Подсказваха на Борисов за реми срещу 10-годишна шахматистка

Световната вицешампионка по шах - 10-годишната Виктория Радева от Пловдив и премиерът Бойко Борисов завършиха реми след едночасова "битка", като още в началото на партията министър-председателят извика съученици на Виктория да му подсказват, съобщи Агенция КРОСС.

Обратно в новината

Коментари - Подсказваха на Борисов за реми срещу 10-годишна шахматистка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялата статия ми става ясно, че мозъчното развитие на премиера ни е под нивото на 10 годишно дете /макар и шампион по шах, то си е 10 годишно/!

Бойко знае с кого и как да направи реми - с 10 - годишната шампионка. Но най - добре знае кого и как да побеждава на избори - Станишката, Доган и разни други политически маргинали. Те, горките, са направо за майтап. Ту се напъват да го свалят, ту му предлагат ,,подкрепа"... от зор. А на снимката добре се вижда каква подрастваща гвардия застава до Бойко.

Когато това поколение порасне,отдавна Бойкото ти ще е минало,най много някой виц като за Тодор Живков да научат за него.

КИМ ЧЕН УН ряпа да яде! Нашият е по-велик!

Libertado

Готина снимка!Пичовете гледат компетентно отстрани-представяте ли колко се интересува от шах целият клас на световната шампионка и лошо ли е това!?:)

Правителството на Бойко Борисов е най-доброто, което се е пръквало последните 65 г., а Дянков е ГЕНИЙ, кандидат за Нобелова награда!!!

halidas

Кой го е номинирал-ти ли?:))))

ако не го казваш иронично, то ти си мното тъпо парче! :))

Т'ва, че не му се дало момичето, хубава, т'ва че сам му подсказвали е ясно. Обаче защо в статията не пише по какъв повод е играл шах с детото, защо сега и други такива неща, че да начуим нещо, вместо само да се заяждаме под провокативни текстове.

Това е болно, това е непоносимо, това е вече оливане извън всякакви граници! Стегнах куфарите, няма връщане назад! Кратуня - шахматист! Не-е-е, не мога повече, хора спасявайте! Той една книга прочел в живота-Винету, а сега се опитва и шах да играе! А и тъпите шегички"Помагайте, че да не загубя" - типично в негов стил.Всичко това ми идва нанагорно. Зарязвам и семейство, и бизнес със 43 работника - просто ги оставям на произвола на съдбата и се махам, където очите ми няма непрекъснато да го виждат. Че ме е обзела голяма злоба ли, завист ли - аз самият не знам, ама знам, че не мога вече да трая и ще изокам! И изаках! Ама да знаете, Дянков е ГЕНИЙ, в добри ръце ви оставям...

Чао.

Хващай куфарите и отпрашвай към резаните,там ще останеш доволен! След като имаш бизнес работи!Какво си се заинтерисувал от премиера ,драскач платен!

Примиерът е поиграл шах с едно дете! Все пак реми, а можеше и да завърши с "ипон" за премиера! Утре програмистче ще го призове... все пак и Боко е човек...не може да разбира от вичко това, това все пак не са съчетания с ленти и бухалки!

То детето още не се научило как правят батковците при мачлетат с ББ и за това се е получило реми с много зор за ББ...

Към КГБ: За съжаление си прав!!

а аз си мислих,че само севернокорейския лидер е гений!Какво подлизурско и гнусно племе,прав бе мутрата преди 2 години,че в тая страна няма "матриал".Хак да ви е неокомунизма...

Защо не е снимано детето, ами Боко, който го виждаме на ден по 100 пъти.

Е, вече си имаме и "шахматист на годината". Сега само и като премиер ако се изяви...

И децата трябва да играят симулативно срещу Слънцето ББ, само и само да е Велик. Но днес не ли е работен ден, що търси Бойко в игралната зала с деца? Защо не помага на археолозите - да им топли с калопифер земята, за да работят. Омръзна ми от героиствата на Супермен, пардон Супербойко.

Децата не лъжат. Премиерът играе много "хубаво, много прецизно и знае правилата на играта"

Е и кво от това,да беше станал шахматист а не премиер,защото второто никък не му се отдава

АЙДЕЕЕ, ПОЧНА СЕ ПАК! СЛЕД ХУДОЖНИК, ФУТБОЛИСТ, ТЕНИСИСТ СЕ ОКАЗА ЧЕ БОКО Е И ШАХМАТИСТ !!! ПРЕДЛАГАМ ДА ГО НАПРАВИМ ГРОСМАЙСТОР!!

ДА ЖИВЕЕ ШАХМАТИСТА НА ГОДИНАТА.

ББ дали може да играе шах? Или са му "подсказвали" за всеки ход.

Ами предложи му да направите една партия! Сигурен съм, че няма да ти откаже... А ако те бие - изводите си прави сам!

Завиждайте колкото си искате,истината е,че Бойко Борисов е пич от всякъде , за всичко става и всичко може!

боко е човекът-държава!

Замисли се дали има човек който всичко да знае и всичко да може? Може би само лидерът на Северна Корея и ББ. Човече, ти не си добре. Това преди 50 год. го наричаха култ към личността.

Бойко е сладур, изключително смел и всеотдаен човек. Повечето (99%) български мъже не могат да му стъпят и на кутрето. Явно затова е толкова много злобата ;) Стискам му палци за всичко, с което се е захванал :)

Поредната незадоволена лелка,мечтаеща за Бойко.....

halidas

Кой палци-на краката ли?:))))

БОКО БОКО МЪКО ВСЕНАРОДНА...

Мъка, мъка, колко да е мъка? За БСП и компания е мъка, то е ясно. Млати ги по червените кратуни, та пушек се вдига. След някой и друг ден ще вурне в България и посланниците-доносници на ДС, които до един, както може да се очаква са номенклатура на бСП. Гоцката пък друг екземпляр. Той е голям бриджьор. Обявява Големи шлемове като за добър ден. Е, после ги вкарва, ама толкова може човека. То да изграеш бридж не е проста работа. Като да пишеш доноси до ДС.

Искаме Първанов! Стига PR на Борисов!!!

Игра на шах в работно време?! За 3 часа /+ Х за подготовка/ Прем. можеше да реши някой важен икономически проблем.

Ех, да реши, да реши, би решил само ако има къде да ходи из България да реже ленти и да харчи пари с тези си пр пътувания, защото всеки ден в пресата трябва да е неговото име, дори и нищо да не се е случило. Скоро ще пишат и кога е станал и дали си мие лицето преди да закуси :D

От къде АКЪЛ за икономика бе бухалчо, то се видя че е на нивото (ако не и под него) на 10 годишно дете. Това ни управлява в момента. Ако не беше СТРАШНО ЖАЛКО щеше дае много смешно.

Нека плюенето започне сега !Само си преставете кога някой от вас,жалки завистливи създания и след 1000 г ще мине през постовете главен секретар,кмет и премиер и то последните изборни .Ако реши може да спечели още 5 мандата сам с едно щракване на пръста -2/3 от народа е винаги зад него !Много ясно ,че хлапетата ще го боготворят а майките им го обожават ..Защото сам е постигнал всичко и за себе си и за България и ще продължава да ви мачка Браво Бойко целувки !

Хапчетата!

Зад него са такива умствено ограничени и незадоволени госпожи като теб. Обожаваш го ти,но не говори от името на всички майки.Мислиш ли че го боготворят тези майки чиито деца умират не лекувани в болниците,докато той играе шах?Или майките на децата които гладуват?Той е мутра а с пари в нашата държава всичко се постига,как няма да спечели още 5 мандата,то продажници като вас лесно се намират.Купи си тези избори,ще си купи и следващите...Нищо не е постигнал сам ясно ли ти е злобна лелко,не ми си прави на госпожа.

Неуважаема госпожо,стига с вашите червени популистки идеи за гладните ,жадните и болните деца защото те едва ли са се появили през 2009! 1.Майките на децата които гладуват да изпратят татковците им да печелят пари за да ги хранят ,както е по целият цивилизован свят ,а не да курвеят по кафетата ,да се женят без брак и само за някакви си 10 години ,да са успели да народят 5-6 деца на 7-8 полуграмотни бабаита за да ги гонят до дупка за издръжка .После Борисов и ви е виновен ! 3.Явно и вие сте от тази курвенска категория ,щом чакате на държавни помощи !

Научихме и децата си, че мутрата слънце не може да бъде победен дори на шах. Това обаче показва, че акъла му не стига да победи и 10 г, дете. На детето акъла стига, обаче да похвали мутрата слънце. Г-жо, не две трети и цяла България да изкарате, че сти зад тоя тюфлек, той пак ще си остане най достойния наследник, на Алеко Константиновия герой, Бай Ганьо. Когато ми откриете десет разлики между двамата, тогава и аз ще ви повярвам, че не ви хлопа дъската.

Абе охлюв,какво като е дете бе?Тя е вече шахматист.Това да не ти е висок скок или тласкане на гюле,че да го биеш лесно това дете.Тъпанар!

За себе си е постигнал всичко- да! Но какво по-точно е постигнал за България? Да това ,че цяла Европа ни се смее, че имаме министър-председател -клоун е факт безспорен. От такива зомбита недоклатени, като теб сме на това положение

Колкото повече хора викат " Осана", двойно повее ще са тези които ще викат "Разпни го!". Така е било и така ще бъде!

Запитана как играе премиерът, световната вицешампионка каза: " Той знае правилата на играта и е много силен". По принцип аз съм по-силен, така по-якичък, не прави лошо впечатление това, казва Бойко Борисов. На срещата на премиерите в Гданск г-н Берлускони застана зад мен и започна с педи да ми мери гърба. Разтвори си ръцете и извика на всички в залата: Ето това е премиер, не е като вас! Така премиерът отговори на следния виц по повод първата му визита в Брюксел: Когато цялата българска делегация пристигнала, от Европейската комисия се обадили в София и попитали: Бодигардът дойде, кога да чакаме премиера?.

"След това с изобретателна игра Борисов успяваше да удържа равновесието...". 'Баси баданарките, нямам думи!!!

Бойко ми харесва ама това не мога да му го спестя защото може и с нещо друго да се занимава, вместо да забавлява децата. Полицай играе шах с куче. Случаен минувач подхвърля: Ей гледай какво умно куче - играе шах, а полицаят отвръща: а умно, водя го с 3 на 2. :)

Защо само плюете срещу премиера? Такова нещо досега не се беше случвало и какво по-хубаво нещо да се докоснеш до народа по този начин. Лошо и проклето племе сме това българите. Все нещо ни пречи в живота. Дори ако имаме премиер като този, а не някое надуто първеню.

Че то по-надуто парвеню от тоя дебеловратия, може ли да съществува изобщо???

Нали е подредил всичко в държавата,шах седнал да играе лицемера прост. Точно той е надуто парвеню,играе шах за да го покажат в новините,много му пука за детето.

е, тоъ само се докосва за пред камерите. каде по света го има тва премиера да ходи да рита, играе тенис, да играе шах, да инспектира магистрали, да инспектира проекти, да реже ленти, да се занимава сас стоичков и срести с лепа брена, и мн други в работно време?!?!?! мн са добре тия дето го плуят, стото явно им е дошул акула в главата. ама и на теб сте ти доиде някоъ ден! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Но той докато играе шах в Тетевен вече 6 дена стоят без ток.Сигурно тройната каолиция е виновна.

Свидетели сме на голям фал от страна на организаторите на срещата! Те не са успели да убедят 10-годишното дете да падне от великия ни премиер! и се получи великия резил - бб стигна само до реми с някаква си световна шампионка по шахмат! Известно е, че бб е майстор по всичко - футбол, карате, художник е, трябва да 1 и в шаха! Май ще има случайни злополуки с организаторите!

Забравихте музиката, драги!! Колко велик музикант е Боко!!

Ах, простете ми моля! Грях ми на душата да пропусна някой от великите таланти на великия ни вожд!

Не, не, не съм съгласна! Той просто е ИЗМИСЛИЛ шахмата и е шампион по всичко!

Верно бе! Преди само няколко хиляди години боко преряза лентичка(копринена) на първото шахматно състезание, спечелено по безспорен начин от него!

Премиерът освен харизма си има и много други качества, колкото и да го плюят хейтърите.

StamOff

Направо ми идва да си бръкна в гърлото и да се издрайфам.

Един премиер два дни не ходил на работа. Колегите му започнали да се притесняват. Чудели се, дали се е разболял. Едва на третия ден премиерът се появил. - Къде се изгуби, попитали го те? - Купих си един пъзел и го подредих само за три дена, а на кутията пишеше "От три до пет години"!

Оставете го ББ, вижте какви са сладури децата на снимката, че и умници при това. Нека се радваме, че имаме такива прекрасни деца и да мислим как да ги задържим в родината - да работят за нейния просперитета, но не срещу жълти стотинки.

Скъпа Мери, ако останат нашите деца в България ще работят за нейния просперитет за жълти стотинки, при положение че си намерят работа, разбира се. Навън ще работят за пари които имат цена и във всеки случай не са жълти стотинки.

Колко умилително, ние трябва да сме горди, че само в две страни в света се случват такива прекрасни събития - България и Северна Корея.

По-тенденционно написано заглавие на новина не мисля, че може да бъде сътворено :)

Нищо чудно, на Бойко мозъка му не е най-силния мускул ;-)

добре, че тиквата не е залепил шамар на горкото дете, което не се е сетило да му пусне, че да стане и гросмайстор, какъвто севернокорейския диктатор още не е !

Абсолютно безсмислен коментар.

Утепал е човеко един час да си играе шах и още два часа, поне, до оди до Пловдив и да се върне, и поне час и половина се е рамотавал в Пловдив да си дума с този, с онзи! После, не му стига работното време, та когато хората празнуваха посрещането на новата година, он си бе в работният кабинет и осбъждаше политиките с някакви видни юмрукчии!

Да бе, вместо да хване лопатата и да рине сняг, както правеше Станишев навремето, тръгнал да играе шах с децата. Що не ходи да трепе архари, примерно? Все пак по-мъжествено е някак си....

Преди снежните бури само ББ гледахме по телевизията.Сега изчезна за да не си разваля имиджа.

Настоящият им премиер, чието минало се губи из тъмните сенки на явление което българите наричат мутри, а ние организирана престъпност. Не са един или два дипломатическите доклади и други анализи, в които има податки относно участието на настоящият им премиер в трафик на наркотици и друга престъпна дейност. Наскоро в България избухна скандал заради записи уличаващи премиера им в покровителство над отделни бизнесмени, чрез възпрепятстване на държавните служители да си вършат работата и пряко нареждане да прекратят разследването си относно определен бизнесмен, който скоро след огласяването на записите почина. В записите изплуваха имената и на други политици от управляващата партия опитващи се и успяващи да кадруват използвайки именно своята моментна властова позиция. Не случайно България, както споменах, е най-корумпираната държава в Европа. Към това ли трябва да се стремим?

След като прочетох "податки" - ПОВЪРНАХ!!!

Не му се смейте - он толко си може...