Северна Корея изстреля две балистични ракети към Японско море

Двата теста са били извършени през 50 минути, досега през 2022 г. Пхенян е извършил 36 ракетни пуска

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля две балистични ракети към Японско море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам с каква цел и под чие давление, дир.бг си позволява да пуска фалшиви новини, никому не0требни и никому необогатяващи ( за читателите става въпрос) - или Спам! Това, че някой си, гръмнал сватбарската на оня край на света, нито ни обогатява по някакъв начин, нито ни вдига икономическият статус! Значи, нашите дебили, оправиха, Бюджет-2023, оправиха пенсиите, оправиха минималните работни заплати, оправиха газоснабдяването, оправиха досъавките и цените на горивата в нормални граници, оправиха Парламентарната криза, и тръгнали да дават акъл на чуждите управници.... Айде да не ни заглавичквате с глупости, нали дирници! Ние не сме боядисани врабчета, тъй че не ни подхвърляйте папагалско семе!

Значи, каквото прави Ким, си е чисто негова работа. Нормалните хора стоят настрана и не се мешат в канчето на чуждите. Писнало ми е от такива самозвани констататори, гледащи зорко в канчето на другия и даващи оценки за неговата работа! Дразнещо е, някой постоянно да дава наклон на уя на Света и да очаква никому не0требна "солидарност"! Укрофили...коронисти...еврогейци?! Писна ми да се афишират и рекламират наляво-надясно! Я пълен игнор и у лево!!!!

Не трябва да се харчат ракети, па макар и да падат в Японско море. Джапанките са сано едни 0средствени Тамагочи-та, наколенкаджии и изтривалки на ФАЩ. Трябва да се стреля по ФАЩ, и то ядрено!

Отлична новина!!! Нипончетата от много радиация и тресения съвсем се омотаха в калчищата... Някой трябва да ги върне на правилния път...

Специалният посланик на ООН в Северна Корея се обърна с призив за увеличаване обемите на предоставяната на страната хуманитарна помощ. По време на визитата си в Сеул специалният докладчик на ООН по въпросите на човешките права в Северна Корея Марзуки Дарусман призова Южна Корея и цялата международна общност да оказва по-голяма помощ на Севера, предаде Би Би Си. По неговите думи най-слабо защитените слоеве на населението в Северна Корея се нуждаят от продоволствия. През последните няколко седмици Сеул предоставя на КНДР медицински препарати, но се въздържа от доставките на храни, опасявайки се, че те могат да бъдат използвани за изхранването на армията. От своя страна Марзуки Дарусман настоява хуманитарната помощ да не се обвързва с никакви политически условия. В същото време представители на правителството на Южна Корея са в Пхенян на първата официална визита за 18 месеца. Визитата ще бъде първата, откакто Сеул прекъсна повечето си връзки с Пхенян преди година и половина, съобщава АФП, позовавайки се на информация на местните власти. Председателят на департамента за хуманитарна помощ на Южна Корея Чо Джонг Хун пътува, придружен от четирима представители на неправителствена организация, за да се увери, че доставките на храна са разпространени коректно, заяви говорител на министерството. Той ще посети детски дневен център в град в северната част на Севрна Корея, за да се увери, че 300 тона брашно, дарени от неправителствена организация, ще достигнат до реципиентите си. Това е първата подобна визита, откакто Сеул прекъсна отношенията си с съседа си през май 2010 г., след като го обвини в потапянето на севернокорейски военен кораб два месеца по-рано.

На всеки 6 месеца се договаря нова пратка хуманитарна помощ от американски храни за севернокорейския народ. Обикновено тогава Ким размахва ракетките като аргумент... По въпроса има тонове изписано в Мрежата.

КЕЛЕШ ПАК Е СВЪРШИЛ ОРИЗА !

Оставете Ким на мира. Не са направили нищо лошо. В страната си да правят каквото си искат.

Е малко хвърчат едни ракети периодично. Всеки път като свърши ориза

ракети не се ядат. факт.

Руснаците нападнаха украйна именно защото украйна не изпълняваше заповедите на русия и искаше да прави каквото си иска в собствената си държава. При това без да пречи на другите и без да заплашва с ядрени и ракети и каквото и да било друго.

Значи ти тука си седнал с платените си коментари да опровергаваш факти, дето точно поканени от твоите северно корици журналисти ги показаха? И и факти които, никой не може да ги отрече освен с платени коментари в интернет като твоите. Хайде да видим кой факт ще отречеш. Вярно ли е че в северна корея има постоянен недостиг на хранителни продукти? Ако според тебе не е вярно, при положение че в северна корея не може да произведе достатъчно за да задоволи собствените си нужди-откъде и срещу какво ги внася. Вярно ли е че в северна корея има недостиг на всякакви лекарства? След като не ги произвежда-откъде и срещу какво ги внася? Вярно ли е че в северна корея освен че е забранено да имаш прическа като на вожда, има точно определен брой разрешени прически-мисля че бяха осем на брой. Вярно ли е че в северна корея има точно определен брой разрешени облекла? Вярно ли е че в северна корея над 90% от населението или е в армията или работи за армията? Вярно ли е, че дори и жителите на най-пропадналите държави в света за нищо на света не биха искали да живеят в северна корея?

Не знам на кого пишеш ама само лъжи си изброил.

е, колко да са лъжи?

90 процента били в армията, откъде та изровиха малоумник

И аз се зачудих 10% къде ги е дянал.

90% след това или продължават да работят в армията или работят за поддръжка на армията. Единствено приближените на диктатора не са ходили в армията и дори това не се отнася за всички от тях.

Шибаните си ракети към Москва и двете кочини да се самоунищожат. Само кава услуга ще направят на Света!!!

И руските, и китайските, и севернокорейските ракети са насочени където трябва - към световната империя на злото - САЩ!

добре

За китайските не бъди сигурен , не случайно клутин се държи за палците пред Си :)

Сащ империя на злото,а можеш ли да дадеш определение за кочината,дали ще намериш подходящата дума.

Русия - царство на Светлината. ? И на християнските ценности! Ахахахахаха

Ей, не се наигра дебелото момченце на ракетки. Май неговата лична е бая къса и компенсира..

Ким или С. Корея не са нападнали никой за разлика от сащ и натуту.

То пък и оставаше да са!

Няма такъв ресурс. С гол ориз и шепа железа не става.

подготвя се основата за нова война, оръжейния бизнес ще направи нови милиарди

Путин взе ноу хауто от Кимчетата да плаши света с ракети.

АмИ. Имитира фащ.

1985 година На граничната бразда седят гръцкото и българското граничарче, пушат и си говорят през кльона. Гърчето вика: - Ние си имаме храна. Имаме си и ток и вода... вие какво си имате българчето вика: - Ние пък си имаме социализъм и вяра в утрешния ден, а вие си нямате Засегнат гръка вика - ама и ние ще си построим социализъм Българчето веднага го контрира - е, тогава и вие няма да имате храна, вода и ток.....

Аз пък си спомням, че при социализма имаше всички тези неща! Те поизчезнаха в началото на "демокрацията", а после пак се появиха, но на десетки пъти по високи цени, така че повечето хора не можеха да си ги позволят в такива количества, като при социализма!

Какво е имало при социализма бе пубер? Като го имало, защо Луканов обяви фалита на държавата само 3 месеца след дворцовия преврат? Още на 26.03.1990, България едностранно спря обслужването на външния си дълг без да предупреди кредиторите си. Тогава още ги нямаше "демократите".

Така де, те пак комунистите го спретнаха за собствени облаги

А какво нямаше тогава според теб, гей паради ли?! Последните месеци от управлението на Тодор Живков имаше икономически проблеми, но те бяха поради спирането на помощите за България от СССР, и разпадането на СИВ, т.е. по вина на съветското ръководство, и в частност на Горбачов! Колкото до Луканов, той обяви фалит на държавата по нареждане на новите ни началници - американците!Така те хем изнесоха златният и валутните резерви на БНБ към Америка, хем ни поставиха под контрола на МВФ! Другото, което Луканов свърши пак по нареждане на американците, е да "освободи" българският лев, и да го търгува на финансовите пазари, благодарение на което Сорос и другите финансови спекулатори на Уолстрийт можаха да обезценят тотално българската валута (и да ограбят спестяванията на населението) през 1997 г, като същевременно свалиха правителството на Виденов (който не искаше да прави масова приватизация), и в крайна ни сложиха "валутен борд" като на африканска страна!

за какво са ти били помощите от СССР? И ще ти кажа - през 1989 НИЩО НЯМАШЕ. В провинцията, в голям СУПЕРМАРКЕТ имаше само БТ-пакет и обикновен бисквити. Празни рафтове. Единствения голям магазин в града. Малки магазини тогава там нямаше.

Ами нямаше нищо и преди 89та цифричке ! Сега в една квартална бакалия има повече неща от как в централният кореком тогава кретеноидче !

От вас, човек не може да си прокара пропагандата! Хайде кротнете се малко и ни оставете да работим.

Северна Корея е малко по-богата от укрокочината ама сороспиите това го пропускат щот не им оттърва.

Това че пишеш лъжи и простотии е известно на всички. Ама чак такава плъста и елементарна лъжа досега не беше писал.

на какво е богата?

Му беше намален порционна за да има пари за нови ракети. Но пък за сметка на това, му беше обяснено, че когато северна корея за владее целия свят ще му разрешат още една прическа.

ще трябва да станат на кълбета с македонците!

А пък на редовият западноевропейски роб хем са му намалили хранителната дажба, хем стои на студено, за да прави напук на руснаците!

гладен съм и ми е много студено. бррррр.....

Ама на мене порционът ми не зависи от правителството, както зависи в твоята любима северна корея. Нито личния ми е автомобил-какъвто севернокорейският гражданин няма-не ми зависи от правителството. Отоплението също не ми зависи от правителството. Зависи си само от мен и от парите които изкарвам с собствените си ръце.

Свинчо се чувства пренебрегнат Пуца ли пуца, пък никой не му се обажда по телефона, да му предложи преговори или помощи срещу спиране на пуцането. Е обърнете му малко внимание де Самотен е!

когато русначето му се е обадило по телефона да го пита как я кара и между другото му споменал, "абе, защо не вземете да ни продадете малко ракети и снаряди, че ни трябват за нашата кампания в Украина??"! Ахахахахаха Северна Корея вярваше, че Могучая ще им помогне при евентуален конфликт. Оказа се че са вярвали в Дядо Мраз.

Дори и лъжливите западни медии още не са казали, че Русия купувала оръжие от Северна Корея, така че ти доста си прекалил с пропагандата!

верно ли не са казали? Техната кожа!

С всичките изстреляни досего на вятъра ракети щеше 100 пъти да унищожи Япония и Северна Корея. Явно имат хиляди щом ги харчат ей така за кеф.

щом ги кефи

Откакто разбра че е вярвал във вицове и Могучая няма капацитета да му помогне, вече се чуди как да излезне от положение без да го линчува гладния народ.

Не берете грижа за Корея там гей парад няма да има.

Там нищо няма.

ще има

Засега. После може и към Япония

Чакаме вече колко време.... Ако ще правите работата, дайте да видим. Ама не можете.

Може ако ким е решил да се самоубива .

И ти като Пипислава голям го вадиш ама накрая - мек...

Фен съм му на Ким ама съм малко разочарован от него - защо хаби ракетите, можеше като минимум да потапя по един американски танкер от време на време. Има и други подходящи цели.

Ако в Африка имаха пушки преди векове нямаше цяла Африка да стане колония на европейците които имаха пушки, затова и Ким има ракети да не стане колония на тези които имат. Ние имахме ракети, нарязахме ги и станахме колония, това е толкоз просто и логично.

Когато ги нарязахме, нямаше какво да.се яде. Имаше даже агенция за външната помощ. Сега, положението е доста различно.

Не знам дали си си задавал въпроса , че в крайна сметка е доста по-важно , че когато ги произвеждахме тия ракети , то тогава ИМАШЕ какво да се яде ! А когато нямаше какво да се яде - то тогава вече беше ранната демокрация ...

когато комуниста Андрей Луканов, обяви тоталния фалит на България още на 26.03.1990 година? За кое ти е виновна лъжедемокрацията налазила България?

Може ли да ни покажеш едно едничко ИСТИНСКО доказателство, че 1989 нещо се промени в България? Защото аз мога да ти извадя един самосвал доказателства, че тогава нищо не се е променило и още си си руска колония.

Сега сме колония едновременно на САЩ , великобритания и ЕС. И трите са се наредили на опашка и грабят колкото могат. Да , бяхме подчинени на СССР , но той поне ни развиваше и строеше заводи , електроцентрали , жп линии , пътища , училища , болници. Нещо не забелязвам подобен ентусиазъм в новите ни приятели.

Умно-красив си , нали ?

Като си колония на САЩ и ЕС, защо стандарта ти на живот е като на рашистите? Даже по-зле от тях. Германците, францусите, южнокорейците, испанците като и те са "американски колонии", защо живеят в пъти по-добре от тебе? Защо над 70% от значимата българска икономика е собственост на руснаци? Защо имаме руско пристанище на българското черноморие? Защо?

Пълни психопати. Комунисти, сър.

Явно идва време за нови преговори със САЩ, за поредната хуманитарна хранителна инжекция американски ориз. Обикновено тогава Ким размахва ракетната томахавка, за да си стресира доставчиците. Веднъж на 6 месеца.

Ами ИМАТ си хората ракети - стрелят си ! А НИЕ какво имаме ? 50 годишни чертежи на самолети , които отдавна вече са за музея ! Освен това , не знам защо , ама Джон МакКейн никога не е стъпвал в КНДР за да ги учи какво да правят и какво не ! Та затова там ИМАТ ракети ! А ние нямаме ! Що тъй ???

Ние си имаме полуидиоти мечнаещи жужета като ким и клутин да са активните им партньори !

Ама си нямат ядене. Няма си и лекарства. Но пък за сметка на това си имат точно определен брой разрешени дрехи и точно определен брой разрешени прически.

Нито за яденето си прав, нито за дрехите, още по малко за прическите. Ако имаш достатъчно пари, отиди виж с очите си и тогава пиши, ще бъдеш много изненадан от видяното.

И след като сам знаеш че лъжеш и в северна корея наистина има точно определен разрешен брой прически-какво очакваш да постигнеш??? След като абсолютно целия свят знае за недостига на храна лекарства и медицински услуги в твоята северна корея-какво очакваш да постигнеш с елементарна лъжа? И след като ти платения трол си толкова богат, че не правиш нищо друго освен по цял ден да пишеш коментари в защита или на русия или на северна корея или на някоя друга диктатура-защо още не си се преместил да живееш в северна корея??? Такъв като тебе би трябвало да го приемат с отворени обятия и даже орденът да ти закачат.