17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там на всякъде е разрешено не повече от 50км/ч. Добавете задължителните колани. При тези условия, дори челно да се нацепите в стълба, няма дори натъртване да получите. Пак добре, че са заминали само дамата фяшъни и не са забрали никой друг със себе си.

BMW не е за глупаци

EDIN PEDAL PO MALKO

Колата е 335i xDrive , стига писали глупости за това задно. Бог да прости момчето

И... сега няма кой да стане шампион ли, кво ли?! Все ще се намери друг тъпак назобен. Боя се, че не е имал никакъв шанс да стане умен човек.

БМВ с много коне и любимото им задно ... Фън фактор ... Фитнес, студ, Мутроленд ... Къде е новината?

От Е60 180коня да се качиш на М4 и мислиш че можеш да караш, става точно какавото е станало

Съвременните автомобили дават възможност на яки вулгаристанци да отместят вековно дърво с 20м от местонахождението му.

Съвременните автомобили то дават гаранция, че с удър от 64км само ще се изтупаш след удъра. Да се сгъне така се е ударил с 90-100км, а се предполага, че се е опитал да намали преди да се прасне и убил част от скороста, така че най-вероятно е карал с над 120 върху тая влажна луга, където няма никакво сцепление и си е лидост.

Абе щом в Англия 97 годиен дядка се преобърна и се отърва само с оцапани гащи как да повярваш, че тази катастрофа се е случила с 50 км/ч.

Дядката все пак е карал сериозен автомобил. На другият ден си купи същия, втора ръка, 7-8К в паунди, не,повече. Знам щото карам същото.

Лесно е да оплюваш някого,но погледнете себе си първо. Как изглеждате ? Една торба с лайна,кореми,дебели задници и крака,комплексирани плешивци и т.н. Нека всеки от критикуващите застане пред огледало и да се види. Бирички,салтки и ракийки. Това са критикарите. Хайде "у лево"

Не е важно как изглеждаш, а какъв човек си.

Ако всички бяхме с напомпани бицари, мъжки цици, татуси и вкъщи се бяхме минали с китайската машинка отстрани, сега нямаше да сте толкова на мода. Кое ще ни препоръчаш? Салата с градински домати, краставици и качествена ракия или една кофа протеини, 2 инжекции американси стероиди за кон и вечерта 4 уискита менте, 5 ред-була и 2 линии евтини амфети "сготвени" в някое мазе в Люлин? За един приятел питам.

А тоя като не е бил торба с лайна- какво? Сложиха ли му капака? Сложиха му го. Дали си торба с лайна или анабол, все тая. Самозабравиш ли се, двато метра те зоват.

Дир-а, що за новина пак?! Има ли значение какъв е загиналият човек?! Бог да го прости момчето! Съболезнования на близките!

Е, това е новина от национални значение. Може би ще обявят и 3 дневен национален траур. RIP

Преди час на цариградско един със старо бмв тройка щеше да ме отнесе със 140 на мокър сняг.... добре, че навреме го видях в огледалото...

В огледалото сте видяли себе си.

Поредното самозабравило се анаболно момченце, което е решило, че защото за малко му е провървяло, винаги ще е така и за него не важат правилата, които важат за всички останали. Не говоря за закони, а за разни принципи от рода на гравитация, триене, сцепление, момент... Разбрал е, че е земен и най-вероятно до последния момент не е можел да повярва, че именно на него се случва. Но накрая, когато вече е било късно. Жалко за спътника му.

Държавата няма нужда от такива шампиони по фитнес.

Мощните коли са хубави но опасни!

мускули бол ма в кратуната май нищо!

Как се кара с такава скорост по Сливница малко след 17 часа? Това звучи фантастично. Минал е по кратката процедура,защото ако беше блъснал пешеходец,най-вероятно нямаше да има кой да го осъди. Щеше да е виновен пешеходеца,че му е стоял на пътя на Беемвенцето.

Някои явно считат, че културизма дава култура, а фитнеса - акъл.

Това Анаболче сигурно с единсвената си гънка на мозъка е мислило че като натиска клаксона и газта до дупка стълба ще се отмести. Австалопитекус Булгарикус Идиотикус в действие срещу Дарвин. Чакаме следващото анаболче с БМВ да опита скоро отново.

С колко трябва да е карал там та да се пребие на прав участък. Малко е неравен асфалта, но със 100км/ч дори се минава спокойно. И да минавам от там всеки ден.

С колко км. е карал ?

Абе, има-нема с около четиресе, требе да е било.

Анаболист в БМВ... Крайният резултат е гарантиран. Добре, че е срещнал стълб, а не пешеходка с малко дете!

от една страна бмв ги карат определен тип хора - малко позьори си падат, от друга страна са известни с проблемите си при завои и мокър път - та като се съберат позьор каращ бързо и кофти кола и става така.

Да се разбиеш на "Сливница" означава, че си превишил ограничението от 50 км/ч два или три пъти. Не може да се узнае какво е имал предвид, но очевидно не е овладял автомобила си. Както и не може да намери място оправданието, че е засечен и затова се е ударил в стълб. Всъщност ударът в стълб е тежък и със скорост от 40 км/ч. Бог да го прости момчето, но не в марката, а задкормилното устройство трябва да се тръси отговора на бедата.

Абе марката не е проблем ама задното предаване си е проблем - особено на мокро.

Верно си е, голям проблем е за задкормилните селтаци.

Карам коли със задно от 2002 година. И то такива без ABS даже. Ако си тъпанар няма значение предно или задно.

След това клипче, няма да мога да спя поне седмица от ужас.

Абе, как па веднъж не прочетох за некой Форд или Рено да се забие в некой стълб. Добре, че само двамата олигофрени са пострадали. Точно преди кръстовището има автобусна спирка. Можело е да стане нещо страшно.

ЕДНА НЕПОЛЕЗНА ОТВРАТ ПО МАЛКО.ПРОСТИ МИ БОЖЕ ГОСПОДИ

Затова е по-добре да четем книги. Защото отиваме Горе с това, което е вътре в нас. Светлина на душата му и съчувствие за близките!

Ква светлина, кви 5 лева ?! Добре, че не е утрепал някой човек !!!

ей,народ прост,злобен и беден -колкото щеш.

Анаболите не прощават.

А се оказва, че и акъл не дават.

Какъв културизъм е това? Тези момчета са въздух под налягане. Самият факт, че излизат с къси гащи до под коляното, трябва да наведе всеки на мисълта, че тези крака НЕ ТРЕНИРАТ. Защо?! Защото е трудно, защото боли. Друго си е да помпим мускулите, които се виждат по дискотеките... Жалка работа. Просто признак за комплексираност. Това момче не е правило изключение и си го е намерило. За щастие не е убил и други със себе си! Бог да го прости!

Иронията е, че колкото повече обръщат внимание на краката толкова по-лесно расте горната част. Без тренировки за крака прогресът е бавен, а те искат бързи резултати посягат към химията. Клякайте бе момчета! И се наспивайте като хората - сънят е от изключително значение за възстановяването и растежа!

Жалко за нелепо погубения живот, но....в 17 часа, по светло, без сняг и лед в София, сухи улици, хубав асфалт по Сливница, ограничение за града 50 км/ч и да се натресеш така показва грубо погазване на правилник, етика на пътя и пр. Плюс ВМВ и фитнес мания - това е диагноза. Кой знае колко нагъл е бил като водач.

Таквиз с бмвта и много мускули са бая чести клиенти на дяда ви поп, да ги опявам.........

Жалко за момчето и светла му памет! Такава му е била съдбата. Много е крехък човешкият живот, един миг невнимание или малко самонадеяност и всичко свършва. Стига със злобните критики, защото това говори само за страшното невежество и комплексираност на пишещите.

Само да попитам Ако ти беше затрил детето, твоето, пак ли щеше така да мислиш. Жалко за момчето, но факта, че за него твоя, моя и другите животи нищо не означават не е ли красноречив ?

Много точно казано, подкрепям.

Бог да го прости момчето. Толкова злоба,ненавист и омраза звучат от постовете. Жалко, когато е такава обстановката в страната. Завист и ненавист е овладяла нацията. А до постигнеш тези резултати може и без анаболи,но трябва много постоянство и усилия. Но хората предпочитат да оплюят тези момчета и да им залепят етикет. Но не е така. Имам син,който се занимава с културизъм без анаболи,постигнал е много и я аз виждам какви усилия,дисциплина и организираност иска това. Бъдете по-справедливи и стига с тази омраза,ненавист и завист. Гледайте положително на оклоните,уважавайте постиженията им и тогава ще бъдете по-щастливи и удовлетворени. Омраза Ви убива.

Назобал се е с повече бианаболи.

обичайно BMW + комплекси = повреден стълб

Добре че не са помели някой невинен,гадни изроди,ето заради такива примати не шофирам,чак пък и го съжаляват дебила

Много мускул,малко мозък.

Много често при температури +1 до +4 градуса, поостарелите гуми се държат като на лед върху влажен асфалт!!! Личен опит въртял съм се и при 40 километра в час на завой в града, последва закупуване на нови гуми и нещата си дойдоха на мястото. Видях щетите по колата, според мен скоростта е била някъде към 67 километра в час може и по-малко. Всички БМВ-ета имат голям дефект - трудно спират:). Жалко за момчето, това, че не е от София и че не е професор по физика, няма никакво значение. Всеки е добър в нещо той е бил добър в културизма, суетен е бил млад искал да изглежда добре, за да го харесват момите, напомпал се е купил си хубав кон и още по-хубав щял да си купи.... ама нейсе станала белята. И той е човек като нас не всички сме умни и не всички сме добър матерял, затова е шарен света има хора всякакви. Лека му пръст, дано на оня свят му се сбъднат всички мечти за коли моми и мускули!

Рядко срещан за форумите човешки коментар!Адмирации!

Никой не твърди че всички трябва да сме умни...трябват и чистачи по улиците, и фермери, и селяни всякакви хора са нужни....въпросът опира до възпитание, култура на поведение, на шофиране, спазване на правилата....и т.н.... а не до интелигентност....а това че е млад и глупав не го оправда... Ако бе карал внимателно в зимна обстановка и с ограничена скорост сега щеше да е жив....някои грешки когато се допуснат могат да се поправят....но с някои плащаш в брой с живота си.

Само едно ще вметна - няма никаква полза от културизма, нито за културиста, нито за останалите.

Като не е професор по физика да се довери на тези, които са решили, че в града се кара с 50, Не със 70.

Загинал е млад човек имали значение вече как .Просто го няма.А вие злобеете ,чисто по български.Мръсно племе еййй.За това ще си го получите рано или късно.

Кюнец, теб кой те пита, бе?

Новата кола имала късмет!

Има едно нещо наречено самоконтрол - то е свойствено само за интелигентните хора.

Ако е имал толкова гънки на мозъка, колкото на коремната стена, можеше и не се опитва да лети с ВМВ-то.

Стълбът е пресичал неправилно!

Проблема е друг ! Явно не за първи път е летял ниско из Сф , но този път се е приземил аварийно ! И после как да не съмн съгласен с идеята да ограничат скоростта в Сф до 30км/ч !

Е, сега като е 50км/ч, такива като тоя, лека му пръст, дали я спазват, а!

И по-големи мъже ли се чувствате, като сипете злоба по едно загинало момче ? Очевидно е направил някаква глупост, не го оправдавам, не се кара така! Слава богу, че няма невинни жертви, НО не ви прави чест, да злобеете върху един млад труп. Със сигурност не сте постигнали повече от него.Анаболи манаболи, еми айде взимайте и вие анаболи да ви видим - ТУМБАЦИ. За това не върви икономиката, защото страната е пълна със злобни, мързеливи отрепки, които по цял ден висят в интернет, а не защото някой се е самоубил по тъп начин.

Е - и аз бях така. Поне цял свят ме знае.

РИЧИ не сме та забравили, дано намериш още цицорести кат Шанел и Сара на оня свят, поздрав от залата със здраве

Извинявай а ти от коя икономика си?че на чист български критикуваш тука

Чиче, смъкни малко злобата и ти спрямо другите. Отрепка ще викаш на тоя в огледалото, може и да помогне. Какво кой е постигнал - ти това не знаеш - гледай себе си, а очевидно е този докъде я е докарал и защо е станало така. Това че един идиот, който не благоволява да се съобразява с правила и другите, се е утрепал, не значи, че вече не е идиот. И примерът за другите не е - ах, какво добро момче, някой друг му виновен, или айде, от нас да мине, грешка направил, ами именно - ето гледайте - комплексирани тъпанари - това им е постижението. А за икономиката, точно такива като тебе и културиста са направили така, че икономика няма. Дай да викаме на лошото - добро или да се занимаваме с безполезни мании.

Коментар на място.

Ей хора, няма полиция в този град, няма и по магистралите а и в България като цяло няма!!! Само се водят на щат и получават заплати. А с БМВ-та що народ се е претрепал ... не е истина!

Ами то е кола за хора със самоконтрол, които могат да мислят поне едно кръстовище напред, а не за „глей ся ко праи на трета“. Защото шофирането не е само управлението на автомобила, а също и съобразяване с пътните условия, с атмосферните условия, със знаци и маркировка, с другите участници в движението, с натовареността на трафика, с техническото състояние на автомобила... Като вземах книжка чакахме да ни ги раздадат и полицаят почна да прожектира снимки от катастрофи и да чете статистиките. И едно типче като почна да пуфти и да се нерви... Полицаят пита „Господине, какъв е проблемът?“. И тоя вика дословно, още помня „Ауе чуек, ко мъ занимааш, даай ми книжката и да си ходя“. И той ченгелът пита „Има ли други да мислят така?“ - сигурно 3/4 вдигнаха ръка. Човекът вдигна рамене, отвори списъка и ни ги раздаде. Тъй де, нали много бързаме. И тоя и той ще да е бързал.

Работил съм в Бърза помощ навремето.Мога да потвърдя че от БМВ съм вадил само трупове.Около 7 за десет години.Единствения друг умрял беше с едно рено.Говорим за София където не е лесно да умреш при ПТП все пак градски условия,ниска скорост и т.н Тези коли имат проблем със сигурността.И да човек съм и греша.Подреди 3 години се забих с волво в спряла кола.Жена ми звънна дигнах телефона и така.Карах с 90 в момента на удъра натиснах спирачка т.е най малко удър с 80 км в час.Та колата отиде за скрап а аз се отървах с уплаха.Излязох си през прозореца без драскотина.Извод който има възможност никога ама никога не купувайте БМВ.Наистина са коли убийци.

момчето е от чепеларе, имат хотел, баща му е много готин човек, най добрия ни спускач на времето и най добрия ски учител който съм виждал! жалко и за момчето и за родителите му!

Значи две поколения безделници

безделник си ти, щото нямаш ни хотел, нито кола, нито мускули,но за сметка на това сигурно имаш шкембе и паласки

Много мутри и мутреси се навъдиха в София. Всеки малоумник и психопат който е на каква ли не дрога и къде с мускул къде само с шкембе киселеят и се правят на фактори ...Как някой път ще изправя крикът в главата на някой такъв цървулко но да видим кога ..