Следи от най-малко 2-ма мъже в доказателствата по ”Белнейски”

В доказателства по делото за сестрите Росица и Христина Белнейски са открити следи от най-малко двама мъже.

Обратно в новината

Коментари - Следи от най-малко 2-ма мъже в доказателствата по ”Белнейски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имах съмнения, че боко тиквата в името на популизма ще разкрие убийците, ама малко сгреших - тиквето защитава съпартийците си от БКП и това си е! И не виждам защо се разиграва тоя цирк- жорката стоицев и румен пикльото прекрасно знаят кой са спасявали от разкриване и как са манипулирали случая.

некадърници...

ама вие не виждате ли че напоследак руменчо петков взе да става напално не адекватен това не ви ли говори нещо че тои сигорно много добре е запознат с случя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истината за Петърнейчеви излиза на яве...

Никой не може да подържа човека така както естествената му природна злоба.

петурненеичеви да са проклети до девето коляно за тоза гнусно убииство *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сещам се за един ВИСОКОПОСТАВЕН СЪНАРОДНИК като че ли го наричаха Петърнейчев..? Хайде г-н Петърнейчев, излезте от дупката си и се предайте, награда ли очаквате за главата си? Време е, Видов ден е вече!!!

Досегашното поведение на част от елита на Република България убедително доказа, че престъпници има и измежду тях и техните близки. Очевидно някой упорито се крие от правосъдието, защото е, най-вероятно, син на високопоставен чиновник дори може би депутат. Няма обяснение нито от гледна точна на правото, нито от морална гледна точка, нито от религиозна дори, как може извършителят да е така уплашен, паникьосан и загубил ориентация пред страха от възмездие, което не е очаквал именно защото е високопоставена личност. МВР трябва да свали от себе си политическата мантия и по примера на щатската полиция да спази закона и вкара зад решетките убийците на двете деца. Иначе демокрацията ни не чиии и пет пари.