Кървав атентат на пазар във Владикавказ

12 души бяха убити, а няколко десетки - ранени, при силна експлозия на централния пазар в столицата на Северна Осетия Владикавказ.

Обратно в новината

Коментари - Кървав атентат на пазар във Владикавказ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хан Токту има синини по главата. Познайте защо?

Ислямска му работа.Те знаят само да колят и убиват,дори и собственият си народ.

Едва ли е хамериканска, те сега си имат по сериозни проблеми за решаване, въпреки, че вероятно все-още има отдели, които се занимават с обстановката в Русия, но с много орязан бюджет. Във ВЕЦ-овете има ГЕНЕРАТОРИ, но едва ли един журналист прави някаква разлика между генератор, реактор, турбина и агрегат. Унищожаването на основен генератор е най-бързия и евтин начин да нарушиш електрозахранването на град или държава за дълго време. По-добър е само взривяването на стената, но това е доста по-скъпо и трудно за изпълнение, освен това, най-вероятно би избило и самите атантатори и семействата им при разлива.

Защо така простотията се оказва основна българска черта? Жалко за загиналите хора.

гражданската виона одавна е започналва в рашка но само не е обявена от високата порта на кремал .скоро няма да сварши .жалко за невините жертви но такава е политиката на двуглавата кокошка.

Когато нямаш какво да кажеш, замълчи! Така ще спестиш една глупост на останалите, а може през това време нещо умно да прочетеш. Бог да прости на загиналите!

За съжаление това се очакваше, когато се чу за "успеха" на акцията против някакви терористи преди две седмици, когато бяха избити всички.

Има конституционна свобода на вероизповеданията! В исторически план към момента границите на исляма са кървави... То не че християнството е наложено в Новия свят със смирение и поучаване... Та АМАН от фанатици !!! А каквото и да Ви говорят - става дума за пари!!!