Иракските сили превзеха сграда на телевизията в Мосул

Иракски специални части съобщиха, че са превзели сградата на държавната телевизия в Мосул, контролиран от "Ислямска държава", съобщиха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Иракските сили превзеха сграда на телевизията в Мосул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой се бият като мъже като влизат в директен бой и освобождават сграда след сграда. Други бомбят като страхливци от въздуха и разрушават такива.

никога не е късно за контраатака.

Иракските сили превзеха сграда на телевизията в Мосул! Путин обяви национален траур! Някой унищожава най-добрите му приягели, врагове на САЩ!

Според американските генерали именно приятели на САЩ са спонсорите на ИДИЛ, ама вие нашенските тролове сте по-информирани от тях...

В момента шефа на турския генщаб е на килимчето в Кремъл.

цецка цачева е в безумна радост от способностите на цензурата си! защо гласувате за цура цензурата?

Както е тръгнало от октомври миналата година насам, на ИВАН ОТ МОСКВА май ще му пръснат цванцера в Алепо!

тебе сме те отметнали вече по списък за гласувал!

Спасибо, бонбон мерси!

Не може да не се отрече идиотията на козашкия sybil, който откровено променя треакторията на въртенето на Земята със своите жалки, педераски тривки! е, кажете ми, защо гласувате за такива помияри?

Е пъ, само Пути ли има право да променя траектории! За него ли да гласуваме, за Лилипутин?

ми патко команяшка недоклатена, има и други кандидати, освен путин! нещастен педераст със вонящ на царистка гъз!

не може да се отрече, че педерастите винаги са в първата линия на диктаторските хунти!, те винаги са в първия обръч, който души човечеството направо за гърлото или по еврейски само поддържа диктатурите на педерасите от своя евроатлантически, сорт.

еврейския фашизъм в цялата си светлина, ти им говориш за спасение на хора, турската модераторка на дира, радан, меркел, сталинка, юнкер трият масово, та масово! от нещо ги е страх!

умерените терористи на клинтън се обидиха на статистика и започнаха да дават ред в клинтънизацията. педерастите са най-добри в диктатурата. Факт! но и в осигуряването на обръчите на диктаторите - пак факт! факти! защо педераси трият факти?

в Авфганистан ТЕХНИЯ ком- р бен ладен от АЛКАИДА -което се превежда на български база с данни (или някъв си списък)създаден от цру(а аз доколкото съм събирал инф-я и го нямало въобще или е просто мид

В Авфганистан ТЕХНИЯ ком- р Бен Ладен от АЛКАЙДА ликвидира Москва и 100 000 Ивановци от Москва! Ха, наздраве!!!!!

Странно, тези терористи който от масул отват в Алепо и свават там ОПЪЛЧННЦИ ИЛИ УМЕРЕНИ джихадисти !Навремето 7 манжахеда обвинени в "нападение" ВТЦ(близнаците в Манхатън)и 5ма отиват в Косово и убиват огромно количесво сърби!!! ТОВА Е ДОКАЗАНО от американците които и до сега разледват убитите американци от црус помоща на бариии сяра и разбиват 47 стоманени прътове в ширина от около 700мм а не от температурата при черен дим

"Странно, тези терористи който от масул отват в Алепо" и заедно с Путин воюват срещу умерената сирийска опозиция! Странно, ама са съюзници с Путлер, имат неговите идеи за "многополярен" свят!

Гаджалите да не си завират много гагата с тези танкове да не пламнат като факли. Кюрдите ще им разкажат играта.

Сега СМИ ще гръмнат колко МНОГО цивилни граждани са избили джихадистите, а краварите са били "милостиви"!?!?!!!Ще се изредят всички телевизии, ще изпълнят ефира със сладникава помия от рода на:-деца и жени ползвани за жив щит от ИД,хиляди избити при отстъплението но ИД!?!!!! После руснаците като превземат Алепо ще има нова порция помия ,но с коренно различна насоченост: -Руските ВКС и войските поддържащи режима в Сирия избиха хиляди невинни жени и деца!?!! СРИНАХА Алепо до основи и тем подобни!!!Двойния стандарт е ясен и безинтересен!!!Политика майна!!!!

Такаааа... Великите Сили се "сражават" веки четири лета, а видите ли, на иракчаните им писна вече, и ще ги одумкат за месец!!! Присира ми се от цирка на "Великите Сили"

И РАШКИТЕ ЩЕ ОСВОБОДЯТ АЛЕПО, НО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТАМ ОСТАНАТ САМО КУПЧИНИ ОТ БЕТОН, ТУХЛИ И КЕРЕМИДИ, АМА ДА СА СМЛЯНИ, ДА ГИ ПОЛЗВАТ ЗА ТЕНИСКОРТОВЕ !!!

жалко за 2000те руски войничета разположени в Мосул. Тия иракчани им разказаха играта.

за легиона Вагнер ли говориш? Те са 2500.

Те май миналия месец гласуваха да го легализират. Бая народ замина от него в Украйна.

Мосул е в Ирак, идиот платен, там няма руски части.

ооох не са руски, чеченски са, ама жалко за тях!

Една година се биха в гърдите че щели да го освобождават мосул и накрая пуснаха тея които водеха идил да се изнесат без косъм да им падне от главата.Евала Обонго.

Кореспондент , който е до Мосул пише: "Ние сме на 20 км. от Мосул и чуваме какъв ад е там. Земята се тресе под краката ни.Не знам как успяват да се разминат самолетите в небето. Апокалипсис....." А там има 1 милион цивилни. Но за тях никой не повдига глас, защото там се въвежда правилната демокрация - властта на американския народ.

ЗАЩО МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ МЪЛЧАТ ЧЕ ТУРЦИЯ СЕ ОПИТВА ДА СТРОИ ВОЕННА БАЗА В СЕВЕРНА СИРИЯ ДО АЛЕПО (КЪРДАЖЛИЙСКО) ???? ... А МЕСТАН СЕ СНОШАВА С МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

КАКВООООООО??? ИЗНЕВЕРЯВА МИ!!!! ТЕ СЕГА ЩЕ СИ ЗАПУША ГЪЗОПРОВОДА САМ. НЯМА НА НЕГОВАТА КАНЕЛКА ДА СЕ НАДЯВАМ Я....

СВИНЯТА ЕРДОГАН КАЗАЛ И ЧЕ МОСУЛ И КИРКУК БИЛИ СТАРИ ТУРСКИ ГРАДОВЕ :)))

Трябва да бъдат внимателни, защото насреща си имат цели 4 000 джихадиста.

Иракската армия е велика и непобедима.

Може да е сградата с кенефите на телевизията,не уточнено

Добре че е българо-циганската свиня The Canadian да ни светне колко готини са американците ...

Иракските сили превзеха сграда на телевизията в Мосул Как само звучи- превзеха сграда в Мосул. Ами този двумилионен град има поне няколкостотин хиляди сгради.Ако на ден превземате по сграда, то 100 г. няма да ви стигнат.

За полу-идиоти като тебе явно е трябвало да се напишат и номерата на блоковете и апартаментите които са превзели. ба си смешника Идеята е че освен всичко останало като са влезли в МЪЖКИ бой, а не да бомбят от горе като страхливци, са превзели и важна сграда свързана с комуникациите. Бе де ви намират такива тъпи тролове бе.... нищо чудно че Русия е на такова дередже.

Стига си плюл американците, че само бомбят от високо! Ти какво искаш? Втора арденска криза ли?

Каква е тази първосигнална реакция.От пещерата ли си излязъл,

Да не стане, като с американците в Сомалия, те дебаркират на брега, а там ... вече ги чака CNN, да им взема интервюта и да отразява събитието ...

Е па не всеки ден избори с участие на килърка. Голямото шоу ще е за 5-6. Тогава ще има решителна намеса на супермени американски командоси с участие на екипи от Холивуд.

Абе който е тръгна с американците превзима и успява. Който се е хванал с ботушите е затънал до уши в тинята. Примери много. Ирак се освобождава с американците, докато Сирия и е*аха мамата рашките....тоест те я "освободиха" от инфраструктура и население

Така си е. Откакто се хванахме със тях пред нас само цветя и рози

Канадският военен министър е много готин.

Рус(а) ли е....!?

А в челните редици на атакуващите са иранските командоси, във втория ешелон са иранските военни инструктори обучаващи и кюрди и иракчани... и там някъде накрая са американските телевизионни екипи които огласяват на света как американците "побеждават";)

БВП-ТО НА ВЕЛИКТЕ КАНАДИ ПАДНА А 1 ГОДИНА С 250 МИЛИАРДА ДОЛАРА , БАНК ЪФ КАНАДА ЩЕ НАМАЯВ ОСНОВНИЯ ЛИХВЕНИ ПРОЦЕНТИ ОТ 0.5 % НА 0.25% ... В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТАМ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОИЗВЕЖДАШ СВОБОДНО МЛЯКО , ПОНЕЖЕ ИМА ДЪРЖАВЕН МЛЕЧЕН БОРД И ТРЯБВА ДА СИ КУПИШ КВОТА :))

БРЦК

Ахахахах. Още си спомням как затънаха в пясъците на средизиемно и местните умряха от смях. Гледам в Афганистан , Либия, Ирак и Сирия текат реки от мед и масло.

Когато световната опора на демокрацията каже нещо, това не е празен звук. Столицата на ИД е обречена, нейното падане е само въпрос на време, необходимо за да се минимизират цивилните жертви.

След превземането на Мосул на тази земя ще настъпи светлото бъдеще огряно от евроатлантическите ценности

Че то вече мосул не е ли демократичен, демократизиран от умерената опозиция.

Пък ако имаш и отговор на въпроса защо Обама си прибра самолетите когато ИДИЛ превземаше Мосул цена няма да имаш;)

на Мосул кого подкрепя след като правителствените сили срещат такава ожесточена борба

Този най-вдясно на снимката си е чист вавилонец/акадиец, от най-белите. За съжаление, вече са на изчезване хората от тази раса, претопили са ги арабите.