Коментари - Севернокорейски шпионски сателит засне Белия дом, Пентагона и на самолетоносачи в базата "Норфолк" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е постижението тук? Гугъл ги е снимал прекрасно още преди години.

Най-после светлина в тунела тези ще спасят в света

по плажовте са снимали - това е основната причина за сателита, да има Ким да се кефи и после да продава голи снимки на Путин.

Голи мадами по плажовете в сащ няма, за тва се влиза в затвора !

за това е пълно с голи джендъри,травестити и педали........

Не бе . Той ще снима софиискияГейПарад и тебе как в женски дрехи носиш знамето с цветовете на дъгата

Ние затваряме тецове, АЕЦ… седим без ток, газим в сняг до коленете, псуваме се, поддържаме престъпници политици, целуваме ЕС задници докато ни пробутват джендъризми, зелени сделки… А изпадналите севернокорейци изстрелват шпионски спътници от техен космодрум, разработен от техни инженери, произведен от техният ВПК. Но за простя селянин трол, това нищо не значи.

Един от вечните въпроси в социологията ... Кое е по ценно? Щастието на мравката или успеха на мравуняка? Индивидуализъм или колективизъм? Колективизъмът на пръв поглед лесно постига големи цели, но винаги това е за сметка на огромни саможертви на индивидите в този колектив. Много често тези индивиди дори не съзнават саможертвата която правят, докато не бъдат поставени в друга реалност за да могат да оценят мястото където са били. Погледай малко интервюта с хора избягали от С.Корея и ще разбереш за какви саможертви става въпрос. Няма спор за щастието на индивидите много рядко пише в книгите по история, рядко пише и в статии като тази, но успехите на колектива понякога оставят следа в историята, и понякога стигат до новини като тази. След 100 години никой няма да помни дали някои от милионите съвременни жители на С.Корея е живял щастливо, но вероятно повечето ще помнят, че сегашна С.Корея е имала ядрено оръжие, сателити ... Това е чудесно когато четеш историята - велики успехи, грандиозни постижения ... не особено чудесно когато ти си част от такава история.

Да, прав си - никой няма да помни дали кубинците са били щастливи от продължаващите вече 70 години "хуманитарни" санкции и изолация наложена им от най "демократичната" страна в света! Никой няма да помни дали виетнамците са били щастливи когато ги обливаха с напалм и всякаква химия, няма да пита мирното население на Хирошима и Нагазаки - 280000 души - изтребени като мравки от същите представяни ни за демократи миротворци! Никой няма да помни жертвите от двете войни в Ирак, избити под фалшив предтекст размахван нагло от трибуната на ООН. Никой няма да помни жертвите в Югославия, Сирия, Либия, десетките хиляди избивани над 50 години палестинци ........, но ще запомни фалшивото кацане на Луната, представено ни от Холивуд! Ще запомни европеските "ценнисти" и джендър идеологията за трите пола! Ще запомни победите на Колективния запад, който като глутница вълци се хахвърляха върху суверенни държави и една по една ги обезкостяваха, докарвайки света до състоянието, в което е днес!!

а какво снимат спьтниците на Гегемона ??? Те носят Смьрт и Война

Като се има в предвид, че само ннашите Сев. Корйски космонавти сме кацали на Слънцето, това си е рормално.. Щпионирахме какъв сорт домати е засадил Байдън в гладината на Белия дом.

КНДР е една от малкото държави, които правят хиперзвукови ракети, тоест населението им е технически грамотно. Реално образованието им там е нивото на българското преди 1990-та, тоест много добро. Че техни космонавти са кацами върху слънцето може да го кажат по наша медия, но не и по тяхна. Не вярвай на всичко, което чуваш или четеш!

правят, ама не е ясно колко са хипер и колко ракети

Е то е ясно, че не ти е ясно, тва е щото си прост !

ФАЩ взе да ги боли отзад, но болката тепърва ще се усилва

Пипи е толкова "разширен", че вече и не усеща...

Фашия за трети ден получи анални оргазми за 3 години...

А бе защо не изпратихте два Ф22 срещу него, както срещу китайския метеорологичен балон?

Как се гаври с фащисаните :)

Хубаво е нещо да те радва в твоя мизерен живот.

Друго си е в навечерието на третата световна война да си имаш 25 азиатци изцяло военизирани Пък дреме ти дали ще се оправят или как се живеело там

Американски шпионски сателит засне Кимчу да се изхожда и бърше с тоалетна хартия с лика на Пипияна.... А уж не бил ходел по нужда...

Снимай им насраните гащи :)

Не е особено приятно сателит на Ким да снима Белия дом и разни американски военни бази. Даже Байдън го проумява с остатъка на мозъка си. Затова американците протестират, макар че е смешно.

А нашите сателити от ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС сами носят снимките в Посолството.

Северна Корея е с една трета по- голяма от България и няма достъп до западни технологии, но си направи и си качи сателит на орбита,чудо невиждано.

Такива сателити предимно се използват за следене на придвижване на войски в реално време. Но това вече го правят Китай и орките. Чиста пропаганда е това да дебелия шопар. Виждате ли аз съм заплаха за вас. Ако ги няма Китай и орките тоя да е гушнал Садам. Както и да е нека се радват като нашите русороби във форума голяма работа големи успехи. Направо да отидат и да подскачат в неистов рев когато шопара се появи на публично място заради успехите му в космоса!

Хайде баце Ким, почвай ги!

Почвай ги,ама после ще го изкарат от някоя дупка,това не е кочтната.

С вкарването и изкарването от дупката, а :)

Не се исфащат Сички севернокорейски Мега кавали Тази държава Няма да се оправи Няма

Копи-пейстнали са от Викимапия и се фукат.

Че те тези неща се виждат на Гугъл Ърт.... Какво пишката ми е заснел?

Дай да видим белио дом :)

Туй не нарушава ли личното пространство на бидоня? Щото космосо си му е такова :)

Егати пичо дреме му на хурката такива луди управляващи ни трябват а не меки китки като Денков и Тегаренко като ходят в американското правителство гледат като млади невести и жмичкат.

Точно такива ни трябват, да ни изолират от цял свят и да гладуваме, докато изтрелваме сателити, дето показват снимки, които никой, освен вожда не вижда. Абе, откдеъ ви намират такива?

Шмръкни щипка бело и чил-аут :)

Да трябва да бъдем изолация защото от демокрация шия хванахте.

... и си въртят задните части в разни посоки ...

Преди време Боко банкянски твърдеше, че президент Радев пуснал дрон, който да го следи. Дронът влизал даже в спалнята на Боко, когато Боко броял евраците и кюлчетата. Но Боко имал калашник и щял да го сваля. И със сателита на Ким така.

Ким е учил, Бочко не :)

Бочко не е учил, но може да брои евраци и кюлчета

А нашият сателит засне чертежите на Ф 16

Май ще има свинско за Коледа.

ето ще следят вече дядо Коледа и ще разконспирират играчките

Снежанка по ни вълнува :)

Моля, някой наясно с балистичните технологии и резолюциите на ООН, да ми обясни следното: "Съединените щати и Южна Корея осъдиха изстрелването на разузнавателния сателит и заявиха, че то представлява нарушение на резолюциите на Съвета за сигурност на ООН, забраняващи употребата на балистични технологии."

Фак да ООН!

Забранени са за Северна Корея и туземците.

Гугъл мапс няма ли си.. :).. аа там се фимтрира от firewall-a.. верно.

Добре

Ким е истински трол :-)

Че тоз сателит ще дефектира и ще се изплющи връз кенефя на бидоня :)

Y P A

КимИрСения е вече в 20ти веееек Ура другари , ураааа. Всичко отдавна и подробно се снима от космоса. А да се похвалят с увеличение на хранителните дажби нема ли?

Квичиш ли, хохолско прасенце :)

Освен копиране на опорки и некоя друга псувня, нищо не можете да напишете.Много е смешно ка се фърляте да браните тлъстото жуже, ходещо върху слънцето

Радвам се на плиткоумието на неакащия дебил!

Да така е ,дори нашият сателит зане чертежите на Ф 16

Са ще гледаме клипчета с Бидоня, как се лута по моравата на Белио дом, прави се на кълбета и се здрависва с призраци :)

Едните снимат дълбокият Космос Другите прането на Джо Байдън Може век назад Или 2

Проблеми?

Само? Надали

На портрет :)

И какво, като ги е заснел, че те всеки ден в медиите се въртят снимки от там,а в интернет е пълно с такива фотоси...

Добре е да се знае къде да се бомби :)

Сателитът на Ким може да следи кога трябва да се сменя памперса на Джо и да подава сигнал на санитарките. Иначе излагацията е голяма и повече няма накъде ....

Сателитът на Ким е полезен за САЩ. Иначе Байдън ще ходи все насран

Миналата седмица Северна Корея успешно изстреля първия си разузнавателен сателит, за който заяви, че е предназначен за следене на действията на САЩ и Южна Корея в сферата на отбраната. Поне не лъжат и си казват директно без евроатлантически заобикалки

Вие,НЕНАВИСТНИ ми "кравари" МОЖЕТЕ,КИМ - не може,а ??? АНАТЕМА ЗА ВАС !!!

Ще се пукне като цирей Само ракети му в кухата глава Като на руския му чичо Владо Путката

Много си се напрегнал от сутринта бе, хохол :)

И аз съм снимал Белия дом. Ако бяха питали можеше да им пратя снимки и по-евтино да им излезе.

Фен :)

Дебелото момче

То и Пеевски така

И Бочко така :)

Нямаше ли да е по-ефтинко да си ползват снимките на Google maps

много места в гугъл мапс са цензурирани...

Положението е толкова зле за ДИР, че даже едно заглавие не могат да напишат като хората Да не сте взели някой троляк за джурналист и друг за редактор?

Владимир Владимирович е бита карта. Слава на новия световен диктатор другаря Ким Чен Ун! Само той ще ни защити от джендърството и изкушенията на западния свят!

Ти си неспасяем :)

Може да има полза за американците. Севернокорейският сателит ще следи президент Байдън да не се загуби и своевременно ще уведомява охраната и съпругата му.

Това някакво ватнишко чуство за хумор ли е

Има няколко случаи, когато Байдън изчезва и не могат да го намерят. Със сателита на Ким това няма да се случва, даже ако Байдън се скрие под кревата.

Значи САЩ осъждат по информация от Ройтерс, които цитират медия от Северна Корея, докато Южна Корея напомнят, че такива снимки няма... Така се правят новини.

Жалка историйка Да снима руските самолетоносачи Имат само един На дърва и въглища

Секретното ти кюмбе да снимат, и да пуснат производство на секретни бугарски кюмюркюмбаци... ББААХАХА

Браво, най-накрая са открили сателитния режим на Google maps.