СГП предложи на Иван Гешев да поиска имунитета на депутата от ГЕРБ Даниел Александров

31-годишният народен представител, който е европейски вицешампион по класическа борба, е разследван за блудство

Обратно в новината

Коментари - СГП предложи на Иван Гешев да поиска имунитета на депутата от ГЕРБ Даниел Александров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да ги правш- деца. Поставил ги в партер...

Аз до колкото разбирам, математиката показва, че тая с къщата в Барселона е била непълнолетна, по време на забременяването и. Та в тая партия си имат явно традиция. Иначе, този е прост като налъм. Той не може да се подпише, какво остава за законотворчество. Въпроса е кво прави в НС, освен, че прибира 5000 лв заплата.

То само като му погледнеш физиономията ти става ясно, че такъв човек няма място в Народното събрание. Бил спортист, имал медали! И? Има ли образование, има ли интелект, има ли и други качества, освен сила, за да е народен представител? Не е необходимо да си психолог, само от физиономията му е видно, че не става за Народното събрание!

До 240 има още много имунитети за сваляне.

14-годишното от Бистрица с което е блудствал този боклук от ГЕРБ е МОМЧЕ, А НЕ Е МОМИЧЕ ТОЕСТ ТУК СТАВА ДУМА ЗА ХОМОСЕКСУАЛЕН ПЕДОФИЛ БОРЕЦ

Липсва му спорта, борбата, медалите, не е искал съвкупление изобщо, просто това отегчително седене на депутатски стол понякога му идва много.

Искаме имунитета на Киро лъжата

Поредният спортист депутат, борец с мозък колкото грахово зърно.

И накрая гласувате за ГЕРБ. Ето ви ги мутрите.

Този не бил гътнал с туш 14-годишната! Той само по точки я бил изработил силово!

Момето се оказало почти 18 годишно. И жалбата е искала да я подаде жената на този, с който се развеждат и тя иска да вземе доста от хонорарите му. След това жена му прилъгва родителите на момичето да подадат жалбата, интересно кой е платил. И подават жалбата, която изтеглят след първите разпити, след 3 дни. Но естествено дженджерията на ПП и гешефтурата, чрез приетите от Боко части на ИК зад гърба ни, използва жалбата. Та ха да ви е честит джеджеризма в България. Между другото има значение дали момичето е над 16 или не, защото ако се докаже че е нямало насилие, а е било желано, то тогава няма никакво престъпление освен клевета.И тъй като Кирчо и приятелите им с приятели а не с приятелки ще използват случая против ГЕРБ, то най-вероятно момичето да завърши в лудницата. Като повечето такива случаи в джеджеристка европа. В щатите подобни дела нанасят доста вреда на партии и огранизации, но досега от около стотина такива има само две завършили с присъда. Над 3/4 от делата завършват с крупно обезщетение за обвиненият.

На 14 години е момичето от бистрица и този бокл.ук е искал тя да му духа!

мани половите им проблеми - друго кажете: след като не направихте Стоичков президент (но пък Лечков стана кмет) - сега пак ли ще затрупваме парламента с неграмотни спортисти?

А, много моля. Сточиков е писал книга! Ако не може да върже две изречения :)

Д. А. да не се окаже Мата Хари. Се отзаде на Буци стоял.

този руски комедиант първо в затвора после съд

На времето Борисов: - Доган и Първанов (ДС доносниците) са най-успешните перачи, ооопс управници в България… Пеевски си е просто едър бизнесмен… - “Всичките шефове на МНР и службите АЗ съм ги назначавал”! Към Драшков - директор в ДАНС: - Аз тоя ше го шибам през панталоните! Гешев към Борисов: - Само да те гепна, …дънките ще ти цепна!”

В ГЕРБ.Тия европейски шампион по борба,на Алгафари синът от федерацията по билярд .

Гешев се готви очевадно публично да обезглави, да гилотинира Борисов - и то не само пред цяла България, но и пред целия свят! И колкото и да е компроментиран и непригоден (но той бе такъв още преди назначението му от Борисов (открито) и Доган и Пеевски(по-прикрито), той все пак е главен прокурор и е много добре запасен със старателно събирани доказателства за много престъпления и престъпни зависимости И на Борисов и клана му! Но аз не мога да съчувствам на Борисов - “ТОЙ СИ ГО ИЗБРА”!!! Той му беше Началникът - и имаме по същество (само)признанията на поне половин дузина висши магистрати и от ДВАТА ожесточено воюващи сега лагера, вкл. Гешев, Сарафов, Стоев, Ясен Тодоров … Освен това огромното его и самовлюбеност също го закопа - той години наред все се изтъкваше - той бил направил всичко, той давал пари на всички, той назначавал всички,…което работеше отрично за НЕГОВИТЕ босоне, за неговите кукловоди, които пък него го избраха и назначиха за гранен секретар на МВР, за политик, лидер на партия, за кмет и премиер. Други очевидно не с по-малко его, но с повече акъл отдавна спряха да се афишират - като Доган и Пеевски, и “са ниско по тревата” докато отмине жегата евентуално! Борисов се е хвалил много пъти как се е умил от дъртите (и те особено грамотни и интелигентни) хитреци Тодор Живков и Симеон Кобурготски, докато ги е следил когато са го изпратили да ги пази, но не е научил онзи урок да “снишаването при бял упътя” на Тодор Живков!

ако е искал да извърши нещо с нея , дали щеше да се спаси ,ако даже е шампионка по таекуондо. Просто всичко е било съвсем различно от версията на момичето, въпросът е да изкарат пари от него.

Ами сега:) ? Само във Фрог нюз: Гешев два часа в посолството на САЩ. В петък щял да произнесе историческа реч 07.06.2023 Главният прокурор Иван Гешев е посетил днес преди обед американското посолство в София. Той бил приет по негова молба. Престоят му в дипломатическата мисия продължил малко повече от 2 часа. Предполага се, че е координирал някои информации от важни разследвания срещу висши политици с американските партньорски служби. По принцип това е рутинна процедура, но в случая става въпрос за лица от управлението на страната до неотдавна. Новите документи и доказателства засягат най-вече лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, научи Фрог нюз от свои източници. Очаква се утре ВСС да не освободи от поста Гешев и процедурата да се забави известно време. Хора от обкръжението на главния прокурор твърдят, че се очакват зашеметяващи разкрития, които могат да променят изцяло ситуацията в страната. Други обаче смятат, че това е последен опит на Гешев да се спаси и е тръгнал вабанк срещу най-силните политически кръгове. Дори се предполага - без явни доказателства, - че в тази война той е получил подкрепа от президента Румен Радев. Гешев най-вероятно ще направи изявление по БНТ в петък, съобщиха отБНТ. Той ще се възползва от правото, което му дава чл. 52 от Закона за радио и телевизия. Той гласи, че право на обръщение по БНТ и БНР имат президентът, шефът на парламента, премиерът, председателят на Конституционния съд и тримата големи в съдебната власт - главният прокурор и шефовете на ВКС и ВАС. До момента представителите на съдебната система, както и шефът на КС, не са се възползвали от този текст. Така че Гешев ще е първият от тримата големи, който ще прави изявление по БНТ. Какво ще каже все още не е ясно.

Да видим фактите: Борисов се бе договорил - и то доста отдавна, с Пеевски и Доган, тоест с ДПС, и с Корнелия Нинова, тоест с БСП да си спретнат редовно правителство още след денонощното спешно заседание на Хартиената коалиция за да си осигурят както винаги нужните им гласове на изборите. И тази коалиция очевадно трябваше да бъде подкрепена и от Слави Трифонов и малкото ДПС. Но Гешев развали уйдурмата! Нещо повече Гешев на практика унищожи Борисов - не само вади вече многобройни доказателства за досега дълго прикривани ОРГАНИЗИРАНИ!!! престъпления на Борисов и хората му.но и на тези зад и с него! И го прави с тотална атака - възобновяване на замразени производства и обвинения и искания на имунитети в България, запознаване на Европейския съюз и Европейската комисия с тези обвинения и доказателства, както и на дпуги, на всички възможни партньори и прокуратури и служби - испанските, германските, турските,…, американските! Това тотално дискредитиране и изобличаване на Борисов до голяма степен предопределя и качествено новата обстановка, в която ще работи Парламентът и правителството през следващите месеца. На мен ми направи много силно впечатление изпуснатото в злобата и явно страха му от президента Радев (само)признание, което направи след като все пак въпреки злобата и опитите му да предотврати та всяка цена България да има редовно правителство : Че - забележете - Борисов ИМ ДАЛ ВЛАСТТА?!?! на ПП и ДБ!!! Не съм сигурен дали Румен Радев, който вече 2 години управлява със служебни правителство и без никакъв контрол вече не съжалява за това публично ПРИЗНАНИЕ как се упражнява властта в България, как “се дава” и от кого!

За разстрел! Следващото дело!

В БГ възрастта за съглласие не беше ли 14 години и реално не е имало секс? Гешев да поиска имунитета на истинските престъпници в парламента (я да видим Пеевски, Доган, Десито и т.н.) а не да разиграва поредния театър.

Пеевски и доган няма да ги пипне, те са му бащите

" Тиха музика и малък Jameson, Владо Кузов и Michael Jackson"

Винету обича селски мутри .....

Прилича на тъп руснак.

Веднага да му се отрежат топките

Искал е да се сборят, ама са го изтълкували погрешно

Мачкай Гешев Политическия Боклук..

А със списъка Магнитски кво става?

не предизвиквай съдбата !

Гешев трябва да сложи камери във всички градски тоалетни.

Копейкин трябва да е бил. Ние знаем че е пълнолетен, но акъла му е на 13 годишен.

И ти народе му плащаш заплатата.

Това " лице" с мазната коса винаги е зад бОцан;)

Непълнолетното лице е момче

Въй, завалията. Той от отбора на Кокорчо ще се окаже.

На тая възраст някой момчета са налапали вече по 100 патки.

Ама какви са тези хора? Там нямат място, но никой не ни пита...

Какви години настанаха ? Вече, когато циганка поиска, да ти направи свирка, първо трябва да и искаш паспорта, дали е пълнолетна. Ето това се казва правосъдие ! Браво, Гешев ! Гешев, задължи ги да не вземат кеш, а до носят терминал, свързан с НАП.

Ама, каква циганка, това Божанков бил ?

Ей, решиха да жертват Гешев, и прокуратурата по чудо взе нещо да работи. Докъде бе досега? Дори ГЕРБ-ерите трябва да виждат, че се ръководеше от интереси, а не от провинения. С какво борец ще е полезен като депутат? Защо издигат такива? Само защото са известни ли? Макар и без това да гласуват като пионки в парламента. Днес едно, смени си мнението лидера и утре друго. Странно 1 от ГЕРБ гласувал против правителството и толкова е разликата. А доскоро тези се плюха и как ще се вкарат в затвора. Сега се защитават. Та може като на акционери, да гласуват с колкото са им акциите. ;) Дали е виновен, тепърва ще оценяват.

мръвка ли е между зъбите ??

Този защо изобщо е депутат??? То от тепиха право в парламента...........

Даниел Александров В момента е член на комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта, както и на комисията по туризъм в парламента. В тоя парламент освен престъпници вече и с педофили попълват бройката.

Така както е казано искал е да се натиска с някоя над 14 години. Може и на 99 години да е.

този е народен представител???

Определено става въпрос за цигането Рублейкин.

както се види, Гешев ша на остаи без народни избранници.... Направо ша опразни залата, поне на полвина.... Вървим към Полупарламентарна Република...

за едно банкянско тролче , трие дира та се носи !

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 г., в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвукупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст. Бате Бойко вече и педофили прибира, така ще са верни и послушни и ще гласуват всичко !

Това си е типично дженджерски подход. Забележи че лицето е НАД 14 години. Не се казва на колко години е. Също не се казва какви действия е извършил. Сила може да е че я вдигнал на ръце. Изобщо, сега обезкървяват групата на ГЕРБ. Също както обезкървяваха хората на Тръмп, от които има само едно истинско обвинение. Всички останали ги оправдаха при това със солидни компенсации и в повечето случаи с доказано лъжливо обяснение. Та ако някой може да каже за какво става дума освен за шантаж да каже. А иначе Бойко, веднъж продал се на джендерите да знае че ще е завинаги. Хайде Пеевски като светец да му прави конституционна реформа и да му взема мярката.

Интересно, явно законите се коват от убийци, педофили, поръчкови убийци, изнасилвачи, наркотрафиканти, крадци и корумпирани мошеници, трафиканти на хора, всякаква сган и тук там някой свестен човечец проврял се между престъпниците без да знае... Другото, което не ни дава мира е, ако не се бе стигнало до войната на прокуратурата с политиците, дали този, както и много други, които тепърва ще получат обвиненията си щяха да бъдат покрити... Колко ли подобни случай са били покривани с годините, какво ли крият службите и прокуратурата за някой политици, след купищата убийства станали по време на прехода?!? Както в парламента гъмжи от престъпници, така и в останалите институции цари същото, корупция и замаскиране на всичко, да не знае народа, каква сган го управлява, съди и обвинява...

НО ЛГБТ ППДБ ЩЕ ГО ЗАЩИТЯТ ТОВА Е НОВА ДЖЕНДЪР ФОРМАЦИЯ

Ще започнат залагания, на кой от 240те депутати Гешев няма да поиска имунитета.

Два часа е бил на визита Иван Гешев днес в посолството на САЩ. Сериозно се говори и за негово "историческо"изказване в Национална медия в петък. Ха,да видим.

да наглее...

с облата си глава...

Весело ще стане, ако повдигне обвинение и срещу Радев.

Не може. Трябва да изтече мандата или Радев да направи прегрешение, което до момента не е направил.