Тръмп: Русия да помогне да се справим със Северна Корея

Тръмп заяви, че Вашингтон се надява да получи по-голяма помощ от Русия в опитите да бъде убедена Северна Корея да се откаже от ядрената и ракетната си програми

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Русия да помогне да се справим със Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено Путин може да спре дебелака няма интерес...напротив.

САЩ лесно могат да решат въпроса със С. Корея но само при условие че спрат демонстрацията на сила край бреговете и.Тогава севернокорейците няма да имат основание за превъоражаване , и има вероятност обстановката да се успокои...

късно е чадо ! Да си чел историята навреме. Евроазиатския съюз ще заеме позиции.Вие ще си отидете откъдето сте дошли, защото НАТО трябваше да се саморазпусне заедно с Варшавския договор, ама се писахте умни. Е, бългаиет сме на дъното и сме плацдарм на всички- ясно, но поне ще се радваме, че има държави с история, които ще останат, а вие ще се разпаднете на 52 щата - държави. И го пише не русофил

На фона на всички санкции и мизерии, не мислите ли, че сте малко нагли. Аз пък ще се радвам да избухне война. Вие да си опростите дълговете, дето сте крали от целия свят, пък и да ви видим в реални бойни действия, че досега само коалиции и на умряло куче нож вадите.

Тоз ухилен глупак довчера дразнеше лудия Ким по всякакъв начин, сега иска помощ. И то от кого - от Русия. Щото Русия е видяла нещо хубаво от САЩ, та сега ще ходи и да им помага. Хем тъп, хем нагъл - с една дума американец.

Дончо глупав ли е, или да? Русия да ви вади кестените от огъня, а. Много свикнахте Русия да търпи разрушения и да и убиват народа, а вие да идвате в последния момент и да делите победата на три, като вземате 2/3. Ма много сте "умни", бе. Ама Русия вече на сълзи не вярва. МНОГО Я ЛЪГАХТЕ, ХИТРИ ЛИСИЦИ. НО РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА НА ПОДЛОСТИТЕ. ИВАНУШКА ОТДАВНА НЕ Е ДУРАЧОК. ФУЛИШ СТЕ ВИЕ, ЧЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ, ЧЕ ЩЕ Я ИЗЛЪЖЕТЕ. Вече невър, невър, "хитри" янки. Не минават вече краварските ви номера!!!! Но моа, невер! Глейте си работата!

Русия с сигурнуст ще помогне...особено ако нахлуеш в севера дори и Китай ще помага.

Това е ясно. Но по-интересното е на кого ??

Трябва да си гламав и не разбираш...!!!

Късно е либе за китка.Америка си играе със съдбата .Ако е само собственната да се приеме някак но тя важи за целия свят за всички живи хора на Земята.Не мога да повярвам че един президент е способен за отрицателен брой дни да сътвори толкова глупости но за наша беда изглеждат фатални.

Как да ти помогне Русия, ти затварят техните Посолство, гласуваш санкции, а после искаш да ти помагат...

И сега каква стана тя?Хем искат помощ,хем налагат санкции...Вчера,"Помогни ни да изпратим космонавтите си на МКС"...Днес,"Помогни ни да озаптим КНДР..."Миналата година,"Помогни ни да победим Хиларито на изборите..."И Путин помага ли,помага.Направихте го най.великия лидер на съвремието,глупаци!Е,как да не гласува за него догодина руският мужик?!?!

Русия да помогне и после.....нож в гърба,както винаги са правили краварите.

Тръмпи както се е ухилил, може за секунди да му замръзне усмивката, ако корееца го суровака за Нова година!

Перуката го е страх от корееца, ако стане патаклама с Ким Чен Ун, после няма кой да му харчи милиардите, защото с атома шега не бива!

Рашаните трябва да оставят човека ракета да изстреля някоя пробна ракета с ядрена глава към краварите, а после дружно с китаеца да ги поздравят в салют за Коледа и Нова година!

В началото Корея беше само "Разделена". Колкото повече Американците са в Южна Корея, толкова Двете Кореи ставаха по Връждебни.

в Северна Корея последната направо тръгна да анексира Южна Корея. Ама по-младите не са били на тоя свят при тия събития.

Само не разбрах и защо според Перуката Русия трябвало да му помага?!? Само затова, че Путин му помогна на изборите, и този си мисли, че КГБ-еца му е длъжен и че цял живот ще го бута, защото си имат завера помежду си ли? След като не си спазва неговата част от поетите ангажименти - като обещанието на Тръмп пред Путин да му свали санкциите, като се намести в Белия дом!

с КНДР. Дони иска да покаже импотентността на Путин и съдействието му в съвета за сигурност към корейците. Шоуто върви напред.

Кой съвет бе тоя в оооо нееее то ли ХАХАХАХХАХ тия са станали за смях на всички

Санкциите срещу Путин заради Украйна може и да нямат ПРЯКА връзка с КНДР но имат съвсем пряка връзка между заверите и поетите ангажименти между Тръмп и Путин, както стана видно и от показанията и признанията на някои от най-близкото му обкръжение, вкл. и подкрепат на Путин за Тръмп при президентските избори, която точно е предмет на специално разследване и специална комисия в момента! Така стоят нещата в този малък и взаимнообвързан свят, където много задкулисни фактори и договорки всъщност са движещите сили и фактори за много големи събития (виж като пример секретната част на пакта Молотов-Рибентроп, който излезе и стана публично достояние повече от половий век след свършването на Втората Световна Война)!

Русия си има по важна работо, да озаптява лудата крава.

замърсяване..и проблема с ракетата.

От фукушима замЪРсяването ли?

Нали, рашаните да ти помогнат да те изберат за президент, а сега и за Северна Корея...а ти само санкции след санкции да им налагаш....Никаква помощ, докато не отпаднат санкциите краварино!

Ама укрофините траят по въпроса като плъх у брашно.

Бившия министър на икономическото развитие на Русия, Сергей Улукаев днес бе осъден ефективно на 8 години строг затвор и заплащане на сумата на подкупа, който е получил - 2 милиона евро. Фрапираща разлика между руското и българското правосъдие! Тук само си ги мерят по телевизора кой бил Цацаров, кой бил Рашков. Дебили!

по ръста на подкупите и офшорните сметки. Нема да ги стигнем изобщо.

Москва и Китай са Майката и Бащата. Там, в Северната Корея, няма да допуснат "отклонения" на Дъщерята. Война НЯМА ДА ИМА. Майката и Бащата са от "СОРТ".

Съмнявате ли се, че над Земята ще летят руски ракети .от името на Корея?.?

Кацнахте ли, говеда---на Дедо Ивановия!?:)))))) ....кацнахте, Я!!!!:)))))))

...наХенриха се. . ?...Де тоо кеф и за баба? ....

Не си пройчо, а Простчо. Искаш да се гърмят ли.

Ам къде са тези дето ни обиждат на ватенки-къде сте бе ? Путин само да щракне и Корея ще има същите ракети като нея,да преминават през всяка бариера.Ще се молите на Русия кравари.

В някой кучи гъз. И там ги завря не кой да е а господарят им.

Когата, един Американец, потомък на Пандизчиите Авантюристи, Садъсти и Разбойници ала Къстър, ще може да рече, като Шолохов, Че Свободота на Родината, се Крепи на Върха на Щиковете.

Русия да помогне да се справим със САЩ

га Волга потече към Северно море.

Путин: "Слагат ни в един ред със Сев.Корей и Иран, а после ни искат помощ срещу Сев.Корея! Вие луди ли сте, бе!? Имате ли връзка с главния мозък?"

А ти поп ли си, роб ли си или нац. предател????

Колко полезно би било, ако двете най-могъщи държави вместо да се конфронтират, действат в синхрон. Тогава нашият свят би бил едно чудесно място за живеене. Но едва ли е възможно, защото много са онези, които съществуват благодарение на тяхното противопоставяне. Поне да "воюват" само с думи, защото започнат ли реално, това ще е краят на цивилизацията ни.

Друг път.русия създава Северна Корея че пък сега да вземе да я премахва

Надявам се Тръмп да е чул и отговора на Путин на въпроса на американската журналистка на тази тема - дирестно им показа, че докато си играят на санкции и ги слагат до С. Корея и Иран, помощ йок. Който си има проблеми, да си ги решава. САЩ досега не са решили нито един - Русия, Китай, Иран, Ал Кайда, ИД, а сега си натресоха и още един таралеж в гащите-Признаването на Ерусалим за столица на Израел вместо само Западен Ерусалим. Ами то ако така се става велик???

баи дончо го увърта не изка да каже за какво са разговаряли с путин маи са му охладили мислите та проси като просяк русия да помогне гръмките слoва че за 5 минути и ким е аут маи са само сапунени мехури и колкото и учения да правят на ким муе през макарона !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще помогнат непременно, както вие помогнахте на джихаджистите за отърват кожата в Рака и в Дейр ез Зор.

Голям е Путин! Значи ги сапунисва, че им е супер икономиката и в същото време им подлива вода и се освобождава от доларите.

Голямо триене пада хаха егати медията !!!

Като гледам Меланито ,не й пука за ,,световните,, простотии на чичо Дончо, за разлика от кака Раиса, която не можа да преживее световните простотии на Горби , хвана рак и се спомина . ЛЕКА й пръст !

Колко ти трябваше да изпиеш, за да напишеш тази простотия? Ей хора, един съвет - пийте колко ви душа иска, но не сядайте пред компютъра след това! Само се излагате.

Пия само ..Хисарска, бе!

ха ха ха..Много си е точен пичът. .ха ха. .

Опитай пак!... Ама нещо друго- човекът не пие ракия.

Как така Северна Корея заплашва единствено САЩ? И как така съседите и Китай и Русия изобщо не се притесняват?

Норките официално заявиха, че ще изплющят с ядрено оръжие само сащ и никой друг. Дори Япония ще я бият с нормални ракети.

На япончетата им стига ?.Хирошима, Нагазаки и..Фукушима, бе!

И чичко Садам беше угроза за УСАТАта и .. света , а се оказа ,че не химическо оръжие , ами и одеколон за след бръснене няма в Ирак ! ? ..да им го тура на краварите. .

на нашенците дето монтираха химическите заводи в Близкия изток.

И ква стана тя..... Тръпнята си лаят, керванът си върви!

Хаха- Дир трие коментари в които дори няма цинизми. Дир, да разбираме ли, че нямаме право на собствено мнение по въпроса? Настина много демократично.

АКЦИЯ В БЪЛГАРИЯ : .. ДА КУПИМ ПУШКИ ЗА СТРАХЛИВИТЕ КРАВАРЧЕТА :))

И памперси

Понеже, се скъсахте да помагате на Русия, тя е длъжна да ви помога.

Просто е всяка жаба да си знае гьола, ама не зинали са да глътнат всичко и всеки и все те имат интереси другите нЕмат.

Тоо ,безвъзмездната помощ струва. . ДУПЕ !

РАШКИТЕ МОГАТ ДА ДАРЯТ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ЗА КОВЧЕЗИ ЗА КРАВАРИ:)))

За твоя рашките ще се погрижат със сигурност

Да помогне за СК, да помогне да се направим на космонавти, да помогне донбаските миньори да не бият много бандеровците... Пък накрая, санкции, допинг скандали, помия по медиите, бази и ракети по границата й...

Вие се приберете зад Тихия Оушън, а пък тогава Рушата ще се справи с корейчетата ... северни , южни..

из най-популярната американска сонг, напоследак: тихо се сипе белият сняг, ядрена зима ида в сащ пак, де е на двора руската габа, право в отвора влиза тя щура! (х2)

ИНТЕРЕСНО !.. АМА , ще ни поясниш ли. ..?

Тръмп му е казал малко заобиколно "Озъптай си пуделите, че и ти да не ядеш шамари". Незнам дали плешивия дакел е разбрал с неговия пилешки мозък, но китайците може да му обяснят като на дърт глупак, какво му е загатнал Тръмп.

Това, в коя обратна, парарлелна "реалност"!?! Марихуанската дрогарска, тролска ли!?!?

За такива като теб медицината е безсилна.