Хвърлен ли е чичото на Ким Чен-ун на 120 кучета?

Световни медии разпространяват информация от китайски доклад, според който чичото на севернокорейския лидер Ким Чен-ун е бил убит като е хвърлен жив на 120 изгладнели кучета. Все още непотвърдената история постави и много въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Хвърлен ли е чичото на Ким Чен-ун на 120 кучета? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истина ли е всичко това или поредната лъжа ?От една страна комунистите колкото са по-източни стават все по-изобретателни в методите си пряко да отстраняват конкурентите си от власта а това шоу за елита би имало доста възпитателен ефект върху потенциалните мераклии за мечтания престол.Макар ,че глада е велика сила все пак се съмнявам ,че точно хрътки и то несъмнено расови, биха проявили такава агресивност.Срещал съм помияри готови за това жадуващи да хапнат човешко но ловните хрътки обикновено мечтаят да гонят дивеч и да го носят на човек и са сред най-миролюбивите породи кучета.Това са все пак мои лични наблюдения и не бих спорил с експерти а и вероятно в световната история има всякакви примери.

КИМЧО ЩО МЪЧИШ КУЧЕТАТА БЕ БАТЕ ?

Всички кото вчрват безкритично на "свободните"демократични медии са също толкова манипулирани и заблудени колкото безпределно вярващите в комунистическата партийна пропаганда от преди 25 години.Отворете си очите-превръщат ви в пионки!МАИНД КАНТРЪЛ....

Новия диктатор май ще излезе луд и недалновиден. Няма да се очуда ако напролет се разрази война на полуострова. може би 47 ронини ще отмъстят.

нее хвърли ли го на 101 далматинци

Ако тук така постъпваха с мутрите и корумпираните политици и чиновници, щеше да има много сити кучета!

Колкото и да ми е неприятен и противен режима в северна Корея тези ужасни измишльотини вече преливат моето въображение.За толкова елементарни ли ни счита пасквила "Телеграф"???

Taka трябва де постъпва и у нас с мазните политици и мутри които съсипват Родината

А после комунистите са вечеряли с кученцата и така се оказало, че Вождът е изял Чичото

Милите кученца! Държани били 5 дни гладни, а им хвърлили един сух дърт пръч! А как биха хапнали сладко сладко мазния племенник!!!

Тва е нормално за комунистите. В България след преврата на 9-ти Септември 1944 в комунистическите концлагери са хвърляли политическите затворници на прасеата. Убивали са хора дори само заради разказване на вицове за БКП.

Жалко е, ако наистина вярвате на подобни нелепи глупости! Много жалко! Това показва колко сте лесни за манипулиране от медиите.

Не си нормален,а много ,много болен!Всичко,което си прочел,100% си повярвал.Мисли бе човек,смилай информацията, не я поглъщай.

Не съм чел за зверствата в лагерите н смърта създадени от БКП, дядо ми е лежал в такъв лагер заради несъгласието му с комунистичесата дикатура наложена с преврат от комунистите. Той е виждал зверствата на БКП с очите си и ми е разказвал доста. Вярвам му много повече от колкото на която и да е медия. Сегашния лидер на партията приемник на БКП Сергей Станишев се извини на турците заради възродителния процес но не обели и дума за стотиците хиляди Българи избити зверски по заповед на БКП в комунистическите концлагери. Това зачи единствено едно - БСП начело с подсъдимия им лидер Сергей Станишев одобряват зверствата извършвани от партията, в която членуват след 1944г. върху мирните граждани. Човек, който подкрепя такива зверства не може да бъде нормален ! Такив хора се наричат психопати и са опасни за околните и следва да бъдат изолирани принудително в съответните учреждения. В момента преките наследници на БКП в съучастие с репресивните структури на комунистическия режим са в упрвлението на България. За това живея в друга държава.

Софиянци също са хвърлени на 20 000 кучета, но на никой не му пука нали ?

О па,Гъгнъм стайл

Много точно казано!На огромни манипулации и лъжи ни подлагат-паплачта трябва да бъде с добре промити мозъци-това влиза в "демокрацията"!

Такова трябва да е отношението към родоотстъпниците, а не да бъдат толерирани, само понеже ибрикчийстват на разни империалистични хомосексуалисти като американския посланик например. Но много от тук присъстващите няма как да го разберат, тъй като те самите са чуждопоклонници!

Точно така, товарищ, так точно! Който за рубли е готов на всичко и който смята, че не биологичната майка му е такава, а краснокаменна Масква, мисля, че това е подходящо наказание!

Ей, вие това Българите сте станали направо като риби балъци, с бастун да ви ловят, ще ви хванат. А само как ви се смеят вече всички, и бъзикат...

Да видим видеозаписа де. :D

Ми там не връщат емигранти, какво чакаш.

..хм...за 6 човека...120 кучета ..за 2ч0 ще трябват доста повече.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кучито лай,кучи кучи кучи...

Такива хора и техните деца ни управляват! Да ги изметем веднъж и завинаги, зависи само от нас.

Първото ти изречение - да, това е посланието! Браво! Второто изречение - клъвнал си. Лошо :))

Мръсна работа е политиката. Слава богу, тук сме само запалянковци.

Един комунист заповядал да убият друг комунист! Това е нещо толкова банално. Най-много комунисти на света е избил...другарят Сталин!

Прочетох, че лелята е в дъното, искала е да се отърве от чичото, сега тя е богопомазаната. Има и снимки в нета.

а нашите комунисти ги хвърляха на прасета.. навсякъде по света комунизмът е еднакъв !

До кретеноидите по-долу: Ким Чен Ун е държавник и се държи достойно начело на суверенна държава, а не е като нашия булгаристанец, лизльото на американския посланик в София! Айде, булгаристанци - слагайте минуси...започнете....сегаааа!

Прочетох почти всички коментари, но ти спечели приза за най-кретеноиден коментар. Жалко че не си се родил там, щеше да си се научил вече да пасеш трева и щеше да сереш на полето, а не по интернет.

Тоз е луд и ти си луд.Хайде да се съберете в Северна Корея за да живееш спокойно в тази лудница.Не ми коментирай мнението.Няма смисъл луд си.

Не знам защо в съзнанието ми изниква една картинка която наподобява малко анимационен филм .А именно как великите сили са взели единодушно решени за северна корея и как малкия сопол кимчо застанал на единия от балконите да чете на народа си комунистическите си проповеди и една от онези ракетки управлявани с камери го взима и следващата сцена е пушещите обувки на кимчо или това което е останало от него .Много скоро корея ще е една и то ДЕМОКРАТИЧНА !!!

8901

Ей на тоя въпрос ми късаше сърцето от 12.12 насам.И пак продължава да се къса, защото нищо пак не е ясно.А бе и тъй няма и иначе няма.

"бг-кучета или бг-гладна мизеря?" това е въпросът! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Драсканици за лапнишарани....По света излизат хиляди вестници...Каквото искаш да про4етеш ще го намериш.....някъде написано....Например ,4е танзанийци кацнали на луната,кръстоска между заек и слон и какво ли не....И търсещите сензация си подбират какво им е нужно...Така и историята с ку4етата..Едно време са ги хвърляли на лъвовете ...провинилите се...Но времето на Римската империя отдавна е отминало.

Не всеки гарибалдиец, може да чете "между редовете"...

После са опекли едно от кучетата за вечеря на Ким.

...щото няма друго за ядене.

Преди няколко години хванаха южнокорейски дипломати да пренасят куфари с долари за Северна Корея!На най-високо ниво има голямо сближаване което се контролира и от двете страни!Естествено текат и парични потоци за определени цели!Старата номенклатура от север отдавна е разбрала че едно е за масите друго за управниците и то не всички!Чен ун беше изпратен в Швейцария за да се "запознае "с западния модел и капитализма!Той е човекът който ще "направи"завой спрямо досегашната линия!При пълен контрол върху власта!Чичото е знаел и можел да обърка много неща като "Ползите" и "Гаранциите" за такъв завой!Всичко е било и ще бъде "пазарлък"и подготовка на съзнанието на масите за промяната!Естествено народът ще бъде прекаран и ще плати!

Разликата е , че нашите комунисти хвърляха ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ на прасетата в лагера Белене.

Нашите комунисти са същите.баща му на Станишев е подписвал за концентрационни лагери.

И нашите комуняги са наследници на същите изверги. Сега само се умилкват, защото тъпи пенсионери и цигани ги издигнаха на власт.

Кой кретен е измислил всичко това?! Преди време разправяха как корейците чакали някой да умре на улицата, за да го разчленят и изядат...а умирали много и то от глад?! А бе, ненормалници?! Я кажете как ще става това, което фантазирате, в държава с едно милионна армия?! Майната ви, откачалки ненормални!

Тъй амчи как!само плашите пролетариата и поддържниците на ковунизъма.Северна Корея е най демокротичната държава на всички земни кълбета.

Майната ти на теб, комуняго!Кретени ли "измислиха" лагерите в България, където комунистите хвърляха хора на прасетата? Намери някакъв антидот, за промития си мозък!

А бе той и СССР през 1930 е имал милионна армия и пак е имало умиращи от глад и канибализъм в Украйна. Не защото войската е малко, а защото някой така иска и толкова му е акъла (на високо партийно ниво).

ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ НА КОМУНОИДНИТЕ ФАНАТИЦИ ЛЪХАТ НА ГНИЛО И В ИЗКАЗВАНИЯТА ТУК......НЕНУЖНИ СЪЩЕСТВА,ОТ КОИТО СВЕТЪТ НЕ СЕ НУЖДАЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

демократичните хиени оглупяват щом им замирише на мърша

Другари това е отново провокация,която цели да разедини световното комунистическо движение!Другарят Ким никога не би допуснал така примитивно да унищожи класовия враг.Чичото е бил революционно и класово разстрелян другари, най вероятно с автомат Калашников.Ние чакаме достоверна информация от севернокорейските таварищи и ще я публикуваме немедлено А щях да пропусна ,че годините ми са много да му мислят българските класови врагове!

Че то тука цяла една нация хвърлиха на кучетата,те за един чичо се закъхърили,всъщност истината е,че следвайки стандартната процедура по чл.5 на устава на чухча наистина са го хвърлили,но чичото като един едробуржоазен елемент за да обслужи империалистическите медии е изял кучетата и е принудил героичният Ким сам да го екзекутира чрез дишане уста в уста-тайна бойна техника предавана в семейството от древни корейски времена

ДО ДИРА-ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОТЕНИТЕ ЖУРНАЛЯ.ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ КОМУНИЗМА.УРА-УРА.

еи,пеизан... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следващия да е Бойко Борисов.После Станишев,Доган,Кунева,Костов...

В първите дни след комунистическия преврат на 9.09.1944., когато бяхме окупирани от Съветската армия, в 100-метровата пропаст под Черната скала край Самоков бяха хвърлени живи 110 невинни наши сънародници. Нима това е по-малко комунистическо зверство? Но няма по-голям национален позор от стърчащия днес в центъра на българската столица паметник на същата тази Съветска армия под прикритието на която престъпният комунистически режим в България зверски унищожи близо 30 хиляди българи от националния елит на нашата Родина!

И това върши работа. Не забравяй че когато много преядът някои люде...рано или късно се налага раята да балансира нещата....и май скоро пак ще се повтори историята....много се наядоха някои демократи.....ще изядът дръвото скоро.......

Група руски специалисти режат парапета на Черната скала. Предполагам че скоро ще има бънджи скокове на новия 30000-ен елит, унищожил страната през последните 24 години.

Значи нещата са много различни. Ако там дето казваш са хвърляни хора, това е много кофти. Обаче за паметниците не си прав изобщо. В Берлин има паметник на руския воин, в Болоня - Италия има булеварди Маркс и Енгелс... То и египетските пирамиди ако се замисли човек са един монумент на едноличен диктатор - фараон, построени с труда на много роби, но нима трябва да се разрушат сега, защото робовладелството е отхвърлено. Има и концлагери - работещи музеи... Историческите паметници не трябва да се пипат - за добро или за лошо , заради паметта на бъдещите поколения...

Срам е и паметника на американските пилоти бомбардирали София!

тези кореици ми дават свежи идеи какво да правиме с бг управниците...може да поплагяцтваме от тях... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е то и в България е същото - и тука комунистите си запазиха властта, ограбиха държавата, разрушиха икономиката, и периодично подивели изгладнели глутници изяждат някого

Лъжа е, много ясно. В С.Корея няма кучета. Нали знаете поговорката: "Храни куче да те храни"

може и така да е, там хората отдавна са изяли всичко от глад.

Може да е вярно, може да не е. По-интересно е сравнението между Северна и Южна Корея, как живеят и какво произвеждат първите и как живеят и какво произвеждат вторите. Отговора е ясен, спомняме си Западна и Източна Германия. Интересното е, че и в двата случая емиграцията, доколкото е възможна, е само в една посока. Абе комунизъм със силна съветска миризма, пък може и чучхе да се нарича.

грешка беше, че навремето ни спираха да идем на запад и да видим какво е, ако бяхме видели нямаше да позволим да стане и тука така

ами отивай в сев.корея, що чакаш?

При всяка такава жълта клюка фашизоидните демократчета си спретват виртуална оргия във форума. Толкова могат горките.

комуноидите са хранели прасетата с хора в лагерите, и това ли е жълта клюка?

не това не е клюка, а мръсна долнопробна манипулация

тъкмо приклучих да чета есцапе фром цамп 1ч: оне ман'с ремаркабле одъссеъ фром нортх кореа то фреедом ин тхе вест бъ блаине харден и съм в потрес. ако наистина не съществуват тези лагери, правителството на северна кореа защо не пуска чужди медии? видяни са на сателитни снимки тези лагери и каквото става там в 21 век е по-зле от лагерите на нацистите през втората световна. само не знам международната обшност защо не се намесва

Споко.Тези кучета гейберасти не ядат. Гнусливи са.