СЕМ проверява БНТ заради рисуван филм със секс преди ”Сънчо”

Съветът за електронни медии (СЕМ) е започнал проверка на БНТ заради излъчването на анимационен филм със сексуално съдържание точно преди "Лека нощ, деца".

Обратно в новината

Коментари - СЕМ проверява БНТ заради рисуван филм със секс преди ”Сънчо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо лошо!

Абе по кабелните канали се лее порно без край. Във всяка къща го има. За там си мълчат намерили с какво да се занимават.

Анимираното ебане си беше много добро, съдържателно и поучително, особено за деца. Такива филмчета трябва да се показват често за сексуално ограмотаване на подраствуващите и за повишаване на раждаемостта, но не в тъпата рубрика "Лачените обувки...". Изобщо по БНТ има доста идиотски предавания, като "Денят започва с култураз..., а този Анри бил голям палавник и знаел много пози, но дали ги практикува или е само теоретик?

хахаххахах!!!! браво!

А бе, вий нормални ли сте, бе???

нека им, като показват простотиите на анри кулев. извод:които показва на кулев простотиите ще пати ! да се забрани достъпа на некадърника до бг медии

не е редно, но честно казано доста по-неприятни неща съм гледал и чел в англииски медии, напълно достъпни за деца, помня една статия как някакъв измислил силиконови поставки да се слагат в устата за орален секс, и това дори беше наградено с държавни пари от някаква организация - после се чудете защо мюсюлманите превземат европа.

Е най после си намериха за какво да се захванат и да поработят ,че по другите проблеми е опасно да се намесват. Нещастни мекотели.

В българските телевкзий и БНР работят идиоти. Каква, ако не идиотска е рубриката "лачените обувки на българското кино" по БНТ, а гнусното шоу на Слави Триперов, в което се разказват вулгарни истории от кръгли идиоти: сценаристи, водещи и т.н. " актьори", особено противни са Слави, Сиромахов и Радков. А БНТ излъчва вечдрно време джаз до посиране, като че ли Бългатия е един гигантски джазклуб и народа умира от удоволствие да слуша тъпия негърски джаз. Изобщо в масмедиите се подвизават невероятни дебили

Професореее, Вучков, ти от кога стана емигрант бе?

ОхххСЕМенителите от СЕМ да не се чудят - нарушен е средния член от закона.

Понеже в БНТ са същите некадърници-връзкари като във всяка една държавна институция в България.

Като ги знам как се псуват, днешните деца и какво гледат по смартфоните си, това порно-аниме си е баш за лека нощ деца.

Личи ''многото работене" на СЕМ - ако не бяха "Господарите" така и нямаше да забележат.

Как се казва филма, че да го видя и покажа на децата, ако си струва? "Да живее сексуалното Необразование" :)))

Чел-недочел съм - Вятър работа се казва, има поне част от него или целия в Горсподари на ефира. Нищо особено, за жалост на децата ще им направи недобро впечатление особената графика. Детските програми за секс образование показват повече.

ЛЪЖЕЕЕЕШ! Ама- мноооого лъжеш!

Какво друго може да се очаква от Българската Некадърна Телевизия! Тия идиоти и предатели нарочно ги правят тия работи за да развращават обществото! И като си помисля че най-скапаната телевизия в БГ получава пари от държавата за пълната кретания с която ни залива! Веднага да се спрат държавните пари за БНТ и да ги видим тогава тия некадърници!

Не виждам нищо лошо!

Не стана ясно ... а децата питат къде е бил ранен войника?

....в петата.Раната не е за гледане от деца и затова е извън кадър.

Кой ги ...анимира тия в БНТ?

Между майка и дъщеря: -Миличка, вече си достатъчно голяма и е време да си поговорим за секс. - Добре, кажи какво те интересува?

Имало е ПОРНО-АНИМЕ по Националната телевизия,това вече е напредък и леко разчупване на стандарта.

Следват масови дела от български семейства, чиито деца отказват да ходят на лекар впечатлени от случилото се ...

Дразнещо е и, че в много реклами използват деца. И то да рекламират абсолютно вредни храни, като колбаси пълни с какво ли не, захарни изделия с десетки Е-та, дъвки и други боклуци. Не е ли дошло времето да се забрани участието на деца в реклами - нито е етично нито е възпитателно.

Не - все пак има хора готови да продадат децата си за пари

А аз се стреснах, че са им пуснали я "Шоуто на канала", я някое друго ''развлекателно" предаване на БНТ.

На фона на новината за момичето с късата пола в Саудитска арабия и реакцията там, това само идва, за да ни покаже другата крайност на нещата. Е, доказано сме на светлинни години от саудитците, но дали е повод за гордост. И не заради излъченото преди филмчето за деца - по-скоро заради реакцията ни, като общество на случилото се.

Изводите са няколко - или БНТ не гледа собствената си продукция, или служителите им са вършили същото по време на излъчването, или "отговорния редактор" е безотговорен или отсега се вълнуват за новия си началник. Отпускари - все пак те са с манталитета на Българска кинематография и лятото, ако отговарят за нещо е само за отпуск край море.

Гърдите на мед. сестрата са супер. Дай-боже всекиму!

Голямо обсъждане ще падне, то е трудно да се определи какъв вид секс е - вагинален, анален, френска, дъбъл пенетрейшън и т.н. То е сложна задача и поне 20-30 съответни експерти трябва да си кажат думата, може и няколко деца от първи клас да вземат в комисията, те са вече може би по-отворени от експертите на СЕМ и може да им помогнат в идентифицирането.

Тая преекспонация на "проблема" се превърна в стабилна реклама. До довечера, пропусналите излъчването дечурлига, ще наваксат.

Сред това, което се предлага в БГ ефир, БНТ определено ми допада най-много. Чест им прави позицията им по въпроса! Грешката се признава като такава, няма омаловажаване, шикалкавене, и т.н. Това е достойно за уважение. Нека не пресоляваме манджата.

То по телевизията остана ли нещо истинско - всичко е порнография, чудя се, че има още хора които я гледат. Грехота е да позволиш на деца да сядат пред телевизора - има няма 5 мин. ще пльоснат някоя мръсотия, за зомбиращите реклами да не говорим, пълни със скрити внушения и неявни сексуални образи и послания, които оплитат подсъзнанието, и после се чудят от агресия и ненормално поведение у децата.

Филмчето определено заслужава червена точка и излъчване след 24 часа, но защо махнахте линка? Тези които не се бяха насладили на изкуството поне имаха възможност да наваксат, а сега вече и това не може.

TIREX

а въвъ всички детски показват насилие хеле в" том и джери..."

Аз тъкмо се загледах и жената ми се скара. Казах и споко бе булка това е сънчо, не виждаш ли часа.

Има какви гафове периодично правят в нациолната телевизия, като с рязането на главата на руски войник от чеченци в емисия водена от Вяра Анкова преди време. Въпреки че тогава не бях дете, поне един месец това не е могло да ми излезе от главата.

Не беше ли Милена Милотинова?

Не, вяра Анкова беше.

медията цени Бетина Жотева, то ако ценяхте децата нямаше да има наляво надясно само малоумни реалита и предавания и филми с голотии, празноглави кифли кръв и убийства.

то това сда е само. Рекламите им са пълни с подигравка и гавра с възрастните хора, които се изкарват малоумни Но за децата може би ще направят нещо, за възрастните - не.

Каквото е обществото, такава му е и обществената телевизия ...

Оф, сигурна съм, че този филм е гледан само от "Господарите".

Имаме си БНТсвят, BNTHD, БНТ1, БНТ2 а сега си имаме и БНТ-Платиниум!

аз да попитам за всеки случай, че съм задръстеняк. в днешно време кое е по-добре-ДА СИ ЗАДРЪСТЕНЯК ИЛИ КУРВАЛЯК , с пари или без пари...малолетна от село от данс

Някой гледа БНТ, Нова и БТВ ли? А "Лека нощ, деца" да седят децата пред тв-то и да го чакат да започне е някакъв виц, може би?

наказания - ще уволнят мед.сестра, нарисуваната

Без да обсъждам естетическите стойности, но ми прави впечатление, че показването на Нормален(хетеросексуален секс) не може и трябва да се санкционира. Но за това пък Гей парад посред бял ден в центъра на града може. . . Егати ценностната система.

Навремето 1975г когато бях третокласник, какви шамари отнесох от майка ми,заради един лаф ,чут от по големите батковци ученици в 10 -11 клас в в училищния автобус ,които ни извозваше по селата.Нямах търпение да си дойде от работа и задам гатанката,,Мамо,какво е това кръст върху кръст?,, -Поп върху медицинска сестра! Чак до 7 клас не можаш да разбера защо ядох толкоз калай!

Но си станал човек благодарение на калая ;)

БНТ спира да излъчва порноанимации, но децата ще могат да слушат свободно по радио "Хоризонт" песента "Хей войниче щом ти свирна ще застанеш мирно"

В Анри Кулев има тяга към уродливото. Талант, но обича уродливото.

Кулев си прави едно и също откак се помня.

български филм, било то анимационен или игрален, в който да не лъсва цица?

СЕМ проверява БНТ заради рисуван филм със секс преди Сънчо След секс филма, едва ли Сънчо ще може да "приспи" децата.