САЩ и Южна Корея започнаха общи военни учения

САЩ и Южна Корея започнаха днес общи военни учения под кодовото название "Улчи - бранител на свободата".

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Южна Корея започнаха общи военни учения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕ ОПИТВАТ ДА ДРАЗНЯТ ЛЪВА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ!СПОКО,БОМБИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ!!!А ПЪК ТЪПИТЕ НАЗВАНИЯ НА ОЩЕ ПО-ТЪПИТЕ ИМ УЧЕНИЯ,НАПРАВО МЕ СКЪСВАТ ОТ СМЯХ!!!

Решението е САЩ и Северна Корея да заяпочнат съвместни военни учения...

На Кимчо му се дръпна ла...ното когато трябваше само да издаде заповед за ракетна атака на Гуам и ....САЩ щяха да бъдат унищожени според родната путопроституция! Ето сега пак има тази възможност щом го провокират Южнокорейците и Американците!

10 моряци изчезнаха при сблъсък на US боен кораб Десет моряци са в неизвестност и петима са ранени, след като днес американски боен кораб се сблъска с търговски кораб източно от Сингапур, в Малакския проток.

Да живей Ким 3-ти, големият приятел на Путин! Ура!

Отново сащ провокира друга страна по границите и а после врещи как другите били виновни за напрежението.. Няма да си седнат на задниците краварите докато явно света не се осъзнае и не ги вкара на тяхна територия най накрая..

Абе тия пиндостански тъпаци нема ли да се кротнат бе, особено на фона на тазсутрешния резил с продъненото им военно корито?! Пфууу, аман де, ти го биеш по главата, то си дава и голия г*з!