Пхенян ще изстреля разузнавателен спътник

Северна Корея, чиято космическа програма според някои експерти е само параван за балистичната й програма, се готви да изстреля нов спътник.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян ще изстреля разузнавателен спътник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия да не се занимават с глупости, ами направо да думкат с ядрената по Уошингтън!!!

Не сматpя на то что селяци, уй-ехали па сваих деpевни, Я не знаю, в Пхеняне, дали, так вани, гумами и гавнами? Тадоpка па pусский: Тpойка, а Пpедавательката атчаяная, ана, очень скоpа, забальела!

Е, сега някой да ми обясни, как бедна и гладна страна може да произвежда атомни и водородни бомби и да изпраща сателити в космоса. Или КНДР е зле защото не позволява на МВФ да я спасява?

Какво ще се разузнавате, Нашето гълъпче пуснете! Гълъпчето на мира дорде нее станало 130 кг прасе!

"Кванмьонсон-4" не е успял да предаде никакви сигнали, което означава, че е избягал от КНДР и сега се намира в Краваристан! Същото ще стане и със всички следващи "Кванмьонсони"!

Вечеря след сбирка на експерти от разузнаването. На една маса хапват и разговарят англичанин, американец, японец и българин. Разговорът се върти около вечната тема "Какво прави моята докато мен ме няма вкъщи". - Джентълмени, аз нямам проблем - казва англичанинът. - Ако имам някакви съмнения, наемам частен детектив докато отсъствам и като се върна зная всичко. - Това не е ли скъпо? - Е, понякога ми струва до 2000 паунда, но уверявам ви, заслужава си! - Аз пък - споделя американецът - за сто долара на месец съм я закачил на 24-часово сателитно проследяване. - Моите дълбоки уважения, колега сан, но и това са твърде много пари, защото трябва да се плащат непрекъснато. Аз съм си накупил микрокамери, микрофончета и всякакви електронни бръмбари за десетина хиляди иени и мога да я следя непрекъснато без да давам никакви пари повече. - Абе, пичове, вие сте луди бе! Как може да давате такива кинти за глупости? Аз научавам за моята всичко само за десет стотинки. - Наистина ли, колега? И как го правите толкова евтино? - Вземам едно празно шише от бира, излизам на терасата и го пускам на долната тераса. Излиза съседката отдолу и между нас се провежда следния примерен разговор: "Какво правиш бе, идиот?" "Млъкни ма, курво!" "Аз ли съм курва бе, тъпако? Ами жена ти?..." И научавам всичко, каквото ме интересува.

кацнал сорос на трънка,и започнал да врънка-няма папо,няма хляб,откъде да се наям

Корейците били бедна и болна нация. Ама друг път. Населението нараства, създават се ядрени и космически технологии, и дори съумяват безнаказано да се озъбят на терорист N1 - САЩ. А ние освен да се дупим и да чакаме силни знаци + милостиня от Брюксел? М?

А кой извършва високотехнологични дейности, като пренареждане павета и сключване договор за ремонт на два стари самолетни двигатели?

Сака с бутоките и зелените му шоpти е винаги там между неговите космати, и издължени футбОлни къpка - И ще си го вземе в спътника! - Да, за мачлетата с охpаната.

Британското министерство на отбраната е притеснено от засилената активност на руския флот във водите около границите на Кралствтото. От ведомството съобщиха, че на Коледа британската фрегата "Сейнт Олбънс" е ескортирала руския кораб "Адмирал Горшков" в Северно море. Русия не е коментирала информацията. От министерството съобщиха още, че ден по-рано се е наложило друг британски съд "Тайн", да наблюдава движението на руски разузнавателен кораб при движението му в Северно Море и Ламанша. Това се случва на фона на обтегнатите отношения между Москва и Лондон и изказване на министър на външните работи Борис Джонсън, че има доказателства, че Русия се намесва в изборите на чужди държави. Обвинения отречени от колегата му Лавров.

Ако на представителните избори има бюлетина с надпис - "Против всички представителни политици" или "Да пукнете копелета гадни!", то с нея ще гласуват около 99 процента от гражданите, нали.

За първи път снимка от строго секретния бункер на Бойко в Банкя. Там държи огромни количества банкноти - правилно няма доверие на банките. Особено откакто го изпържиха в СА та трябваше спешно да ходи и да маа ятагани на местното хоро.

Журналя???От бързане да ни "информират" сбъркали снимката.Направо я сложете за фон на сайта.

Седят три крокодила на едно дърво и си говорят: - Помните ли, че преди третата световна война бяхме зелени? - И можехме да плуваме... - Айде стига сме приказвали, давайте да отлитаме за генно-модифицирани шимпанзета.

Кой каза , че в Северна Корея има глад? Я вижте космонавтите им какви са охранени .

не моа да разберем кво се притесняат соросите. Ракетата е стара текекия, няма да излети, ако излети ще падне веднага, ако не падне веднага няма да работи. Не моа да разберем кво толкоз са притесняат

Много подходяща снимка към новина за Северна Корея. На снимката можете да забележите един охранен индивид на богата трапеза със своите приближени, също добре охранени хора с охранени деца. Всичко това на фона на една бедна, болна и застаряваща нация, чиито предводител е индивидът от снимката. Браво!

аз пък си мисля за гладните сомалийски деца.

Това с пълна сила важи и за БЪЛГАРИЯ.....

В България едва намират недохранени деца за снимка с пропагандна цел. Иначе и гнусните пенсионери и цялата останала гнус има кинти,кара си трошките,яде като за последно и въобще си я кара добре. Само мрънка отвреме навреме,ама то колкото да не е без хич и да не си помисли някой колко са добре.

.... с такъв капацитет и авторитет е малко вероятно да хабят ракетата....

Стоеше в пpедвеpието на секpетаpски тоалетни там да си слагат нови пpажки когато се изока че му идат много гости и охpаната начаса я гpабна!

Доналд Тръмп лети в президентския самолет, а той лети бързо с 10 милиона км/ч, но на него му се струва, че пътуването е много бавно. Отива в пилотската кабина и пита: - А много време ли ни остава, докато кацнем? - Някъде към 19 минути, ако е рекъл Аллах...

Бойко първо да върне биткойновете пък тогава да го изстрелват да разузнава.

Така като гледам заглавието и снимката , оставам с впечатление, че Бойко и цялото му семейство ще бъдат на борда на спътника. Чудя се защо братята корейци са решили да ни направят тази добрина и дали е безплатно?

Нали само комунистическа Русия може да изстрелва спътници, товари и хора в космоса, а САЩ били много назад, се оказа, че дори кимчовците могат.

съща като Северна Корея да изстреля космически спътник, но трябва да почнем да пускаме SMS-и по 2 лева, защото не може едновременно да правим саниране и в същото време да пускаме спътник.

снимката на нашия вожд и....са счели че темата за Северна Корея пасва.

"Тюлените" трепели по снимка та в случая слагането на перука и пускането на мустак е наложително ...

Що не се прекръстите на Работническо дело, бе.. ;)

Най-добре в спътника да поместят Б.Б. (от снимката) и да го изтрелят в Космоса! Ще бъдем вечно признателни!

Какво е общото между Северна Корея и България? И двете страни се управляват от Вождове.

Много подходяща снимка на Любимия Вожд.

Аххахаааахххааааа.. дир-а, леко да не счупите кръста..

Явно подтекста на снимката е дали е Бойко или Ким народа е все така мизерен и беден ... но е важно да вика Урааааа....

Ограмотиха нашата Тиква и тя стана разузнавателен спътник.

КАКВО ОБЩО ИМА ТИКВЕНИКЪТ ОТ СНИМКАТА С НАПИСАНОТО В СТАТИЯТА!?

И спътник ли нямат право да изстрелват Северно Корейците и ядадт ли в Северна Корея и Русия легално Човешко месо ? Защо няма санкций за Япония и Лондон от Правата на Човека та в Япония от 2014 година и Лондон от 2012 година е легализирано яденето на човешко месо ! ЦИТИРАМ : Нестандартният магазин се нарича "Wesker & Son Resident Evil Human Butchery" и се намира на известния лондонски пазар Smithfield, откъдето лондончани могат да си напазаруват всяка част от човешкото тяло.От човешка глава, торс, ръка, цял крак с бут или само стъпало до отрязан мъжки член. Но най-скъпо излиза цяло човешко тяло с карантии . Магазинът съществува от 2012 и не е лишен от посетители . ЦИТИРАМ :Бихте ли се осмелили да ядете чиния с човешка плът? В Токио е възможно. Там откриха първия канибален ресторант в света, където е възможно да опитате човешка плът. Ресторантът се нарича Resu Ototo не shokuryohin, което означава ядивен брат и се намира в центъра на японската столица .

Каката на Буда може веднага да заработи в Кукления Театър и в киното в ролята на Баба ЯГА, не трябва да й дават достъп до новородени, защото тая кикимора направо ще им изкара акъла на бебоците.

Чудя се дали има грамотни журналисти вече и дали тези, които пишат са журналисти.

България цялата се е испритеснила! Мълвата изплува от мръсната мъгла: Боко Боричели, футбОлната легенда ще лети в космоса за Северна Корея

Лудият Ким прави това което му каже Путин.Наклая ще бъде оставен на любовта на корейският народ и ще свърши като Саддам Хюсеин,Муамар кадафи и другите платени руски агенти по света.

За чий агент е бил, кажи бе, кажи и не се спотайвай, като прдня в гащи, на твойта леля краварска да ги сваля!

Диря май си прави майтап с Бойко. Чудя с е защо внучета му са го оставили с коса до кръста. То така се почва да внимават. После да не им каже че иска да е момиче. Иначе да са живи и здрави .

Да качат Геройко в спътника и бай,бай!

Нерде севернокорейски спътник, нерде Боко. Така и така сте го пльоснали, поне кажете какво късметче Му се е паднало от баницата. Така де, да сме информирани.

да не би да е...главен конструктор на фърчилото , та затова да е на снимката ?!?!??

- Виж, колко са деца, и си направи, сметка! - А къде е, защо няма от суджука на масата? Дедо Боко го скрива пот своята гъзлавница.

Що прави наш Бочко в статията. Да не би корейците и него да изстрелят в космоса. Няма да е лошо - една тиква по-малко.

Стига ни занимавахте с Тиквата и неговите чукундури ! Чакам Оставката му и в СЦЗ за унищожаване на България и умишлено унищожение на Българското Население !