Ким Чен-ун не се появи на важно събитие

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун не се появи на важно събитие и това засили спекулациите за влошеното му здравословно състояние.

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен-ун не се появи на важно събитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужаст!

По скоро службите на маймунека които десетки пъти се опитаха да уморят Кастро, и може би успешно умориха Чавес, сега правят опити да очистят вожда на С. Корея, това звуяи най-правдоподобно.

Мексикетата не дават никакъв шанс на кубинците да стигнат до сащ. В Мексико демокрацията така ги тресе че ако не прескочат оградата с големия брат, яанса да ги утрепе наркокартела или да пукнат от глад е много голям..в Куба си е направо райско.

Отстранен това на комунистически новоезик какво ли ще рече? Кремиран жив, застрелян или просто пребит до смърт

Разтегнал бил сухожилие...като му гледам наднорменото тегло със сигурност не знае какво е това физическа активност, а да не говорим за военно учение. Но пропагандата както винаги ражда подобни простовати обяснения. Подобно обяснение може да даде само Пиар на Путин, например че се е одраскал докато се е борил със Сибирски тигър.

Дано да се е смилил дядо Боже и да си е прибрал вересиите, че този изстрадал народ е пред ликвидация благодарение на споменатия садист.

руснаците си спечелиха влияние в Северна Корея... а бедната Южна Корея, под американска окупация... плъхове я ядат сега. Кога и путлер ще си навехне крака и ще му гипсират вратлето?

Няма по-робски народ от сев. корейците, то бива тъпотия ама тяхната никъде я няма. Даже и кубинците не са чак такива роби...

"Ким наредил на всички генерали да се включат в тренировките на войниците - да пълзят, да тичат и да се претъркулват." Хи-хи-хи! Еееее, няма по-големи кретени от военните, особено в комунистическите държави! Помня навремето, как в нашето поделение в Сливен дойде някакъв генерал. И за пръв път видях командира на поделението, дърт подполковник, да набива крак на плаца под командите на генерала. Командваха го като новобранец! Сигурно нещо е сгафил според мен за да го карат да го унижават по тоя начин пред цялото поделение.

Боко го боли крачето, но маа по 10 километра пеша / според него/ разбира се.

Имам си и по-важни проблеми отколкото да мисля за Чен Ун.

Другарят Ким беше единствения дебел човек в цяла Северна Корея и генералите коригираха грешката..

Смрадливите червени тролове да заминават към Северна Корея и да поискат там политическо убежище.

Абе, Маймунека няма ли да им занесе малко демокрация? Или за такава свобода нема ни петрол в Кореята, ни топки в Белия дом на черния човек?

Смях! За едно разтегнато сухожилие ще отсъства цели 3 месеца - дрън-дрън! В сталинистките режими вождът отсъства само в един случай - когато е в кома. И не забравяйте, че вождът в тези режими се отстранява само по един начин - отравяне.

Тежка подагра го е налегнала. От преяждане с мезета така се получава.

Не забравяй, че в СССР през 1984 година със силни препарати вдигнаха Черненко от смъртното му легло ужким да "гласува" пред телевизионните камери в бутафорна изборна секция, оборудвана направо в болницата. След 2 дни той почина. А тука, ако е с една подагра, да не могат да го снимат в мавзолея за 2 минути - глупости! Все пак, млад човек е, ще се стегне, ако е в съзнание. Но, явно не е.

Агитпропчиците на протестна мрежа имат слаб урожай днес сравнено с вчера...

Aми сега - ако му отрежат крака, всички корейци ли ще трябва да го последват?

поне ще опитат вкусът на месото

една новина от днес за путлерисчетата тук (които всъщност поддържат държави с изчадия като тоя плужек): "Румъния се готви за национализация на завод на Лукойл". Така, време и ние да помислим за същото, а освен това и за тръбите, които са ни заболи в дъто. Няма ли я мужикия ще изчезнат куп изверги по света, които брани: Асад, Кастровци, Иранци, Кимчовци и тн

Далеч си от истината.Само човек,който не е ходил в Сирия може да говори така за Асад.Мога да ти кажа,че този човек е направил толкова много за страната си,че нямаш и понятие.Този човек беше унищожил радикалния ислям,защитаваше малцинствата-като християни,язиди и т.н.,а държавата беше светска.Просто като започна да води по самостоятелна политика и не искаше да се ръководи отвън и му го плеснаха отзад(великите западни сили). А пък за Иран мога да ти говоря много-силна държава,велик и горд народ,който е представен като лош пред западните медии. Като не сте запознат,моля ви се не говорете!

на тъпоъгълници , пък даже и на ВИЕ му говориш на тоя пъпчив глупак

Ко да го прая?

Нагази ло го било някакво безобидно вирусче Ебола! А вие разгърмяхте форума със словоблудства! Кимчо си пие конячето с баща си и дядо си, а вие си дрънкайте!

Кучетата???!

Ким е най-дебелия човек в Северна Корея. Нормално е да си изкълчи крака

Той тежи 105 кила,което е нормално за човек висок 1,95 см.... Ама,той е висок 1,65 и би трябвало да тежи 73 кила!! Следователно,не е дебел... Нисък е!!!

вземете? Така да го браниш. Типично за путлерис

Не е нормално дебел човек да си изкълчи крака докато се "търкаля"... Дебел объл човек се търкаля по-добре... Сигурно генералите не са искали да се търкалят и са му спретнали преврат....

Не се чудете къде е Ким Чен Хуй, та той е у Врачанско при мене Бат Ви Баш Ваш Бай Пешо Ракията.Йедене. пиенье с тоя пустиняк.голуем е.А как само го мандрасях!

Ким не е отстранен.И внимавайте какво пишете защото сайтовете се следят от севернокорейските служби.Да не ви изненадат неяо.

Сайтовете се следят от всички служби на всички държави и най-много от щатските. Така че наистина внимавайте, бигбрадър ви наблюдава.:))

Унизил е Генералите, и те са му видели сметката....

И какво като е отстранен ? Ще ни даде географското понятие ЕС повече пари ?

А ти какво свърши, за да искаш повече пари?

Ядрените ракети на Северна Корея стигат ли вече да Сан Диего? :) До Анкъридж в Аляска стигат със сигурност и с леки напъни и до Сиатъл. Ще ги призная за велика нация северокорейците ако си подобрят далекобойността поне до Лос Анжелос. :) Там е скрито ключето от бараката. Подиграват им се но се страхуват от тях и с право.

мухахахха, дедооо, гаси АМЕРИКАНСКАТА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА (ВИНДОЛСА демек), с която ти джъга китайската щайга и бегай до аптеката

Дедовото виндоласа е на края на веригата далече и по принцип не се гаси. Не се прави на много отворен наблюдаващ, ако ме разбираш дедоуйчовото.

"Ким, който е трийсетинагодишен, предишни години е посещавал гроба на баща си Ким Чен-ир и на дядо си ". А на чичо си дето го екзекутира, ходи ли на гроба му?

Да не мислиш,че и гроб му направи а???

По-скоро ходи до банката му, нали чичото беше завлякъл некой и друг милион от поверените му държавни пари:-)

Подигравам се с идиотизма-независимо от коя страна на бариерата се намира... Ако не си го разбрал,след толкова време-значи имаш истински проблем с неутралността,следователно и с преценката.....

ДО user-ЕЙ,ЧЕРВЕНУШКО,КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ПИША,ЧЕ НЯМАМ НИЩО ОБЩО С МУТРИ,МУТРЕСИ, БОКЛУЦИ,ЗАЩОТО КЪДЕТО СЪМ ТАКИВА ГИ СЛАГАТ НА ЕЛ.СТОЛ!!!!

хан путку го е изял

Представям си какво е било при Сталин. Той така и е умрял като куче сам и никой не е посмял да му помогне. И тоя също може да е ритнал камбаната. И да освободи хората от комунистическото си гадно присъствие

Според решение на правителството,севернокорейските граждани които откажат да разтегнат сухожилието на същия крак,ще се екзекутират на място!! Изключение правят инвалидите с отрязани крака,които получават три пъти доживотна присъда......

НЯМА КОМУНОИДИОТ, КОЙТО ДА НЕЕ МАЛОУМЕН. АКО НЕ БЕШЕ ТАКА, ПОНЕ ЕДИН ДОСЕГА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СТО ГОДИНИ, ЩЕШЕ ДА Е ПОНЕ НОМИНИРАН ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА В НЯКОЯ ОБЛАСТ!!

...Горбачов

абе да не са му разтегнали вратлето на някоя бесилка?! време е Северна Корея да заприлича на нормална държава, но като знаем комунягите как навсякъде ограбиха народа и станаха за една нощ едри капиталисти, най-вероятно и там ги очаква такъв сценарий!

Викаш-Ким изпратил на оня свят досега 2000-3000 души!! Да изпратим Буш или Клинтън със народноосвободителната армия на САЩ,и за едни незначителни 160,000-200,000 "косвени жертви,и пълното унищожаване на инфраструктурата,ще оправят нещата а?? А пък те,няма да откраднат богатствата на собствения си народ-на него просто ще му наложат да плаща бомбите,тройно!!Те ще откраднат богатствата на Северна Корея... Ама-като гледам,когато срещу тях стои някой,въоръжен с нещо "по-така" от копя и лъкове-нещо ги шубе да се правят на пичове.....

Ни сш информатор, ти си ИДИОТ!

Викаш-Света трябва да търпи психично болни като Ун, Кадафи, Кастро и т.н да се гаврят с народите си и да си предават властта от баща на син щото така било по-добре? Далеч си от истината.

т.нар. масови медии намират за много забавно да разпространяват простотии за една от малкото държави които се опитва да води независима политика (от тази на новия световен ред) и да забавлява тъпаците които смятат че целия свят живее в приказка и остава само хората в северна корея да започнат да получават заплати по 2000 евро и света да цъфне. повечето са толкова кьорави че не виждат как болшинството българи тънат в мизерия, безработица, глад и болести но намират начин да се радват на тъпотиите за корея. давайте им поне хляб и зрелища а не само зрелища :)

поправка - за един човек, които се опитва да води независима политика. независима политика от народа.

абе зим, ама ти сериозно ли мислиш че у нас някой води политика зависима от народа ?!?мухахаха

АБЕ , ПИЧ ... ТИ ИДИОТ ПО РОЖДЕНИЕ ЛИ СИ ???

Швейцария от кого зависи?

Това опитът за отваряне на очи на русофилистик е мисия невъзможна.

Шишкото пердаши младите корейки само в изхода хахахаха

Дали и той не е изяден като чича си от 120-те гладни хрътки ?! И така да е, ще се намери следващ Ким, както у нас се намират все нови поколения комуняги(такива по прякор, 'убежденията' им ги знаем). Важното е 15/15 там и тук да се радва на полит-археологията си.

Изяли са го....и него и другите по-тлъсти генерали

ВСИЧКИ 15/15 И 22/22 ДА ПОЧНАТ ДА СЕ МОЛЯТ ЗА СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ДРУГАРЯ КИМ ЧУГУН!!!

А някак си мутренско-милиционерската диктатура на твоят вожд - единодушно избиран по конгресите на герб е демократично ? Ама ти сериозно ли ха ха Жалка чалгаджийска картинка ...

В момента др.Ким Чен Ун е на посещение в болницата, в която получава последно причастие Горби! Другарят Ун е решен лично да се убеди, че предателят е прибран от Луцифер на топло място!

Следващият път другарят Ким Чен Ун може да организира една физзарядка на Барак Обама,Дейвид Камерън,Франсоа Оланд,Ангела Меркел и Владимир Путин.Победителят да играе канадска борба с английската кралица Елизабет.Тези от тях ,които дадат по-ниско време в спринта от рекорда на Юсеин Болт, да бъдат изпратени да си повдигнат духа в някой севернокорейски трудов лагер.По изключение да се разреши временно Интернет в КНДР, за да може светът да следи онлайн надпреварата и да пише плюсчета на Великия вожд.

Ленинопад настана тази есен!

Тия от световните мозъкоопределящи СМИ, като няма какво да пишат и почват дза сипят помия по най-лесната мишена Северна Корея. Досега нито една "истина" писана за Северна Корея не се е оказала наистина "истинска".

Чак сега разбрах истината - добрата Северна Корея е лесна мишена, а "Тия от световните мозъкоопределящи СМИ" са лошите. Това нов съветски филм ли е?

Не, КъНъДъРъ-ски :)

Много важна новина за червените тролове. Всички са притаили дъх и стискат палци за здравето му.

Лакомията ще го затрие това иначе дисциплинирано момче ;-)

Дали това събитие не е било среща с Мамин Делянчо за обмяна на тлъстини?:)))

Може пък да е умряла гадината и да го държат в хладилника. После ще го изкормят , ще го сложят в някой мавзолей и ше му се радват на мумията.

Освен на Денис Родман, тоя не беше ли пръв приятел и на другаря Путин?...

Но злите езици твърдят, че другарувал с жена ти!

защото ти не си го задоволил....не си му показал как съ мяташ, как съ бараш.....

Още Елцин развали достлука със северно-корейците, а Доналд Ръмсфелд ги обърна към светлата страна:-)