С вирус A/H3N2 стартира новият грипен сезон в България

Новият грипен сезон стартира официално у нас, съобщи "24 часа". Вирусът A/H3N2 е доказан при две жени от София и Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - С вирус A/H3N2 стартира новият грипен сезон в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за грипа са виновни САЩ, нали така, червенотролковци??? Еми, смешни сте!

Айде на ФАКсините!!!

Да плагодарим на всички врачки, астролози и хомеопати, че ни предпазват от "услужливите медии" и алчните лекари. Идете при тях, те пари не взимат.

Благодарим на услужливите медии, че ни информираха за старта на кампанията. Веднага отиваме да си закупим всички препарати, които преценихте, че са ни необходими.

малеее, h3n2...

Два годещи билкови чая с мед. Три памучни фланелки, над тях два вълнени пуловера и жилетка. Краката в гореща вода с морска сол, после два чифта дебели вълнени чорапи в/у един чифт памучни. После леглото с 3-4 вълнени одеала и следва ГОЛЯМОТО ПОТЕНЕ. Един път сутрин и един вечер. Трябва и да си със здраво сърце.

И като хванеш пневмония тичай в болницата да им плачеш а те спасят, ако не си заминеш до тогава.

пуснаха го най накрая

Извинете, по погрешка съм си закупил друг ваш продукт. Мога ли да бъда заразен с друг щам или трябва да си закупя отново вашият/правилен продукт? Има ли опция да върна старият? Има ли някакъв праг, колко пари трябва да ви преведа тази година, защото наистина нямам нужда от два ваши продукта.

Да отидеш на лекар звучи добре, но само като си представя тълпата от пенсионери при личния лекар и ми се отщява. Така че остава да си платиш 25 лв. за преглед без направление, и още 25 за лекарства и честито. Една осма от заплатата е заминала. Да не говорим че със или без лекарства, няма разлика. Времето за възстановяване е едно и също.

много сте ми смешни тия дето казвате че няма значение дали пиеш лекарства. Най-много да се усложни състоянието. И кат не щеш да чакаш - ше плащаш хаххах

Е, добре, де... Стартира новият грипен сезон. Кога стартира? Каква е тази организация? За 1 ноември ли ли сте запланували вируса? Трябваше седмица по-рано да обявите името на антидота. Колко ще ни струва, къде ще го заредите, по колко да си вземем...

егати слабарския вирус само 2 човека е тръшнал какви вируси имаше едно време еххх....

Най-здравословно е и със сигурност стопира грипа това да се изрежеш сутрин три пъти на гладно.

Трррррр

Занят и с какъв вирус ще завършим сезона. АЙДЕ НАРОДЕ НА ВАКСИНИТЕ И АНТИБИОТИЦИТЕ. АЙДЕ, ЧЕ АПТЕЧНАТА МАФИЯ Е ГЛАДНА

ТАКА ЛИ ГО КРЪСТИХА НАШИТЕ БРАТЯ ЯНКИТЕ...А ОПРЕДЕЛИХА ЛИ АНТИБИОТИКА С КОЙТО ЩЕ НИ ТРОВЯТ...

По заповед на ционистите-изпълняват програмата ежегодно

Няма да се плашите грипа е евроатлантическа ценост.

ФармаМаф до СЗО: - Откриваме сезона, пратихме самолетите, почвайте рекламата. СЗО до медиите: - Грипът идва, алармирайте стадото. Медиите до стадото: - Удря ни грипна вълна, НХЗ, БЗ, ГЗ, 12345 ще ни размажат, но има ваксини...

Айде, медицинската мафия се активизира. Иде жътвата.

С каквото те напръскат от самолета - от такова ще боледуваш.

Тоя самолет ще трябва да ти мине на 10 метра над главата, за да те напръска с нещо, което би имало ефект.

Хайде на новият грипен сезон! Развързвайте кесиите! Звучи точно като стартиране на добре организирана кампания! Време е да платим рекета на фармацефтичните гиганти!

Добро утро.

Като открият ваксина против импотенцията ще си купя.

Не знам, ама по времето на социализма не е имало такива работи.

Да, знаем, знаем. Съветските болни - най-здравите болни на света!

Бацили си имаше, но се продаваха читави храни. Със сегашните боклуци какъв имунитет искаш да имаш?

Читави храни по соц време?! Я се опитай да си спомниш - читавите храни се носеха от село, не се купуваха от щанда

Нямаше наистина. Тогава целия клас бяхме на училище,никой не е отсъствал заради грип.

Ай посмали, манго! Боледували сме и тогава. Чак никой да не е отсъствал по болест не е било.

Пишеш глупости. В клас бяхме 39 човека и ако се случеше да сме всички чиновете не стигаха. Винаги отсъстваха по няколко деца.

Време за банкет на аптеките марешки спри тия ментета постоянно

Фармацефтичната мафия в действие.

деер

Ало , мошеници, ГРИП няма! И никога не е имало! Защо няма ефикасни ваксини? Защото няма ГРИП!!!! Всичко е в регулацията на дебелината на носната лигавица - капете си вода в носа и само веднъж на ден си надувайте ушите, за да създадете турбуленция в зоната на мекото небце. Това е всичко . Йогите са установили преди 2 000години промивката, руски учен е открил плаката по мекото небце, но на никой не му отърва блезплатна профилактика и лечение .....А то е 7-8 пъти накапвайте вода + 1 надуване на ушите, лечението е 20-60 накапване на вода и 1-2 надуване на ушите. Не слушайте тарикати и некадърници с медицински дипломи, потърсете лекари, които ще ви поддържат здрави - призвание на всеки лекар, а не периодично болни - основен финансов принцип днес!

деер

И не слушайте глупости за витамини и имунитет - при грип ситуацията е промяна в дадена зона - липса на кислород в околоносните кухини. И помнете сутрин "гурли" не трябва да имате!

деер

В 99.99% от диагнозите пневмония е долна лъжа!!!!Няма ....

Смучете ментови бонбони докато сте на обществени места. Така се предпазва лигавицата от полепване на бацили.

деер

Принципът е в кислородната среда на повърхността на лигавиците, а не в бацилите...В безкислородна среда се развиват "вредните" бацили.....Върнете кислорода , вместо да пиете антибиотици и друга химия!

Препратка можеш ли да посочиш, да прочетем нещо по въпроса

Защо си мисля че водата за носа трябва да е пречистена морска?

Ти си надувай ушите, пък после гледай какъв отит ще си докараш.

Ваксините са омаломощени вируси на грипа, те вредят повече, отколкото предпазват от грипа, но фармацевтичните компаний трупат баднословни печалби

Не помагат ваксините. Но, миналата седмица купих от родопско село няколко чувала картофи. Та момчето си призна, че от няколко години Родопски картоф няма!!! семето основно е холандско!!! И без конретни "ваксини" тоест химикали от картофа нищо не става! Все пак в Самоковско със шопски инат втора година опитват без излишни инвестиции(без химикали) да култивират чуждите ГМО експерименти, но за сега без упех :-(.

Е, друго си е холандско ГМО, другарите не протестират срещу холандско ГМО, а само срещу канадско и хамериканско. А ако ГМО-то е на др. ПУтин, ще го хапват и пият като лекарство, зер нашо, цоциалистическо ГМО е...

Аз се чудя, кога мутира този нов грипен вирус, кога се появи и разпространи по света, кога го изследваха, кога му измислиха ваксина, кога я произведоха тази ваксина, че даже вече я има навсякъде? Бързо действат фармацевтичните компании... Или пък са го знаели предварително тоя вирус?

Елементарно! Действа се на принципа - открихме ново лекарство (ваксина), сега остава да открием какво ще лекуваме с него.

Само не разбрах вече официално ли е отктит? А лента рязали ли са?

Птичи грип (4) куш гриби (4) Който яде птичи крак той за мене е бунак (2) Птичи вирос (2) Н5N1 Куш гриби (2) H5M1 Който яде птичи крак той за мене е бунак (2) Абе ваке сомангеса на мангафту туджереса (2)

Не вземайте ваксини.Мед с лимон по вече чай и течности, а ако желаете употребявайте редовно чесън гони не само настинките но убива и нежелани паразити и микроби.Даже съм чел че от него бягал и рогатия !!!!

Е голяма реклама направите на противогрипните ваксини. А иначе изглежда нелогично фармацефтичните компании да произвеждат ефективни противогрипни ваксини, които биха намалили значително ползването на другите им продукти.

внимавай пържола и дявола похапва ,не се бои от чесън и от лук

Идете в аптеките на Веселин Марешки и си вземете евтини лекарства против грипа.

Да ни е честита новата придобивка.Откога е чакаме!!!

..С вирус а/хзн2 стартира новият грипен сезон в България... --- вирусът на демокрацията и запада уби два милиона българи и оше два милиона осакати, а никои не предлага нито ваксина нито лечение! що така, бе?

По 100 гр. грозданка на вечер и грипа е умрял, елате при нас за лечение!!!!!!

Куш гриби(х3) H5N1 Който яде птичи крак, той за мене е бунак