Либийски учен написал дисертацията на Сейф ал Ислам

Нови разкрития показват, че докторската дисертация на Сейф ал Ислам, син на либийския лидер Муамар Кадафи, в Лондонската школа по икономика е била написана от либийски учен, пише днес британският вестник "Индипендънт".

Обратно в новината

Коментари - Либийски учен написал дисертацията на Сейф ал Ислам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо ново.

Ще ви припомня една българска поговорка: " Омъжи ме , мамо, далеко, че да се хваля леко!" Че Сейф ял Салам разбира повече от мода отколкото от икономика е ясно. Както е ясно, че и други велможи, български екс- и настоящи министри, възпитаници по икономика от САЩ и Англия, като се върнат в къщи за никакъв ху не стават. Или стават...но в полза роду, а не народу...

То и аз написах навремето Психо-физическата подготовка на оперативния състав и му е присъдих н. с. доктор.))))) ...ама тишинааааа......що така бе напети гробари ????

Индипендънт???? независим значи а?)))) ама вие наистина ли ??? ха ха ха ха че тогаз и хамериканците и пуделите им са миролюбиви значи ....тюх кви работи имало по света....

Дотук - добре. За Кадафи - младши разбрахме. А как върви проучването, кой е написал дисертацията на доктор Боко Сияйният принц от Банкя? :)))))

И какво е получил за това. То масово се пише за шефът, ама някой се отблагодаряват други- не.

Навремето един полуграмотен селянин от Правец "написа" многотомни трудове, така че нищо ново под слънцето.

Западняшката лицемерщина е безкрайна като вселената! Иначе са много навити да обикалят света и да раздават акъли на всички за всичко - щото са много учени и ужасно принципни, и са представители на "най-най-най-" във всички науки! И от статията не се разбира какво става сега с тия долари, дето са били платени - ще ги връща ли някой, или вече си ги е изконсумирал с добър апетит!

Я от Лондон да върнат датенията получени от Либия и да не се офлянкват повече. Какви са тези работи -- получили пари от терористи, дето ги съдят за атентати.

ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ДИСЕРТАЦИИ НЕКА НА ЖИВО В БНТ ИЗЛЯЗАТ СРЕШУ АХМЕД ДОГАН ТОЙ НА ВСЯКО НЕГОВО ИНТЕРВЮ КАЗВА ПО НЯКОЯ ФРАЗА ИЛИ ДУМИЧКА ДЕТО ПОСЛЕ И ЖУРНАЛИСТИ СЕ РОВЯТ ПО ИНТЕРЕНТ ЗА ДА РАЗБЕРАТ СМИСЪЛА ЕЙ ТОВА Е ПОЛИТИК МОЖЕ И ДА Е АХМЕДЧО НО ЗАСЛУЖАВА ДОКТОРСКА СТЕПЕН МАЙ А

То и един немски министър така. И това не се случва в либийски дъжавен университет, а в демократичния запад. Нищо ново под слънцето, ама защо до преди месец бяха "добри", пък сега са "лоши". Петродоларите не миришеха, май.

Дано не се втурне някой да пита за доктората на Бойко Борисов.

мистериозно, точно сега разкриват това ...

А, всички са се накалинчили...

И се оказва всъщност, че тоя и всички като него нямат и грам мозък и знания повече от обикновенните хора, ама понеже имат пари стават доктори на науката икономиката и квот си изберат.

А на титана на военно-униформената наука, другаря СерГей станиШеф, кой му писа дипломата и за какви заслуги към България този небългарски гражданин управляваше родината ми в продължение на 4 години, а сега управлява една уж българска партия.

станишев може и да е всякакъв, обаче поне има нещо в канчето. а за титана на мисълта борисов защо не кажеш нещо? тои сиромаха и на един предизборен дебат не посмя да се яви :)))

Станишев не е известен с канчето, а със задничето си. И после ни дрънкат, че при нас педегейовете нямали права - ей най, министър, педресател си имахме до скоро :)

ДАЛ ЗА НАУКАТА ОТ ГЪРБА НА ЛИБИЙЦИТЕ, НО ПОНЕ Е ДАЛ, А ПРИ НАС ЗА ПОЛУЧЕНИ ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ НЕ САМО, ЧЕ НЕ ДАВТ, А И ВЗИМАТ, КРАДЪТ, И ЛЪЖАТ.

оказва се, че това е нормална практика не само в българия. но все пак на нашият доктор по пожарникарските науки, кои му е писал доктората?

Е, И??????? КАКВО ОТ ТОВА????? ТАМ Е ЕДИН, И ТО УЧИЛ В ЛОНДОН, А ПРОФЕСОРА ВЕРИЯТНО МУ Е БИЛ РЕЦЕНЗЕНТ!!!!! АБЕ Я СЕ ОГЛЕДАЙТЕ НАС КОЙ НИ УПРАВЛЯВА - ПРЕДИ РАБФАК, А СЕГА СТОТИЦИ ФИЛИАЛИ И СВОБОДНИ /И НЕ ЧАК ТОЛКОВА СВОБОДНИ/ "УНИВЕРСИТЕТИ". МАЙТАП, БЕ УЙЛИ, АМА МИСЛЯ ЧЕ ПЪРВИЯ ВАРИАНТ Е ПО ок

е, не на всички татковците са се накрали като за Оксфорд. някои трябва да бачкат и да учат...

Всички тоталитарни подлоги са на това дередже.

Сподели кво имаш в предвид,щото така като няма връзка с новината коментара ти изглежда тъпо-тенденциозен!

Защо? Либия няма ли връзка с тоталитаризма?

Много тесногръдо гледаш на нещата.

Именно! И понеже правиш впечатление в изказванията си тук с адмирации към сегашните ни управляващи (да се разбира сегащния ни управляващ), дали си се замислил какво може да се случи, ако, току виж, някой разровил около дисертацията на любимият ти/ни вожд?! Както и на онуй злощастно произведение на дясната му ръка - Цветанов. Като им гледам изказа и "дълбокомислените" разсъждения по поставените теми, не ми се струва възможно човек, с такъв начин на разсъждение да владее поне анализ и синтез, два крайно необходими способа за научно изследване... Може би скоро ще прочетем в "Галерия", стига някой да се заеме с това.

И не само техните, а на всички, които са се сдобили с научна степен след като са се издигнали.

Абе,вие, не разбрахте ли,че съм безпартиен.Просто мразя комунизма,социализма в БГ вариант,диктатурите и велможите,олигарсите И ТЕЗИ,КОИТО ЗАЩИТАВАТ СТАНИШЕВАТА ЧЕТА.ГЕРБ ги чака същото като БСП.

И преди и сега хората живеят зле.Докладите не ни хранят.Кадафи се сети да дава пари,когато дойде яйцето на г....Ама е късно вече...Късно ще бъде и за ГЕРБ,ако не снесат нещо на народа.Гербери, снасяйте,че не ви виждам на следващите избори...Казвам го добронамерено,без нито грам омраза или цинизъм...

Еее, това вече са такива глупости! Умът ми не го побира!

Страхотна "драма" - кой написал дисертацията на Сейф ал Ислам. Защо не ракрият кой е инициатора на тези бунтове из арабския свят заради коити загинаха хора а от дисертацията никой не е получил наранявания. Това с "младите и новомислещи" араби нещо не хваща дикиш след като видях каква е опозицията и как се моли на аллах да и помогне...Изместването на въпроса от същината не е дело на хора с преписани дисертации а на хора пошещи "десертации"

Чакай сега! Според теб това не трябва да се публикува така ли? Ми дир.бг е новинарски сайт, публикуват го. Ако те дразни не го чети.

Струва ми се че има други новини които са по актуални от дисертацията на Сейф ал Ислям ,но всеки си има предпочитания. Аз не "съветвам" никой какво да чете и коментира а казвам какво мисля и доколкото знам за това е този форум.