Коментари - СГП се самосезира заради експлозията на Кримския мост, МВР и ДАНС проверяват руските твърдения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимката, мостът е паднал в основите. Ако беше взривен от горе, щеше да е пропаднало платното. Май за по-сигурно руснаците са взривили две от носещите колони и сега си търсят поводи някой да им е виновен. Пияни, крепостни боклуци.

КАМИОНА с експлозива етръгн от БУРГАС качил се на ФЕРИБОТА за Грузия който ферибот е на банкерката ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА/тройна агентка и бивша на ОПГ мафиота БОЙКО/ Значи бургаската МИТНИЦА и ПОЛИЦИЯ и банкерката НЕ са свършили работа НЕ са засякли и хванли експлозива или са ЗАМЕСЕНИ в схемата

Стига сами сме се вкарвали в шпионски скандали! Никой не обвинява България за атентата. Ако има български камион, той само е закарал контейнер до пристанище Варна. След това в Грузия контейнерът е натоварен на грузински камион и т.н.т. Цялата информация по медиите е поръчкова и цели политически дивиденти.

Моста ба теритирията на Русия ли е? Дир?

Голям праз! Някакъв дрисльо разпоредил.

Супер снимка! Купища хипотези... Но... Никой не пита кой и откъде е нетиснал копчето за взрива? Бил ли е шофьорът камикадзе? Никой не казва какво е станало с него? Или не е знаел какво става и са го взривили отвън. Но това значи, че движението е следено много отблизо - така че да бъде точно до цистерните с бензин? И значи оганизацията е била много смела и е разчитала на съдействие (по симпатия) или на затваряне на отчите в критичните моменти и места за контрол (за пари). Голям провал в руската ситема за сигурност?

Булкомерс е фирмата дето изнася оръжия през трети фирми за Украйана, техен е бил и камиона който се взриви на моста. Трябва да бъдат съдени, най малкото заради това, че шофьора очевидно не е знаел за изненадата.

и е преминавал през Крим (Русия), за да занесе оръжие в Украйна. Според тебе. Хайде стига опорки. Този път от Руското посолство. Засрамете се. Ние сме в България и сме българи, но явно ти не си.

Какво толкова се впрягат, като че камиона тук бил натоварен с експлозиви и дирекно се озовал на моста заобикаляйки всички нации по пътя!? Нали е минал през още две или три нации? Тъй че тази проверка с каква цел се прави? Нима ще има различно от очакваното изявление по въпроса в зависимост от това дали наистина камиона е минал/тръгнал от България или не!?

кой ще разследва?

Абе какъв камион, камионът гръмна 2 секунди след взрива. Вижда се с просто око Какви са тези путинови глупости?!

Трява да се извиним на Русия и смирено да молим за милост.

Трябва ли? За какви пари говориш?

Много интересно: Как в Русия установиха трасето на камиона за по-малко от 24 часа, а тук на местна почва вече втори ден не могат нищо да кажат. Това е пълен резил за нашите служби.

По скоро се вижда колко руски блядове агенти е пълно из службите. Едно дзън и се активират.

Кой събори мостя, уе? Я да си каже веднага да не го пращаме в Люблянка на изпит

Значи камионът тръгнал от България /евентуално натоварен с взривни материали/, минал през няколко гранични пункта на няколко държави, минал успешно руски граничен пункт с вероятно усилена охрана, минал успешно охраната на Кримския мост и се взривил насред моста??????!!!!!!! И може да стане без участието на руснаци и то руснаци на високо държавно ниво???? Абе вие мен на луд ли ме правите???!!!

Аз съм сигурен, даже имам информация от непотвърден източник, че камионът е бил натоварен с тоалетна хартия и е изпълнявал директен курс към Кремъл

Почти позна. Само дето се говори от къде е тръгнал камиона, а не експлозива. Добавката експлозив се прави от собственото въображение. Това не значи, че взривът идва от там, през няколко митници. Което е не не много вероятно. Възможно е, товарът да е подменен преди качването на моста. И това е твърде лесно. вероятността, да е натоварен още в България с експлозиви е твърде малка. Има смисъл, само ако организацията е правена от България. Или по-правилно - от българска територия. Споменаването на България е в този смисъл. А единственото място, на което е пропуснат експлозива, това е при качването на моста.

''Упорито се говори '', че взривът тръгнал е от България... Пробвай пак да обясниш реалността .. ;)

Поне добра работа за българската реакция. Почти съм сигурен, че нямаме участие. Но е и твърде вероятно, предвид американските напъни да ни противопоставят с Русия и да ни превърнат в русофоби. Те имат нужда от пушечно месо срещу русия. А за това, трябва да ни превърнат в русофобски откачалки, каквито са укрите и прибалтиките. Ако има следа, тя със сигурност ще е или американска, или еврейска. И за наша сметка. А ние сме дескридитирани по темата за оръжието, което уж не изнасяме за Украйна. Изнасяме и то много. Но не ние. Просто американците си го купуват чрез техни фирми и го карат в Полша и от там в Украйна. А ние по въпроса нищо не можем да направим. Освен да не продаваме, ама на кого. То винаги някой ще дойде и да го купи, от къде да знаеш къде ще го кара. то значи въобще да спреш производството, което също няма как да стане. За това сме потенциална информационна мишена. и то от всички страни.

Цървул.

Аааа, Умен и красив. Очевидно завършил в Харвард.

Само обикаля по света с Деса Простакеса,а когато стане напечено се крие. Тоя селски идиот ще ни вкара във война.

А защо софийската прокуратура, след като камионът е потеглил от Бургас? Да де, то нали Умното Кире нареди тази версия за участието на България "да се разследва и да се отхвърли". Това е точно като заповед някой си да бъде открит, арестуван, съден, осъден и разстрелян. Въпросът е защо изобщо се губи време със съденето му, след като присъдата е предварително известна.

Ти без Киро не можеш да дишаш.А случайно да знаеш,че той не е на власт?

Кирито забърка тази клоака с Русия,затова.

Е забъркал с Русия? Трябваше да стои наведен и да прави ,каквото казва Митрофанова? Е,Копейкин става за изпълнение на руските команди.