Путин и Меркел потвърдиха, че ще има ”Северен поток 2”

Руският президент Владимир Путин и канцлерът на Германия Ангела Меркел са потвърдили в телефонен разговор позициите на страните си по проекта "Северен поток 2".

Обратно в новината

Коментари - Путин и Меркел потвърдиха, че ще има ”Северен поток 2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие чакайте американски шистов. Глупаци, няма идеи, няма ценности, няма русофобия и русофилия, има само икономически интереси и уреждане на бъдещето на държавата. Ама продължавайте с фобски и филски истерии, те носят хляб, ама на онзи, който ви кара да играете по свирката му.

Congratulations за Южен Поток, а Белене било "ГЬОЛ".

Благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов, Турски Поток ще ни заобиколи от Юг, а Северен Поток 2 от Север!!!

И къде да прочета, че "благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов, Турски Поток ще ни заобиколи от Юг", щото като потърсих в нета се оказа, че "Премиерът Пламен Орешарски е разпоредил спиране на дейностите по "Южен поток". След срещата си с американските сенатори Джон Маккейн, Кристофър Мърфи и Рон Джонсън..."?!

Ооо, фантастиш!Европейска солидарност.Ние приемаме мигранти заради германците, те приемат газови потоци заради нас.Е, браво!Не забравяйте да си изпълнявате и преизпълнявате задълженията по мигрантските квоти. За газ няма да се притеснявате!Немците няма да откажат да ви продадат на пазарни цени.В никой случай!Ние партньори ли сме или какво?

Ето още едно потвърждение за това ,колко некадърни политици имаме , колко прост е премиера и червените военни гербери !

А на България ЕК и забрани. СМЕХ!

Май има някаква поговорка ,която горе -долу звучи така :"Това ,което е разрешено на царицата ,не е разрешено на парцалицата".Така ,че аршина не е двоен и четворен ,а многократен

А нещо да се чува за любимото на г-н Борисов ,хъбче.Него с каква газ ще го пълним и по-точно на каква цена.

... а глупаците Поросенко и Борисов единствено загробват народите си и въдят само фашисти и цигани, съответно!!!

Защо порошенко иска руската газ да преминава през Украйна? Нали не иска нищо руско, даже щеше да строи ограда?

Сега защо не долети оня военнопрестъпник от Виетна с тумора в главата Маккейн и не забрани С.поток 2.

КЪДЕ СТЕ УМНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ????????????????????????

Ха Ха Ха.На ви сега санкции, на ви диверсификация.Да ви е сладка европейската солидарност, глупачета мои.Вас ви чака един голям.....хъб.

Но нейния пудел от Банкя ще продължава да стои на задни крака с изплезен език и да чака разрешение от Макейн

нема газ нема икономика нема кинти кой ще рани имигрантите ще има бунтове Аврора комунизъм?!

не е заради порошенко , въпроса е кои ще получи газта първи ...и оттам тои дава и получава манги ... тоест меркел става първа цигулка а порошенко ...последната непробита дупка на кавала на обама и тръмп ...

след малко повече от година и половина ПОРНОшенко ще изреве на умряло. Лошото е това, че и ние ще пострадаме от недалновидната политика на мутренското правителство на СИКаджията от Банкя. Не е далеч времето, когато ще се наложи да купуваме не само газ, но и ток от покровителя на Боко резняка Ердоган.

"Южен поток" беше прекратен от правителството на Орешарски (БСП), на 08 юни 2014 г.

гласът на америка излиза от устата на потрошенко .

Интересна работа става с тия потоци. Уж не са важни, не отговарят на европейските изисквания, не са перспрективни, пък всички ги искат. Пък и тоя Порошенко, уж беше много курнас, пък сега говори, за някакъв политически подкуп. Ама и него яко го наи.аха тези европейци. Ама така е. От англосаксонци, освен да ти направят мизерия и мръсотия, друго не може, да се очаква. Пък за Порошенко, ще има втечнен американски газ. Е, ще е по скъпичък, ама какво толкова. Пък и още една преи.авка, за украинците, няма да им е в тежест.

Нарушава ли баба ви Мути санкциите срещу Шитин или нет?

Според минусчетата очевидно нет...

Потрошенко, нали по-евтино е да му карат газ с кораби от Америка, какво е седнал да реве на чужди гробища? Да си получава евтиния газ, а другите ще се оправят и без него. А Боко нали ще прави газов хъб, ще му пусне колкото трябва, като на приятел.

Европейски ценности...ко да праиш. И пак гласувайте за тиквата и бегайте по дойчланда да миете кенефи...това ви отива и това заслужавате. Мърша!

О, Украйна! О, пууутко майна! Меркел как те прееба и далаверата от газта ти тя взема!

Не разбрах, защо "Южен поток" не отговаряше на европейските правила и ни отказаха от него, а "Северен поток 1 и 2" отговарят!

Ми много просто на европа не и трябва богата България.

зашото сп1 и сп2, въпреки че се строят от руснаци то по тях ще може да минава и друг газ и няма да са руски. Докато ЮП щеше да се финансира от България чрез скъп кредит от Русия и нямаше да е български, а руски. Абе пак по братски, Що руснаците не предложат това на Турция, Ердоган да им се изсмее.

Ха така, руски тръби и няма да е руски. Ще е полски или литовски например. Смехурко

"по тях ще може да минава "... ЩЕ МОЖЕ... то и аз мога и тати може, ма козата си сака пръч. Май така беше поговорката. И каква друга ще минава? Финландска?

И сега какво ,скоро ще откачат тръбата на Порошенко и на него и на Борисов ще им се наложи с пръдня да топлят съгражданите си?

Макейн не е дотичал да го забрани ,както направи в окопирана жалка българия?

За нормалните държави ,икономиката определя политиката за губерний кат Булгария е обратно

Това е една путинска новина, значи лъжа. Руснаците се концентрираха вече от Сирия върху Северен 2. Заклинания от типа; Ще стане, ще бъде А новината е: Руският президент Владимир Путин и канцлерът на Германия Ангела Меркел са потвърдили в телефонен разговор позициите на страните си по проекта "Северен поток 2" Тоест са потвърдили не Северен 2, а позициите на страните си

Путин и меркел потвърдили ВЗАИМНОИЗГОДЕН проект. След гафовете, които направи, на Евромъжа ще му се наложи много кученца да подари на най-популярния политик.

То бива , бива нооо ... абе на това се казва "санкции до дупка"! А за Южен поток - Случаят е приключен!Забравете! За АЕЦ Белене - също!

Всичките продажни гадове ни заобикалят.Само тираджиите останаха...................

Много сте се загрижили от къде ще минава газта за Европа, България нали ще си направи хъбче, какво ги мислите другите. :)

България ще си прави мушмули!

А дали е така или пък не.

До около 10% от досегашните обеми ще намалее транзитът през Украйна, в сравнение със сегашните. Ще стане транзитът до някои източноевропейски страни, между които е и България. С 3 милиарда долара годишно ще намалеят транзитните такси за Украйна, които досега се изплащаха с газ.

Какви 10 % бе човече, ГАЗПРОМ директно беше казал, че в края на 2019 година транзитът през Украйна напълно СПИРА!

Германците са изключително задръстени и не могат да си направят сметката и трябва да слушат оня с бонбоните кое е по изгодно!

бомбониерата е аут и довиждане укропия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Boiko precaka Balgariq za poreden pat . Koe ne e vqrno ? Naroda e obezveren I zaspal I Boio I kompaniq chakat Balgariq kakto si iskat :) samo tozi gore ako e balgarin moge da gi spre ....

Ама таковата... Санкциите! Къде ги забравихте? А Порошенко да си мълчи, защото на нас сосорс ни обясни, че от транзит на руски газ само се губи!

Германия се усети, че много по изгодно и е да си достави газа директно от Путин вместо да плаща непосилни такси на Порошенко и американците. Американците искат да диктуват цената на газа и по този начин да влияят върху печалбите на германските фирми. Ние българите много добре знаем как ни смучат американците с американските им централи. Сума народ се самозапали защото не можеха да си плащат тока. Само за това ако има ГОСПОД, тази АНТИЧОВЕШКА държава трябва да престане да съществува!

не е проблема в таксите, а че украинците крадат газ, не го плащат и шантажират Европа, че ще спрат кранчето.

Германия не е част от ЕС и за нея не важат условията по които ни спряха от "Южен поток"?! Или за тях всичко може, а за нас нищо не може?! Че тогава за чии ни е този ЕС в който едни си правят каквото си искат, а натискат другите и не им дават да направят нещо което е жизненоважно и то в дългосрочен план за тях?! Или да се променят правилата и условията на този ЕС така че всички държави-членки в него наистина да са суверенни и равноправни държави или да му бием шута и да се махаме от него!

Нашият ШМУЛЮ нищо не прихвана от лелката му Меркел та да си уреди не поток ами поне една мъничка шлаухка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А, за боковото хъбче ше има ли газчица, малко, така... колко да си умий очите за пред електората. За награда на евроатлантическата му лоялност. Или ще трябва да играе гол кючек на Ермангал. Със шутовска шапка със звънчета. Като го клати Ермангаля да дзънкат и Боко да може да каже, че е на майтап. Макар и на гол Бъз.

Бреййй, като четеш коментарите ще речеш, че тия руски инфраструктурни проекти са ЖИЗНЕНО, ама ЖИЗНЕНО важни за оцеляването не само на Европа, а и на света. На моменти пропускат да отбележат колко МНОГО, ама МНОГО е велика Русия. А пък тия, които не обичат Путин, по принцип са възхитени от руската култура - Толстой, Лермонтов, Пушкин, 'обичат' 'угнетения' руски народ, ама па не им искат проектите, защото не са 'демократични'.

Никак не са важни, за това хунтаджията Петро реве да се спрат и да остане транзита през Украйна!

Нещо си се объркал колега, който е чел тези автори със сигурност може да мисли и няма да се самозакопае, както тези които са прочели само за индианските вождове.

..... а нашата закъсала държавица остана в триъгълника на смърта.... ще плаща на всички и ще се моли за газ.... диверсификация отвсякъде.... ама руски газ на двойна цена.

Украйна пак ще си остане транзитьор! Ще и доставят втечнен американски газ, и те ще готранзитират до Европа!

и газта ще се доставя в кенчета от кока кола, нали ?

Шрьодер със сладка длъжност в газпром след пенсия ???

Шрьодер със сладка длъжност, Меркел със сладка длъжност, Германия със газ. Орешарски дето спря Южен поток получи ли нещо? България не получи газ.

Някой те е излъгал, че Орешарски е спрял Южен поток. Борисов го спря, даже се хвалеше с това пред американците.

Украйна ще остане транзитьор , ако иска! Това казаха руснаците. Ще транзитират газ за България! Е, с нови по-високи тарифи от 2019 та, ама все пак .

Break Every Rule