Коментари - КНДР извърши най-мощния си ядрен опит | dnes.dir.bg
назад

КНДР извърши най-мощния си ядрен опит

Северна Корея извърши нов ядрен опит, като Южна Корея смята теста за най-мощния, извършван досега.

Обратно в новината

Коментари - КНДР извърши най-мощния си ядрен опит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СѝЩ, Русия, Китай и другите ядрени държави в общ хор пеят песента за лошите корейци, които искат да имат ядрено оръжие. Наличието на такова оръжие не намалява ли опасността да бъдат нападнати?

Може да пратиш някоя през океана.

Бъди силен за да те уважават а не надупен са смях като......?

Типични азиатски ненормалници. Заради някакъв ТЪП ядрен опит, ще си срутят инфраструктурата ха-ха-хаааа.

Американският президент потвърди ненарушимия ангажимент на САЩ към сигурността на техните съюзници в Азия и по целия свят.

разсмяха в захлас:)

10 000 тона тринитроглицерин доста трудно се произвеждат, още по трудно скрито се транстортират и складират. Но хората на другаря Ун с глава от чугун, натрупват с всеки ядрен взрив , опит и умения.

че явно това вече не е нитроглицерин.

Колкото и да обвиняват и плюят Путин, той се оказа разумен и търпелив. Ако беше някой като Хитлер или Сталин, отдавна да беше отворена световна война. И светът щеше да бъде изчезнал. Това е истината. Не става въпрос, кой е по -силен или слаб. Тук разумът играе решаваща роля.

При наличие на тези съвременни оръжия, няма по- силен и по- слаб. Тук важното е кой е разумния и не е превъртял. Дано САЩ не изберат Клинтъновица за президент, че тази психясала баба може и това да стори.

то щото от кукналото бабе нещо ще зависи зер в кравария

Струва ми се ,че си заслужава да се отбележи кога северокорейците извършват опит с атомна бомба- по време на срещата на организацията на страните от Югоизточна Азия/АСЕАН/.В тази организация САЩ не членуват,но се опитват да налагат своята политика.Опитът на северокооейците е един подигравателен поздрав към тези ,които им налагат санкции,изолират ги и ги обвиняват във всички смъртни грехове.Този опит опровергава и твърденията ,че КНДР е изостанала примитивна държава ,в която населението живее в мизерия.КНДР за нас в никакъв случай не може да бъде пример за подражание.Но си струва да се помисли защо има такова провокативно поведение.Струва си да се замислим ,по-добре ли е да се опитваме да разберем хомосексуалистите и сексуалните извратеняци,а северокорейците -не!?Те може и да демонстрират агресивно поведение ,но не нападат никого /за разлика от американците,които на всеки 5 години правят по една военна интервенция!?/Не е ли по-добре да се направи опит за равнопоставен диалог с тази държава,вместо да се използват вече изтърканите американски щампи!?

- Какво му трябва на човека? Купичка ориз и ядрена ракета насочена срещу САЩ! ТОВА Е СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ РАЙ!

"използвано устройство с мощност 6 килотона". Устройството е едно и също. То и един вид се прави трудно, камо ли да имат няколко вида устройства. Едно и също е, но при всеки опит отделената енергия е различна. С подобряване на конструкцията, взривателя, схемата на задействане мощността се подобрява. Ядреното гориво също е много скъпо, затова опитите се правят с по-малка мощност. Вероятно пълните възможности на боеприпаса са още по-големи от 10 кТ.

Имаше едно видео в интернет, където дадоха на една маймуна АК-47 Калашников и тя взе та започна да стреля. Това е положението и със Северна Кореа.

Съветът за Сигурност на ООН е нищо повече от едно статукво. Защо мисля така ли ? Ами,защото,ако САЩ ,Русия,Франция или Китай правят ядрени тестове същият този съвет не се събира на екстрени заседания.

Те вече не правят ядрени тестове, но големият проблем сега е тероризмът. СС на ООН поне сега би трябвало да се занимае с тази тема по-обстойно. Примерът на Тони Блеър не е добър, когато той декларира, че колко силно бил впечатлен и повлиян от терористичните атаки преди 15 години, а насочи цялото си внимание към Джордж Буш да черпи от мъдростта му и да планира нова война в Ирак. При всичкия си интерес и впечатлителност, обаче Блеър така и не намери време, да се срещне с Б. Клинтън и обсъди с него какво още е трябвало да се направи за предотвратяване на атаките, въпреки че още тогава бе ясно, а впоследствие вече официално и категорично установено, че подготовката на терористичните атаки е започнала преди настаняването в Белия дом на Буш младши от роднините му. Необходимостта недовършените и разсекретявани на части разследвания да продължават е очевидна. Отчитайки че не само намиращи се в Ню Йорк граждани, но и служители от Пентагона станаха жертви на терористите на 11.09.2001 г., СС на ООН в съответствие с мандата си не би трябвало да дискриминира по професионален признак (вече в случая и по сексуална ориентация) и трябва да се ангажира със защитата на американските военни, толкова страдащи от тероризма. Такива ангажименти би трябвало да включат също призиви и мероприятия за продължаване на разследванията (например върху 'черните' кутии и двигателите на самолета използван за атака от терористите на Пентагона), така че възможността от повторни атаки да се изключи.

най-мощната икономика в света, с най-мощната армия, с военен бюджет колкото половината свят, с 15000 ядрени глави, 25 000 ракети и т.н. трепери страх пред една малка държавица, с мижава икономика, с 5 ядрени глави и 10 ракети. Просто е смешно и който вярва на тази врява - е идиот.

Но пък е прекрасно оправдание защо трябват още парички за нови военни играчки... За тия на които службата им пречи да се сетят кой е Доналд Ръмсфелд само ще им напомня че е бил ключова фигура от правителството на САЩ... и фирмите които доставиха центрофуги за обогатяване на уран и построиха двата реактора с които Пхенян добива оръжеен уран.

Е, много посно изказване! Важното е кой, кога и как натиска копчето.

Въртиш сучеш все гледаш да изкараш,че САЩ ги били страх!Дебелосеркото Ким го е страх и затова постоянно демонстрира своята немощ!А нашите съюзници от САЩ със противиракетните си системи THAAD които разположиха в Южна Корея разтревожиха освен прасето Ким и неговите китайски покровители които се размърмориха заради ПРС на американците!

Тия ако ме кефят. Гърмят си бомбите, изтрелват си ракетите и ги боли шпека какви заседания щели спешно да се събират, и кой щял да им налага санкции. А - сигурно са силно разтревожени кой бил остро осъдил тези опити.

Ако ти харесва можеш да отидеш да живееш там.

Хайде САЩ да внесат " демакрация" в Северна Корея. Нали и там има тоталитарен режим, а освен това не само , че имат химическо оръжие, а и ядрено. Защо, защо , защо???

Защо ли...защото не искат да ги мачкат и ебът като нас -имаш ли мощ съобразяват се.

нали затова ги разделиха кореите между комунистите и САЩ, къде е Южна Корея сега, в Г20 с мощна икономика и стандарт, по-висок от много европейски държави вкл. Мижукия, а къде е северна - дето ако не ривеш по тв те чака ... Какво като гръмнали 10 килотона, с 10 килотона не можеш да събориш и Пентагона, ше уплашат дедовия, сега ще отгладуват взрива, до следващия след 3-5 години...

Янките се ежат и се бъркат в страни, които да беззащитни. Но там, където има отпор, подвиват опашка. Скоро ще я подвият съвсем.

И защо САЩ не се репчат на Северна Корея?? А познайте. На корейците хич не им пука от янките и си правят каквото искат. Защо не влязът войски там??

Е и к'во?! Щом Индия и Пакистан може да си играят с атома, не виждам к'во пречи и на всички останали?!

Да, щом и държавица като Израел, с територия 5-6 пъти по малка от тази на България, може да има атомни бомби, защо да не може и Северна Корея?! В днешно време атомните бомби са най добрият гарант за сигурността и независимостта на една държава!

Нашите руски тролове и слугинажи са толкова продажни, че одобряват ядрените опити на един психичноболен, въпреки че и Русия не одобрява действията му.

те по случай празника_)

Който има ядрено оръжие , на него НЕ МУ ходи хилъри Клинтън на гости за да му проваля енергийните проекти ! Вследствие на което , този който има ядрено оръжие , на него НЕ МУ се налага да плаща ЕДИН МИЛИАРД неустойки за поръчани и в последствие отказани ядрени реактори ...

Виж ся путопроституте!И Путин има ядрено оръжие,но дойде Макейн и каза на Орешарски,че САЩ няма да позволи по нататъшно заробване на България с руски енергийни проекти! И на Путин ядрените оръжия увиснаха като, ,големият му рейтинг"!

Aaaaaaa ха ха ха ха ! Ама ти вЕрно си бил голЕм смешник ! Значи : Путин имал ядрено оръжие , ама иначе МакКейн вместо да отиде и да се изрепчи директно на Путин , отишъл видите ли ... ъъъ ... при Орешарски ... Е вЕрно Вие Обонгофилите сте неизлечим случай !

Браво Ким , страхувайги тия третополови паразити, те от добро неразбират .......

Мурзилските тролове няма начин да не подкрепят Северна Корея. Само олигофрен може да одобри подобно нещо.

Южнокорейците лъжат. Мощността е поне 2-3 пъти по-висока от обявеното.

Американците къде пак се бъркат!? Те са единствените ядрени рецидивисти - единствената държава използвала някога ядрено оръжие, при това срещу цивилно население!

Не са единствените. Руснаците използваха Чернобил срещу цяла Европа. Американците са използвали бомбите през война с което са СПАСИЛИ милиони животи, а руснаците в мирно време и само са унищожавали.

Ти верно ли си толкоз прост? Аварии като в Чернобил е имало няколко. Аз лично гледах за една в Америка по дискавъри и дори не са казали на цивилното население, за да не се всява паника. Има случай във Франция също. А твоето кухо изказване е в стил: Японците използваха Фукушима срещу китайците и цяла Азия. Малоумник такъв!

Браво на корейците! Всеки знае, че лудите крави никога не нападат някой по-силен от тях...Или поне някой, който може да отвърне на удъра..А да превърне Фашингтон, в разтопено радиоактивно стъкло!!!!

А ти любиш Руската Фашизаия на Пу.ьо, нали?

А ти любиш да ти влиза резан дюнер на ислами мюсли отзад:) Щот си малко недоклатено толерастче:)Нали така бре еврофаготче мамино златно:) Малка недосрана подлога на лудите крави, си ти:)

Само руснаците нападат по-слабите. САЩ със 100 хилядна армия удариха Ирак с 1 милиона армия и за 2 седмици свършиха всичко. Русия с 200 хиляди нападна Украйна със 50 000 армия в Източна Украйна и месеци се мъчиха без особен успех.

Баси смешника:) Ако наистина в Руината Крайна бе влезла руска армия..Досега нямаше да е останал жив укронациски бандеровец в Лвов..Цяла Крайна щеше да е прочистена! ФАКТ!!! А да не говрим за беславните загуби на укробидлото ..Които бяха пометени ркай иловайск и Дебалцево!! Направо само няколко укродебила оцеляха там! ФАКТ!!

Най-мощна, Мощна, колко да е мощна. Тия на САЩ, хвърлени над Япония бяха повече от два пъти по-мощни! Все пак е интересно - САЩ - страната на оръжието се страхува от село с един пистолет на обратната страна на земята. Загадъчно!

Ама ти вярно си луд за връзване. Това ,че преди 50 години САЩ са направили тази глупост, дай сега да се избием щото тогава те ..........и така до пълно унищожение.Егати логиката на някои хора.

Не е глупост. Направили са най-доброто. Япония веднага капитулира. Вместо да водят месеци жестока война, в която щяха да загинат милиони.

И тези северно корейци не се спряха. Има държави в света, който умишлено се държат в изолация примерно като Куба. Никой не инвестира там, самата държава няма никаква военна мощ, а можеше да е Швейцария на региона. В тази сложна ситуация на мястото на Ким бих създал едно райско кътче от държавата с висок жизнен стандарт.. Островна е! Само алчност би я хвърлил в хаоса на войната. А големите акули са алчни!

Кои са съюзниците на САЩ в Азия?! - Японските онкоболни от Хирошима и Нагасаки? - Осакатените виетнамци, чиято природа и до днес не се възстановява? - Поруганите Индия и Китай, които бяха мляни от колонялно робство столетия, пък сега зареждат пазарите на все така безделните англоговорящи? КОИ? Може би, отцепената земя от Корея, кръстена "Южна". Както отцепиха и Източна Румелия, и на запад от нас и на североизток, и в Африка... абе паразита си има един начин и си го ползва.

Тая "отцепена" земя Южна Корея измисля и произвежда техника за целия свят.. Имат четири марки автомобили от световно ниво.... Твойте комуняги от север какво имат ? Имат ли ток ? Историк - Хе хе хе Историк бил .....

На всичко отгоре-да им имам социализЪма!...

Чука яко млати! Баце, Южна Кореа е феодална държава, в която работника струва малко по-малко от кучето на собственика. С'а вярно че поради т'ва че ги набълбукаха с милиарди, сега феодалите изкарват милиарди, та робите са ок и живеят прилично според капиталистичексите Ви стандарти, имат за ядене и дрехи и са годни да бачкат здраво, ама младите ич не ги кефи да са роби, макар за вас, осигурените роби, да са щастливи роби. Та недей много, много ги дава за пример, щото ако нямат пари са същите като другарите от другата страна.

русия не е колониална държава и империя, никога не е била, със 17 мкн кв км зададена им територия от милион години, родна за славяни с дръпнати очи и викингска кръв, заобиколена от щастливи съседи и нито един чужд народ не населяващ пределите и

Фактите показват, че онкоболните в Хирошима и Нагазаки са по малко от тези в Москва. Виетнам е щастлив с икономическите си отношения със САЩ и се обръща за помощ към САЩ при опита на Китай да заграби Виетнамски териториални води. Китай не е млян от англосаксонци. Напротив Хонг-Конг демонстрира на Китай кво може да стане, ако не правят тъпи червени изцепки. Китайците го разбраха, тъпите червени боклуци като теб и руснаците НЕ.

Верно ли бе ? - че защо тогава Виетнам купува подводници от Русия ?

Провокация???! - САЩ - ХИЛЯДИ ядрени опити, ИЗВЪН собствената си територия - десетки изличени острови! - СРЕЩУ 5 ПЕТ! слаби опита в затънтена част на самата Корея Няма и да споменавам, че САМО САЩ ЕДИНСТВЕНИ ползваха ярдено оръжие срещу обикновени хора - ЖЕНИ И ДЕЦА. И ТО ДВА 2! пъти. И НЕ се извиниха дори, ами пратиха хора да отчетат успеха на "експеримента". И ПАК НЕ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ, ами баш на километри от Корея... - САЩ лети над обратната страна на земното кълбо спрямо собствената си територия, включително над територии на Русия - Корея си работи сама в собствения си дом Какви провокации?! Чия е АГРЕСИЯТА?! Я пак! Тук като за Крим. Крим е руски от преди САЩ да са основани, ама днес пищят... Боже, с какво ни тровят, та мнозина загубиха РАЗУМА?!

Провокация е разбира се... Политиката на Северна Корея е като един плевел , един паразит който трябва да бъде отстранен навреме... Ти кво искаш , да станем като тях ли ?

Като тях?! Та българите вече и домати и чушки не произвеждаме. Как си представяш електроника, космически технологии, камо ли ядрени ракети... Ние сме по далавери и цигания, няма как да станем като тях, споко баце. За нЕкой работи трябва поне да си грамотен!

Идиотизма е много сериозна форма на заболяване! ХАУ!

Нямам спомен от времето на корейската война Северна Корея да е нападнала когото и да е. Кой си ти, че да изкореняваш нещо някъде извън твоята юристдикция?

От 1996 г. има решение на ООН за пълно спиране на ядрените опити. През новото хилядолетие единствената страна в света извършваща такива опити е Северна Корея. Северна Корея заплашва да унищожи САЩ, Япония Южна Корея. Нито една от тези държави не заплашва Северна Корея с УНИЩОЖЕНИЕ. Кой е АГРЕСОРА, тъпунгер?

Идиотизма е много сериозна форма на заболяване! ХАУ!

Абе... то и забрана за използване на бял фосфор има, ама помниш ли в Белград, Ниш и Прищина какви бомби падаха? А в Ирак и Либия помниш ли?

ПРАВ СТЕ, БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ

като подкрепяте С корея купуваъте стоките им. така само на думи... аз примерно ползвам уиндоус и карам Опел. щото подкрепям запада.

Почти всичко се орави в КНР, нали си наясно?

Хе хе хе Какво ще купят тия червени мързеливци... Виж че още чакат СССР и най Тошо да им даде....

Идиотизма е много сериозна форма на заболяване! ХАУ!

Ами освен да ги поздравим за празника и за опита ... Приятно е да научиш, че още един враг на САЩ притежава бомба.

Да, особено приятно е да научиш, че ядрената война е с още един малоумник по - близо

Не бих ги нарекъл малоумници. Не забравяй, че единствените "умници" използвали ядрено оръжие срещу други са американците. И ако не бяха бомбите на другите не се знае колко ли още пъти щяха да го направят.

Треперете евро-гейски атлантици! Русия, Китай и КНДР идат да освободят света от вашето нео-либерално-ционистко робство! Свобода и равенство за народите по света!

я троловете как се кефат....ходете в северна корея бе овци и там заведете и гадните си деца

Това само психодесен малоумник може да го напише.

Изказът ти е европейски, браво! Личи от него и култура и възпитание, и грамотност и правопис и наличие на европейски мозъчни гънки. Браво!

Идиотизма е много сериозна форма на заболяване! ХАУ!

".....Американският президент потвърди ненарушимия ангажимент на САЩ към сигурността на техните съюзници в Азия и по целия свят. Във връзка с това Обама се обадил по телефона на южнокорейския президент Пак Гън-хе и на японския премиер Шиндзо Абе.".....След всичкото, което сториха на Япония в Хирошима и Нагазаки?

Хирошима и Нагазаки бяха наказателна акция за Пърл Харбър. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Или викаш и там американците сами са се нападнали с японски самолети

Япония благодари за Хирошима и Нагазаки, защото оценява, че това е подействало отрезвяващо на японските милитаристи, с което са спасени около 10 милиона японски граждани. Единствената страна заграбила територия на Япония след войната е Русия, която напада Япония след като тя капитулира.

Мощно и яко треперене се чувства откъм кравария и техните сателити,нали се дървеха а сега квичат

И от какво квичат? Че някакви севернокорейски мърльовци, с арсенал я има, я няма 5 ракети с ядрени бойни глави ще ги унищожат? Тях с 8 000 ядрени бойни глави, само в САЩ? Ще им пръднат на к у ра. По-скоро всички - включително и Русия и Китай - са обезпокоени от ненормалника Ким да не направи от фукня 2-3 удара за показно на страни от техния регион - Южна Корея и Япония.

За Хирошима , за виетнамската война ни вопъл ни стон от САЩ, а сега се загрижиха за света, когато дори и Северна Корея е заплаха за тях, веднага се разтърсиха за съюзници из Азия.

Aко сирия,афганистан,либия,украина,египет и българия имаха ядрено оръжие на територията си нямаше да се случат тези воини и преселения

Хора крайно време е да се сложи край на Америката и тогава всичко ще се оправи. Америка е причинител на всички конфликти в световен мащаб и понеже държавата им е фалирала те се крепят единствено на войните. Ако няма войни държавата им е загинала. За това един ден от тях ще юочне и третата световна война!

Който вади ядрена бомба, от ядрена бомба умира. Жълтите кимуномаймуни с лидера си олигофрен трябва да бъдат спешно обезвредени от великите сили.

така е,за пример Xирошима,Hагазаки

За пръв път от теб разбираме, че японците в Хирошима и Нагасаки са имали готови атомни бомби. Иначе защо САЩ да ги анихилира?

Доста добър удар по протестърското движение, браво!

Северна Корея има ракетни технологии..изстрелва ракети, спътници, строи атомни електроцентрали, разполага с атомно оръжие...А с какво разполага Гейсъюза?:) С европедали, прайдпаради и Кончити:) Къде ти ще стигнат Гейсъюза корейците!!!

Хаде да ходим в Северна Корея. Стига сме стояли тук в Гейсъюза!

не може там началникът на вселената ги е натиснал, щото му се дърпат, вероятно ще мироопазва и там, съдейко по това, че е достатъчно далече от началника и ми е тамън за подпалване на поредната му война по-безопасно е, където си траят, докато ги усвояват - там нещата стават без войни

А ЕВРОПЕДАЛИТЕ, МАРШ КЪМ ГЕЙСЪЮЗА.. ТА ДА ВИ ПОМПАТ МЮСЛИТАТА ОТЗАДЕ, ПО ПЛОЩАДИТЕ В Кьолн!!!!

Мдаа... откъде ли пък намират парици тия гладни севернокорейци за космически технологии? Да им се неначудиш?! Според евроагенциите-яли камъни! Ама да ги попитам-що спряха "Ариана"?Скъпичка и ненадеждна май им дойде тя... Ама няма как-трябва да вървят парици да папат бежанците. Така е казал черния началник...

И що да е ненадеждна? Тази година има 4 старта, така ли е спряна? Баси тъпунгера.

Аз ти предлагам да идеш там и да се заселиш някъде близо до полигона им за ядрени опити за да може да се радваш на превъзходството им пред Гейсъюза от първи ред. Не знам какво правиш в прогнилата капиталистическа Европа.

Изостанали са за членство в ядрения клуб на планетата и колкото и да се натискат няма да бъдат приети. Да бяха се развивали по-динамично в технологично отношение маймуните, техен пропуск си е.

Няма ли кой да ги тресне тези ненормалници и лично вожда им с ядрена бомба. Агресивно-нагли са и трябва да си го получат.

е как да няма - началникът на планетата това е начинът на началника да "предприема мироопазващи действия", унищожавайки цели държави по списъка си за "нов световен ред" условието е да са достатъчно отдалечени от него по съображения за противопожарна безопасност относно чергата му това е обичайна практика за началника - да държи някого (който си живее в дома си, отказвайки да му се подчинява) в ъгъла. Да кара всички наоколо да го тормозят, да обикаля къщата му, да насъсква кучета срещу него, да го натиска, плюе, замахва към лицето му и когато нароченият каже, че ще си направи пищоф да се пази и започне да стреля с него в двора си като доказателство, началникът да сезира полицията и цялата вселена как е заплашен мира.

Ти явно си с промит мозък и не ставаш за нищо.

Да ти припомням ли колко пъти вождът им заплашва открито оп медийте САЩ с превантивен ядрен удар? Колко десетки пъти рекетираше целият свят за помощи и храна, иначе щял да нападне врага - Ю. Корея? Ходи да му цункаш гъза на твоето божество Ким Свин Чо.

Аз това не го вярвам защото севернокорейците умират от глад, голи и боси,и няма кинти,и умове за ядрени бомби.

Напротив,напротив колега... Казано е "да отговори на АМЕРИКАНСКАТА враждебност"! Всъщност не заплашва никоя от посочените държави. Просто подскачат американските клакьори в техните правителства...

"Агенцията признава, че севернокорейският ядрен опит не е бил мъдро решение, но подчертава, че решението на Южна Корея да приеме американска противоракетна система също е нарушило сериозно стратегическия баланс в региона." Това за началника на планетата е като да държи някого (който си живее в дома си, отказвайки да му се подчинява) в ъгъла. Да кара всички наоколо да го тормозят, да обикаля къщата му, да насъсква кучета срещу него, да го натиска, плюе, замахва към лицето му и когато нароченият каже, че ще си направи пищоф да се пази и започне да стреля с него в двора си като доказателство, началникът да сезира полицията и цялата вселена как е заплашен мира. Обичайна практика на началника.

това е начинът на началника да "предприема мироопазващи действия", унищожавайки цели държави по списъка си за "нов световен ред" условието е да са достатъчно отдалечени от него по съображения за противопожарна безопасност относно чергата му

Реално и България се счита, че може да направи атомна бомба. Че има научният потенциал и хората за това.

И кой ще ти позволи бе ти си разграден двор,никаква държавност,опростачено население и ниска култура! Може да се счита всичко! Навремето,когато ни позволяваха-правехме космически храни и техника! Сега сме прах в краката на европейския капиталист! Кой те брой за жив,та ми говориш за атомни бомби?!

Ой, неграмотността ти личи. Северна Корея само чакат нещо да стане и са обявили официално, че ще стрелят по Южна Корея, по-специално правителствени и военни учреждения и Америка. Другите държави са изброени като такива, които биха накарали Северна Корея да се вслуша в разума и да не прави глупости. Това са държавите, които тя уважава. Следи малко новините.

Де да беше и Бойко Борисов такъв... Ядрените ни опити щяха да държат американците надалеч.