Северна Корея обяви, че е изпитала успешно водородна бомба

Северна Корея обяви, че е провела успешно изпитание на водородна бомба. Съветът за сигурност на ООН се събира извънредно. Япония и Ю.Корея са силно обезпокоени.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея обяви, че е изпитала успешно водородна бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по ги изолират по-добре ще са. Защото ги изолират от кризата. А за атомната бомба -- държава, която има атомно оръжие със сигурност не може да го използва, но и другите не могат да и правят хибридни войни.

има си го връщат на джапанки и американци за зверствата по време на втората световна и след нея.

има да си го връщат на българите за зверствата през разните войни ?

Окаяниците са невъзвратимо дегенерирали- повечето от малцината избягали в ЮК се самоубиват скоро, не можейки да се интегрират в нормално общество. Техните роднини пък до 3 поколения отиват роби в концлагер; на особено работливите се давало право да се женят там и след това да преспиват заедно 6 пъти годишно. Фактите са от книжле на един от избягалите, който преди това предал майка си и брат си при техния опит за бягство.

Само имбецил може да вярва на писаниците на гадина, предала семейство и родина накуп. Ама ти си знаеш.....

Че защо да не го напише ? Кой ще го провери ? Важно е пари да падат. И паспорт трудно се заслужава. А така - напишеш, че жените общи и си готов десидент.

Абе всички страни наоколо нямат ли си разузнаване, че да знаят отнапред какво се готви или Ким пак хвърля прах в очите на сънародниците си и на света?!?

Ех,защо не сме като тях,а ние и на Косово не се наемаме...Сравнение:ракета-калашник-С.Корея-България.Да спрем вече да ги "окайваме",защото ставаме отчайващо-смешни.

Обикновено за взрив на нещо повече от няколко тона тротил се разбира не от изявления, комюникета и други устни и печатни източници, а от сеизмографите. И понеже района там си е земетръсен (в най-прекия, геоложки смисъл на думата), всички са сложили доста сеизмографи. Само дето не прочетох за потвърждение от сеизмолозите.

Създадтелите на тероризма в света - Русия и сателитите и. Нощо човешко не могат да направят. Хората живеят в нищета те бомби правят. Същества за освидетелстване. Съсипаха поколения.

За създаделите на тероризма много-много не разсъждавайте, щото да не излезе, че Ботев и четата му са първия случай на международен тероризъм.

Соросутките упражняват ли упражняват успешно своето скудоумие. Какъвто ще да е Ким или Северна Корея, американците и японците ще трябва да се съобразяват с тях.

Аз малко не ги разбирам тези странни световни правила. САЩ и други страни имат право да притежават атомни и водородни бомби. Но казват на Северна Корея, иран ( а и не само ) - не, вие нямате право да притежавате такива оръжия, щото те са много опасни. Долавям някакъв цинизъм в така устрооеният световен ред.

Важен фактор е възможността за надежден контрол на тези оръжия.Като им гледам лидера,не съм убеден,че северните корейци могат да го осъществят.

innik@abv.bg

Абе, контрол, контрол и след това Хирошима и Нагасаки. Това им е контролът на американците. Засега корейците не са убили нито един човек с ядрено оръжие, а американците с техните изключително демократични механизми на управление (те нямат и пряка демокрация, ама айде няма да издребняваме) постоянно убиват в името на демокрацията. Включително и с ядрено оръжие.

НАСКОРО АМЕРИКАНСКИ БОМБАНДИРОВАЧИ ПРЕЛЕТЯХА НАД КИТАЙСКИТЕ ОСТРОВИ В ЮЖНО-КИТАЙСКО МОРЕ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЗПИТА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ..... .... ВСЕКИ ТАКЪВ ОПИТ НИ КОСТВА 20 МИЛИАРДА ОТ БЮДЖЕТА НА ПЕНТАГОНА :)))

кораби плуваха кораби защото китай се опитва да превзема международни води :) а китайците за малко да направят война с виетнам и япония миналата година с тези изкуствени острови :) алчни са много чайните

Според мен този ядрен опит трябва да се счита за китайски отговор на американците най-вече.

Руснаците не плащат на Пентагон. Иди там...

Тоя изрод разработва ядрени оръжия, за да може да изнудва цивилизацията - дайте ми храни или ще ви хвърля (термо)ядрена бомба...

Той храни не иска. Той си иска плодородната земя, която остана на 80% в Южна Корея. Та по-сложно е.

Това на снимката, стълб за лампа ли е?

споко у ваше село такива нема

русия обеднява и се приближава до северна корея северна корея става термоядрена сила и се доближава до русия вечна дружба! дир ама голяма каша между атомни и ядрени бомби

напиши нещо от вчерашния си пост за сърбия че много се смях

казал съм нещо смешно за сърбия?? какво точно?? може би това че сърбия е единствената страна в света където се мачкат българи поради националността им???

Братчето на Путин си търси белята.

и ква е тая беля не казваш ?

сигурно ще им пратят рамбо да ги разпердушини

Северно корейците,поне имат чест и гордост,а не са евтини ку.ви,грачейки непрестанно йес сър със свалени гащи,и продавайки страната си на евреите!

Каква чест бе тъпанар. Там е диктатура, като умря баща му на Ун плачеха на площада под строй, ха не си плакал, ха са ти резнали главата. Хората стават канибали защото няма какво да се яде! И всичко това заради една комунистическа шайка която управлява. Просто не пречат на никого и затова никой не се занимава да ги освободи от диктатурата. Ако тия наистина имаха някакви бомби досега запада да ги е сринал със земята.

Дефинирай диктатура бе идиот!Когато ФЕД,оръжейното лоби и други чифути сложат някоя кукла на конци,това ли е демокрация?

Е вече им е спукана работата на гадните кравари! Сега Путин като се съюзи с Ким и ще се приключи с хамериканските демократизирания на света! Ура товорищи!

.

Пич, нещо си се изнервил. То така става без пиене. Я се напии и ще забравиш, че си тъпо парче.

новина за световната демокрация. Крайно време е да се направи стабилен контрапункт на агресивните американци. И всяка новина в това отношение е добра - по този начин се гарантира сигурността на държавата. Това е пътя заради "приятели" като Турция - които чакат да ти забият ножа в гърба - а иначе са ти приятели. Жалкото е, че ние си нарязахме ракетите, танковете, самолетите - за това сме разграден двор. Но с предатели-управници, купувани от НПО и откровени турски агенти какво да стане

Нямаше да е зле,да имаше на 10% рев и сополи за израелското ядрено оръжие.Ама там мълчанието на агнетата.

британците казали че няма отчетена повишена радиация в района

им даде визи,та да я замерят

Поредната партенка на вожда. Същата както китайският "хиперзвуков" самолет и северно корейският "дрон" паднал в южната Корея....правен по трудово убучение в соц. България от шперплат :)

ми да си я ядат!

Откакто в Китай няма глад и в Северна Корея няма- много са им удобни за редица неща.

Ким Чен Ун се присъединява към съюзническите сили в борбата с ДАЕШ!

Нова Година- нов късмет! На Ким му се е паднал късмет със символи 핵폭탄 от баницата.

Евала на корейчетата и те като нас. Бомби си имаме и те си имат. Дефицит си имаме и те нямат какво да ядат. Природна тъпота си имаме и те си имат. Тъп и прост вожд си имаме и те си имат. Водка си имаме и редовно се напиваме, ама те си нямат. Извод: корейчетата са по-назад от нас, УРАААА! А бе за.е.би всичко, важното е да се напия.

толко се е нашмъркал,че се мисли за руснак........ама нали началството все руснаци му набива в кратуната....разбираемо е

Ние разработваме ядрена тиква!

След като робите на дебелия взеха проби от слънцето, сега и водородна бомба взривили. И всичко това в защита на народа или по точно в защита на дебелия, да не би някой да му отнеме властта. Като знам, че и нашите робовладелци години наред така са ни манипулирали направо ми се повръща.......

а манипулирането ти е нарастнало в геометрична прогресия

за Севернокорейците! С тия ядрени бомби няма как да разцъфне севернокорейската цветна пролет в страната им.

ами ядене -кога? Те няма кво да ядат, термоядрени бомби ми правят!Тва е за богати нации.

Те нямат какво да ядат защото нямат земя,не защото са некадърни да го произведат.

що могат бе, червен боклук? Че бият вече Япония ,Германия и САщ в някои индустрии.

американка: -ехааа и аз да можеше да бъда стройна като севернокорейка еххх,мечти...мечтиии

Ти ако си 120 кила верно си стройна американка.

Чакам озито, щерю и другите демократично изклатени олигофрени да се включат във воя на демократичните прашки как в Северна Корея ядат трева и умират от глад.

...и бомби, и бомби..

Малки бомби, но редовно!

Западните СМИ в обичайните си истерични кризи след такива новини от СК. Русия и Китай - уж осъждат, а всъщност се хилят на истеричните янки и техните жалки тихоокеански лакейчета Япония и ЮК. Просто пореден етап от Евразийската геополитика на моркова и тоягата.

Абе жалки жалки колко да са жалки. Жизнения стандарт в тия държави е десетки ПЪТИ над Русия, Китай и Северна Корея.

ами то стандарта Гошко е до време. Ти задаваш ли си въпроса защо на янките им е толкова висок стандарта? Ами защото са жандарма на света и ако някой им накърни интереса влизат с пушкалата или му спретват "демократиочен майдан". Крадат целия свят и за това са 1. Ама ситуацията бързо и по-важното необратимо се променя. Така че като почнат да им подрязват крилцата ще ги видиш янките - особено ако им дойдат малко повечко "бежанци"

другите двама

ким - единственият приятел на путлер който одобри превземането на крим! ким - пазеният от русия и китай честито!

е приятел...това че ти се натискаш да си им приятел,не означава че те те смятат за такъв......или че ще те смятат,някога

отвратителна провокация

Беден човек с ядрено оръжие е много опасна ситуация.

На Япония, Южна Корея и Япотия им вярвам че се притесняват защото от край време настояват Северна Корея да се откаже от ядрената си програма, като дори Китай построи две атомни електростанции край Далян и Байюакан за да осигурят необходимото на Северна Корея електричество и така да лиши от оправдание севернокорейците. А виж на американската загриженост хич не вярвам защото през миналия век оправдавайки се с недостига на жито за износ в Северна Корея им продадоха центрофуги за обогатяване на уран а на 13,Юни, 1995 Северна Корея и САЩ подписват споразумение, вследствие на което САЩ става търговски агент на севернокорейците за строежа на два 1000 мегаватови ядрени реактора, които са завършени през 2003 година. И американците правят всичко това с ясното съзнание че Севернокорейската ядрена програма е възникнала като следствие от разполагането на американски тактически ядрени оръжия на Корейския полуостров през 1958...И после баш американците реват че в Северна Корея се е пръкнал луд с картечница, направо да ги ожалиш,нали.

Извинявам, да се чете На Япония, Южна Корея и Китай...

Братле, прочети малко за ядрената програма на сев. Корея! Те не обогатяват уран с центрофуги, а от 50г. имат руски експериментален ядрен реактор, който произвежда оръжеен плутонии в малки количества, като до този момент като изключим няколкото ядрени опити - най-много да имат материал за 2-3 още.

Искаш да кажеш че българската ядрена програма също трябва да бъде закрита-) Щото изследователския IRT-2000, доставен на Северна Корея през 1963 от руснаците, е същия като тоя който руснаците са ни построили в София, и за който още по времето на СССР са спрени доставките на ядрено гориво. А в Корея още по време на окупацията японците добиват и обогатяват уран завоенни цели.

Физик, а какво бутат в този реактор? Щото единствените реактори, които могат да работят направо с добития от природата уран, без обогатяване са канадските "CANDU". Е да ама там възниква един въпрос за намиране на тежка вода. И тъй като никой не продава гориво за реактори на СК, най-вероятно си обогатяват урана сами. Освен ако някой не им продава готово гориво, което също не го изключвам.

Ейййй, бомба?!? Голяма работа! Имали били бомба, ми то бомби под път и над път. Кеф ти - ядрени, кеф ти -водородни, кеф ти - неутронни...

Здравейте путлерасти, да вие честит, новия ядрен опит на любимият ви вожд и учител Ким Чен Ун, зорко охраняван и закрилян от другарите Путлер и Председателя Си Дзинпин. Да вие честито...

Малиии, политически динозавър се е пръкнал във форума. Русия скъса със Северна Корея още по времето на Елцин, бре.

Е как ще е скъсала, като миналата година беше поканен на военния парад по случай 9 Май? Виж почети малко

Каква стана тя? Само до преди две седмици всички се надпреварваха да казват колко била изостанала Северна Корея, как нямала никаква бомба и прочия. Браво на Северна Корея! Само водородната бомба ще държи световния гангстер и терорист номер 1 - САЩ, далеч от границите и! Де да имахме и ние поне една атомна бомба. а сега зависим от кефа на Ердоган - кога ще реши да пусне ордите си връз България.

Не не е изостанала, отиди и си пусни роуминга там. После виж дали има нещо за ядене.

Не мога да повярвам, че има хора, които имат подобно мнение и още повече хора които цъкат плюсове... Само че като се замисля, веднага се избистря психо профил на подобни индивиди. Това са ниско квалифицирани и необразовани хора, на най-ниското стъпало на обществото, за които омразата е единствения щит срещу собствената им неспособност да се справят с живота.