Северна Македония затваря българския клуб "Иван Михайлов", ако не смени името си

По друг закон, ако до февруари клубовете в Битоля и Охрид не си сменят имената, ще бъдат заличени от Централния регистър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западните чакали се постараха да получим и ние своята Украина. Просто Киро им помогна на финалната права.

Защо избират имена, които провокират Македония? Все едно Турция да отвори клуб Баязид в България. Сега хептен ще ни намразят

имена на тези клубове, за които е ясно, че ще породят напрежение. Какво печели България, когато умишлено провокира Северна Македония? Това е поведение като в детската градина.

Е спасил над 100000 евреи от Хитлер, ако не знаеш! Всички "западни" държави общо не са спасили и сто по мазетата! Освен 50000 български евреи е спасил поне още толкова от Европа - основно от Италия и Югославия. Заедно с кардинал Ронкали - бъдещия папа Йоан ХХIII е осигурявал документи, транспорт през България и спасение за хиляди евреи! Затова и Хитлер го убива през 1943 г. 100000 спасени човешки живота, а те ще му трият името - еничарски иззедници!

Далече от нас тези хора, много грешки допуснаха псевдополитиците от ПП, ДБ, ГЕРБ да вдигне ветото под чужд натиск. Създанията в парламента нямат срам и морал, достойнство.

да затварят ако им стиска...

И какво ще направиш? Ще викаш нато?

Да пишат ИВАН МИХАЙЛ0в (с нула вместо о) или Б0РИС III (пак с нула вместо о) и не са под ударите на закона.

Глупотевини

Май е време да я затворим тая сръбска ''държавица''

Ами опитай. С гейовете от София

Да се затвори македонския клуб „РСМ“ докато им уврат чуторите сръбско-коминтернски !

Къде си Макроне?Къде си Бойко и другите национални предатели?

Никаква смяна

Факт, Иван Михайлов е бил добър приятел на Хитлер и е смятан за първия български фашист. Имал е собствен затвор в село Дъбница, пърообраз на концлагер. КОЙ е поставил това провокативно име на тизи клуб? Целта е ясна, подклажда се напрежение и се дава аргумент за антибългаска пропаганда.

И как са си другарували с Хитлер? А кой пък беше този Хитлер? А, да: евреите, концлагери, фашисти... И е много, ама много лош! Май че и този Михайлов беше някакъв си там подобен. С една дума: фашисти! А сега сериозно: другари, престанете да повтаряте глупостите на червеникавата пропаганда! Иван (Ванчо) Михайлов нито е фашист, нито е националсоциалист, нито някакъв друг вид тоталитарист. Той е легендарен водач на ВМРО и страшилище за сръбския окупатор!

Ти пък щото си мъ била първа приятелка - знаеш.

Що не земен ние въобще да ги заличим ?

Да не стане така, че да се затриеш ти

Северна макефрения с параноидни налудности.

Настоявам да се смени името на македонска наденица с името българска иначе спираме да купуваме и фалит за тези дето я правят

Голям праз.

Отдавна продадохме безплатно националните си интереси, така че сега ще изпълняваме условията ...можем да се сърдим само на нас си!!!!

Съгласен съм, освен, че е било толкова отдавна. Предадохме българския национален интерес преди няколко месеца, когато вдигнахме ветото за РСМ, след измамата подготвена от Радев и Петков и подкрепена от Борисов и Нинова. От Карадайъ така или иначе не сме очаквали друго. Сега историята ни вече не е важна, ще се борим за правата на българите в РСМ, като твърдим, че били над 100 000 човека. На всички е ясно, че хората си купуват български паспорти само за да работят в ЕС и че това, че ще ги впишат в Конституцията на РСМ не е никаква защита. Ромите са вписани в конституцията им, но северномакедонците обиждаха националния ни отбор по футбол с викове "Цигани".

да си ползваме гаранцията от Макарон, оф ма тя изтекла бе

Радко може, Ванчо Михайлов не може - смешна работа.

северна мадекония не е съгласна? А южна, източна и западна? Те съгласни ли са?

Що не поставим и ние едно условие като гърците: смяна на името. Да избират между Северна Акедония и Северна Наакедония. И двете ни устройват. А името Акедония може да се изведе от македонски от стихотворението "Аз съм Македонец": Аз съм Македонец, сакам кога пръдна да не АКАМ (т.е. Акедония)

Да си смени името на Ванче Михайлов.

Глупаците смениха името на измислената си държава.

Нямаме политици и това ни е наи голямият проблем.Отдавна трябваше да сме ги изолирали и да ги ядът песовете тия боклуци.Не стига че ни крадът езика,Историята,културата,занаятите ние тоест политиците ни ги пуснаха в евросаюза.Гърците не им пуснаха гювеч газ до дупка и си стояха своите интереси,Ако има виновни това са колегите нарекли себе си политици.

Името е провокативно. Михайлов е фашист и главорез. Имал е срещи с Хитлер. Спокойно можеха да г о кръстят Княз Борис.

И кралското семейство на Великобритания се е срещало с Хитлер. Някой да ги е заличил?

Не е имал срещи с Хитлер, кореспондирал е с него, както и със Сталин. Упс, ми сега, той май бил комунист.

И от къде си толкова сигурен? От архив? Ти знаеш ли как се унищожават архиви дори само от некадърност. Архиви те от времето след 1989 г. са пълни измислици.

Вето до дупка и никакво повече внимание от каквито и да е медии това заслужават съседите

Да не сте посмели да смените името, ако на тия фашисти не им изнася да си ЕПМ, затваря се техния клуб в България, всякакви техни идиоти стават персона нон грата и толкова от нас.Ванче Михайлов е история и тези другари трябва да приемат историята такава каквато е.Той е последния борец за обединена България, така както го е искал народа там, след него вече окончателно идват отцепниците-сепаратасти и българомразци и започва тоталното унищожение на българите и българщината и тотално облъчване на населението още от детската градина.Няма да ги оставим докато не приемат историята такава каквато е, трябва да се създадат такива организации в цяла България за борба с фалшивата история на РСМ. Това не може така да продължава и не е работа само на управниците, а на целия народ.

Ееей палячооо! ЕПМ ти !Ванче Михайлов есъс кръв до раменете по ръцете си.Толкова хора е погубил без съд и присъда а ти го величаеш.Откровено чист фашизъм и заповядват ВМРО тогава а и сега!!!

кои е "погубил" бе идиот - българомразците, сепаратистите, ти кого защитаваш бре мискинино, посръбчените българи ли бре, я чети повече кой кого е трепал и какви са били тия хора, чети, чети...

Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги смятаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци:  „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

По българските форуми има толкова омраза към всичко.

Това трябва да бъде написано на ТАБЕЛА пред Клуба на българите--- """ Ислямистите албанци ( Османци) КЛАХА и убиваха българите в Македония между 1396 г- 1913 г. Сръбските турци ( след като сърбите падат от Турците през 1389 г ) подпомагат Ислямистите- Османци и турците през 1402 г в битката при Анкара срещу монголците... А през 1885 г, когато се ОБЕДИНЯВАТ българите от Княжество България и Източна Румелия, сръбските турци нападат България.... Сръбските турци ТОРМОЗЕХА българите в Македония между 1913-1945 г, когато Сърбите ОТКРАДНАХА Македония от България. А Сръбските Комунисти ТОРМОЗЕХА българите в Македония след 1945 г, когато комунистите взимат властта в Югославия. През 1941 г, Българския цар Борис Трети опитва да ОСВОБОДИ Българите в Македония от владичеството на сръбските турци и сръбски комунисти."""" Който отиде пред българския клуб, да го ВИДИ и ПРОЧЕТЕ !!! И повече НИКОЙ няма да приказва за фашисти ...

...и поради това...Македонията нема да е никога бугарска эемя...

Ама не ви щем изобщо, вие напирате за български документи. Колко хора сте, няма една София. Смешковци.

Бугарскиот Фашистки Аскер окупатор преэ ВСВ много македонски девойчиня иэева и иляди торби фастъци отмъкна. ... 100 кила фъстъци давам само само да те притежавам .../ стара песничка /

Мухльо, колко ти плащат да се правиш на македонец по форумите? Поне да беше понаучил македонски като хората.

Сами влезнаха в капана, сега ще затворяг и трите културни центъра, ние ще ревнем в европа, че надаждат омраза и дискриминация и ще си останат с пръст в устата.

До кога на тез ще им даваме българско гражданство, да си стоят в кочината.

lu4ka

‘Ми да го кръстят Цар Самуил или Кирил и Методий.

Нищо няма да затворят. Гащите им са пълни от страх .Знаят много добре че ще ядат хурката ако затворят БГ клубове . Ебати нещастниците

Да кръстим един клуб Урсула фон дер Лайен да видим дали ще го сменят.

Эащото Бугарските Фашисти Окупираха Македония и Беломорието преэ ВСВ Много бугарски агнета эаминаха репарации эа Гърция

Защо окупираха питаш?? Ми защото е българска територия тъпако .Завоювана от великите Бугарски царе От Черно море до Охрид всичко е било и пак ще бъде БУГАРСКО!!!

don pedro odi da se presh be nyakude be laino.

правилно,тук има ли клуб Осман Паша?

Эащото Булгарскиъе Фашисти преэ ВСВ Окупираха Македомия и Беломориетп. Ммого бугарски агнета отидоха репарации эа Гърция

Умри курво тролска, ела и ми го кажи на живо

Гледах македонско предаване в Ytube. Една македонка от Франция показа документ според който Иван Михайлов е бил в нацистки концлагер в Полша 1939г. Оказа се че дядото на върховния им историчар Тодор Чепреганов е бил сърбоманинът от Щип Чепреганович.

То стана ясно, че както и да ги кръстят тия клубове няма да им харесат. Защото им се иска нас да ни няма, а те да си припишат историята ни поради липса на собствена. Както искаха да направят, между впрочем, и с гръцката. Само че гърците нямат слабост към тях, за да им правят отстъпки. А ние ги смятаме за българи и им правим евала. Какво е решението? Забравяме, че са българи и ги третираме просто като съседи. Това означава, че ако искат да са с нас в един съюз (ЕС), трябва да покажат че ни уважават и са добронамерени. иначе да отиват в руската сфера като сърбите, какво толкова.

дали не е време да ги запукаме тея .

след като подарим оръжието на Украйна?

И с мотики ще ги опаткаме те и това нямат я и са пълни галоши

Абе кръстете ги Черешка и Ягодка и да мирясат! Името ли ви е важно или дейността, която ще развива клуба!

На макетата им се плаща да правят айдуклъци, името е най-малкия проблем, ще видиш.

Кога най накрая нашите политици ще им удрежат крилата на тези боклуци ама както върви работата нашите са най големите предатели нали са българчета

Нашите политици не смеят да защитят българския национален интерес, защото: - са затънали до шия в корупция и ги държат с компромати; - нямат капацитет - нито морален, нито интелектуален; - нямат достатъчно силна поддръжка от обществото. Всички носим вина за това, което се случва в РСМ!

Офф, боли ме щепсела за тия макета, аман от тях. Албанците да ги претопяват по-бързо.

НЯКЪДЕ ГО ГЛЕДАХ,ЗАБРАВИЛ СЪМ:КОГА,КОЙ,КЪДЕ,НО Е ДОБРО! ЩЕ ПРИЗНАЕМ,ЧЕ-САМУИЛ Е БИЛ-ЦАР НА МАКЕДОНИЯ,АКО НИ КАЖАТ,КОЙ Е БИЛ-ЦАР НА БЪЛГАРИЯ,ПО ТОВА ВРЕМЕ!!! ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА Е,ЧЕ: НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА-ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ,НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ-ЦАР! КОЙТО ТВЪРДИ-ОБРАТНОТО,ДА ПОСОЧИ ИМЕ! ДНЕШНА-СЕВЕРМА МАКЕДОНИЯ,Е-ОТКЪСНАТА ТЕРИТОРИЯ ОТ-БЪЛГАРИЯ,СЛЕД-1944-ГОДИНА ОТ-СТАЛИН! НЕ СТИГА,ЧЕ СМЕ ГИ ПРИЗНАЛИ ЗА-ДЪРЖАВА,АМИ НИ ХУЛЯТ,ГАВРЯТ,ТЕРОРИЗИРАТ!

Така като поставиш въпроса и то с големи букви, рискуваш да получиш отговор пак с големи букви ВАСИЛИЙ БЪЛГАРОУБИЕЦ. Защото по това време България се е свила в територията на днешна Македония горе долу. А днешна България просто временно не е съществувала извън византийската империя.

Значи Василий БЪЛГАРОУБИЕЦ бил цар на българите. Това става за някаква сюрреалистична психо фантастика.

И как решиха нашите "патриоти " да кръщават клуба на Ванче Михайлов. Този "патриот" е издал повече смъртни присъди на българи от всеки състав на народния съд. Има нещо садистично извратено в българските пишман "патриоти , които издигат такива" герои". Митология е , че е трепал само комунистически привърженици. Убил е хора като Наум Томалевски, полковник Славчо Ковачев , Георги Баждаров , Панчо Михайлов , Васил Пундев , Протогеров , които нямат нищо общо с комунистите . Това са само част от по- известните му жертви , хора с безспорна героична биография и заслуги , каквато Ванчето няма , , участници са в Илинденското въстание, войните, награждавани с ордени за проявена храброст. Ванчето за разлика от тях е бил един властолюбив психопат, без боен опит и заслуги , който се е крил по мазета и тавани , докато е издавал смъртни присъди на всички по-заслужили и авторитетни българи в движението , в които вижда маниакално заплаха за властта си. Да не говорим , че отцепва Пиринския край, не признава там българската държава и въвежда там своя власт, рекетира легитимните български власти , бори се за отцепване на Пиринско от България. Достига се дотам , че българските офицери в района създават своя организация , за да защитават българската държава в Пиринско и за съпротива срещу организацията на отцепника Ванче. Това са фактите , само идиот може да смята Ванчо за български патриот и националист, боготворят го предимно бивши комундели за насилието, на което симпатизират. Затова не е изненадващо, че предишните врагове терористи от крайния спектър се събират и в края на живота Ванчо се издържа и контролира от комунистическите служби ДС и УДБА.

Абе тъпак, не можа ли по-голема глупост да измислиш!?

Предлагам имената на граничните пунктове с РСМ-то да се прекръстят, както затворените клубове. Ако ще си правим напук и сечено е редно да знаят, че това с нарушения договор набучен на копие е българско творение. Време е интелектуалнят ни елит да се впрегне и България отговаря реципрочно на безкрайната наглост. Отсега България следва да подготвя и митинг-концерт за деня, в който тези ще впишат българите, като държавнотворен народ в конституцията си, като поканим редица европейски лидери и тия дето сега обясняват в РСМ, че няма никога да стане.

Време е няколко ловни дружинки да направят една специална операция в Македония събота и неделя са достатъчни.

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, сърбоман

севернитемакета ги измисли коминтерна! но севернамакедония днес е факт, както е факт, че севернитемакета могат да правят каквото си искат в държавата си! а спецялно за тези"клубове" какво да кажа?2 ми все едно турция да отвори турски клуб солейман великолепни в плевен! или гърция клуб василий втори в търново

Много си скаран не само с историята но и с логиката. Да сравняваш отношенията между "македонци" и българи с тези между нас и турците/гърците... явно изобщо нямаш представа за какво говориш. Българи и македонци са ЕДНА КРЪВ и това са ФАКТИ, а не мнения, самоопределения и джендър полюции.

затварям северномакедонската република за не определено врем. Кът ми скимне, пак ще им дам независимост.