и участието в големи престъпления и ... ТОЙ НЕ МУ Е ПОВДИГНАЛ ОБВИНЕНИЕ В СЪДА, което точно и единствено му е работата!?!? Че обвинения не се правят от прокурор след години в разни псрцали на катарзиси, а в съда и когато точно това ти е работата, единствената ти работа!?? Та сега и този Георгиев ни обяснява в прав текст, че нито съдът в лицето на няколко инстанции, нито Агенцията за приватизация са си вършили работата и де факто са прикривали големи престъпления, са техни съучастници!?! Ами ако е така то това означава, че целият преход трябва да се ревизира и осъди, каква е гаранцията, че когато утре други дойдат на власт, ПРОСТО ЗАЩОТО ТОВА НЕОЗБЕЖНО ЩЕ СТАНЕ, най-малкото защото никой не д вечен, че новите няма да ни кажат същите неща за тези. AЗ дори съм сигурен, че точно така ще стане, защото тези са наистина огромни недоразумения, като им слушам глупавите лъжи к виждам невежеството им!

Забележете откровените глупости и безмислици, не само от правна гледна точка, но и от елементарната логика, на целия този наистина пошъл театър, да се спрем и анализираме поне едно от твърденията на този, например това: "Не бихме разследвали "Каолин", ако не беше продаден!?!?! Хайде сега помислете и коментирайте пък този невероятен "бисер"!?!?!?! Да видим - ЗНАЧИ АКО Е ИМАЛО НЕЗКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО - ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ТО АКО И ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПРОДАДЕНО НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАЛО ОТ КОМИСИЯТ, така ли бе господин председател на КОНПИ!?!?! Много ми е интересно да си направи труда господинът и да обясни с думи прости ТОВА В КОЙ ТОЧНО ЗАКОН Е УКАЗАНО И ОТ КАКВА ТОЧНО ЛОГИКА ПРОИЗЛИЗА? И понеже става дума за правист, за човек, който претендира да има правна култура, ДА ПОСОЧИ ТОЧНО КЪДЕ И КАК ТОВА Е УКАЗАНО В ЗАКОНА - ТОЧКА, ПАРАГРАФ, и да видим логиката на подобно твърдение!?!? Значи председателят на КОНПИ директно ни уведомява, че: ИЛИ ЗАКОНЪТ ДЕ ФАКТО ПРИКРИВА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО, след като не го преследва, ако не се извършват сделки с него, което не е вярно; ИЛИ председателят на КОНПИ директно лъже и опитва да манипулира!!! Нека някой от защитниците и почитателите на този да обясни този "парадокс", защото има и много други около особата и приказките на този!

Главният прокурор Сотир Цараров се направи на ударен пред журналисти, като призна, че още не е прочел доклада на турските служби за контрабандата на цигари от Булгартабак. На брифинг по друг повод в петък Цацаров обяви пред журналисти, че е получил въпросния доклад от МВР предния ден в края на работното време. На настоятелните въпроси на журналисти днес той каза, че още не го е чел. Обвинител 1 обяви, че е много по-важно за него какво става със случая с убитото дете в Момчилград, както и стрелбата срещу служител на НАП. По неофициални източници на Фрог случаят в Момчилград върви към разплитане и става дума за битов конфликт, довел до трагедията. Припомняме, че Турция реагира много остро по отношение на България заради информацията, свързана с контрабандата на цигари от "Булгартабак". Наложена бе забрана на наши политици от ДПС, сред които Делян Пеевски, да влизат в южната ни съседка. Освен това скандалният доклад беше изпратен и в Интерпол. Оказва се, че международният скандал за участието на България в подобно тежко престъпление стои на по-заден план за Сотир Цацаров. Любопитно се държи и шефът на МВР Валентин Радев, който пък си изми ръцете с обяснението, че е получил въпросния доклад, но веднага го бил дал на прокуратурата. Така поведението на Цацаров и Радев изглежда като прехвърляне на горещ картоф.

Кого да убедя, каъв е Прокипиев. Той с честен труд на полето е спечелил милиони.

Още никой не е видял управленската програма на правителството. Имаше ли такава? Станахме страна, в която тапирите са на почит, преведените гръбнаци също. Това заяви в предаването Просто Диков политологът Арман Бабикян. Управлява ни хунта, начело й е един сикаджия. Окупирила са всички канали за контрабанда. Намаляла е организираната престъпност. Как ще е намаляла като тя е във властта?! Дадохме им правото да ни убиват. Те решават кой да живее и кой да не живее, заяви Бабикян.

Някой ден дали няма да се появи и тефтерчето на тоя умник, в което да пише кого трябва да "удари" и кого да "оправи"? Не виждам тоя да е достатъчно умен, тъй че вероятно също си води записки, също като онзи смешник Филип Тефтерчето

В България, след толкова години, около три десетилетия (и още 4.5 преди това) стигнахме точно до това положение, което сме коментирали много пъти досега - вече ДОБРИ, ДОБРА СТРАНА, тоест напълно почтени в големите конфликти, особено когато са замесени по-големи пари и власт НЯМА!!! Така и при Кражбата на века - КТБ, и при споровете за мястото и ролята на Костов в управлението, ... и сега при тази поредна история! Точно така е и в Парламента при партиите - управления к опозиция. И българите са вкарани в един омагьосан кръг, където простичко казано едни бандити и мошеници се бият с други за пари и власт, или кой да отнесе (и отклони) вината и гнева на хората за безобразията на всички тези, като техните вражди и битки ни се представят като между добри и принципни и между лоши, когато реалността е че те са между МНОГО ЛОШИ и ... ОЩЕ ПО-ЛОЗшИ! Просто такава е системата, която всички тези и кукловодите им си изградиха.в България!

Тъп милиционер. Пише му го на челото и си личи от 300 метра. Козирува и изпълнява каквото му каже дебелия старшина. Нещо за Булгартабак, за Дипломатическия клуб, за грабежа на КТБ..... Няма!

Мазен слуга на прасчо

Вижте го този на снимката! Компира, човек на Тиквата! Дебел, прост, ояден и доволен!

То и оня Златанов от другата комисия разправяше така,ама се наложи експерта да пикае в храстите и да изчезне тефтерчето.Всъщност, тази комисия още ли съществува, има ли членове и заплати?

олигарси, а защо се забравят прорашистките олигарси - златевци, тимаджии, баневци, герговци, велчевци, василевци, дионисиевци, домусчиевци, ганчевци, манджуковци, веткоарабаджиевци, цекоминевци, славови, дебелянчовци, маджовци, баджовци, черепи, кокали,..., и техните задунайски господари !!!

Някои са се снишили, други изчезнали, трети да си чакат реда. Само от един ги е страх, че не е в нито една от тези категории и ги плаши от Белград

Когато човек на висок пост излъже поне веднъж, дори и само един единствен път, особено по важен въпрос, по парлива за обществото тема, ТОЙ ЗА МЕН Е КОМПРМОЕНТИРАН!!! И няма особемно значение защо лъже - дали защото иска да прикрие истината и някакви факти от гузна съвест, зависимости, подкупи, участие в престъпни групи и схеми или прикриването на престъпления, или в предстоящи такива, вкл. поръчкови атаки... И независимо дали ще атакува неудобен човек, банка или бизнесите му ИЗБИРАТЕЛНО И ПОРЪЧКОВО!!! Но да оставим дори и това, да погледнем по-голямата, панорамната картина! Вижте какво се получава - висш държавен служител, шеф на Комисия КОЯТО Е ИЗВЪН СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, тоест НЕ Е СЪД ИЛИ ПРОКУРАТУРА, си позволява ДА СЪДИ!!! Да, точно това с еполучава на практика! Този "връща лентата назад", КОЕТО ЛИЧНО НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСВА, ЗАЩОТО СЪЗДАВА ПЕРЕЦЕДЕНТ ЗА ТОВА!!!: 1) КАТО ПРЕНЕБРЕГВА НАЙ-ГРУБО И БЕЗЦЕРЕМОННО ЗАКОНИТЕ, КОИТО ТЕЗИ САМИТЕ СА СИ ПРОБУТАЛИ ЗА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ, НАРЕКЛИ ПРИВАТИЗАЦИЯ!!! без значение от глупостите и глупавите му обяснения и лакардии, с които си позволява да ... интелигентността на българските граждани; 2) ПРЕНЕБРЕГВА И СЪДА КАТО ИНСТИТУЦИЯ де факто, защото отлично знае, не може да не знае, ДЛЪЖЕН Е ДА ЗНАЕ, ЧЕ ВЪПРОСНАТА СДЕЛКА ВЕЧЕ Е РАЗГЛЕЖДАНА ОТ СЪДА, И ТО НЕ ОТ ЕДИН СЪД, А ОТ НЯКОЛКО СЪДЕБНИ СЪСТАВА, ОТ НЯКОЛКО ИНСТАНЦИИ, И ВСИЧКИТЕ ТЕ СА РЕШИЛИ, ТОЧНО ОБРАТНОТО НА КОНСТАТАЦИИТЕ И ТВЪРДЕНИЯТА НА ГОСПОДИНА!!! Тоест, излиза, че ОФИЦИЦАЛНО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА ДИРЕКТНО МАЧКА И ЗАКОНИТЕ, И СЪДЕБНИТЕ РЕШЕНИЯ, НА ... СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!

Става интересно - Беднякът от Банкя срещу олигархичния кръг "Капитал" на Прокопиев, Р. Пл., Цветелина и компания... ... Убийството на Чакъра, "Ало, Ваньо", "Мишо Бирата"... С каквото и да се захване шефът на КОНПИ , си свършва работата докрай ;) По същия начин ще оправи и Прокопиев... От димки ще ослепеем...

Стига глупаци намесвайте Борисов във всичко. В момента Пеевски се саморазправя със Прокопиев!!

Шилo

Верно ли мислиш, че КОНПИ може да предприеме такава стъпка без благоволението на Вожда?!?!?! А че Вожда и Дебелян са в един отбор, е друга тема.

аз ,ако бях бухалка ,досега щях да набухам прокопиевците за 25 години в мините с вериги на краката ,с една чаша ориз на ден ,без излизане на дневна светлина .

Прокопито е изгорял по схемата, всичко ти е запорирано с изключение на медиите които може да ги продадеш веднага , дори можем да ти посочим едно пълничко момче нещо се интересува от сайтове, телевизии и др. инструменти за манипулация и обслужване на власт.

тоя плужек Прокопиев отдавна трябваше да бъде тикнат в затвора за кражби и далавери, но нали има пари всичко се купува с пари, но явно е дошло време когато и многооо пари понякога не помагат, дано да има справедливост и тоя да го осъдят най накрая

Справедливост е, когато го осъдят за мръсотиите и далаверите, които е правил! Включително и за помощта за Тиквеника и натрапването на Роско Тапета за министър и президент. А когато го осъдят с изсмукани от пръстите на левия крак доводи, то е диктатура и произвол!

Верно ли бе Крачунов ? Кога да чакаме "гражданска конфискация" от Гергов, Пеевски, Банев и т.н. ?

Един "купи" КЦМ на гара Искър без стотинка и след това го изплащаше с произведеното от завода.Там няма ли проверка?А, за останалите?

Не един, хиляди купиха така предприятия. Сега ни обясняват, че всичко е законно.

Сега разбираме, че този разследва купувача, защо държавата му е продала нещо по-евтино и защо той го е продал по-късно по-скъпо. Баси тъпотията :(

Значи господина на снимката проучва парите на немската компания закупила Каолин...смех..и поради това налага "гражданска конфискация"....тук няма да стъпи и един инвеститор ...

Нещо не разбирам! Сигурно защото съм тъп. Прокопиев продава нещо и му търсят произход на парите!!! Ами това е произхода продава нещо и получава пари! Защо не търсят произхода на парите на германския концерн? Нали те вадят парите и плащат! Ясно е че тези герберасти 100% са дебили, ама нали ние сме от онези 20%, дето не са! Защо зорлем се мъчат да ни набутата в 80%? ПП: Не харесвам Иво Прокопиев и мисля, че мястото му е в затвора, но не по този дебилски начин! И друго, защо Тиквеника нямаше нищо против, когато Прокопиев му редеше първия кабинет? И какъв е този дъмпер, шефът на КНОПИ и от къде го изкопаха, че не знае кои вестници издава олигарха. Явен последовател на Еднокнижния Боце!

Защо не я питате тази слуга на Пеевски, защо не прави проверки на доходите и това което притежава Дебелян?? Прокопиев ще осъди държавата като нищо и пак ние ще платим своеволията и саморазправата на някой!!

Aз бих бил доволен ако се докажат нарушения и престъпления в голяма приватизационна сделка, КОЯТО И ДА Е, СТИГА ТЯ ДА НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА!!!, и то не защото злорадствам, завиждам или от някакви политически или други пристрастия или неприязън, а просто зашото съм убеден, че т.н. приватизация в двата й варианта в България бе една огромна кражба и измама, и то планирана, един от етапите на разграбването на България! Но какво винаги в България, в която няма правосъдите и справедливост и мафията си има държава, възниква дежурният въпрос, когато някой се обяви за голям или най-големият злодей (Костов, Цветан Василев,..., Прокопиев) - това борба С престъпността ли е или НА престъпността, В нея, ВЪТРЕ, МЕЖДУ НЕЯ, с други думи - РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ ИЛИ НА РАЗПРАВА С НЕУДОБНИ! И някак си Прокопиев и медиите му, които са едни от малкото опоненти на всяка власт попадат перфектно в тази категория, А ИЗМАМИТЕ В ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ СА МНОГО, БЕЗБРОЙ!!! Но вижте какъв интересн прецедент се опитат да създадат тези и не знам дали няма да си вкарат автогол накрая, да "се прострелят в краката" - те са се наговорил и измислили схема, доста нескопосана, между другото, видно и от смешните, жалки и неубедителни обяснения и на този, шефът на КОНПИ, КОЙТО ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО ДЕЙСТВА ПОРЪЧКОВО И Е ЗАВИСИМ!!!, чрез която схема да заобикалят давността, която пак тези са си въвели за да останат ненаказани за огромните кражби, измами и корупция при т.н. им приватизация! И това е важното и основното в случая, НАЙ-ВАЖНОТО, КОЕТО ВСЕКИ И ВСИЧКИ, ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА ЗАПОМНИ МНОГО ДОБРЕ - ЧЕ ИМА НАЧИН ДА СЕ НАРУШИ И ИЗБЕГНЕ Т.Н. ДАВНОСТ НА ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ И ИЗМАМИ, И КОРУПЦИЯ ПРИ Т.Н. ПРИВАТИЗАЦИЯ, И ТО СПОРЕД СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО СА НА ВЛАС ТИ УПРАВЛЯВАТ, а конкретните имена и събития, с извинение към засегнатите, НЕ СА ДОРИ ТОЛКОВА ВАЖНИ!

Защото колкото и да са големи сумите, за които става дума в тази конкретна история - десетки и стотици милиони, ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА БЯХА ОТКРАДНАТИ МИЛИАРДИ И ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ!!! ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО И СЪЩЕСТВЕНОТО!

за престъпление срещу българските данъкоплатци,принуждаващо ги да напускат родината си ,не трябва да има никаква давност !спрете да се гаврите с бг съдби и внимавайте да не прелее чашата на дебилите и наивниците !

"Бивш прокурор" не е блестяща репутация!Може и да е изключение, но не трябва ли за всички еднакво?Като се започне от 6 апартамента и се премине през Булгартабак и Виваком....

за чеп за каца не става

много близък приятел на Прокопиев, казва се Плевнелиев. Може би поназнайва нещо по въпроса.

Симпатичен ми е Пламен Георгиев. И говореше смислено - напълно неочаквано за мен! Браво на този човек!

Поредният Мазньо. "Господарят Борисов е много мъдър..."

Много си прост и веднага си личи, че си трол и промит мозък, тоест без мозък. Първо - тук изобщо не става дума за свалка или пуберитет на първа среща - не става дума за симпатии, А ЗА ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, СА СДЕЛКИ И ЗАКОННОСТТА ИЛИ НЕЗАКОННОСТТА ИМ ЗА ПРАВО И ЗАКОНИ! Доколкото разбирам, този "се е занимавал" с някои доста "горещи дела" като прокурор, но тъй като ти говориш за симпатии, да хвърлим едно око, да видим кой точно е този и какво е правил и направил досега: Шефът на КОНПИ по-чист от сълза - не знаел, че Иво Прокопиев има медии Икономедия не е запорирана, Иво Прокопиев може да си продаде акциите. Не знаех, че той има медии. Сега разбрах за Дневник и Капитал, твърди пред bTV председателят на КОНПИ Пламен Георгиев. 150 млн. са незаконните пари, заяви Георгиев. Такова твърдение обаче може да направи съда, а не той. Имаме искане за ограничителни мерки за тази сума, продължи шефът на КОНПИ. Той хем говори, че парите на Прокопиев са незаконно придобити, като за това може да се произнесе единствено съдът, хем говори, че сме правова държава, в която има независими органи. За 3 млрд. и половина са исковете за запори, заяви Георгиев. На Цветан Василев са над 2 милиарда. Ако делото за КТБ приключи успешно, държавата ще придобие 90% от Дунарит. Нас това ни интересува, призна председателят на КОНПИ. След като Комисията на Георгиев се връща години назад, за да разследва сделката за Каолин, тогава тя може да се занимава с Техноимпекс, както и с други фирми." фрогнюз

Както вече ни обясниха един куп платени клакьори на мафията, престъпниците имат права. Всъщност имат две неща - права и пари. Не бива да се посяга на нито едно. Какво като е купил Каолин за 7 милиона, при това не ги е платил веднага, а от печалбата на фирмата за 5 години? Какво като Нинова, Гергов, Гуцанов, Баневи и още стотици хора с прана са купили по същата схема цяла България?! Законно е, няма нарушение. Така казват те, пък те са важните, не вие.

Ами Боковците, отворко? Излезе, че само Нинова и Прокопиев са приватизаторите....

О, ако Борисов беше купил ЦУМ или Пловдивският панаир сега си представям какво щяхте да говорите. Но щом са "нашите" не е проблем, даже сигурно е законно и няма нарушения ;)

Поредният Мазньо. "Господарят Борисов е много мъдър..."

Дума не съм обелила за Борисов. Очевидно не може да надхвърлите нивото "щом говори против ЦСКА, значи е от Левски".

Ники

Да допълня предишните: Типична мутра и физиономия на мръсник и подлец. Такъв ще продаде дори майка си и брат си без да му мигне окото! Това, че Прокопиев не е цвете за мирасане е ясно на всички. Не на всички обаче е ясно, че бухалката срещу него е защото доколкото имаше оскъдна информация е подготвил проект за нова политическа партия. Всъщност не само КОНПИ, а и НАП вече се въвлича в "мутренски" схеми. Освен неприлежни бизнесмени се изнудват и най-обикновени хора да плащат спорно дължими данъци. Горещ пример е продоставянето от куриерската фирма ЕКОНТ на пълните данни за лицата изпратили пратки с наложен платеж на суми над 5000 лева за 2016 г.

jingiby

Пламен Георгиев е известен като прокурор с провалените си шумни дела. Такива са т.нар. Ало, Ваньо и Мишо Бирата, в които е замесено името на Бойко Борисов. Пропадат и обвиненията му срещу кърджалийския кмет Хасан Азис. Делото Софийски имоти пропада пак по заслуга на Георгиев. Пак той е спряган за прокурорът, който е причина за неслучилите се дела по източването на фонд Земеделие и за далаверите н Министерство на земеделието и горите.

Аз съм твърдо за това, да няма никаква давност за големите престъпления, като поръчковите убийства, голеите кражби и корупция, вкл. чрез т.н. приватизация. ОБАЧЕ... Не и когато това става инцидентно, избирателно и с лъжливи до откроено нелепи аргументи и мотиви! Вижте какво казва де факто този: 1) След огромните кражби, разграбвания и корупция през годините и десетилетията тези направиха всичко възможно да избегнат търсенето на отговорност от тях, вкл. с въвеждането на давност, с разни нелепици, че при колективни решения не можело да се търси отговорност и прочие евтини и много прозрачни и недостойни упражнения! 2) За да не им се наруши комфорта и безнаказаността, тези не искат да отменят давността, а търсят заобикнолни начини за поръчковите си атаки и удари по подбрани цели - които са им силно неудобни - на всички е пределно ясно, че Капитал, Дневник, както и още няколко медии и издания са сред единствените, които са опоненти, реални опоненти на всяка власт! 3) И вижте "гениалното прозрение" на тези - те пренебрегват давността, която те самите са си измислили, като пробутват невероятно тъпа схема - ТЕ НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЛИ ДАВНОСТТА, а просто понеже преди 5 години имало продажба, за да проверели - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - не този, който плаща, дали неговите пари са законни и легитимни (в случая немска компания), а ... ПОЛУЧАТЕЛЯТ, ТО ТЕЗИ ТРЯБВАЛО ДА ПРОВЕРЯТ ПРОИЗХОДА НА ... ПРОДАВАНИТЕ АКТИВИ, и то след като вече са проверявани уж (аз лично много дълбоко се съмнявам в обективността и на тези проверки) и съдът се е произнесъл по легитимността на придобиването им, и то на няколко инстанции! И това вече им давало основание да ... ПРОВЕРЯВАТ СДЕЛКА ПРЕДИ СРОКА НА ДАВНОСТТА, НО ТОВА НЕ БИЛО НАРУШЕНИЕ НА ТАЗИ СЪЩАТА ДАВНОСТ!!! Аз мисля, че тези бледи почитатели на Макиавели или са много тъпи, или са много отчаяни, или мислят всички хора за наистина много тъпи и откровени дебили!!!