Северна и Южна Корея слагат край на войната

КНДР и Южна Корея се договориха да обявят края на Корейската война тази година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чичо Сам купи Ким Чен Ун

Днес Ким, утре Венецуела, Сирия, Русия - всеки по реда си.

Ако нямаха ядрено оръжие досега американците да са ги унищожили. Единственото нещо, което гарантира автономията и сигурността на дадена държава това е ядреното оръжие.

Ние русснаците не харесваме това!!!! Сега Северна Корея ще ни изпревари и само ние - Рашка Говняшка оставаме в четвъртия свят на мизерията! Ще направим всичко възможно да провалим този мирен процес, както ние си знаем.

Мирът е хубаво нещо!!! Ще поживеем и ще видим как ще се развият събитията.

На фащ не им е изгодно да има мир по света. Ще спретнат някоя провокация.

Ако Украйна си беше запазила ядреното оръжие, путеф никога нямаше да ги нападне

Сега е ред на Русия.Тази държава спира развитието на световния прогрес ,дрънка оръжие и скоро ще клекне пред Европа и Чичо Сам.Тя вече е готова,защото Руската централна банка е пред световна изолация от Световната банкова система и само Тръмп да си помръдне пръста и с рублата е свършено.

на бай Тръмп евреите трябва да му дадат нобел за мир че спря войните на обама и килъри и накара дебелия кореец да се предаде без бой дори ...ама те наградиха Хюсеин обама че по заповед на сорос заля Европа с ислямофашисти

Интересно съвпадение между политиката на Китай и САЩ може да роди мир на полуострова. Дано се получи. Другата интересна новина или липсата на такава е къде е Русия в подреждането на пъзела.

Всъщност Китай е инициатора на мир, но нашите медии пак сащ хвалят.

Грешиш. НАТО нямаше да нападне Украйна.

Како му стана на Кимчо - да не са го гътнали, а тоя да е неговия двойник - много миролюбив стана изведнъж ....

Не вярвам САЩ да допуснат мир, и още повече обединение, между двете Кореи, на американските управляващи олгархични кръгове мир и обединения по света не са им изгодни, точно обратното....

Взе ми думите от устата. Гаранция ше им спретнат нещо да ги скарат качествено отново. Обидинени кореите могат да стигнат до 3-та световна икономика. А това не е изгодно на УСАта.

Велик е мр. Тръмп!!! Постави дебелото корейско свинче и дребния лилипут от сибир на колене само за 6 месеца управление!!! ПОКЛОН!!!

Колко са жалки софийЦките протестъри.....ахахаххахахахахахаахахахахахахааа

Дето заплашваше мирните жители на Източния блок с ракети пършинг?

Русия се явява кукловода, днес всички са зависими от Путин.

Леелее маалеее, ЗИЙНИ ЗЕМЬО, ТА МЕ ГЪТНИ.

Ако никой не им се бърка севера и юга ще се разберат,може в някой момент и да се обединят,но заинтересованите от напрежението на корейския полуостров едва !и ще позволят това.ще трябва да си изтеглят войските и да закриват бази в Южна Корея .

Браво. САЩ с добри и хитри маневри успяха да ги обединят и да изтръгнат С. Корея от ноктите на Шаломов.

А той е зависим от Китай и САЩ.

Чего бля, эти с ума сошли?! Пока наши танки доползут, они объединяться, а нам пиздец!

Искрено се радвам на Корейците. Времето на тяхното Обединение Настъпи. Корея ще стане истинско "страшилище" - Ядрената Мащ на Севера с Великолепната Технологичност на Юга. Корейците са Трудолюбиви и Скромни Хора. Те заслужават и са Изстрадали това Обединение. Сигурен съм, че това ЩЕ СТАНЕ МНОГО СКОРО.

Американците трябва да се МАХНАТ от Корея, а не да стоят, като в Германия, за да се напиват с Шнапс и Бира...

И да "Отворят" Границата - не може на един Народ да му слагт вечно "граници". На времето плашеха "В ГДР последния да загаси светлините" - нищо подобно не се случи. Това е наследството на Хонекер. Да Отворят Границата - хората си имат Домове и Винаги ще се връщат в Домовете си, при Корените си, там където са се родили и израстнали...

Да видиш пиян Американски "солджър" в Германия отдавна не е Атракция.

Северна Корея е Ядрена Сила. Тук друга Държава НЯМА ДУМАТА. За Русия говоря. И Путин много добре знае това. И той изобщо няма мерака да се меси в техните работи. Достатъчно е да са Приятелски отношенията. Русия, Китай бъдеща Обединена Корея, Иран ... Янките ще си останат при Индианците, които Изтрепаха ала "Генерал Къстър" и спомена за "Енолата" която погуби стотици хиляди МИРНИ ХОРА.

Нито Американци, Нито Руснаци могат да спрат Обединението на Корея. Ще се помъчат да вкарат "прът в колелата", но няма да се получи. Защото ги е страх, какво ще се случи. И не толкова Путин го е страх, а Страхът идва от страната на онзи "Къносания", дет не го знам в кой щат са го пръкнали ..

Украйна никога не е имала ядрено оръжие-) Русия, като правоприемник на СССР, се съгласи да преработи базираните на украинска територия съветски ядрени боеприпаси в ядрено гориво за американските ядрени електроцентрали, договорът се казва Мегатони в Мегавати... и приключи малко преди САЩ да изпратят Нюлънд да черпи с бисквитки терористите на Майдана;)

Защо им е на американците да спрат обединението на двете Кореи? Сигурно им бе голям кеф, всеки месец да изпращат кораби с ориз за Северна Корея, докато кюфтето ги плаши с ядрен апокалипсис? Добре че дойде Тръмп и спря тази помощ, за да може глада да победи войната. Така и стана.

Не подценявай Владимир Владимирович ,след като и той само с ядени оръжия плаши.Хибридни войни,тролове като тебе ,дезинформация,намеси куп други " алтернативи" в доста по широк обхват,много по изкукал е от Ким.Все пак Ким е завършил в Щвейцария ,има друга основа на възпитание.Времето ще покаже ,още е рано ,нека отношенията между Кореите се подобрят,няма лошо,и нека това което се слъчи служи за пример.

Ти как определи,че трябва да се махнат,тебе какво те бъркат американците?Ако бяха руснаците щеше друго да пееш!Нещата не бяха хич благоприятни до този момент,а и винаги трябва да има гарант!Една тоталитарна държава създава съюз с демократична,но живота на хората е различен и политиките.Трансформацията за севера не може да стане аламинут,нито е желателно да е бързо!Забрави ли прехода?

Обединена Корея като БВП, икономика и население започва от ниво, което примерно е Италия и ще върви нагоре към ниво - Англия, Франция. Не знам за Русия, ама си мисля, че Китай, Япония, Виетнам и т.н. няма да са съвсем очаровани. Нямам против лично аз това да се случи, но съседите на Корея ми е интересно сега какъв цирк ще заиграят. Може би и САЩ. Стойте та гледайте. Колко точно чини мирът. Ще разберем.