Пхенян праща на Олимпиадата спортисти, танцьори и политици

Северна Корея обяви на преговорите с Южна Корея, че ще изпрати спортисти и делегация на високо равнище на зимната олимпиада в Пьончан, Южна Корея, идния месец.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян праща на Олимпиадата спортисти, танцьори и политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ха. .върховно..привет! ...ха ха

Ким видя дебелия и друга песен запя. Обединението на двете страни ще струва стотоци милиарди долара на Ю. Корея. Северът е изостанал икономичеси с поне век.

Мацките от Севера и Юга можеш ли да ги различиш?

нормален, средно нормален,ненормален, глупав, по-глупав, прост, по-прост, супер прост, русомърш.

E, ти си на Върха, ..последен!

Краварите нямат интерес за помирение.

Единствено говедариите са заинтересувани да има напрежение и дрънкане на оръжие на полуострова... Такива срещи и преговори докарват говедариите до лудост....

За да има мир и да няма напрежение в Корея, трябва точно това да стане - Ю. Корея да постави клин между нея и окупаторите от Говедария и да изпрати 29 000 на няколко хиляди километра на изток, оттатък Тихия океан, да се грижат за сигурността на собствената си държава!

???"В първите от две години преки преговори между двете Кореи, които се състояха тази сутрин в граничния пункт Панминчжон в демилитаризираната зона, разделяща на две Корейския полуостров.???"-Виктор ЧУКЧА!

Ето това се казва азиатска ловкост: чакаш Биг Брадър да отслаби хватката, докато се боричка с персите, и действаш както си знаеш.

Ако отлагането на т. нар. редовни съвместни военни учения са достатъчни Сев. Корея да стартират преговори представете си само до какво ще доведе цялостното им спиране! САЩ години наред мътят водата в Корея

Когато САЩ не се меси Северна и Южна Корея може да се разберат

Не е толкова лесно...Американците държат там толкова народ и считат ЮК за своя територийка. След обединението не се знае Корея накъде ще тръгне. От друга страна СК ще работи вече за себе си, а не за Китай, за повече пари, което едва ли ще се хареса на китайците...С технологиите на Юга и оръжието на севера Корея си става фактор в района, което пък няма да допадне ни на руснаци, ни на японци... Таа както се казваше някъде-"А дано-ама надали..." Сложна работа...

След десетина години Югът ще се обедини със Севера под върховното управление на сегашния севрнокорейски лидер. Ако не стане доброволно, ще стане насила. Тогава няма да има тън-мън. Южнокорейците ще бъдат управлявани с желязна ръка.

Срещата се е провела под мотото "САЩ ДГД!"

КАК ТАКА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ " ФАЩ ИМАТ 28500 АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ. ЗНАЧИ ЮЖНА КОРЕЯ Е, КАКТО ГЕРМАНИЯ, ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ. САМО, ЧЕ ГЕРМАНИЯ Е МНОГО ПО ОКУПИРАНА. ТАМ ИМА 238 ВОЕННИ БАЗИ, ЕВАЛА" ДЕМОКРАТИ.

Ако нападнат от там Русия, Германия няма да я има и те пак сухи. Както нападат руските бази в Сирия с дронове уж направени от терористите в пясъчните заводи.

Мо никой няма да се върне :)