Коментари - Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина | Днес.dir.bg

Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина

Пхенян се готви да затвори мисиите си в Уганда, Ангола и Испания, както и консулството в Хонконг

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина | Днес.dir.bg

Коментари

Рабочим - винтовки, капиталистам - верёвки

или то остава?

след като дебелака им изяжда бюджета .

Ръната бая поскъпна. А дебелото Ким, плюска ли , плюска. Пухкавата му щерка и тя отворила една уста. Останалите требва да икономисват.

Северна корея е държава за пример, невероятна икономика, щастливо население. Държавата се стреми да развива туризъм, но все още няма голям напплив на туристи. Десетки хиляди българи от форума на ДИР метаят децата им да отидат и да учат в Севрна корея, а после да останат и да работят там. Тези българи виждат успехите на севернокорейците и добре уредения живот и се надяват след като децата им се устроят, да заминат за Пхенян и да доживеят в радост и охолство спокойни старини. От друга страна, милиони мигранти от Афганистан, Сирия, Ирак и Ивицата Газа, объркани от лъжите за по-добър живот, наводняват Западна Европа, защото нямат информацията, която имат хиляди българи в този форум.

Тази малка държава стана ядрена сила.За това трябва промишленост и научен потенциал които ние ги нямаме.

да ама ядра не се ядът бе будала .

Северна Корея има повече посолства по света от България

От къде знаеш колко има България. Да те светна ..има място в посолството ни в С. Корея....за крокодил ..или за дива свиня.... Избери си кое ще ти отива повече. Че диоптера е голям и недостиг.

всъщност , станахме си безинтересни , ние не можем да предложим нищо , те не мога в обратна посока , та ние бяхме 9.2 милиона , те 15.4 млн. Сега ние сме 6.4 млн , те 26 милиона !

Те ракети стрелят..ние правим фуниики от чертежите на ф16... все пак милиарди струват...

Добре ще е и американското посолство в София да бъде закрито. Това ще зарадва 80% от българския народ.

90 %! Останалите 10 са гнусни "демократи" на къса каишка на посолството, подлежащи на унищожаване.

Я, пръкна се още един Хитлер!

Северна Корея на територия колкот българската..с планински терен и по лош климат ... изхранва 3 ТРИ...пъти по голямо население при пълна блокада...тика рупат турски домати... гръчки краставици и македонски пипер...австралииското овче..от военния резерв за ВСВ е бонус... все пак и 100 годишно дори не.е...пресно е още

Намалеха с трета....плъзнаха добиче по евронивите... останалите на държавна хранилки или пенсионери... една уста отворили...и Ким със диария не мож ги изхрани

Добре ще е и САЩ да затворят посолството си в София. Да си отдъхне малко народът български, от ,,сътрудничество"с хамериканците

Още по добре ще е, ако путинофилите най накрая заминете за рая на земята Рассия и оставите нас, българите, да се развиваме нормално. Ма всеки с мечтите си.

Какви демократи бе миндил? България и до сега се управлява от бившите комуняги, свикнали цял живот да грабят народа. Окрадохте хазната, ограбихте парите на хората в банките, а после обрахте и пенсиите. Вие го направихте. И както винаги, пак е виновен Запада и международното положение. Никога не сте вие, крадливите комуняги. Аре у лево при другите миндили. Там може и да ти повярва някой, на малоумните опорки.

Мчи комуняги са...ма за други работят...откъде да не са комунягаи кат 1 милион беха членовете на БКП...от 9... Кат работеха за СССР...строиха...за демократите -крадат... По указания на ЕС...на НАТО...глави затваряха...блокове на аеца...американски сенатори патоци спираха...и т/н

Комунягите 1990 оставиха армия със самолети...псевдонаследниците им със чертежи...трол смешен

Какви наследници бе трол непоръбен - те са си все същите. Комунягите правиха, щото СССР ги караше. Останаха на самотек и окрадоха всичко. Комунисти, сър!

Дядо, защо не си нахлупиш спиртосаната ушанкаи и хванеш пътя към необятната страна, да си живееш нашироко с тебеподобните!?!!!! И за теб добре и за нас добре. И понеже си тъпанар, да ти кажа специално на теб, че изобщо ми не дреме за тези дето не дават сън да те хване.

Ти вместо да даваш акъли...със горния ''партньор'' и ти къмто халабама...Да видиш малко рай...и черни 25 сантови Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н.

Дреме ти, даже много ...

в Ангола , Уганда и тн. А за Хонконк не може и да посмеем да помислим за посолство, да не разсъдим вожда Си...

Тъжното и срамното е че Северна Корея развива силна армия и военна индустрия за стрелково оръжие, артилерийски снаряди и балистични ракети, НО ... за сметка на стандарта на живот и условията на живот на целокупното си собствено население. Същата съдба, разбира се в по-малка степен, сполетява народите на Русия и Беларус, които плащат с ниския си стандарт на живот приумиците и грандоманията на своите диктатори (Путин и Лукашенко). И сега ще се радвам някой БГ путинофил да ми обясни как в Русия на Путин и в Беларус на Лукашенко стандарта на живот е по-висок и по-добър от този в Швейцария, Канада, Австралия, Ирландия. Вие къде искате да живеят Вашите деца - в Швейцария, Канада, Австралия или в Русия и Беларус?

И аз се чудя доста хора защо не си задават този въпрос. Относно силната армия, руснаците ги видяхме. Стигнаха да си преписват територия без да са я завледели. Та и на другите диктатури им е такава цялата работа.

А пък ти задавам друг въпрос - какво щеше да е положението на Украйна ако ЕС и НАТО не бяха налели та стотици милиарди във валута и оръжие? Имаше едни сметки според които до сега там са наляти 126 милиарда долара. Знаеш ли колко е бюджета на България за година?

Задай си и още един въпрос - на какъв език щяха да говорят сега блядките, ако САЩ не беше финансирал и оборудвал СССР през ВСВ. А после си удари един шамар.

Така е отделят много средства за оръжие.Но хайде да предположим че нямат.Щяха да са освободени и демократизирани на момента.Особено руснаците.Неможело толкова малко хора да имат такава голяма територия с толкова много природни богатства.

Тая опорка е толкова тъпа, че само някой руснак и слугата му путинофил би се вързал на нея.

Това не е опорка а е казвано и от американски и от китайски политици.

Май ти развиваш опорки.А може да си просто тъп.Тъп ли си ха хо хи хи?

Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина Явно , че на местото на тези три посолство , ще открие още две в Москва и едно в Техеран.

Те са антипод на отворено общество, както отворено общество е нещо страшно лошо, затворените общества също имат някой кусури. Не можеш много да се придвижваш вън. Има държави дето има само посолство, няма търговски отношения, няма севернокорейски граждани да имат нужда от посолство, нормално е да го закрият.

Явно ти си голям отворко.

По-рано тази седмица правителството в Южна Корея каза, че Северна Корея се готви да затвори посолствата си в Уганда, Ангола и Испания, както и консулството в Хонконг, тъй като наложените санкции пречат на Пхенян да извършва незаконна дейност в чужбина и да печели пари за оперативните си разходи. Този цитат от Асошиейтет прес който показва какво е независима журналистика и базиран на предположението на южнокорейците, освен пропаганда какво би донесъл на света?

Същото нещо го пишат и руските медии по-специално ТАСС.

Да де. Всички преписват едно и също от някъде и никой не си прави труда да провери.

Но някак си е много лицемерно, да пишеш как са от години в изолация и санкции, в същото време да твърдиш, че всичко се дължи на лошо управление. Колкото управлението и кражбата на петрол от Сирия и Ирак са законни, толкова и действията на северняците са незаконни.

И ако отделяха същите пари за развитие на цивилно производство и подобряване състоянието на народа, каквито отделят за военни цели нямаше да имат проблеми. Пък ако не заплашваха непрекъснато всички съседни държави нямаше да са в изолация.

ако не отделяха толкова средства за отбрана, досега САЩ да са ги "демократизирали", както направиха с Ирак, Либия, Сирия, Афганистан. виж каква демокрация цъфти в тези страни.

Вашето любимо прасенце непрекъснато заплашва кого щял да нападне. Така че по-леко с лъжите и пропагандата.

Не че нещо, ама именно Северна Корея напада Южна Корея. И ако не бяха Китайците, сега щеше да има само една Корея. Тъй че разните там мрънкания, може да ги пращаш към Кимчетата Си-тата.

Много ми е интересен този абзац "Южнокорейски представители обаче за момента не са потвърдили"?!?!!? Значи според статията южнокорейските предсдтавители трябва да пиодвърждават откриването на посолства от Северна Корея? До толкова е затъпяла "българската журналистика", че не знам защо въобще съществува?!

Източници на информация от Северна Корея по принцип няма. Тъй като там си е диктатура всяка информация задължително цензурира от севернокорейските управляващи. Най-близкото до Северна Корея е Южна Корея и съответно най-вече те са в състояние да потвърдят за нещо ставащо в Северна Корея.

Още вчера има множество статии от различни медии които наистина потвърждават че Северна Корея затваря едно след друго посолството си поради чисто финансови причини. Проспериращата Северна Корея няма пари за да поддържа своите посолства.

Знаех си аз, че войната между Северна Корея и Уганда е неизбежна.

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:------- https://mub.me/medik

Коментари - Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина | Днес.dir.bg

Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина

Пхенян се готви да затвори мисиите си в Уганда, Ангола и Испания, както и консулството в Хонконг

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина | Днес.dir.bg

Коментари

Рабочим - винтовки, капиталистам - верёвки

или то остава?

след като дебелака им изяжда бюджета .

Ръната бая поскъпна. А дебелото Ким, плюска ли , плюска. Пухкавата му щерка и тя отворила една уста. Останалите требва да икономисват.

Северна корея е държава за пример, невероятна икономика, щастливо население. Държавата се стреми да развива туризъм, но все още няма голям напплив на туристи. Десетки хиляди българи от форума на ДИР метаят децата им да отидат и да учат в Севрна корея, а после да останат и да работят там. Тези българи виждат успехите на севернокорейците и добре уредения живот и се надяват след като децата им се устроят, да заминат за Пхенян и да доживеят в радост и охолство спокойни старини. От друга страна, милиони мигранти от Афганистан, Сирия, Ирак и Ивицата Газа, объркани от лъжите за по-добър живот, наводняват Западна Европа, защото нямат информацията, която имат хиляди българи в този форум.

Тази малка държава стана ядрена сила.За това трябва промишленост и научен потенциал които ние ги нямаме.

да ама ядра не се ядът бе будала .

Северна Корея има повече посолства по света от България

От къде знаеш колко има България. Да те светна ..има място в посолството ни в С. Корея....за крокодил ..или за дива свиня.... Избери си кое ще ти отива повече. Че диоптера е голям и недостиг.

всъщност , станахме си безинтересни , ние не можем да предложим нищо , те не мога в обратна посока , та ние бяхме 9.2 милиона , те 15.4 млн. Сега ние сме 6.4 млн , те 26 милиона !

Те ракети стрелят..ние правим фуниики от чертежите на ф16... все пак милиарди струват...

Добре ще е и американското посолство в София да бъде закрито. Това ще зарадва 80% от българския народ.

90 %! Останалите 10 са гнусни "демократи" на къса каишка на посолството, подлежащи на унищожаване.

Я, пръкна се още един Хитлер!

Северна Корея на територия колкот българската..с планински терен и по лош климат ... изхранва 3 ТРИ...пъти по голямо население при пълна блокада...тика рупат турски домати... гръчки краставици и македонски пипер...австралииското овче..от военния резерв за ВСВ е бонус... все пак и 100 годишно дори не.е...пресно е още

Намалеха с трета....плъзнаха добиче по евронивите... останалите на държавна хранилки или пенсионери... една уста отворили...и Ким със диария не мож ги изхрани

Добре ще е и САЩ да затворят посолството си в София. Да си отдъхне малко народът български, от ,,сътрудничество"с хамериканците

Още по добре ще е, ако путинофилите най накрая заминете за рая на земята Рассия и оставите нас, българите, да се развиваме нормално. Ма всеки с мечтите си.

Какви демократи бе миндил? България и до сега се управлява от бившите комуняги, свикнали цял живот да грабят народа. Окрадохте хазната, ограбихте парите на хората в банките, а после обрахте и пенсиите. Вие го направихте. И както винаги, пак е виновен Запада и международното положение. Никога не сте вие, крадливите комуняги. Аре у лево при другите миндили. Там може и да ти повярва някой, на малоумните опорки.

Мчи комуняги са...ма за други работят...откъде да не са комунягаи кат 1 милион беха членовете на БКП...от 9... Кат работеха за СССР...строиха...за демократите -крадат... По указания на ЕС...на НАТО...глави затваряха...блокове на аеца...американски сенатори патоци спираха...и т/н

Комунягите 1990 оставиха армия със самолети...псевдонаследниците им със чертежи...трол смешен

Какви наследници бе трол непоръбен - те са си все същите. Комунягите правиха, щото СССР ги караше. Останаха на самотек и окрадоха всичко. Комунисти, сър!

Дядо, защо не си нахлупиш спиртосаната ушанкаи и хванеш пътя към необятната страна, да си живееш нашироко с тебеподобните!?!!!! И за теб добре и за нас добре. И понеже си тъпанар, да ти кажа специално на теб, че изобщо ми не дреме за тези дето не дават сън да те хване.

Ти вместо да даваш акъли...със горния ''партньор'' и ти къмто халабама...Да видиш малко рай...и черни 25 сантови Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н.

Дреме ти, даже много ...

в Ангола , Уганда и тн. А за Хонконк не може и да посмеем да помислим за посолство, да не разсъдим вожда Си...

Тъжното и срамното е че Северна Корея развива силна армия и военна индустрия за стрелково оръжие, артилерийски снаряди и балистични ракети, НО ... за сметка на стандарта на живот и условията на живот на целокупното си собствено население. Същата съдба, разбира се в по-малка степен, сполетява народите на Русия и Беларус, които плащат с ниския си стандарт на живот приумиците и грандоманията на своите диктатори (Путин и Лукашенко). И сега ще се радвам някой БГ путинофил да ми обясни как в Русия на Путин и в Беларус на Лукашенко стандарта на живот е по-висок и по-добър от този в Швейцария, Канада, Австралия, Ирландия. Вие къде искате да живеят Вашите деца - в Швейцария, Канада, Австралия или в Русия и Беларус?

И аз се чудя доста хора защо не си задават този въпрос. Относно силната армия, руснаците ги видяхме. Стигнаха да си преписват територия без да са я завледели. Та и на другите диктатури им е такава цялата работа.

А пък ти задавам друг въпрос - какво щеше да е положението на Украйна ако ЕС и НАТО не бяха налели та стотици милиарди във валута и оръжие? Имаше едни сметки според които до сега там са наляти 126 милиарда долара. Знаеш ли колко е бюджета на България за година?

Задай си и още един въпрос - на какъв език щяха да говорят сега блядките, ако САЩ не беше финансирал и оборудвал СССР през ВСВ. А после си удари един шамар.

Така е отделят много средства за оръжие.Но хайде да предположим че нямат.Щяха да са освободени и демократизирани на момента.Особено руснаците.Неможело толкова малко хора да имат такава голяма територия с толкова много природни богатства.

Тая опорка е толкова тъпа, че само някой руснак и слугата му путинофил би се вързал на нея.

Това не е опорка а е казвано и от американски и от китайски политици.

Май ти развиваш опорки.А може да си просто тъп.Тъп ли си ха хо хи хи?

Северна Корея затваря някои от посолствата си в чужбина Явно , че на местото на тези три посолство , ще открие още две в Москва и едно в Техеран.

Те са антипод на отворено общество, както отворено общество е нещо страшно лошо, затворените общества също имат някой кусури. Не можеш много да се придвижваш вън. Има държави дето има само посолство, няма търговски отношения, няма севернокорейски граждани да имат нужда от посолство, нормално е да го закрият.

Явно ти си голям отворко.

По-рано тази седмица правителството в Южна Корея каза, че Северна Корея се готви да затвори посолствата си в Уганда, Ангола и Испания, както и консулството в Хонконг, тъй като наложените санкции пречат на Пхенян да извършва незаконна дейност в чужбина и да печели пари за оперативните си разходи. Този цитат от Асошиейтет прес който показва какво е независима журналистика и базиран на предположението на южнокорейците, освен пропаганда какво би донесъл на света?

Същото нещо го пишат и руските медии по-специално ТАСС.

Да де. Всички преписват едно и също от някъде и никой не си прави труда да провери.

Но някак си е много лицемерно, да пишеш как са от години в изолация и санкции, в същото време да твърдиш, че всичко се дължи на лошо управление. Колкото управлението и кражбата на петрол от Сирия и Ирак са законни, толкова и действията на северняците са незаконни.

И ако отделяха същите пари за развитие на цивилно производство и подобряване състоянието на народа, каквито отделят за военни цели нямаше да имат проблеми. Пък ако не заплашваха непрекъснато всички съседни държави нямаше да са в изолация.

ако не отделяха толкова средства за отбрана, досега САЩ да са ги "демократизирали", както направиха с Ирак, Либия, Сирия, Афганистан. виж каква демокрация цъфти в тези страни.

Вашето любимо прасенце непрекъснато заплашва кого щял да нападне. Така че по-леко с лъжите и пропагандата.

Не че нещо, ама именно Северна Корея напада Южна Корея. И ако не бяха Китайците, сега щеше да има само една Корея. Тъй че разните там мрънкания, може да ги пращаш към Кимчетата Си-тата.

Много ми е интересен този абзац "Южнокорейски представители обаче за момента не са потвърдили"?!?!!? Значи според статията южнокорейските предсдтавители трябва да пиодвърждават откриването на посолства от Северна Корея? До толкова е затъпяла "българската журналистика", че не знам защо въобще съществува?!

Източници на информация от Северна Корея по принцип няма. Тъй като там си е диктатура всяка информация задължително цензурира от севернокорейските управляващи. Най-близкото до Северна Корея е Южна Корея и съответно най-вече те са в състояние да потвърдят за нещо ставащо в Северна Корея.

Още вчера има множество статии от различни медии които наистина потвърждават че Северна Корея затваря едно след друго посолството си поради чисто финансови причини. Проспериращата Северна Корея няма пари за да поддържа своите посолства.

Знаех си аз, че войната между Северна Корея и Уганда е неизбежна.

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:------- https://mub.me/medik