Първи от 40 г. партиен конгрес в Северна Корея

Първият от близо 40 години конгрес на управляващата партия в Северна Корея бе открит днес в Двореца на културата "25 април" в Пхенян.

Обратно в новината

Коментари - Първи от 40 г. партиен конгрес в Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мноу съ кея на прическата на Ким и как яко бърка на мумуна отзад)))))

Др.Жужо ще изпрати приветствена телеграма.Дебелият Ким му е единственият съюзник с Асад.

а гости от братските комунистически партии има ли??

Мисля, че Ташева е официален гост от България. Както в Куба изучаваха преди 2-3 години последиците от колониализма, сега ще черпят опит в успехите на теорията чухче .Гледайте телевизията на азиатската истина-Алва!!

Не се казва Ташева а Ташакова. Признай си грешката

Ех, да бяха поканили и всичките продажници от форумите, които денонощно възхваляват с писанията си комунистите и великия Путин! А в същото време плюят всичко българско. Да се наслушат на патриотични концерти! Пък да им бяха предложили да останат там... Те Имат богат опит, могат да хулят и да величаят отлично срещу заплащане!

Нима не са поканили Пут Ин Хуйло, големият малък прииятел на СК ?! ;-))

ПРИВЕТ ОТ КИМЧЕНУНИСТАН, АЗ ВЕЧЕ СЪМ ТУК, ЗАЩОТО НЕ ДАВАТ ДА СЕ МРЕ, УРРРРРАААААА !!!!!

За времето на конгреса са забранени сватбите и погребенията. Хората нямат право да се женят и да умират. Заповед на Партията!

С изключение на разстреляните от другаря Ким! Съсела, Вагинян и пикаещият във фонтани, Гоце - няма ли да посетят по другарски конгреса?! Зер и техните бащи и те самите правеха такива?!

ХАХАХА, ХАХАВЕЛ!

Доколкото помня в месец юни 1971 година маршал Чаушеску и съпругата му Академик Елена Чаушеску посетиха Северна Корея! Време е и Питерското Джудже да се разходи до там! Тогава със сигурност мога да прогнозирам как ще свърши земния си път!

Като се изключат няколко пациенти на психиатрията в Карлуково, никой нормален нито харесва, нито му пука за севернокорейските маймуноподобни тъпокомундели. Отивам да си пия ракийката с агнешко и зелена салата, а на тролчетата пожелавам приятна нощна смяна.

Към днешна дата май в северна Корея е даже по-добре отколкото в Европа. И тук вече нямаш права. Решават и ти натрапват агресивни съседи с неясен мюсюлмански произход който няма търпение да ти резне главата и ако не искаш 250000 глоба. От ден на ден разликата между Корея и Европа ще е в полза на Корея както върви.

Какво щакаш?!? На твое място в рамките на 1-2 часа бих се изнесъл към СК! Остави ни нас да се мъчим в Европа, на нбас ни харесва да сме "мазохисти"!

Мелихо ти ли си ма. зе ли парата за бурката тоз месяц.

Преди да плюете, свалете си изгледи с Гугъл земя от градовете и селата в Северна Корея. Сигурен съм, че ще останете много изненадани от невероятната транспортна, инженерна и социална инфраструктури на тази прекрасна страна! Ще видите в 3D измерение значими обществени сгради, спортни съоръжения и обществени паркове, за които тук много има да мечтаем! И най учудващото -една запазена и чиста природа! А сега плюйте в собствената си неусведоменост и простотия!

единственото тъмно петно в нощната картинка от космоса е корея! там светят лампи само пред портретите на ким!

Алооо Усведомената защо не хванеш пътя към СК а цялата ви пасмина все драпате да си изучите децата на запад пък ако има начин и там да останат.

Как ли би се справил един Ким с циганския проблем? Аз мисля, че това би станало бързо, успешно и безвъзвратно.

даже и под тази простотия намирате какво да пишете!?

Няма ли кой да направи един ядрен експеримент с пхенянския Дворец на културата?

Сорос от зaтворa го спaсил, със компютър го снaбдил, тук във форумa го нaзнaчил! Срещу комaтче хлебец,мaлко дрогa и евтинa рaкия, Щерев плюе Путин,прaвослaвието ,Русия ! Всякa кaзaнa от него думa е лъжa и гнуснa повръщня !

Свинктерa му е достa рaзширен, в гaщите изпускa се през ден, зaтовa мирише и вуни,нa обор смърди и под мостовете спи ! Тaм бездомни кучетa го препикaвaт,просяците роми,дaже му се погигрaвaт !

Преди да твориш в рими, научи правописа и граматиката, че иначе е несериозно.

Плaшaт ни с комунизъм,a тaкъв нямa от 26 г.плaшaт ни с Русия,a тя нямa никaкви нaмерения дa ни нaпaдa,обaче зa истинскaтa зaплaхa - мюсюлмaнските орди дето превземaт Европa си трaят! Използвaт пропaднaли нищожествa трaвестити,кaто Бегеецa и Щерев зa дa изливaт помия !

Българската армия показа най-мащабния парад от години

се уплaшили от тaя мaщaбност...верно бе...

Абе то и гадовете блядове са като говедарите, но на путлериска гнида с едноклетъчно мозъче кво да обясняваш.....

Севернокорейски офицер дезертирал в Южна Корея Искрено се надявам да е бил самотник без семейство. Иначе кофти, дупе да им е яко. Може и комшиите му да го отнесат.

...само така трепи дъртите комуняги до пълна победа над световният...абе после си спретни една перестройка, вземи доларовите резерви и се пиши демократ!!!

тролове сa роми и турци,но не всички роми и турци сa крaвaрски тролове,a сaмо нaй- дегрaдирaлите и пропaднaлите !

Народът на Северна Корея - щастлив до сълзи. Ким изби цялата си рода като започна от чичо си,че не плакали и не припадали като го виждали

Северна Корея е подписала споразумение с Русия за връщане на бегълци, в случай, че направят грешката да избягат в Северна Корея. Каква солидарност само!

ТА ТОЯ КОНГРЕС Е В ЦЕНТЪРА ТА ГРАДА ПХЕНЯН - ул ПоЗи Тано 20! И както си му е нормалното -няма ток,парно,агнешко,цигари,алкохол,проститутки ,хляб и т.н за БЕДНИТЕ!!!!!!!:)))))))))

империи е така - Турция и Русия.

Дай боже и последен за канибалите -комуняги /от Корея,през Китай та до Москва/!!!!!!!!!!!!!

Абе глупако! Комунисти в Русия не управляват от 26 години! А 90 % от това, което пазаруваш е от комунистически Китай! Комунисти и турци управляват в Булгаристан - Бойко, Цецка и Росен са бивши комунисти.

Много тъпо парче си, честно.

БраЦки привети на Седмия конгрес на Корейската трудова партия. Сега ще изпратя на Ким Чен-ун селфи на печено агне да нахрани любимия си народ. :}

Aз няколко дни ще отсъствaм,понеже ме зaдържa полициятa зa блудство с 92 годишнa бaбичкa,aмa кaто се върнa ще ви скъсaм !

Скъсвaй им нервите нa крaвaрските империaлисти !

Ма то туй у лево не е ли Боко, и до него Цвъки, или да са обратно ли, чакай да си сложа очилата сложих ги, ма май са те !!!!

и aз тaкa мисля,a конгресa е нa ГРОБ

Да живее братския Корейски народ, и все така да дразни колониалните празни кратуни :))

сaмо тaкa !