Тръмп: САЩ са готови да преговарят със Северна Корея

САЩ са готови да започнат преговори със Северна Корея, ако тя се откаже от ядрените оръжия, заяви президентът Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: САЩ са готови да преговарят със Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми откажи се ти пръв бре Тръмпи, и другите да те последват. Защо може израел да има атомна бомба а северна коря или Иран не?

вижда колко силата на САЩ- КОРЕЯ Е НАЙ МАЛКАТА НО ИМАЩА ЯДР. ОРУЖИЕ

ТРЪП СЕ УПЛАШИ И ОТ ТАЗИ МАЛКА СТРАНА - ЗНАСТ СИРИЯ МОЖЕТЕ А КОЕРЕЯ Е ГОЛЯМ ЗАЛЪК И ЩЕ ВИ ЗАГЪРЛИ

САЩ изглежда все още не разбират, че каквото и да си мислят, каквито и да са севернокорейците, те станаха ядрена държава. И няма да се откажат от това колкото и да ги съблазняват.

Спортистите от Северна Корея и охранителите им върнаха ли се при Кимчо?

Много скоро насилниците ще бъдат насилвани!!!

без свобода земята им е обречена на кимовете нека си кимат от глад друго и не прават

а какво предлага ким -бомби и супа от камани -ин-нак тои самия не е на диета този дебел смешник ли ви е за пример

Мноо си тъп Мише, със сигурност се хранят по-добре от теб, че надника на сорос е малък вече!!!

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. И ти и онзи маймун Мун сте един дол дренки.ще подпалите света,, откачалки такива..

Евалла бай Дончо! Кацна ли на дедовия? Не можа с един луд да се оправиш, а се перчиш на къде, къде по силни държави, Китай на пример.

Насилникът е готов да преговаря с жертавата, ако тя свали гащите и застане в поза Г. Смешник. Забърка каша, отрязаха го и то южнокорейците, които искаше да използва за маша и се чуди как да излезе от ситуацията с достойнство, каквото не притежава. Няма да има война и мародерства там за кравари, само медийните им циркове останаха. Пробват по някоя диверсия в Сирия, ама нови войни няма и военният комплекс се задъхва как да си оправдае милиардите бюджет.

Кимчо спи с бутона . Не вярвам да могат краварите да му го откраднат.

САЩ нарушиха договорите между ядрените държави и вкараха в Ю.Корея преди 30 г. ядрено оръжие. С.Корея не яде и не пи 10 г. ,но произведе ядрени специалисти от световна класа, които разработиха ядреното и оръжие.Всички заплахи на Тръмп са просто смешни.Ким ги направи на таратор

Разговора ще е между двама луди.На нас не ни остава нищо друго освен да гледаме сеир.

Когато зет ти се откаже от имотите си в Палестинска земя! Когато ти се откажеш от свободата си! Когато ФАЩ се откажат от ядреният и арсенал И всички войници или бази извън страната. Тогава ще е времето да говориш за Северна Корея. До тогава си мълчи и целувай Мелания за да не се жениш успешно за 7ми път.

ревматизъм изглежда го е хванало този тръмп нещо взе да прикляка

Демагогия и лицемерие, с други думи ... "СЪГЛАСЕТЕ С НАШИТЕ УСЛОВИЯ ... И ТОГАВА ЩЕ ПРЕГОВАРЯМЕ" отговорът на С.К. трябва да е ... "НИЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕМ, АКО И ВИЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ОМУ"

Вече няма балъци като Саддам, Кадафи, Асад и др., които да се връзват на лъжите на американците и да увисват на въжето. Светът е друг. Американците отвсякъде получават шут изотзад и им се показва заслуженото място сред третия свят. Ким ще се разоръжи, когато и САЩ се разоръжат.

Американците са навсякзде приети,но руснаците навсякъде са мразени и пъдени ,,освободители"! Явно американските санкции действат щом дебелият Ким изпрати миролюбиво послание до Южна Корея и предложение за преговори с Южнокорейският президент!А и на Тръмп се е обадил да спре Америка блокадата на Северна Корея! Много е глупаво да се смята,че САЩ ще се оставят диктатор като Ким да ги шантажира с единствената си атомна бомба или глупак като Путин да ги заплашва със несъществуващи оръжия!

Навсякъде приети, никъде непоканени. Това важи и за циганите крадци.

аз подържам жужето

Какво стана след пазарлъка с индианците? Белият Баща им ива мамата!

След тях ще прегаварят с японците, после със всички останали. Само Русия да затрият, че да няма свидетели.

Корейчетата ще преговарят , когато се приберете във Флорида!

Ами вие що се върнахте от Аляска?

Почти я харизахме на индианците и ..ескимосите!

С. Корея има арсенал от ядрени оръжия на най-ниско ниво и освен да взриви себе си друго не може. Но те ги държат,защото кво стана с Украйна?! Свалиха си ядреното и Русия се отказа от ГАРАНЦИИТЕ,които скоро 94 г. даде на Украйна. И одма гепи Крим и я нападна!!!!!!!!!!!!!!!!! Но скоро САЩ ще имат Нови оръжия и ще диктуват както сега но още по отчетливо дережето в света. Русия е пред колапс икономически и този мандат на Путев ще свърши с РФ,както пропадна СССР!!!!!!!!!!!!

Намери и прочети договора между Русия и Украйна !

Ако САЩ си унищожат всичкото ядрено оръжие, тогава ще има преговори.

Тук казва какво ще се прави този, който има по-голям бутон!

Значи Путин казва какво ще става, щото неговия бутон е най голям !

Силно се съмнявам дребния северокореец да се върже на лъжите на САЩ. Така излъгаха Садам и Кадафи и после нападнаха страните им, а тях ги убиха. Ядрените бомби на Северна Корея са гаранция за тяхната сигурност.

Не знам аз лично съм за Борусия Дортмунд

Ми тогаз КО прайш тука?

Pesh0

и кое ще им гарантира сигурността като си махнат ядрените оръжия ?

Нали каза че ще ги шамаросаш ( много лошо ) , така както вие си знаете - Що сега почна с ''преговорите '' ?! Те ли ви се обадиха или Вие искате преговори , че не е сигурно кой какви шамари може да изяде ?! Само Вие ли не сте разбрали още , че НЕ всичко се решава с шамари ?! Нали сме ''братски народи'' - Питай ни нас , ние си имаме поговорка : '' Бий магаре - по-магаре '' !!!! Безспорен е факта , че Америка е Велика страна , с огромен капацитет , и е дала много на свете , и всеки би ви обожавал , но ако спрете да дрънкате оръжия и да сеете раздор и несигурност в света !!!!!Хората искат мир и спокойствие , за да живеят , а не да слушат всеки ден само за Вашите войни и страдания по света , които Вие предизвиквате !!!! Промете си външната политика и сами ще се убедите , колко много ви обичат хората !!!! От толкова президенти , все на някой трябва да му дойде акъла !!!!

Дреме му на Тръмп за Кореите! Важното е, че си продаде оръжията и прибра милиарди от Япония. Сега може и голф да играе с Ким!

Швабски фазане,що вие американските терористи не се откажете от ядрените оръжия?Егати и смешния бизнесмен е тоя!

Американците са готови да преговарят, а дали Ким иска да преговаря- това не се знае.

Сев.Корея да са откажела от ядрените оръжия - това е най-новия виц на Тръмп!

Такаа от гледна точка на чичо Сам Ким и Северана Корея били опасни че имали ядренно оръжие ми то и Ким може да го каже за чичо Сам ?!А чичо Сам защо това не го казва примерно на други страни със същото оръжие нима според тях те са по малко опасни ?

нещата вървят към уреждане - северна корея също може да започне преговори, когато уса се откажат от ядрените си оръжия (между прочем иран постави подобни условия, но иска и европа да се откаже от ядрените си оръжия); така с един куршум президентът твит може да гърми по два заека

Щели да преговарят с Кимчо, само ако той се откажел от ядрените си оръжия?!!! Пълен майтап! Ами ако Кимчо каже, че ще преговаря с Тръмп, само ако САЩ се откажат от ядрените си оръжия? И к'во праим? Инак янките много хитро се надяват Кимчо да се откаже от ядрените си оръжия, заради една покана на молитвена закуска с Тръмп, пък после ще подпукат отново корейците и ще изтрепят нови 600 хиляди жени и деца!

Северна Корея е готова да преговаря със САЩ, ако и те се откажат от ядреното оръжие.

Преговори според американците представлява техен монолог и тихо мачкане на шапчица от провиненото дете. Няма да има преговори с тези наглеци!