Съдят американец за заговор срещу Северна Корея

В Северна Корея скоро ще започне процес срещу американец по обвинения в заговор за сваляне на режима, предаде Асошиейтед прес, като се позова на държавната информационна агенция КЦТА.

Обратно в новината

Коментари - Съдят американец за заговор срещу Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

медераст

в северна корея. Ким Ир Сен беше навсякъде. От летището до хотелската стая. Арестуваха ме, защото съм настъпил някакво сакрално килимче в лоби бара на хотела. Не ми позволяваха да излизам от хотела. Конфискуваха ми фотоапарата. Страхотна екскурзия изкарах. Но Зелената Валута беше на на почит. Уиски - менте за 1,5 U$D. Бутилка от 1 литър. СерГейчовците са същите!

То като гледам хората нямат пари и до Драгоман да идат, та камоли на 10 000 километра по-далеч!

Не знам защо тук коментираме неща, които са далече от нас, не познаваме азиатската психика и възприятия, а не си погледнем ние тотално разпадналия се и напълно деградирал вече наш двор!

Защо така се получава, че комунистите се дистанцирате от другарите си? По-голямо зло от Ленин, Сталин, Димитров няма измислено на света. Сега тук, в малката Бългрия върлува клана СнаниШеФ. Опомнете се, Българи!

Ахмед Доган

Нещо не си в час бе тъпоглъмий - все още върлуват герберастите ... които са си от същото котило като цитирания от теб СерГЕЙ де ... само че най-глупавата и неграмотна издънка от него ... но за сметка на това най-наглата и най-ревящата в стил "друг ми сRа в гащите"!!!

Хане путку, смръкни си малко кока, ще ти подейства успокоително. Така само се хабиш, а и господарите ти няма да ти платят в зелено.

Ким-III, май твърдо е решил да сложи край на династията Ким. Първо щеше да изтрелва ракета срещу САЩ, сега ще съди техен гражданин, да сме живи и здрави и ще му видим края и на този комунистически дебил....

незнам дали сме толкова прости но, в едно сам сигурен ,че има много простаци в бг (един от които бг-то) които вярват че един народ които яаде трева (според американците) сас две ракети които летят 3-4,000км заплашват националната сигурност на наи-демократичната и с наи-голям ядрен потенцял страна която е парвата и единствена която е бомбардирала мирно население с атомна бомба,наистина трябва да си много прост за да повярваш на тези новини с които ни заливат нашите (приятели). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

прост народ сме.

Така е, вие от Анадола сте много прост народ! За тебе обаче има надежда, защото си успял да осъзнаеш истината. А нали знаеш -истината ще те направи свободен.

Душко, при теб мисловна дейност направо отсъства, но пък присъстват правописни грешки.

Навсякяде е така, но в случая какво е правил, след като няма какво да се прави и никой не ходи там?

Горкия човечец, нищо не е направил, но корейците търсят разменна монета и той може да прекара и години в пандиза.

Християнски мисионер. 100% е направил нещо.

Ванчо недей преписва само от текста измисли и ти нещо,бе главо!

Не би ли станало същото ако някой заговорничи срещу Барак Обама?

Абсолютно! Гуантанамо тогава ще му се види като детска приказка! Аериканските световни терористи могат само те да правят зулуми и да съдят другите, но когато на тях почнат да им падат главите и тогава това е "нехуманно"! Иначе севернокорейският идиот си е за публично линчуване и пребиване с камъни, заедно с цялата шайка зомбирани идиоти около него.

Страшно отчаяние ги тресе корейците!

Голям праз , и в Македония съдят българи щото били българи и носели туристически брошури с невярно според МАНУ съдържание и според нашите политици това не било повод да си разваляме добрите отношения