Плевнелиев посети демилитаризираната зона между двете Кореи

Президентът Росен Плевнелиев посети демилитаризираната зона между Южна и Северна Корея и практически стъпи на севернокорейска земя.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев посети демилитаризираната зона между двете Кореи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, що са вре с`я там?

Роската още като младо косомолче разбираше от всичко и най-вече от корейски и демилитаризирани зони.

"след края на Корейската война" Корейската война не е свършвала и си се води дори и в момента.

Ейййй кажете! Кажете кога българския народ е иимал късмет! На Най-охрраняваната г.раница на света дето с стрелят всеккидневно са пропуснали диверсанта ПидеРоско. Ама имам чувството

Ейййй къде ми е останалото умозаключение Дир-е?

наш Роско отишъл да види границата на нали си го знаем колко е смотан и взел че се спънал в полосата и паднал у комшийско, демек северна корея и тия като го хванат за нелегално преминаващ и право в постройката за събеседване па след час два изкарват го леко разчорлен и разгащен па му викат и пак да наминеш Росицеее и го изпроводили до южна коея е такива ми ти работи от полуострова

Казусът с прецедента е труден и сложен! Сега разбирате защо жена му не пожела да се появи никъде публично до него .....;):) Ако му орежат бюджета ще спре да ходи по света и да разсмива и другите народи и да дава свеж материал за "Mr. Bean President"... а при това стечение на обстоятелствата с КТБ, ние не можем да поемем финансирането на такъв мащабен многомилионен филмов проект ... да си призная малко комедианти са ме разсмивали така както този човечец с "непринуденото" си държание ...

Плевела е ходил до Северна Корея да обмени опит как народа руча асфалт и празни приказки по ТВ-то

Атакисти и комунисти толкова сте дидкредитирани,че едва ли в бъдеще ще имате достатъчно гласове и за влизане в парламента.Камо ли за президент.Остава само като оня глупак Слави да ближете на путин протежето гоце и да одумвате Българският Президент!

Южна Корея - население 50 млн., БВП - 1.5 трлн. долара (нямат нефт и газ)! Руската Федерация - 140 млн. население, БВП - 1.25 трлн. долара (нефт и газ направо си извират сами)! Му-ха-ха-ха-ха!

Ми сигурно е помислил, че ще намери Далай Лама там, та да го покани на "първо" посещение в България...

Алоу, кимченунчетата, защо не го застреляхте, та тоя да разбере какво значи държавна граница? То за комунистите като него граници няма, преди 10ти свободно си излизаха навън, а сега свободно си внасят контрабанда и бежанци.

За какво оръдие говорите? Онзи ден по ТВто казаха "Зенитен комплекс" Не се шегувам... А към по долу написалия... Доколкото знам, тези Руснаци не са дошли, като икономически емигранти, май. ти ли гладуваш, копейко? 15.05.2015 09:14 ( нерегистриран ) 300 000 руснаци живеят в България, защото тук е по-добре за живеене от Русия.

ще те изненадам с нещо- около 500 000 англичани живеят в Испания защото живота там бил по-добър. според теб това ще рече че в Англия са много зле, така ли?

разликата е че тези 500 000 англичани там едва ли сте станат 'сепаратисти' докато русначетата тук може и да станат, единсвеното нещо което им пречи е нато

СПЕШНО ДА СЕ ЗАРЕДИ ГАУБИЦАТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРИСЪДАТА ДАДЕНА МУ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

Другаря Плевнелиев изпълни мечтата си от времето когато беше комсомолски секретар. От името на българския народ го поздравяваме и му пожелаваме да се задържи по дълго на братският корейски народ - може и да не се връща - да продължи да помага за развитието на социализЪма от там.

Дано отиде и още по на север, да го запознаят със зенитното оръдие. Ще е хубаво и да внесем няколко.

Да го бяхте забравили на тръгване.

Гледай го нашия Г.Л.У.П.А.К къде се е напъхал ?Какво дири там тоя екскурзиант?И без това нищо няма да запомни, за да докладва на другия такъв -Борисов!

голям праз! тоя клоун понеже реши всичките проблеми на България и взе да пътува по света

Горките корейци! И техният протокол не работи както трябва. Нашето недоразумение, като виден "обединител", може да превърне всяка демилитаризирана зона в милитаризирана.

Мистър Гаф Мистър Гаф е под обстрел. Пак в интриги е оплел. Покрай него всички ние, в срам затъваме до шия. За протеста -вдъхновител на калинките -хранител. В Колорадски планини, щастлифт Пантофа, може би... Паси,14.10.2014

Кога ще посети Скалистите планини? Този неадекватник как не е эминал в Северна Корея, с оня ненормалник там са си лика прилика....

Най-после някой се вслуша в призивите да си въри в Северна Корея.

и баба знае да се мотае.

Да беше подремнал ....

Тепърва очакваме от Дондуков 2 да оповести кои приятелчета е завел на тази екскурзийка Роско този път.

Южнокорейците си имат добра туристическа дестинация - севернокорейския сървайвър с водещ с диктаторчето Ким Чен Ун. Посещение в Северна Корея е нещо като разходка из резервата Серенгети. От любопитство човек иска да надникне в оазиса на комунизма и показните разстрели без съд и присъда.

Аз пък съм бил там, но от другата страна, каквото и да означава това и нищо подобно няма.

Бърз ли е?

Смелчага!

loyola

Не можах да устоя и да не споделя - "Росен пътува, народа гладува!"

300 000 руснаци живеят в България, защото тук е по-добре за живеене от Русия.

Добре, че се беше скрил тоя мушмул в сградата, щото иначе щях да го докопам със зенитката!

Кой би искал да живее в Северна Корея?

гледаики към ,,северна корея,, държавната ,,глава,, с носталгия промълви: ,,спомени,спомени!!! младежки спомени,,!!!

Ех как не са успели да го докопат севернокорийците! Язък. Те имат едни много ефективни зенитни оръдя.

сега е момента да поиска политическо убежище там е само за него

Добре е отишъл сега да вземе да посети и Ким Чен там некой си и да поспи пред него и после на оръдието.

Роската явно я мъчи носталгията по комунизма

Враговете нарушили границата на Северна Корея ги слагат пред дулото на оръдието и....!!! Кога ще се състои екзекуцията на "ирландската овчарка"?... :::)))

Какво е направила майка ти?

Да покаже храброст, да дремне пред Ким-а!

Някак си е смущаващо един президент да отиде на границата между двете Кореи и просто да гледа като турист. Това е самозабравяне, но ако не е самозабравяне това е заемане на позиция. Не знам дали други президенти като отидат на бизнес форум, отиват да гледат и демилитаризираната зона? Не мисля, че президентът на България има работа на онова място.

Севернокорейците онзи ден си разстреляха военния министър със зенитно оръдие. Сигурно вече са им свършили снарядите...

"...и практически стъпи на севернокорейска земя"? Жалко, че не са го гръмнали кимчетата! А сега сериозно - чий го е крепил в Кореите, и каква е реалната полза за България от тези екскурзии - нещо не е много ясно!?

Поканил бил южнокорейските високотехнологични компании да инвестират у нас и те му етговорили два пъти утвърдително: да да :))))

Кин, моля те, вземи госпожа росня плевнелиева в някой от твоите райски лагери да бере розички. На нас ни омръзна от нея.

нищо чудно след години в ,,уикито,, да пише че дядо му се е бил в ,,кореиската воина,,!!! ,,прекроячите,, на историята!!! иначе за всички тези ,,новоизлюпени,, псевдодемократи преди деветдесета година не пише нещо за ,,политическо и родословно,, дърво???

Хубавата новина е, че плевела замина за Корея. Лошата новина е, че ще ни го върнат и от там.

Ако бяха използвали зенитното оръдие на Ким Чен Ун...

Целта е Плевнелиев да е галеч от България за т.н. консултации за промяната на Конституцията, за да може герб и деформаторите да си правят каквото искат, но сметката няма да излезе и Роско пак ще трябва да вземе отношение по въпроса, колкото и да се прави на не разбрал. Оставка!

Да стои ТАМ!!! Въобще да НЕ се връща!!

Съгласен там са му съпартииците Росенчо си е комунист по душа От най големите грешници стават най-големите иезуити

Не се меси в божите работи? Изуитите, грешници !Дрън дрън.

Президента е предприемач по принцип и може да е много полезен , за страната в това отношение. До колкото знам най-добрите бронирани коли са Великобританските производство 2015 г. На Кия дали са по добри или поне равни. Има пазар, това е сигурно.

КОЛОКОТО МУ ПРЕЗИДЕНСТВАНЕТО ТОЛКОВА МУ Е И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО. Да си беше останал "предприемач" та ДА НЕ НИ ПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!

Райхстага, ти ли го построи или той?

Росенчо е от назначените от Луканов предприемачи и капиталисти

Назначен предприемач има до първия фалит. След това или си или не си.

150 000 туристи ... и един от тях е нашия турист! Само ако знаете каква гордост изпълва душата ми ...

Канят го! Ходи! Договори подписва. Мощни, фирми кани.ЗА Вашето, бъдеще мисли.

Канят го??? Ти у ред ли си? Всичките тези корейски фирми от 4 години присъстват по техническите изложения в България. От шест години работят по големи енергийни проекти. Договори подписвал, смешки!

Знам, знам ... споразумения за сътрудничество и тем подобни! Реална полза от екскурзиите има ли? Не помня да са дошли така очакваните инвеститори от ОАЕ, нито от Виетнам ...