Северна Корея и Малайзия взеха граждани за ”заложници”

Малайзия забрани на севернокорейските граждани да я напускат, съобщи вицепремиерът Ахмад Захид Хамиди.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея и Малайзия взеха граждани за ”заложници” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези велики цийонисти изглежда са стягали преврат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, и Ким Чен-нам, изпадналият в немилост заварен брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун да е новата им пийонка че цял свят с това занимават не им се получи играта нещо на ли браво на севернокорейския лидер Ким Чен-ун че се надига над тях е за зашто не са го елиминирали като е бил на обучение в острова навремето не ви ли прилича на компло теория цялата работа

Много го боли главата корейчето и не може да мисли вече. Буквално е изтрещяло. Режимът на убийства е разобличен и трябва да бъде третиран от целия свят като престъпен.

заложниците на суджуци а похетителите на пастърма окачвайте ги по балконите и да има мир пиячка и мезе

В материалът има съществен пропуск. Не се уточнява дали малайзийският посланик в Пхенян е бил отзован преди или след убийството на брата на Ким Чен Ун. Възможно е да се окаже, че властите в Малайзия са предвидили дипломатическата криза със Северна Корея, като са се досетили, че Ким Чен Нам ще бъде убит.

Ако ФАЩ отрежат бюджета на НАТО, оръжейната индустрия губи 200 000 000 000$...спешно тр. да се скалъпят няколко "инцидента" в конфликтните точки

Тези ноемра с отровния чадър, номерът с радия в Лондон (но не доставен от лондончани, а знаем от къде), още ред такива убийства с корени от комунистическите КГБ-подобни служби. Е, лека му пръст, имал нещастието да се роди брат на урода на един от комунистическите кенефи.

Преди години и до България стигна един филм по действителен случай за някакъв чужденец обвинен, че е вкарал наркотици. Чужденецът е бил осъден на смърт и обесен. Чужденецът не бил български гражданин, а от неговата страна предприели необходимите правни действия за изясняване на истината по случая. Така след няколко години се оказало, че е станала грешка и няма доказателства за това, че обесеният наистина е извършил деянието, за което е бил осъден. Тогава малайзийските власти си признали грешката и като истински демократи се извинили на близките на осъдения, след което решили да гледат напред, защото животът продължава. Дали и сега ще последва извинение, когато случаят се изясни, не е ясно. Демокрацията днес няма почти нищо общо с демокрацията преди четвърт век.

Целият този световен хаос се раздухва от оръжейното лоби, окопало се в НАТО. Почват да нагнетяват напрежения по света - Иран (сблъсъка в Ормузкия пролив вчера), Русия (учения в Черно и Балтийско море), С.Корея-Китай (уж опастност от корейски ракети). Идеята е Тръмп да не отреже бюджета на НАТО, който в момента върти театро за да докаже полезността си.

След посещението на американския сенатор януари в Украйна, "внезапно" започнаха нови бомбандировки над гражданските обектив Донбас...и скоро след това беше одобрен нов кредит 1мпрд $ от МФВ...всичко е просто съвпадение!

Всички следи водят към нагломасонците, същия почерк има при Сергей Антонов, Литвиненко, Майдана, самолета над Донбас, Политковская, Немцов... Схемата е проста - убиват, после разлайват медиите, които истерично обвиняват "когото трябва"...и на "когото трябва" му налагат санкции. В случая бият самара, та да се сеща Китай.

Интересно е, че явно КГБ работи за масоните, защото изброените убийства водят към КГБ. Чудех се кой им плаща, а то!... За Майда на мога да ти припомня, че помните много кратко: Путин предложи 15 милиарда политически подкуп на Янукович, за да промени политическата ориентация на Украйна към ЕС, с която беш избран като платформа. Той захапа, явно му е бутнато и по сметка в Москва, където си ги харчи сега. Та народът каза: ти не си цар да променаш волята ни, та се почна, та САЩ тогава се включиха. Забележи колко стъпки назад от първото включване на Джиджето от КГБ. Е, Русия взе един каманак, Крим, който си изплаща днес с преполовяване на доходите на народа. Представи си се с приполовени доходи, вместо с нараснала средна заплата с 30-40%, както е при ГЕРБ! "Малка" разлика. Ако не можеш да си гои представиш, отделяй за един месец само половината си доходи, не ги харчи и ми се обади как се оправяш. Хайде наздраве за истинсите факти! Честито просветление!

КГБ в момента има само в Беларус! В Русия има ФСБ - федерална служба за безопастност. Външният дълг на България преди влизане в ЕС е 20 110.7 млн. евро според БНБ за краят на 2006г. Пак според тях в краят на 2016г. е 34 727.6 млн. евро. Влизаме в ЕС 2007г.

Каквото и да си говорим, някой създава контролиран хаос, а ние няма да разберем кой е той. Аз лично залагам на Кими гандамстайлеца, не за друго, но нееднократно е доказал, че мисли само един ход напред. За повече под това плоско теме акъл няма. Честно казано, уважавам Северна Корея - подредили са си държавичката, но тази изолация от страх да не би някой да катурне господин прическа им изяжда ушите. Отделно тези показни екзекуции със зенитни оръдия ни връщат няколко столетия назад. Та, Ким заповядва, шерпите изпълняват, защото ако не го направят, зенитното оръдие е заредено! Не, че южнокорейците са по-различни - там пък се тресат от корупционни скандали в момента, но не мисля, че имат някакъв интерес да го поръчат. Повече им трябваше жив, за да клатят стола на перчема. Разбира се, има и малка вероятност САЩ да са замесени, да мътят водите на жълто море, за да увеличат присъствието си ... но знае ли човек?

Откакто свят светува има един - едничък етнос, чиято основна цел е да създава контролиран хаос,с надеждата този етнос да станат "господа ри на света". САЩ отдавнасапрестанали да са онази велика демократична държава на неограничение възможности. Тази държава окончателно загина заедно с Кенеди.Към момента САЩ е едно удобно прикритие на глобалистите- господари,които са икупирали всичкинива на власста в САЩ. Така,че света се мъти именно оттам - САЩ. Дано Тръмп устиска да разбие този "естаблишмънт" на евреите !

Ами ако го е отровило южнокорейското разузнаване, за да обвинява Севера и да нагнетява напрежение? Навсякъде, където са намесени Щатите (ЮК е под фактическа окупация от тях), стават такива мръсни работи.

Момче, на кого тези номера?! Това са прийомите на комунистите. Не знам от къде този сбъркан рефлекс да прехвърляте проблема от болната глава на друга. Всички вече сме забелязали, че комунистите имат собствен почерк и той е да се убива лично и из засада. Освен това всички знаем какви уроди сте и как опитвате за собствено успокоени да обвините опонента в собствените си уродства. Това и БСП го ползва. Преди време чух, че Станишев агитирал в Пловдивско как само десните имали мандати с провалена икономика, а БСП била винаги с много силн аикономика про управлението. Всъщност е точно обратното - БСП няма един пълен мандат без икономически спад в края на мандата, когато се изявяват резултатите им. Даже и непълните ви са с кризи и иконоимически спадове. И няма друга партия, освен БСП, която да е стигала някога от 70 години насам до икономическа криза. Сега типичните маниери н ауродливия комунизъм ги прехвърляш на САЩ. Ами то не им стои на САЩ! Все едно на циганин костюм, на милионер развалени зъби или на свинче звънче. Това е комунистическо деяние от всякъде. Пишлемето деспот убива брат си за всеки случай. Представи си САЩ да организират убийство на омразния на деспота брат! И да им плати няма да го направят. Не трябва да очакваш хората да са така прости като тебе.

Ако погледнем в по-общ план, най-заинтересовани от ескалация на санкциите и информационните атаки към Северна Корея чрез провокация са следните страни (по приоритет): 1.Южна Корея 2.Япония 3.САЩ Като се има предвид, че СК ще почне да дрънка оръжие, САЩ веднага ще изпратят в Жълто море кораби да "успокоят" съюзниците. Същата история ни сервират в момента в Черно море...така че от 3-те страни за инициатор на провокацията си избирам САЩ. Просто Тръмп чеше зад ушите оръжейното лоби, което му клати стола в момента.

А ако погледнем в конкретен план файда от убийството има деспотът, понеже брат му застрашава трона му. Представи си САЩ колко други и наистина занчими занимания имат, та да ходят да бъркат с клечка в Северна Корея и да мирише! Това пък не е никакъв интерес, даже пречка. Представи си ти да имаш полза да въшлясваш. Ами нямаш. Неприятно е, имаш си друга работа. Те! Да се занимаваш със Северна Корея е все едно да въшлясаш - чиста загуба на време е. Ненужна. Излишна. Деспоттъ е опаткал братлето и развонява в момента.

От статията не се разбира кой е този Наджиб. Но пък редакторът го е цитирал...

Северна Корея е най великата страна с гордост бих се заселил там. Власта там е невинна а диктатора им е най великия дай боже и ние да си имаме един такъв.

Шило

Че СК не е символ на спазване на човешки права, не е, ама явно и Малайзия не пада по-долу, щом като ползва същите прийоми.

Ако ги ползва. Братът на деспота няма как да е пречил на някого в Малайзия, досещаш ли се? При положение, че в комунистическите държави от този тип династиите са наследими...

FuckTheEU

Всички, които обвиняват севернокорейците за убийството по-добре да се замислят, кой има най-голям интерес от това? Според медийната истерия целенасочено раздухвана срещу СК интерес от това убийство на първо място имат сащ и южна корея. Има къде по-финни методи за отстраняване на хората, я някой скоротечен рак я някой инфаркт, я автомобилна катастрофа. От такива гръмки убийства в стила на ЦРУ най-малък интерес има северна корея.

Да бе...знаем ви на вас вечните глупости. И марсианците да кацнат...пак САЩ ще са ви виновни.

Да бе! Не е САЩ! За всичко на този свят Путин виноват...

Като си нямаш понятие, поне не пиши глупости из мрежата. VX е на разположение само на държавни институции/тайни служби и използването на такова средство цели да бъде показано без съмнение участието на такива в атентата. И Литвиненко можеше да го очистят по сто други начина, но избраха Полониум, защото никой на света освен тайните служби на една държава не може да се снабди с него. Така службите казват "ние бяхме". А какъв интерес биха имали западняците да го очистят този?

Ако не ти стига акъла да се сетиш защо ФАЩ са убили севернокорееца, значи си именно от стадото, за което се сервира тая провокацийка.

Отговор на въпроса, кой има най-голяма полза от убийството на полу брата? Естествено, че роднините, за да не им се бърка в далаверите на власта!!! Я си представи, че се върне в КНДР и народа го подкрепи???!!! какво ще прави брат му????

Такива убийства има не ЦРУ, а КГБ, Щази, ДС и др. подобни, които не се вписват в редичка с ЦРУ. САЩ нямат интерес освен това. Единствен има интерес шишкавият деспот и си е отровил братлето да не му пречи в наследеността на трона. Комунягите сте изперкали съшества. Милсите, че като обвините друг, вече сте си свършили работата. А то я размирисвате още повече. САЩ не убиват с отрови и лично. САЩ правят войни - ето това им е единият кусур. А ти си се объркал, не можеш да различаваш стиловете. Много сте залюхани червендалчетата.

jingiby

Нека мурзилажа да започне тирадата в защита на свинята-психопат сега...

Докато плюем по комунистическата власт в Северна Корея трудно намираме обяснение за изявените ответни действия на демократична Малайзия. Не може ако обвиняваме някой в недемократичност да си служим със същите похвати отстоявайки демокрацията.

Логиката ти куца. Освен самите актове на задържане на чуждестранни граждани, ИМА ЗНАЧЕНИЕ и КОЙ ПЪРВИ е започнал. В случая Северна Корея- тя е инициатор, а акта на Малайзия- само отговор на инициатора. Иначе по тази логика ако една чужда държава ни нападне, ние трябва да си стоим и нищо да не правим, за да не сме като тях, така ли?

Шило

При еднакви методи, няма никакво значение. Какво правиш, как го правиш и защо го правиш е едно и също нещо, независимо как ще го наречеш.

Шило

А, а последното ти изречение не е на място.

Шило

Хубаво де, ама нали уж изгониха посланника на СК. Как ще си тръгне сега човека?

Човек трябва да признае истината - глобалистите и шефа им са много креативни личности. Как да настроиш фалшивите мюсюлмани срещу северна корея, когато те се намират на няколко хиляди километра един от друг? Ето го решението. Сега ако се сбият - какво по-добро от това? Тогава трябва да се намесиш като доброто ченге и всичко това във задният двор на Китай.

Ha da vzemesh sega da se susredotochish na rakiikata i salatkata, che tam ti e silata :)! I da ostavish, pone za malko, Globalnata Politika ...

Сервирай салатата и ракията, но преди това да си измиеш ръцете от мазните клавиши дето бараш. Убеди ме - ще празнуваме - време е да си покажеш силата и да ни обслужиш. Пълно обслужване! Какво да те занимаваме с Глобална Политика(?) като ти нямаш кирилица на 'ДжиСиЕм-а'? Не се тревожи за това сега - донеси пиенето и храната, а после ще ти инсталираме 'ум'.

Откъдето и да го погледнеш, типични козни на дявола. А знаем как "избраният народ" се кълне в него и зползва неговите методи. Нямат равни на себе си да скарват и да разделят. Обаче всичко се пише в Божия тефтер. Идва им краят.

Всъщност дебелакът е убил потенциалния претендент за титлата цар на комунистическите нещастници. Колко е просто! Това момче не е пречело на никого другиго. Но много е пречило на дебелака. Там властта се унаследява по родство...

Нещата са много прости в простият свят. За съжаление дори един умен в него би концентрирал цялата власт и би трансформирал подобен свят. В какъв свят мислиш че живеем? Където Др.Мазникуьов без кирилица 'върти нещата' и 'властва'?