Ким нареди да се отвори отново ”горещата линия” с Юга

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е издал заповед отдавна затворената гранична "гореща линия" с Южна Корея да бъде отворена отново.

Обратно в новината

Коментари - Ким нареди да се отвори отново ”горещата линия” с Юга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ким се оказа голям миротворец! Ще обедини двете кореии, ще налее милиарди долари да подпомогне закъсалата южнокорейска икономика и ще спре нелегалната миграция по посока на неговта страна. Слрд това ще стопли отношенията си със САЩ и ще ндаправи за смях Тръмп. И за капак северокорейка ще спечели всички златни медали алпийските ски.

Попрочетох неколко коментара. Явно еврейската пропаганда продължава по стария арогантен и разбира се просташки начин да действа.И за това ше ги помола да коментират,КОЙ ДАДЕ АТОМНО ОРЪЖИЕ И РАКЕТИ НЕ ТОВА ЧОВЕКОПОДОБИЕ С ТРОЙНА ГУША.Не е ли дооста амбициозно да си мислите че можете да го контролирате при всички обстоятелства.Ами ако излезе от контрол.Или вие си знаете добре стоката.Такава простития отдавна не сте правили.

Това е добра новина! Дай боже повече такива. Никой не иска ядрена война където и да било. Няма значение кой бутон е по-голям!Северна Корея не бива да се изолира, а приобщава. С нея трябва да се разговаря и преговаря. Заплахите не вършат никаква работа. Апропо, откога САЩ определят кой ще ходи на олимпийски игри и кой не? Те какви се явяват? Защо западните медии представят лидера на Северна Корея като полуидиот? Завършил е колеж, а след това университет в Швейцария. Владее 4 европейски езика плюс китайски! Това как характеризира интелектуалният му потенциал? Колко наши, че и европейски политици могат да се похвалят с това? От нашите май никой, а от европейските само няколко!

Мисла че е доста прозрачничко "кой" го е "посъветвал" да направи това...хаха.Баси тъпите парчета.

ще бъде хубаво оня с големия туитен бутон да не се меша на жълтурите на де опита жълтия бутон и да му се туитне столчето,хората по добре си знаят мурафетите

най-хубавото е, че написаното остава. Хората четът какви глупости пишат русомършите и им се подиграват навсякъде. И ние правим мили очи пред единствения ни познат русофил, но всъщност си правим голям майтап с него, тя дори жена му му се подиграва, а кото види детето с фанелка star wars -направо приплаква.

Щом си от римската махала, ми е ясно, защо се умиляваш от "демокрацията". Римлянчетата, явно нямат какво да ядат, че Х7 много гори, а? Нахрани ги тия деца бе, нас не моеш нахрани.

Северна и Южна Корея искат да си говорят и да си оправят отношенията на полуострова. А каква работа има САЩ там?

Мерят си бутоните. Всеки робовладелец мрази свободния човек. За робовладелеца, всички останали хора са длъжни да му слугуват. Когато някой откаже, робовладелецът обува бутонките и пунтира с плонж за дузпа. Ако номерът му не мине (обикновено когато не е купил съдията), тогава рита с бутонките (бивша Югославия, Либия, Ирак, и др.) При това, умирайки, рита най силно. Проблемът е, че публиката е прекалено възпитана и направо не знае защо си плаща билетите за тоя предрешен мач...

Някой да е видял или чел за южнокореец да бяга към С. Корея? Или западно германец да скокне през берлинската стана в посока Изток? Имам познат русофил който учи в Холандия. Като го питам защо не избра да учи в Русия ме гледа с недоумяващ поглед, сякаш гръм го е ударил. Най - интересното е, че като завърши , мераците му са да работи на Запад , пренебрегвайки любимата му Русия.

АМЕРИКА СИ ИМАМЕ АЛЯСКА И КАНАДСКАТА ТАЙГА ... НЯКОЙ КАТО ИЗПУШИ И БЯГАТ ТАМ :))

В България имаме Пирин, Рила ....... Монтана.

Ами то и американците са гоуеми патриоти и затуй са се в Африка и Близкия Изток

А нещо много си малък, та така компетентно да обясняваш събития от времена, когато не си бил роден. А са ти познати само от американската пропаганда в стила на студената война. Както ти писаха, американците масово гледат как да се махнат от САЩ. Дали по някоя програма, я по друга причина. Дори официалния емигрански поток там вече е отрицателен. Бягат хората.

Побъркан, изкуфял, комунистически дъртак с мизерна пенсия.

Има достатъчно такива случаи. Просто те мързи да четеш (или не искаш -все тая) и раздуваш тая лъжа по поръчка на козяк. Има дори световно известни имена пренесли се в "земния ад" -Русия. Виж, много български мизерници се изнасят на запад, защото от тях тук, нищо не става, та търсят спасение там. Проблемът е, че на запад, хората са постигнали някакъв социализъм (както и да си го наричат сами), а тук го отхвърлихме и приехме мизерията и мутризацията за "свобода". Превърнахме една прекрасна държава в бунище, в което освен свинете, нищо друго не вирее. Но свинете, никой не храни за да му бъдат домашни любимци. На коледа се чистят и се зареждат нови...

едно еда учиеш в холандия или англия където всичко куцо и сакато учи и завършва ,друго е да учиш в русия където се иска яко учене за учене.Между другото всички места отпуснати за български студенти там са заети и дори удвоиха бройката за прием от тази година по молба на БГ министерство.Там учат и хора от цял свят.А ти си живей във фантазии щото тъй е по лесно.

Ами тъй! Аз например, много обичам кънтри музиката. И какво? Да отида в САЩ да си я гледам на площада ли? Мерси! Може и да не се върна. Могат да ме очеткат където си поискат. Ей така за кеф! Не мерси! Не пуша!

Този ухилен шопар няма ли най-после да миряса. Той е тормоз, от който светът трябва решително да се отърве.

Дали това не е игра за продажба на повече оръжия?

Русофилът е симпатизант на Кадафи, Хюсейн, Ким че, Путака, Иран, Хисбула. Ненормални психопати (отнася се за русофилите)

Не е нужно човек да бъде русофил, за да защитава кауза или има собствено мнение. Вашият мозък, колега "ХХ" е дълбоко промит и не Ви позволява да имате собствено мнение. Омразата, която сеете във форума е жалка.

То и Хитлер , и Сталин и Ленин са имали "собствено мнение", което струваше живота на милиони хора.

А НА КОГО ДА СИМПАТИЗИРАМЕ ??? ... НА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ В САЩ ?? ... ДЕТО ПИШАТ В ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА :))) "ГОСПОД СЪЗДАДЕ ВСИЧКИ РАВНИ , ОБАЧЕ РОБИТЕ СА СИ РОБИ"

Ти си най - големият симпатизант на САЩ и техен най - верен роб.

Щом ти се налага да уточняваш в скоби, явно, самият ти си убеден, че се отнася само за не русофилите.

цирково представление между двете Кореи завърши! До нови срещи както обичат да си казватучатниците и зрителите му при всеки негов финал!

А АКО АМЕРИКАНЦИТЕ НАПУСНАТ КОРЕЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ КОРЕЙЦИТЕ МОГАТ И ДА СЕ ОБЕДИНЯТ :))

Да.И в Северна Корея ще стане капитализъм и Ким Чен Ун ще е тяхният Пеевски.На форма го е докарал. Аман от прости комунисти!

ВИДЯХМЕ МИ ВАС РУСОФОБИТЕ КВИ ГЕЙОВЕТЕ СТЕ :)) НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ ЕДИН НЕ ГРЪМНА С ПУШКА СРЕЩУ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ... А СЕ УКРИВАХТЕ ПО СВИНАРНИЦИ И КОКОШАРНИЦИ ... А ГЕШЕВ НАПРАВО ДУХНА :))

Ти защо не напуснеш САЩ и отидеш в Русия?

30 ГОДИНИ ТУКА 30 ГОДИНИ В АМЕРИКА ... ЩО НЕ И РУСИЯ ... И НИКЪДЕ НЯМА ДА МОГА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМ :))

абе какво стана с армадата дето хамерите пратиха да смачка Ким ??? а между другото "революцията" в Иран приключи , сега революционерите пеят спонсорите и организаторите си хахахахaa

Стои си там и чака Ким да вдигне глава за да го тричат.

Играч зад който стои Китай.

Нещо понамирисва... Или Ким не е кръвожадния диктатор за който САЩ и ЕС го представяха или е получил това, което иска или се готви да го получи...

"Тръмп отчита победа" Всъщност, дори в архивите на Гардиън, ББС и другите, още могат да се намерят новините отпреди 1-2 години, когато Кимчо предлагаше да спре ядрените и ракетни тестове, ако САЩ спре с военните учения край границата. Ама това не се раздухва, щото не е удобно за американската позиция.

НЕЩО МНОГО ПОЧНА ДА МУ БЯГА ПЕРСОНАЛА НА КИМЧО,ТА ТЪРСИ НАЧИН ДА МУ ГИ ВРЪЩАТ "ПО ТИХО";)

Здравей Колега!

то персонала и на САЩ бяга, ама това не ти го казват и за това непрекъснато си търсят балъци за празните места!

Нормализирането на отношенията между Сев. и Южна Корея е гоУем кошмар за бай Дончо и тъпите кравари!

шамар не, но най-вероятно сега 5 човека ще ти обяснят как дебелият Ким се е уплашил от новогодишният туит на високият рус мъж с големите ръце.

Американците, ако само за 1 година се скатаят зад границите си, Земята ще стане много по-добро място за живот.

Няма човек със здрав разум ,който да си представи и един месец живот на земята, ако го няма долара-$ на САЩ!

Няма човек със здрав разум, който да вярва на думите ти. Има МНОГО конвертируеми валути по света. И не толкова надути и без покритие, като US-долар. Но пък ако международната търговия спре само за 1 месец да ползва USD, драмата за САЩ ще е много голяма :)

хахха нещо съ убъркал! Краварите и ФЕД разсъждават по следния начин - само за 1 година да несе ползва долара и от САЩ и Израел помена няма да остане!

И светът ще се напълни с талибани и болшевики. Ако не беше САЩ да възпира мераците на СССР да установи комунистическа диктатура по целия свят ( доктрината за световна революция ), сега щяхме да сечем трупи в Сибир и да носим ватенки.Който не вярва да си спомни за Културната революция в Китай през 70-те години, за режимите на Пол Пот в Камбоджа, за марксистките движения в Латинска Америка, за режимите във Виетнам , нахлуванета на СССР в Афганистан, за потушаването на Пражката пролет и т.н.

Щяхте да носите ватенки и да сечете дърва в Сибир. Че това е много хубаво! Защо да го прави целият свят, вместо вас?

valentor

Наш`то момче сЪ уплаши от айфоните

Сеулците знаят, че единственото решение за намаляване на напрежението в района, което бе изкуствено създадено от САЩ, е да провеждат нормална политика с братята си от севера и да спрат с безсмисленото дървене! Чичко Тръмп същс добре знае, че "санкциите и "други" видове натиск няма да оказват въздействие на Северна Корея! Тъй, че нещата се нареждат по очакваният начин, за жалост на някой соросодомити, които неистово искат война!

Шоуто на клоуните! Доналд Дък, Ким Чен Тъп и Джуджето Пут. Лошото е, че скечовете им са с истински ракети и не са смешни!

Стига си замурсявал форума с идиотски спам! За половин час 11 постинга и само глупости! За всички е ясно, че си едно и също лице под различни никове!

Странно защо нашите рублозащитници и левичари, не споменават за съдбата на робите на Ким! Те не пропускат да припомнят за кръстоносните походи, за колонизацията, но робите на комунистическите сатрапи не ги интересуват. Явно за тях е по-важна партията Му ,от народа Му.

Ами то комунизмът процъфтява, не толкова в КНДР, колкото в Китай и Виетнам, на които янките янките правят метани до земята и хич не ги е еня за робите и робството!

ти свободен ли си ? Ей го днес заради либелалите ще трябва да обсъждат що е то 3 ти пол! Изобщо тва нормално ли е?

Защо да не е нормално след като има такива хора?Хермафродити се казват и понякога се раждат такива.Те от какъв пол са?

Дебелата свиня видя, че Тръмп не се церемони много със С. Корея и вече дава назад.

Абе то тъпотията ходи по хората, ама при теб доста се е застояла!

хъхъхъ нал се сещаш

бай Тръмп е с най големия бутон

Русофилите да ядат на Тръмп к..а

Американският бутон е най- големият бутон!!!!

свършиха ориза :) Сега Южна Корея кат се смили и им дарува няколко хиляди тона ориз ще се нахранят и пак почват с ФАУ 2

Ако янките се махнат, двете Кореи ще се разберат за нула време.

Да, и Северна Корея ще стане капиталистическа държава, каквото се случи на ГДР и СССР, след като им фалира социализма, ха-ха-ха.

Ттъмп отчита нова победа. Всички победи в света са на Тръмп

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРЕ САЩ ДА СЕ МЕСИ В РАБОТИТЕ НА КОРЕЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ И ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ДВЕТЕ РАЗДЕЛЕНИ ОТ САЩ КОРЕИ ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРАТ, НО ТЕ НЕ ИСКАТ ТОВА ТЕ ИСКАТ НАПРЕЖЕНИЕ И ВОЙНА

тоя с "големия бутон" и тези преди него не се бяха месили в региона, отдавна щяха да се разберат...