Шарл Мишел събра асоциираното трио на ключова среща на брега на Черно море

Украйна, Молдова и Грузия вървят към пълноправно членство в ЕС - по-далече от Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО ЕДНА ЧЕРНОМОРСКА КОЧИНКА - ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ И 143 ГОДИНИ Е ДЪРЖИ КОНЯ ШНУРА И НЕ ГО ПУСКА!

PEYTSCH

Браво ! Нека ония си вземат поука...

Който разруши Руската империя ги има тези държави Преди са били Тифлиска, Киевска, Кишиневска губернии. Тези създадени от комунистите държави се подкрепят от фашистка Европа

Русофилистиците са най-долната паплач на земята и са предатели мръсни. Да живее Грузия, да живее Молдавия и да живее Украйна во веки веков.

Влизането на "триото" в ЕС не е толкова важно. По важното е влизането в НАТО, без което не може. Така Путин още повече ще стресира невежия руски народ, докато не докара рашата до пълна разруха и накрая разпад.

в Бг бе духач на афроамерикански

Водиха 4 войни и загубиха 4 войни заедно с 42% територии и над 500000 убити мъже. За 30 г направиха 5 американски бази които американците не плащат Така ,че ни направиха пушечно месо и ще бъдем унищожени до крак

Таксата на Англия в ЕС беше 12 млрд на година. Чака тези пари от РСМ,Албания,ГрузияРускатс Македония. Ленин създаде тези държави. Комуниста Хрушчов подари Крим. Грузинците са били изклани от Ирански шах и да останали около 80 Хил.души.Пишат писмо за закрила до Руския император и сега са над 3 млн благодарение на Руския тормоз... Предатели турски каквито сме и ние

Не Ви е лесна на Вас русофилите Хем сте предатели пред българския народ, хем господаря от Кремъл така и не ви харесва и не ви възнаграждава

Мисля, че е съвсем логично след ГРУЗИЯ, към ЕС да се присъединят Казахстан и Монголия. Крайната цел ще е Северна Корея. Може и на юг да се поразширим - до Етиопия, Джибути и Бряг на слоновата кост.

Тъй де нали е европейски съюз , като влезе и Австралия и остров Ливингстън вече може да си отдъхнем...

Schilo

Мдааа, след 20-тина години, какво ли ще представлява ЕС?

Прощай немитая Россия!!!!!!!! Евала на украинците, евала на молдовците, евала на грузинците!!!

Schilo

Интересно, освен курви и щащлици, кво ще предложат на ЕС?

Шиле, не падай толкова ниско с повърхностни братвежи. Знаем, че е присъщо на русофилите-олигофрени, но все пак имай някакви лимити!

Вие несте добре ! Мишел ли си Мишлен или Мишле , къде сте се запътили ? България е Против , не иска тази Паплач иначе излизаме от ЕС !!!

Кое ти дава основание да наричаш тези хора паплач!?

Защото е тъп русофил

На тези държави трябва да им се предложи избор, перспектива и надежда за просперитет! Трябва да им се предложи път към ЕС!!!

Така както е тръгнало скоро може и Пакистан и Афганистан да поискат да станат членове на ЕС . А това все пак би трябвало да бъде не просто политически и военен съюз , а : 1.цивилизационен, 2.културен и 3.исторически . Или бъркам някъде ?

Но защо пък не Русия, след като се демократизира, разбира се?

Русия НИКОГА няма да се цивилизова и за асоцииране и дума не може да става. Наистина по-скоро Пакистан ще влезе в ЕС отколкото Рашата.

С една дума ние ще ви дадем някое и друго евро, а в замяна вие ще играте контра на Москва и ще защитавате нашите интереси. Ще отпочнете "реформите", т.е. ние ще ви казваме как и кога да си съсипете вашите производства за да влязат нашите маркови боклуци, ама с качество като за "други" страни, ще ви набутаме наште вериги, дето ще ви изнасят печалбата, ако е останало нещо неприватизирано, ние ще го вземем и т.н. и т.н... Ааа - и ще станете истински европейци с по 2000 евро заплата! И ще ви приемем е ЕС. Ама друг път!

Там живеят помаци и всички хотели са турски. Мишел ще духа на Путин за друго не става

Най-сетне нови кандидати за последните места в Европа!