Сезират Агенцията за закрила на детето за случая с 15-годишния шофьор в София

Майката, която е собственик на автомобила, има невръчени фишове на стойност около 3500 лева

Обратно в новината

Коментари - Сезират Агенцията за закрила на детето за случая с 15-годишния шофьор в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега освен отнемане на автомобила, да отнемат и чаавето!

Какво се е впрегнал народът , че били цигани. Ами то 95% от таксиметровите шофьори са неграмотни цигани с купени или отнети за нарушения книжки..

Да не са тъмнозелени? Те стават пълнолетни на 10

На 34г със син на 17г, това сигани ли са?

само не става ясно а агентурата за закрила на детето ко ше прай...детето явно се е кефело и родителите са му угаждали а не са го били... само ше му развалат рахатлъка

Много ме кефи клишето "сезирам", което напоследък много често се използва. А всъщност означава, че институцията спи зимен сън и сезирайки и напомняш за какво всъщност съществува. Така сезираме полицията, прокуратурата, омбудсмана и .....агенция за защита на ....незнамсикаквоси

Изгубените деца на Прехода си отглеждат наследници по свой образ и подобие. Ние сме виновни.

Чудя се, дали някой от това семейство изобщо има книжка?

но както се вижда книжка кола не кара....

Това че има невръчени фишове значи че полицията не ги е връчила, значи че не си гледа работата.

Дайте снимки да ги видим тези.15 годищен вози майка си,баща си и брат си на 17 години.Това само нангали могат да го направят.

Дайте снимки на отрепките от това боклучаво семейство.

И какво ще направят от "закрила на детето"? Ще закрилят детето или ще помислят, как да закрилят пешеходците от него?

ми голямо си е момчето, дума и лаф да не става!!! Не вдявате ли, че майка му е заченала батко му на неговите години. Тъкмо възраст за отговорни решения!!!

Съмнявам се, че глобите ги е генерирала майката. Просто колата е на нейно име и за това глобите се трупат на нея.

Интересно ! Защо не кажат точно каква е колата ?! Да не окаже някой БМВ на 30г и да падне голям смях !

И двамата ми синове караха на 15, но бяха взели книжки и първите 6 месеца аз бях в колата заедно с тях. Място на действието - Massachusets, USA. Време: 2001 и 2004 съответно.

ама там това е разрешено от закона... а аз карак на 12 у бг

Не може да се разчита нито на майката, нито на агенцията. След 3 години в пандела ще го превъзпитат. Дано няма пострадали дотогава!

Представителна извадка на мутро-чалгарското ни общество! Свиквайте - това е новото "Нормално". С Тоз мат'реал и с тези политици - толкова! Това се оправя единствено с откриване на ловния сезон за политици, съдии и банкери!

Веднага КАТ да му даде книжка на момчето. Ще си увеличи постъпленията от глоби многократно. А може и рушветчета да паднат добри.

Бе ти не четели ли , бе човек? Майката има 3600 лева натрупари на нейно име и не са си ги събрали, що си въобразяваш , че като му дадат книжка на пубертета, ще си събират глобите. Най-много да събират части от пешеходци или други водачи..

че са от зелените.

Постъпката на"родителите"е престъпна,тук за безотговорност и дума не може да става. Ще порасне детето,да е живо и здраво и какво ще е научило от това"семейство"?!С мама,с актове и фишове за 3.5 К,ще има ли копи-пейст,за сметка на цялото общество?