Северин пристигна в Русе под конвой (видео)

Шестима адвокати отказали да защитават задържания за жестокото убийство на Виктория Маринова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вместо да реагират толко примитивно и елементарно, може да приемат и да го вкарат до живот, с една пасивна защита!

Сега ще види Северинчо конВой яде ли!

Егати, тоя го развеждат като Ханибал Лектър. Дано накрая да има възмездие!

Само не мога да разбера това фамилиарно "Северин" как го измислихте и ежедневно използвате... Три имена,"заподозрян","екстрадиран","обвиняем" и т.н.-има си терминология и начин на поднасяне на новини.Професионално. Ама толкова ви е на вас е професионализма...

И аз това се чудех, споменават му името все едно е някаква жертва а не гнусен убиец.

Агентите на КГБ са свикнали да работят с псевдоними и партизански имена.

Хем си го копирал и пак не го разбираш. Убийство, извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Изнасилването е отделно.

Сега ще го държат в затвора/ареста докато му намерят адвокат. Междувременно ще се самоубие без съд и присъда. ДНКто го нагласихме снощи. Убиеца е жив. Доказателствата са събрани. Единствения въпрос който остава е как да спрем делото, разследването и присъдата. Ами когато има труп няма нужда вече от тях. Още повече че за ДНКто се знаеше още от втория ден след убийството, нали така господа началници? Достоверно доказателство, даващо основание за бойковите извинителни туитъри. А журналистката няма да я сложат дори в списъка с професионалните зверства. Забрава.

Веригите на краката му видяхте ли ги? Няма и да ги видите. Те са само за опасните престъпници. Като Иванчева.

oIo

Сега ще го държат в затвора/ареста докато му намерят адвокат. Междувременно ще се самоубие без съд и присъда. ДНКто го нагласихме снощи. Убиеца е жив. Доказателствата са събрани. Единствения въпрос който остава е как да спрем делото, разследването и присъдата. Ами когато има труп няма нужда вече от тях. Още повече че за ДНКто се знаеше още от втория ден след убийството, нали така господа началници? Достоверно доказателство, даващо основание за бойковите извинителни туитъри. А журналистката няма да я сложат дори в списъка с професионалните зверства. Забрава.

Този е по-едър от конвоиращите го полицаи. Какви глупости се изписаха какъв бил нежен, малък и пр. Шибан примат....за какво да го накисват??Можеха по същата логика да хванат кое и да е цигане. Примитивни боклуци, за жалост винаги закриляни от някакво политическо лоби.

Да го пуснат,Северното иска да учи и да работи,не убивайте бъдещето на младежа.Добър човек е.Иска да прави голяма сватба.

Цигането е невинно

Не бе, ще пристигна в Русе с вип полет от София.... Ясно е, че под конвой.

Не е той изнасилвача.Друг е .Дори да е той да го пуснат.Ако пак се гаври с момичета да го тикнат в затвора.

загубеняк, напиши го още 5 пъти, пфуууууууууууууу.......Аман от мизерници!

Новата фирма, която ще спечели всички поръчки се казва Джипси Труп. 2020 спират парите от еврофондовете , моля ви побързайте , че не остана. Проектът за 2021 - 2022 междуетническа война и заличаване на простото население.

Че и пилотна кола пуснали,все едно са италиански карабинери,а не охрана на съдебната власт.Сакън да не би при някое внезапно спиране да не му приседне сухия обяд от половин кило салам.

В Белене имаме богат избор от дейсности за превъзпитание: - да нахрани прасетата (еднократно) - да нахрани сомовете (еднократно) и ако случайно дочака АЕЦ-а - да рине уран с лопатата ;) :)

Но без белезници и без вериги за краката, защото не е толкова опасен, колкото Иванчева.

АКО НЕ ВИДЯ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ПРИ НАЙ-СТРОГ РЕЖИМ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА, ПРИЗОВАВАМ ЗА МАСОВИ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНИ ПРОТЕСТИ , ОСТАВКА НА БАНКЯНСКИЯ ТИКВОЧ И ЦАЦОРАВ!

между другото, оказа се че не е 45 кг с мокри дрехи, едър е сравнително

Хубаво вижте записа - има вериги на краката. Ръцете не се виждат, но най-вероятно и там има верига. Като някакви пуяци вдигате врява без дори да гледате.

Този човек беше най едрият , висок от всички около него, вероятно е около 185 и нагоре и поне 90 килограма , тоя манго...те го изкараха комар....сега разбирате ли как може да набие едно момиче такъв човек...

Той и Брус Лий е бил толкова но е можел с 1 удар да те убие. Най-вероятно този "римлянин" е ударил жената в лицето ... все пак е бил боксьор ... станало е някакво счупване и тя е починала в следствие на това. За такъв "изрод" не трябва смърт и доживотно да си живее в затвора !!! Трябва да работи всеки ден по 8 часа на ден без пари. Да копае магистрали, храсти по пътищата и всякаква таква работа.

Абе, тоя като е конвоиран от София до Русе, защо оше върви на самоход.

Гадното долно мекере е здраво като бик едро животно , ония калайдисаните от двете махали , че и журналистите след тях лъжат, та не се чуват- колко бил слабичък, лекарства вземал и т.н Показно и справедливо съдебно наказание с доживотен затвор, за да може всяко мекере да се напикава от страх само като си припомни случая. Ако това управление и тази държава, която се държи като сводница с българските граждани не вземе мерки ще се стигне до ситуация, в която хората сами ще започнат занапред да разрешават случаите на престъпления - кой с каквото може, пълно е с украински наемници

Браво! Информирайте ни за всяка крачка на нашия герой! А в Русе има ли килия с отделна тоалетна? Само питам, че да не се изложим пред германците...

Отворете Белене пак! Отворете и онези работни немски заведения с надпис на вратата " Работата те прави свободен".

Да му пожелаем приятно изкарване през първата нощ в родната полиция !

За последно....такива метания правиха при "разпита" на Маджо. Какви адвокати, какво следствие - има преки ДНК улики и мангала трябва да се осъди по бързата процедура доживотно без замяна.

По "бързата процедура" - две години условно! Бавно и на максимум! Дори бих приел в доживотната без право на замяна да му се зачетат пролежаните в ареста ;).

Доколкото си спомням в социалните медии екземплярът споменаваше за някакви разпечатвания :)

Между жена ти и дъщеря ти, или зад тебе? Изроди.

Селяни, клипчета са на М ВР Пикчърс, това журналист не го е снимал , нищо не се вижда ни пранги ни въпросния Убиец. Журналистите чакат като кученца отвън ,ако им подхвърлят нещо. Лицето не му го показват, той ли е , друг ли е Нема значение. Иванчева, Мария, убийците на професора не ги крият така усърдно.

еми - лъже като циганин, не ти ли е ясно от какво идва... тия лъжат без да им мигне окото!! Служил съм по времето когато имаше казарма и един колега който беше известно време да обучава два месеца в КЕЧ (квартирно експлоатационни части, като строителни войски, там служеха турци и цигани..) разправяше какво лъгане е падало - циганката идва и почва "Абе другарю началник пусни нашто Асан, баща му умря!"... но той не се хваща и иска да види документ, смъртен акт и т.н. И оная "Абе не е умрял - ама много болен бе другарю началник..." .. та си прави изводи... щом ей така обявяват баши и майки за умрели , колко му е да изкарат един 185 см катил за 50 кг с мокри дрехи

журналисти изразявайте се правилно защото насаждате напрежение в обществото! не е "пристиггнал" а заподозрения е придвижен с охрана! правите ли разлика?

55 кила бил уж. Я гледайте той е по-дълъг от полицаите.

Северин Ага пристигна в град Русе придружаван от охраната си. Ще участва в дело свързаоно с някаква местна журналистка. Така е най-добре.

Грозен мангал....бой до смърт...кво ще го съдите...

Няма държава

мисля че ще самоубият циганчето

Колега , мисля че имаме най-добрите крематориуми на Балканите ... не е зле да заработят на пълни обороти.