Коментари - Северна Корея изстреля отново балистична ракета | Днес.dir.bg

Северна Корея изстреля отново балистична ракета

Пентагонът обяви, че е засякъл изстрелване на балистична ракета от Северна Корея, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля отново балистична ракета | Днес.dir.bg

Коментари

"Шиндзо Абе заяви, че вероятно ракетата е паднала във водите на ексклузивната японска икономическа зона" ?? Японците радари нямат ли ? Не могат да определят траекторията, точката на изстрелването, точката на среща със земята ? Работят с "вероятности" ? Да им имам ПВО-то на японците !

Те знаят добре че ако ги нападнат си слагат въжето и за това само се ежат.

Е, сега някой да ми обясни, как бедна и гладна страна може да произвежда атомни и водородни бомби и да изпраща ракети и сателити в космоса. Или КНДР е зле защото не позволява на МВФ да я спасява?

Соросоида не мисли така простотията при него е голяма.

странно какво ще пишат тук русолюбците, ако ония тлъстия ким , след като разбере че по далече от чукотка не може да изпрати ракета, реши да постреля по россия вместо по сащ? а ако някоя от поредните бракми падне не в морето, а в советская гавань или владивосток, примерно??

САЩ уважават само силата. С. Корея не може да се мери с тях но поне демонстрира независимост и леееко ръчка дебелия американски газ.

Хората и народите не са пешки, нито предмети, та да си ги мести и да си играе с тях США както си иска. Като с предмети с нас може да се отнася само Бог, но той не е егоистичен, а безкористен и безгрешен. Така той не ни обезличава и унищожава, дори да ни използва, а увеличава възможностите ни да се развиваме и пребъваме. Американците са антипод на безгрешието, те унижават и унищожават другите, затова и им отнемаме правото да се изживяват като богове и да хайдарят народите и хората както им падне. Сик тир!

За Северна Корея и Русия е враг!

Повтаряй си по-честичко: "Аз не съм тъпа овца!". Помага, даже и при твоя безнадежден случай...

Ти може леко да се поинтересуваш от взаимоотношенията на Северна Корея със съседите си!

Ако ти е кеф да те шибат ятките си е твой проблем-те не искат това браво на кимчо.

Не ще да си претопи оръжията в рала и с тях да оре нивите на тези, които си запазват оръжията.

Не виждаме никаква наглост в действията на СК, която има право на ядрена самоотбрана от американската агресия. Резолюциите на ООН нямат никаква стойност, след като САЩ не се съобразява с никакви международни правила и предприема незаконни действия даже срещу страни, които са по-силни от СК. В такъв случай правото на самоотбрана у по-слабия е свещено и неприкосновено.

Просто не виждам драмата в това ,че Северна Корея изстрелва ракета.Магат да ги правят със собствени технологии,средства ,с насочващи системи ,електроника ,гориво и т.н и т.н. Само си представете какво високо ниво трябва да са достигнали в ред промишлености,като металургия ,химия ,електроника ,машиностроене,а за развоя не коментирам.Това ,че ние вече и ракети срещу градушките не можем да правим ,те не са ни виновни.Ние слушкахме и изпълнявахме ,даже преизпълнявахме каквото ни наредят чуждите ментори,та затова сега сме на това дередже.В началото на безкрайния и най-вече демократичен, и неолиберален преход имаше една мантричка наречена "конверсия".Та следвайки тези нареждания ,заводи с уникално оборудване ,с високоточни машини с лазарно и газово рязане ,ние ги превърнахме в някакви работилнички за производство на скарички ,колчета за палатки ,"високо технологични" лопати и вили , и както му е реда те поеха към дъното.Скъпата екипировка беше нарязана на скраб,продадени или просто разграбени за жълти стотинки.Сега стоим с отворени уста и ококорени очи и казваме "я-а-а-а"

а кое точно произведение на социалистическата ни промишленост ти липсва тъй болезнено ще ни съобщиш ли?

Например строителството на кораби, а и още стъклото на Белослав.

Това са цяли отрасли от промишлеността.Ей, така на първо четене:машиностроене ,стъкларска промишленос ,/но не тази в момента/,хранително- вкусова ,химическа, ядрено приборостроене,електропромишленост,текстилна промишленост, специална електроника/само не ми казвайте , че разбирате/,за селското стопанство и животновъдство просто не говоря.Селското стопонство не е само сеене на пшеница от 20-на олигарси с цел кражба на субсидии и политическа протекция..Каквото и да ви кажа ,неолибералното ви мозъче няма да може да го разбере и не правете сравнение с днешното ниво на технолигиите с тези от преди 30 години

Корейците стрелят, японците заседават. Така ще , докато някоя корейска ракета стигне до японската заседателна зала и после няма да има кой да заседава.

Ако се стигне до ядрена война и време разделно, коя страна ще изберете - на С.К. с всичките им 5 ракети или на USA с излишъка им от 8000? С.К. няма никакъв шанс за оцеляване и победа, единствено може да причини зло по мирното население в USA и сравнимо с Хирошима и Нагасаки. USA никога няма да нападне с ядрено оръжия първа, за малоумника Ким не съм сигурен.

Туморът САЩ, който разяжда земята трябва да бъде изрязан.

Малък, горд и смел народ . Защитава децата си от западната проказа. Здрави, силни деца. Щастливи и усмихнати. Такъв народ заслужава да пребъде.

това е!!! ти си номер едно!!!!

Бо Бо

Когато КНДР изпробва балистични ракети (за самозащита с/у САЩ), падащи в морето е нарушение на резолюциите на ООН, а когато има геноцид с близо 300 000 убити хора, жени и невинни деца от атомната бомбардировка на САЩ над Хирошима и Нагасаки е демократично.

Народи, като този на КНДР заслужават да бъдат заличени от лицето на земята.

Така са мислели и римляните за Спартак

Затуй правят изпитания на ракети, за да се защитят от изроди като тебе.

Вървим си ние през балкана в рила и минаваме покрай стадо овце и като ни заляха едни малки помяри и ние си викаме ей сега ще ги наритаме но те докараха 5-6 каракачанки(60-70кг)всяко та трябваше да чакаме овчарчара

Българската путлерастка общност подскача и се радва като селски идиот всеки път щом психично болният Ким изстреля някоя ракета:) Единствената причина за това е, че КНДР официално е обявила САЩ за враг номер 1 и това съвпада с путлерастките възгледи, според които САЩ и ЕС са врагове номер 1 на възлюблената им Русия, а следователно и на тях като слуги на тази същата Русия:) Въпреки че става дума за шепа хора, впечатляваща е тяхната активност и свръхпроизводство на "постове" и "коментари" из цялата мрежа! Смешното е, че си въобразяват, че по този начин влияят на мнението на нормалните хора. Колкото и да е ниско нивото на средния българин, драги ми путлерасти, все пак той може да събере 2 и 2...Няма да накарате никого да иска да живее в КНДР, нито в Русия...хората винаги ще искат да живеят в САЩ, Англия, Швеция, Италия и т.н.:) А селскоидиотската" ви радост от малоумията на Ким ще секне на секундата ако Китай оттегли негласната си подкрепа за режима му, което май е на път да направи, защото и те виждат, че става дума за ненормален човек. Та в тази именно секунда за около 15 минути КНДР ще се превърне в пустиня...а след това ...вие пак ли ще подскачате от радост..или ще виете, че САЩ са избили няколко милиона зомбита?:)))

преувеличаване . САЩ може и да и трябват врагове за да прокарва своите военни и да прокарва режими.Нито Русия нито КДНР са врагове и са я обявили а си създава чисто напрежение за да създава еднополюса в Европа.КНДР определено не е се обявил за враг а за защитник на КДНР.Не е тръгнал да превзема САЩ.А и КДНР чуждо не ще но си пази границите което не се приема за

Не прави опити да пълниш кухи пробити лейки, от опит знам че няма да постигнеш успех !

a o6te po-stranno e Oligofrena amerikanoid.........................

Имах роднина в САЩ, която казваше колко е хубаво, как си има голямо къща, кола децата и са много добре. Когато съпругът и почина и вече неможеше да плаща ипотеките, се оказа че няма нищо освен дългове. Сега живеем в България и казва, че е по-добре. Сега събери 2 и 2, ако можеш.

Много ми е интетесно как щатите се правят на световен жандарм, ходят бомбят, борят се за човешките права на разни араби, освобождават ги от диктатура. Ама там е лесно - равна пустиня и палатки. Тук таме некоя пещера. И изведнъж дръпнатите хора, които пасат трева започват да демонстрират непокизъм, въпреки предупрежденията на краварите. Някак си ким чен не им обръща внимание и вместо да се страхува той си стреля с ракетки. И тези великите само гледат и викат че повече така не бива, а той припуцва с ракетки и му е веселба. А краварите гледат и знаят че ако решат да го смажат, ким такива поразии ще им направи че ще го помнят доката свят светува. А ние се възмощаване на северна корея, но нашия министър няма силата качествен асфалт за 100 м. Да сложи и един равен тротоар да направи. ИЗВОДА Е:ЯНКИТЕ СА ДОБРИ ЕДИНСТВЕНО НА УМРЕЛО КУЧЕ НОЖ ДА ВАДЯТ.

Честно, ако САЩ решат, правят коалиция и смазват Корея. За нула бройки.

Те щатите и без коалиция ще гисмажат. Обаче не го правят от шубе , а шубето е че корейците ще им направят достатъчно поразии, които най-малкото ще предизвикат стотици хиляди жертви, а заедно с умрелите от увреждания ше минат милиони. И тогава ще трябва да отговарят и пред тяхното общество защо са се заяждали с кореята. И това е една от целите на всяка армия защитаваща държавния интерес - да е в съсътояние да нанесе такива поражения на врага, които да обезсмислят каквито и да било мисли за война. Защото времето на завладяване на територии, ята от тежки бомбардировачи и подобни неща от времето ма първа и втора световна война вече са отминали. Виж ни нас - нито война е имало, нито някой ни е завладял териториално, но сме 100 процента зависимо от щати, ес, русия и нямаме никакъв суверинитет.

Я отиди се бий в Сирия да видим колко е лесно подлого съветска.

Виж сега - това е обектовната истина. И всеки средно интелигентен човек я вижда, без да има нужда да бъде руска, американска или китайска подлога. А за сирия: на мен асад не ми пречи, ислямска държава я създадоха щатите, целия свят го разбра. И тя не ми пречи. И знаеш ли защо - защото аз не ходя да бомбя араби за да им грабя нефта и суровините под предлог че им защитавам човешките права. Като сте толкова ербап що не ходите да отстреляте диктатора кич чен сус всичките ви там лазер и пушки, про-та, мега стелтове, военни спътници . Да помогнете на севернокорейцоте , да ги избавите от диктарурата. Ама там нещо ви няма, по-ниско от тревата съе освен някое изказване че осъждаъебизстрелването , друго не смеете да направите. Смешници

янките кой ги е викал в сирия и чий го дирят там свалят президента защото не им харесва това демокрация ли е или варварство русите поне са помолени от законната власт в сирия за помощ така че лесно трудно те са решили да са там никой не ги е закарал насила там нали лоена топка такава

Има нещо неясно в цялата история. Лети си ракетата, и си цопва, а никой не я сваля.

По-добре да цопне отколкото да гръмне.

Тоя опит е послание, което да се разбира - много сме гладни, пратете самолети да хвърлят чували с ориз !!! Същото става и с Раша....откакто има санкции, все за нападение говори, ама не и стиска да го направи, защото знае какъв бой ще яде. Такъв, какъвто яде СССР през 1950г от САЩ !!!

По-голяма глупост не можа ли да измислиш? Когато говорим за директна война с Русия боят ще го яде целия свят. Иначе отдавна да беше станала тая война.

Трябва да си пробват вече американците ядрените бомби, минаха 70 години от последния път. Дебелата свиня и цялата Севернокорейска земя трябва да се направи на ядрена пустиня и да се засели с нормални корейци.

Слабички са американците, пък и много бой изядоха през годините. Да си седят кротко на доизживяване.

Търся си български струг с10 ,за да мога с него да издялкам суплото на ракетата дето ще ме закара на марс и няма повече да гледам настървени хора дето лаят по великиа Ким.

Северно корейците вече взеха Чичо Дони на бъзик....:)

Пазят се хората. Ако Саддам имаше ядрено оръжие, едва ли кретенът тони блеър и другият кретен буш щяха да избият един милион иракчани, щото "саддам избил хиляди".

Акото цапа - казваше нашият даскал по история, а той си беше дърт комунист.

Може ли да ни разкажете на нас младите, къде е СССР? :)))))

СССР се трансформира в ОНД. И си съществува. Отпаднаха смукачите, дето само точеха. Ясно се вижда неистовата борба на Полша и Украйна, да запазят транзита на газ.

Аз пък снощи пръднах миризливо. Ако обичате публикувайте го това всеки ден в следващите 5-6 месеца, за да има и друга такава смислена и повлияваща световните събития новина по медиите.

" ...Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи са чудесен пример за това , какво точно се случва с тези Държави и с тези Държавни ръководители , които се откажат от ядрените си програми ..." От това по-точно , просто НЕ може да бъде казано !

Да праят квот си искат там,само да не правят индустриализация по тодоров модел,дето докара всички селиани в градовете и вече няма кой да бачка по нивите и да изхранва гражданите.

Ким е единствения който мисли за планетата земя. Ако направи термоядрена война ще се пребори с глобалното затопляне!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! Да живей!!

На тез много не им пука. Един ден ще затрият сащ ,слушайте кво ви казвам. В началото мислехме ,че росиа ще го нарави ,ама истената е .че тея дръпнати ще изпърджат саш.

и,и ,северна корея освободи света . празник на цялата земя и свободните хора !

Чета коментарите и просто не мога да повярвам, що трол възпява дебелия Ким. Мога само да предполагам, че повечето от възхваляващите го са пъпчиви пубери, които НИКОГА не са и помирисвали социализъм. НИКОГА. Другият вариант е да са гнусни амеби, които нямат никакви скуполи, да пишат простотии, срещу жълти стотинки, давани им от чужди държави. В Ютюб се върти едно интересно филмче за едно севернокорейско момиче, което е избягало от там и разказва (от първа ръка) как е там. Описва и целият и път от Корея до Щатите. Няма да давам линк - копирайте и пейстнете ключовите думи "Escaping from North Korea in search of freedom". Ще чуете една покъртителна история. Тролове. Ако разбирате английски, разбира се.

Няма къде да бяга! Бърдзата ракета на ким и там ще я стигне един ден.

ние сме Българи, разбира се

Доста хора има в България, които са живяли по времето на социализма, така че - спести си глупостите. Имаше много издънки, МНОГО. АМА със сегашната дивотия ИЗОБЩО НЕ може да се сравнява!!

Ако сащ престанат да заплашват С Корея и ги оставят да си живеят както са си избрали съм сигурен, че и С Корея ще престанат с ракетите.

а ние нямаме пари за изстребител ,дори се чудим за какво ли ни е ,като отдавна сме се продали за един пробит долар ...

Те нали се пише че са голи боси пасът трева...пропаганда това са вного пари да създадеш и пробваш-е нека тъпаците вярват.

E NAI GOLEMIAT.ZELEZNI SA.

Ше пращаме ли 100 000 тона джелезо за Посланния към Свето? Там при Северна Корея? Май минаха мераците Краварски?

За какво изобщо им позволяват да тестват каквото и да е оръжие за масово унищожение? Такива твари трябва да няма

При настоящия старт явно насочена към САЩ, с апогей 3000 км, което предполага 10000 км.обхват при бойно изстрелване.Изстреляна от съвсем неочаквано място,демонстрирайки мобилността на изстрелващите установки,приземила се е в 200 милната ексклузивна икономическа зона на Япония.Този път янките са сеиозно УПЛАШЕНИ.

То не хубаво да ги плашиш - никак не е здравословно. Поне историята така казва.

Мериканите нали обичаха Горбачов? Ами да последват примера му е на добра воля да се изтеглят от ЮК и Япония. Ще настане празник за тамошните народи, че са се освободили от диктатурата им. В противен случай нищо добро не чака нито тамошните народи, нито самите САЩ. Жертвите при липса на добра воля ще бъдат огромни, и заради болните грандомански амбиции на Болния човек на днешния свят (САЩ), ще бъдат погубени милиони невинни.

Дерзайе ТРОЛЧЕТА , кой за копейки ,а други за центове

Как си колониален РОБ

проблемите ще се засилват накрая ще доведат или до полузатриване или до забрана на частни компании да действат в зоната на сигурност големият минус е че точно частните компании в зоната за сигурност ще предизвикат полузатриването

Противоракетната система THAAD на говедарите, която те най-нагло настаниха в ЮК, за пореден път доказа, че е пълен боклук. Севернокорейците си правят каквото си поискат и това е тяхно неприкосновено право. Откъдето и да го погледнеш, резилът за Пиндостан е отново огромен!

И в нашия клуб по ракетомоделизъм изстрелваме ракети, ама Дир не пишат всеки ден за нас! Сигурно защото не следваме православната марксистка ракетостроителна идея!

Могат да работят хората и имат достойнство а краварите да си взимат редовно дрогата и да си трайкат!

Путопутлерастията удобно премълчава факта,че изстрелването е било засечено от американците! Това означава,че Ким е следен и е потенциална мишена!Както и други дрибни диктатори на Север които се мислят за недосегаеми!

viper

Че да не са се крили , че да ги засичат бе кух ?

Не се учудвай,щом американците могат да засичат изстрелване - нека,и да ги броят...И в края на годината - за отчет при Ким! Те за друго в момента не стават!

че те и Стенли Кубрик засякоха в Мохаве как снима кацането на Луната ама....смешко

Дрогарю кретеноид, филмите в Холивуд се снимат в студия, а не в пустинята, ама как да знаеш, като си селски боярышник, който никога не е излизал от деревнята си.

Имат ракети хората...изстрелват ги! Пък нека евроолигофрените козяци празправят, как били изостанали в средновековието и ядели трева! В целия свят, само десетина страни разполагат с такива технологии, а с ядрени технологии- още по-малко!

прав си само за първото... ядрените ракети не стават за ядене. Взривените държави също. Ако слуховете са верни - Ким само помпа мускули за вътрешна употреба. Китайците са му дали да разбере, че изстреля ли ракета в задният им двор ще окупират северната корея преди още първата ракета да е паднала.

viper

Уж трева ядели пък балистични ракети правят , спътници изстрелват - все неща , за които са нужни дълбоки технически познания....

Не са само познания. Познанията са половината работа. Нужни са дълги и сложни технологични вериги, за да можеш да правиш такива ракети. В такава ракета има милиони детайли, от които можеш да купиш на пазара примерно 1/2 или даже 2/3, но другите 1/3 трябва да си ги направиш сам, а това е работа за хиляди различни предприятия.

Такива дето падат на няколко километра от брега в морето?

да, ама не. Просто производството е скъпо защото не е масово. А в момента северните корейци им е малко нанагорно с твърдата валута. А без долари китайците не дават от специалните суровини необходими за ракетните двигатели. Технологията ИЗОБЩО не е сложна, нито производстводството стига да имаш качествени металорежещи машини, които имат малки допуски - които също са с долари. Историята е показала, че високопрецизни машини комунистическа държава не може да сътвори.

Всички вече разбраха че царя е гол (или полугол). И мани другото, ми (полу)голия най-нагло се опитва да налага своята мода на ЕС, на Русия, на Китай, на Иран... а даже малката Северна Корея се бъзика с него.

Какви патрьоОти сте вие бе? СъвеЦки?

Я па ти савеЦки я му виж ника , може пък да е Инджев и той ли е от савеЦките да не е минал на другия тротоар че той май последно беше от либералите толерасти но с тоя вятър на бай Дончо може да е обърнал палачинката ))) !!!???

Хахахаха на севернокорейците и 20 самолетоносача да им изпратят от САЩ им е точно през к*ра! :))

Е що бе, какъв е проблемът? САЩ колко балистични ракети изстреляха, пък и са първа ядрена сила в света.

Коментари - Северна Корея изстреля отново балистична ракета | Днес.dir.bg

Северна Корея изстреля отново балистична ракета

Пентагонът обяви, че е засякъл изстрелване на балистична ракета от Северна Корея, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля отново балистична ракета | Днес.dir.bg

Коментари

"Шиндзо Абе заяви, че вероятно ракетата е паднала във водите на ексклузивната японска икономическа зона" ?? Японците радари нямат ли ? Не могат да определят траекторията, точката на изстрелването, точката на среща със земята ? Работят с "вероятности" ? Да им имам ПВО-то на японците !

Те знаят добре че ако ги нападнат си слагат въжето и за това само се ежат.

Е, сега някой да ми обясни, как бедна и гладна страна може да произвежда атомни и водородни бомби и да изпраща ракети и сателити в космоса. Или КНДР е зле защото не позволява на МВФ да я спасява?

Соросоида не мисли така простотията при него е голяма.

странно какво ще пишат тук русолюбците, ако ония тлъстия ким , след като разбере че по далече от чукотка не може да изпрати ракета, реши да постреля по россия вместо по сащ? а ако някоя от поредните бракми падне не в морето, а в советская гавань или владивосток, примерно??

САЩ уважават само силата. С. Корея не може да се мери с тях но поне демонстрира независимост и леееко ръчка дебелия американски газ.

Хората и народите не са пешки, нито предмети, та да си ги мести и да си играе с тях США както си иска. Като с предмети с нас може да се отнася само Бог, но той не е егоистичен, а безкористен и безгрешен. Така той не ни обезличава и унищожава, дори да ни използва, а увеличава възможностите ни да се развиваме и пребъваме. Американците са антипод на безгрешието, те унижават и унищожават другите, затова и им отнемаме правото да се изживяват като богове и да хайдарят народите и хората както им падне. Сик тир!

За Северна Корея и Русия е враг!

Повтаряй си по-честичко: "Аз не съм тъпа овца!". Помага, даже и при твоя безнадежден случай...

Ти може леко да се поинтересуваш от взаимоотношенията на Северна Корея със съседите си!

Ако ти е кеф да те шибат ятките си е твой проблем-те не искат това браво на кимчо.

Не ще да си претопи оръжията в рала и с тях да оре нивите на тези, които си запазват оръжията.

Не виждаме никаква наглост в действията на СК, която има право на ядрена самоотбрана от американската агресия. Резолюциите на ООН нямат никаква стойност, след като САЩ не се съобразява с никакви международни правила и предприема незаконни действия даже срещу страни, които са по-силни от СК. В такъв случай правото на самоотбрана у по-слабия е свещено и неприкосновено.

Просто не виждам драмата в това ,че Северна Корея изстрелва ракета.Магат да ги правят със собствени технологии,средства ,с насочващи системи ,електроника ,гориво и т.н и т.н. Само си представете какво високо ниво трябва да са достигнали в ред промишлености,като металургия ,химия ,електроника ,машиностроене,а за развоя не коментирам.Това ,че ние вече и ракети срещу градушките не можем да правим ,те не са ни виновни.Ние слушкахме и изпълнявахме ,даже преизпълнявахме каквото ни наредят чуждите ментори,та затова сега сме на това дередже.В началото на безкрайния и най-вече демократичен, и неолиберален преход имаше една мантричка наречена "конверсия".Та следвайки тези нареждания ,заводи с уникално оборудване ,с високоточни машини с лазарно и газово рязане ,ние ги превърнахме в някакви работилнички за производство на скарички ,колчета за палатки ,"високо технологични" лопати и вили , и както му е реда те поеха към дъното.Скъпата екипировка беше нарязана на скраб,продадени или просто разграбени за жълти стотинки.Сега стоим с отворени уста и ококорени очи и казваме "я-а-а-а"

а кое точно произведение на социалистическата ни промишленост ти липсва тъй болезнено ще ни съобщиш ли?

Например строителството на кораби, а и още стъклото на Белослав.

Това са цяли отрасли от промишлеността.Ей, така на първо четене:машиностроене ,стъкларска промишленос ,/но не тази в момента/,хранително- вкусова ,химическа, ядрено приборостроене,електропромишленост,текстилна промишленост, специална електроника/само не ми казвайте , че разбирате/,за селското стопанство и животновъдство просто не говоря.Селското стопонство не е само сеене на пшеница от 20-на олигарси с цел кражба на субсидии и политическа протекция..Каквото и да ви кажа ,неолибералното ви мозъче няма да може да го разбере и не правете сравнение с днешното ниво на технолигиите с тези от преди 30 години

Корейците стрелят, японците заседават. Така ще , докато някоя корейска ракета стигне до японската заседателна зала и после няма да има кой да заседава.

Ако се стигне до ядрена война и време разделно, коя страна ще изберете - на С.К. с всичките им 5 ракети или на USA с излишъка им от 8000? С.К. няма никакъв шанс за оцеляване и победа, единствено може да причини зло по мирното население в USA и сравнимо с Хирошима и Нагасаки. USA никога няма да нападне с ядрено оръжия първа, за малоумника Ким не съм сигурен.

Туморът САЩ, който разяжда земята трябва да бъде изрязан.

Малък, горд и смел народ . Защитава децата си от западната проказа. Здрави, силни деца. Щастливи и усмихнати. Такъв народ заслужава да пребъде.

това е!!! ти си номер едно!!!!

Бо Бо

Когато КНДР изпробва балистични ракети (за самозащита с/у САЩ), падащи в морето е нарушение на резолюциите на ООН, а когато има геноцид с близо 300 000 убити хора, жени и невинни деца от атомната бомбардировка на САЩ над Хирошима и Нагасаки е демократично.

Народи, като този на КНДР заслужават да бъдат заличени от лицето на земята.

Така са мислели и римляните за Спартак

Затуй правят изпитания на ракети, за да се защитят от изроди като тебе.

Вървим си ние през балкана в рила и минаваме покрай стадо овце и като ни заляха едни малки помяри и ние си викаме ей сега ще ги наритаме но те докараха 5-6 каракачанки(60-70кг)всяко та трябваше да чакаме овчарчара

Българската путлерастка общност подскача и се радва като селски идиот всеки път щом психично болният Ким изстреля някоя ракета:) Единствената причина за това е, че КНДР официално е обявила САЩ за враг номер 1 и това съвпада с путлерастките възгледи, според които САЩ и ЕС са врагове номер 1 на възлюблената им Русия, а следователно и на тях като слуги на тази същата Русия:) Въпреки че става дума за шепа хора, впечатляваща е тяхната активност и свръхпроизводство на "постове" и "коментари" из цялата мрежа! Смешното е, че си въобразяват, че по този начин влияят на мнението на нормалните хора. Колкото и да е ниско нивото на средния българин, драги ми путлерасти, все пак той може да събере 2 и 2...Няма да накарате никого да иска да живее в КНДР, нито в Русия...хората винаги ще искат да живеят в САЩ, Англия, Швеция, Италия и т.н.:) А селскоидиотската" ви радост от малоумията на Ким ще секне на секундата ако Китай оттегли негласната си подкрепа за режима му, което май е на път да направи, защото и те виждат, че става дума за ненормален човек. Та в тази именно секунда за около 15 минути КНДР ще се превърне в пустиня...а след това ...вие пак ли ще подскачате от радост..или ще виете, че САЩ са избили няколко милиона зомбита?:)))

преувеличаване . САЩ може и да и трябват врагове за да прокарва своите военни и да прокарва режими.Нито Русия нито КДНР са врагове и са я обявили а си създава чисто напрежение за да създава еднополюса в Европа.КНДР определено не е се обявил за враг а за защитник на КДНР.Не е тръгнал да превзема САЩ.А и КДНР чуждо не ще но си пази границите което не се приема за

Не прави опити да пълниш кухи пробити лейки, от опит знам че няма да постигнеш успех !

a o6te po-stranno e Oligofrena amerikanoid.........................

Имах роднина в САЩ, която казваше колко е хубаво, как си има голямо къща, кола децата и са много добре. Когато съпругът и почина и вече неможеше да плаща ипотеките, се оказа че няма нищо освен дългове. Сега живеем в България и казва, че е по-добре. Сега събери 2 и 2, ако можеш.

Много ми е интетесно как щатите се правят на световен жандарм, ходят бомбят, борят се за човешките права на разни араби, освобождават ги от диктатура. Ама там е лесно - равна пустиня и палатки. Тук таме некоя пещера. И изведнъж дръпнатите хора, които пасат трева започват да демонстрират непокизъм, въпреки предупрежденията на краварите. Някак си ким чен не им обръща внимание и вместо да се страхува той си стреля с ракетки. И тези великите само гледат и викат че повече така не бива, а той припуцва с ракетки и му е веселба. А краварите гледат и знаят че ако решат да го смажат, ким такива поразии ще им направи че ще го помнят доката свят светува. А ние се възмощаване на северна корея, но нашия министър няма силата качествен асфалт за 100 м. Да сложи и един равен тротоар да направи. ИЗВОДА Е:ЯНКИТЕ СА ДОБРИ ЕДИНСТВЕНО НА УМРЕЛО КУЧЕ НОЖ ДА ВАДЯТ.

Честно, ако САЩ решат, правят коалиция и смазват Корея. За нула бройки.

Те щатите и без коалиция ще гисмажат. Обаче не го правят от шубе , а шубето е че корейците ще им направят достатъчно поразии, които най-малкото ще предизвикат стотици хиляди жертви, а заедно с умрелите от увреждания ше минат милиони. И тогава ще трябва да отговарят и пред тяхното общество защо са се заяждали с кореята. И това е една от целите на всяка армия защитаваща държавния интерес - да е в съсътояние да нанесе такива поражения на врага, които да обезсмислят каквито и да било мисли за война. Защото времето на завладяване на територии, ята от тежки бомбардировачи и подобни неща от времето ма първа и втора световна война вече са отминали. Виж ни нас - нито война е имало, нито някой ни е завладял териториално, но сме 100 процента зависимо от щати, ес, русия и нямаме никакъв суверинитет.

Я отиди се бий в Сирия да видим колко е лесно подлого съветска.

Виж сега - това е обектовната истина. И всеки средно интелигентен човек я вижда, без да има нужда да бъде руска, американска или китайска подлога. А за сирия: на мен асад не ми пречи, ислямска държава я създадоха щатите, целия свят го разбра. И тя не ми пречи. И знаеш ли защо - защото аз не ходя да бомбя араби за да им грабя нефта и суровините под предлог че им защитавам човешките права. Като сте толкова ербап що не ходите да отстреляте диктатора кич чен сус всичките ви там лазер и пушки, про-та, мега стелтове, военни спътници . Да помогнете на севернокорейцоте , да ги избавите от диктарурата. Ама там нещо ви няма, по-ниско от тревата съе освен някое изказване че осъждаъебизстрелването , друго не смеете да направите. Смешници

янките кой ги е викал в сирия и чий го дирят там свалят президента защото не им харесва това демокрация ли е или варварство русите поне са помолени от законната власт в сирия за помощ така че лесно трудно те са решили да са там никой не ги е закарал насила там нали лоена топка такава

Има нещо неясно в цялата история. Лети си ракетата, и си цопва, а никой не я сваля.

По-добре да цопне отколкото да гръмне.

Тоя опит е послание, което да се разбира - много сме гладни, пратете самолети да хвърлят чували с ориз !!! Същото става и с Раша....откакто има санкции, все за нападение говори, ама не и стиска да го направи, защото знае какъв бой ще яде. Такъв, какъвто яде СССР през 1950г от САЩ !!!

По-голяма глупост не можа ли да измислиш? Когато говорим за директна война с Русия боят ще го яде целия свят. Иначе отдавна да беше станала тая война.

Трябва да си пробват вече американците ядрените бомби, минаха 70 години от последния път. Дебелата свиня и цялата Севернокорейска земя трябва да се направи на ядрена пустиня и да се засели с нормални корейци.

Слабички са американците, пък и много бой изядоха през годините. Да си седят кротко на доизживяване.

Търся си български струг с10 ,за да мога с него да издялкам суплото на ракетата дето ще ме закара на марс и няма повече да гледам настървени хора дето лаят по великиа Ким.

Северно корейците вече взеха Чичо Дони на бъзик....:)

Пазят се хората. Ако Саддам имаше ядрено оръжие, едва ли кретенът тони блеър и другият кретен буш щяха да избият един милион иракчани, щото "саддам избил хиляди".

Акото цапа - казваше нашият даскал по история, а той си беше дърт комунист.

Може ли да ни разкажете на нас младите, къде е СССР? :)))))

СССР се трансформира в ОНД. И си съществува. Отпаднаха смукачите, дето само точеха. Ясно се вижда неистовата борба на Полша и Украйна, да запазят транзита на газ.

Аз пък снощи пръднах миризливо. Ако обичате публикувайте го това всеки ден в следващите 5-6 месеца, за да има и друга такава смислена и повлияваща световните събития новина по медиите.

" ...Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи са чудесен пример за това , какво точно се случва с тези Държави и с тези Държавни ръководители , които се откажат от ядрените си програми ..." От това по-точно , просто НЕ може да бъде казано !

Да праят квот си искат там,само да не правят индустриализация по тодоров модел,дето докара всички селиани в градовете и вече няма кой да бачка по нивите и да изхранва гражданите.

Ким е единствения който мисли за планетата земя. Ако направи термоядрена война ще се пребори с глобалното затопляне!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! Да живей!!

На тез много не им пука. Един ден ще затрият сащ ,слушайте кво ви казвам. В началото мислехме ,че росиа ще го нарави ,ама истената е .че тея дръпнати ще изпърджат саш.

и,и ,северна корея освободи света . празник на цялата земя и свободните хора !

Чета коментарите и просто не мога да повярвам, що трол възпява дебелия Ким. Мога само да предполагам, че повечето от възхваляващите го са пъпчиви пубери, които НИКОГА не са и помирисвали социализъм. НИКОГА. Другият вариант е да са гнусни амеби, които нямат никакви скуполи, да пишат простотии, срещу жълти стотинки, давани им от чужди държави. В Ютюб се върти едно интересно филмче за едно севернокорейско момиче, което е избягало от там и разказва (от първа ръка) как е там. Описва и целият и път от Корея до Щатите. Няма да давам линк - копирайте и пейстнете ключовите думи "Escaping from North Korea in search of freedom". Ще чуете една покъртителна история. Тролове. Ако разбирате английски, разбира се.

Няма къде да бяга! Бърдзата ракета на ким и там ще я стигне един ден.

ние сме Българи, разбира се

Доста хора има в България, които са живяли по времето на социализма, така че - спести си глупостите. Имаше много издънки, МНОГО. АМА със сегашната дивотия ИЗОБЩО НЕ може да се сравнява!!

Ако сащ престанат да заплашват С Корея и ги оставят да си живеят както са си избрали съм сигурен, че и С Корея ще престанат с ракетите.

а ние нямаме пари за изстребител ,дори се чудим за какво ли ни е ,като отдавна сме се продали за един пробит долар ...

Те нали се пише че са голи боси пасът трева...пропаганда това са вного пари да създадеш и пробваш-е нека тъпаците вярват.

E NAI GOLEMIAT.ZELEZNI SA.

Ше пращаме ли 100 000 тона джелезо за Посланния към Свето? Там при Северна Корея? Май минаха мераците Краварски?

За какво изобщо им позволяват да тестват каквото и да е оръжие за масово унищожение? Такива твари трябва да няма

При настоящия старт явно насочена към САЩ, с апогей 3000 км, което предполага 10000 км.обхват при бойно изстрелване.Изстреляна от съвсем неочаквано място,демонстрирайки мобилността на изстрелващите установки,приземила се е в 200 милната ексклузивна икономическа зона на Япония.Този път янките са сеиозно УПЛАШЕНИ.

То не хубаво да ги плашиш - никак не е здравословно. Поне историята така казва.

Мериканите нали обичаха Горбачов? Ами да последват примера му е на добра воля да се изтеглят от ЮК и Япония. Ще настане празник за тамошните народи, че са се освободили от диктатурата им. В противен случай нищо добро не чака нито тамошните народи, нито самите САЩ. Жертвите при липса на добра воля ще бъдат огромни, и заради болните грандомански амбиции на Болния човек на днешния свят (САЩ), ще бъдат погубени милиони невинни.

Дерзайе ТРОЛЧЕТА , кой за копейки ,а други за центове

Как си колониален РОБ

проблемите ще се засилват накрая ще доведат или до полузатриване или до забрана на частни компании да действат в зоната на сигурност големият минус е че точно частните компании в зоната за сигурност ще предизвикат полузатриването

Противоракетната система THAAD на говедарите, която те най-нагло настаниха в ЮК, за пореден път доказа, че е пълен боклук. Севернокорейците си правят каквото си поискат и това е тяхно неприкосновено право. Откъдето и да го погледнеш, резилът за Пиндостан е отново огромен!

И в нашия клуб по ракетомоделизъм изстрелваме ракети, ама Дир не пишат всеки ден за нас! Сигурно защото не следваме православната марксистка ракетостроителна идея!

Могат да работят хората и имат достойнство а краварите да си взимат редовно дрогата и да си трайкат!

Путопутлерастията удобно премълчава факта,че изстрелването е било засечено от американците! Това означава,че Ким е следен и е потенциална мишена!Както и други дрибни диктатори на Север които се мислят за недосегаеми!

viper

Че да не са се крили , че да ги засичат бе кух ?

Не се учудвай,щом американците могат да засичат изстрелване - нека,и да ги броят...И в края на годината - за отчет при Ким! Те за друго в момента не стават!

че те и Стенли Кубрик засякоха в Мохаве как снима кацането на Луната ама....смешко

Дрогарю кретеноид, филмите в Холивуд се снимат в студия, а не в пустинята, ама как да знаеш, като си селски боярышник, който никога не е излизал от деревнята си.

Имат ракети хората...изстрелват ги! Пък нека евроолигофрените козяци празправят, как били изостанали в средновековието и ядели трева! В целия свят, само десетина страни разполагат с такива технологии, а с ядрени технологии- още по-малко!

прав си само за първото... ядрените ракети не стават за ядене. Взривените държави също. Ако слуховете са верни - Ким само помпа мускули за вътрешна употреба. Китайците са му дали да разбере, че изстреля ли ракета в задният им двор ще окупират северната корея преди още първата ракета да е паднала.

viper

Уж трева ядели пък балистични ракети правят , спътници изстрелват - все неща , за които са нужни дълбоки технически познания....

Не са само познания. Познанията са половината работа. Нужни са дълги и сложни технологични вериги, за да можеш да правиш такива ракети. В такава ракета има милиони детайли, от които можеш да купиш на пазара примерно 1/2 или даже 2/3, но другите 1/3 трябва да си ги направиш сам, а това е работа за хиляди различни предприятия.

Такива дето падат на няколко километра от брега в морето?

да, ама не. Просто производството е скъпо защото не е масово. А в момента северните корейци им е малко нанагорно с твърдата валута. А без долари китайците не дават от специалните суровини необходими за ракетните двигатели. Технологията ИЗОБЩО не е сложна, нито производстводството стига да имаш качествени металорежещи машини, които имат малки допуски - които също са с долари. Историята е показала, че високопрецизни машини комунистическа държава не може да сътвори.

Всички вече разбраха че царя е гол (или полугол). И мани другото, ми (полу)голия най-нагло се опитва да налага своята мода на ЕС, на Русия, на Китай, на Иран... а даже малката Северна Корея се бъзика с него.

Какви патрьоОти сте вие бе? СъвеЦки?

Я па ти савеЦки я му виж ника , може пък да е Инджев и той ли е от савеЦките да не е минал на другия тротоар че той май последно беше от либералите толерасти но с тоя вятър на бай Дончо може да е обърнал палачинката ))) !!!???

Хахахаха на севернокорейците и 20 самолетоносача да им изпратят от САЩ им е точно през к*ра! :))

Е що бе, какъв е проблемът? САЩ колко балистични ракети изстреляха, пък и са първа ядрена сила в света.