Северна Корея може да размрази временно прекратените изпитания на оръжие за масово поразяване

Ким Чен-ун е свикал среща на политбюрото на Корейската трудова партия, "за да обсъди и вземе решение за незабавна работа по важни политически въпроси", включително контрамерки на американската враждебна политика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е!Като вашия кремлински кумир

Реве: дайте ни да ядем бе, че видите ли кви ракети имаме Ем квичи , че тотално са опропастили икономиката ( сами се изолираха напълно, щото медицината им е бутафорна) Ем дрънка с оръжие, като с празно канче Е нали сте велики, нали сте " чучхе", що не можете да се изхраните? Другата половина от Корея е на светлинни години пред вас Що ли?

Ако и на теб ти правят ембарго , защото не следваш пътя , който другарите зад океана ти посочват и ти ще ходиш гладен. Чичо Сам е хитър и лукав също като неговият рогат господар.

Чичо ти Сам не случайно е най силната икономика армия и демокрация на планетата. Защото е умен и не е лукав и глупав като вашите прехвалени диктатори.

Американците изпадат в лудост, при мисълта, че може на тяхна територия да се водят военни действия, Винаги гледат войните да са далеч от тях.... иначе са миролюбиви.., тяхната семка краварска !

Как ще доплават северокорейците до САЩ да водят военни действия?Или ще летят на ракетите си ?А американците ще седят със скръстени ръце? Ей много си смешен бей смехуране

Кимчо, групирай 200 000 войника до южния съсед и САЩ, ще се върнат на преговори. Гледай другите как го правят.