17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви осъди, боклуци миризливи? :)

Левундерите се опитват да ни убедят, че Тръмп е по-черен от дявола. Какви са тези ужастни туитове, които е писал. Публикувайте поне един да видим какъв ужас на ужасите това страшилище Тръмп публикува в туитър.

До ХхХ Анонимен - Това са което пишеш не е вярно!! Прочети и се научи ! При Обама застраховката струваше $600. Кой имаше тези пари да плаща ?!

Сестрата на Доналд Трумп никога не е казвала подобно нещо за него . Доалд Трумп е истински мъж и пич !

Стига, бе?! Политик да е жесток и да лъже?!? Нечувано! Те всички по света са едни хрисими слуги на народа...

Deus Vult

Какво ни занимавате със семейни драми от другата страна на големия гьол?

Те са семейни с пряко отношение към функционирането на Турски поток.

Турският поток, работата е ясна, поне няма да е скоро. Не и преди великите сили да си поделят Турция. Наистина ли не разбирате, че светът е в енергийна криза?! За да функционира икономиката, всички производства, транспорт, логистика, за да седим пред компютрите и да си чешем езиците, е нужно топливо - енеригия. Тази енергия се добива от уран (а уранът е дефицитен) и органика (дървесина, петрол). Уранът не е възобновим ресурс и е силно ограничен. Органиката е възобновима, но отдавна темповете на консумация надвишават това на възобновяване. Изправени сме пред чудувищна енергийна и екологична криза и болшинството от нас няма да оцелеят, свиквайте с мисълта! И не пиша това, за да изпада някой в отчаяние, ние и без друго всички сме смъртни, просто - мислете, мислете, мислете! Мислете как лично можете да забавите поне мъничко случващото се, за да може поне още едно поколение да измъца. Аз съм прост човек и гледам всяка година да насадя по няколко дървета, колкото повече - толкова по-добре, за толкова ми стига акъла. Ако някой измисли нещо по-добро - да споделя, ще помагаме!

Едно пикане-акане на съвременния градски човек е 8-10 литра питейна вода. Умножете го по дневните нужди, после по броя на хората в големите градове и това са само битовите нужди, като добавим и индустриалните отходни води, картинката се заформя "муцка"! ПЕРМАКУЛТУРА е думичка непозната за повече от нас, такава дисциплина не се изучава в училище, а е нещото, без което скоро няма да ни бъде, нито нас, нито децата. Опитайте се да разберете! Не, парите няма да ви спасят, парите имат способността да се обезценяват и да се държат непредсказуемо за повечето простосмъртни.

Глупости предизборни. У нас почти всички калинки след 1989 г. не само, че не се явяваха на изпити (приемни и по учебните предмети), ами дипломите предсрочно им бяха издавани, за да могат да бъдат настанени на топлички, добре обгрижвани местенца.

"Принципите му, божичко, ако си религиозен човек, помагаш на хората. Не правиш това", казва Бари. -Ало нещо граматиката не се връзва?? Племенничка записва брътвежите пред телевизора на старата си леля?? Ало оставете Тръмп -вижте Баце какви ги плещи??

Демократичната кампания по очерняне на неудобните в пълна си стихия!

жалко. държанието му е като на типичен арогантен, кичозен и алчен руски олигарх. откакто се добра до властта се появиха разни комунопитеци и социопитеци, които поне в Америка ги нямаше.

Кучка племенницата лъже като за световно. Тя е скалъпила фразите дето ги поставя в устата на леля и. Да ще изкара бързо едни лесни пари за сметка на вуйчото. Тука е същото комундетата поддържани от путкин скалъпиха едни фрази и ги приписаха на комундето подкрепяно от меркер

Сестра му не е с акъла си.Де се е чуло и видяло политик да не лъже като за световно !

всички лъжат, само дони тъпото казва истината... киро тръмпанаря и всички реднеци като него предпочитат да му вярват

Гледайте филма "Демокрация на идиотите' и ще видите в какво ви превръщат, след като ви мързи да мислите...

С лъжец извън България ли ще ни забавляват? НАШ боко лъже ежечасно и ежеминутно, както се пише в един труд на Ленин (нали е комунист, да му импонирам). БОК го осъди официално съд неотдавна ДВА ПЪТИ за ЛЪЖИ и този съд не му е неприятел. Хайде гредавйте в нашия си двор. Някак си неморално е да не виждате лайната, в които вървите и да се взирате в хоризонта.

Теми много. Отивай под твоята. Или да забраним темите , които не харесваш.

Тръмп лъжел. ВЕРНО ЛИ? Като президент изпълни всичко, което обеща преди изборите. Просто не съм виждал друг такъв президент в САЩ или другаде! Всички обещават, а после забравят. Той спази всичко! - обеща стена с Мексико. Започна да я строи. - обеща да върне производството в САЩ - прави го. - обеща да намали миграцията... - прави го. - обеща да намали данъците - направи го. ... и т.н.

Тръмп обеща че: - Американските данъкоплатци няма да плащат за стената – излъга ги. - Обеща да върне производството – излъга ги. Изтичането на инвестиции към Азия си върви със същата скорост както при Обама. - Обеща да намали имиграцията – изхарчи (усвои и раздаде на близки) милиарди без да постигне никакви сериозни резултати. Нивото на емиграцията си е същото както при Обама. - Обеща да намали данъците – намали ги сериозно само на мега-милиардерите като Сорос, Бил Гейтс и Бизос и т.н. Обикновените американци останаха с пръст в дупето. Плащат колкото си плащаха при Обама.

Е как да постигне всичко напълно като демокртаите му пречат хахахахахаах

Кире, знам че така казват по пропагандата, а ти друго не гледаш, но дай малко по-конкретно да видим дали наистина е така?

Сега лафа с пропагандата мога и аз да ти го кажа нали ? Всичко е попагандата пич и това във Фокс и това в СНН , важното е да можем да си пресяваме информацитята и от двата лагера

"Фокс и това в СНН , важното е да можем да си пресяваме информацитята и от двата лагера" Там е работата, че нищо не пресяваш, защото нямаш достъп до алтернативна информация. Да смяташ че Фокс и СНН са два лагера означава че съвсем не си в час. И двете медии са притежавани от Олигарси с едни и същи икономически интереси - противоположни на твоите и моите.

Понеже явно не разбираш за какво говоря като казвам алтернативна медия – ето един пример: https://www.youtube.com/watch?v=6GQpAji55UM Единия водещ е независим(а) другия е републиканец.

Дърт пръч ако не ти харесва хващай влака за сибир там не лъжат и лабаво няма няма данъци само ще те надънят яко отзад

БАЙДЪН ,ЧЕСТО КАЗАНО МИ СЕ ВИЖДА МНОГО СЛАБ ПРЕЗИДЕНТ, ТАКАГО УСЕЩАМ ... Е САЩ ТОЛКОВА ЛИ СА ЗЛЕ, ЧЕ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ИМАТ МНОГО СЛАБИ КАНДИДАТИ ?!

Кремълският боклук е Меркел , дето иска да налива пари на Путин през тръбата

Че САЩ са зле е факт. Кандидатите са такива защото фамилиите които управляват САЩ нямат нужда от силни президенти които да им се бъркат в бизнеса. Работата на Тръмп и Байдан е да изпълняват поръчки идващи от едни и същи хора и да баламосват плебса с демагогия и пропаганда. Нито един от двамата имат нещо съдържателно в платформите си.

Не само САЩ,светът е зле откъм кадри.

Кадри има,но схемата е друга.

Сестрата на Тръмп употребява много накъсани ,безмислени изрази. Няма последователност в изреченията , дори няма изречения. Записите които се въртят в България същата работа. Много слаба работа на сценаристите

" много накъсани ,безмислени изрази.Няма последователност в изреченията , дори няма изречения." - точно като реч на Байдън ххахах

person woman man camera tv пример за свързана реч

Тръмп лъжел , може и да е вярно ...обаче що не виждам критиките към Камала от демокртите привърженици на Бърни ?

Тръмп е патологичен лъжец - това е вярно.

Всички лъжат бе пич , погледни биографията на Камала като поркурор ...и виж сега какви ги заявява :)

"що не виждам критиките към Камала от демокртите привърженици на Бърни" Кире по Фокс Нюз и Дир.бг ли чакаш да ги видиш? Колко прогресивни медии следиш? Можеш ли да назовеш поне една?

Доста ( нали знаеш дръж врага си по -близо :) и за това отбелязвам , че подкрепящите Бърни , негодуваха срещу Камала Alternet , Rawstory примерно както и доста twitter акаунти

Това обяснява до някъде защо пишеш такива неща. Alternet , Rawstory не са прогресивни канали. Наистина ли не знаеш поне един??? Никога в живота си не си срещал??? За twitter акаунтите каво да ти кажа... сигурно и сам се сещаш че това не е надежден начин да се информираш.

Айде де не били прогресивни , не ме разсмивай моля те :) Та в карйна сметка отричаш ли , че криткуваха избора на Камала , та се наложи чак Бърни да прави изявления или не ? :)

А с twitter акаунтите можеш да се информираш доста по изказванията на притежателите им ..говорим за публични личности , активсти и тн.

Кире, Кире... По това дали някой не харесва Камала ли преценяваш колко е прогресивен... Ще ти кажа една тайна - много от прогресивните оттеглиха подкрепата си за Бърни. Май вече никой не го възприема като лидер или сериозен фактор за това движение. Ти за Камала си седнал да ми обясняваш... Човек, потърси малко алтернативна информация, прочети някоя книга. Не може да я караш само на пропаганда и да се надяваш, че ще имаш собствено мнение и ще звучиш сериозно в политически дискусии.

Стария, не го вземай на сериозно наш Киро Трухчев. Тоя каквото и да чете не го разбира. Тоя е функционално неграмотен. Преди време твърдеше че бугалу били леви. Не е истина тоя, просто откачен расист за това тръмпър! Чел нещо си и му се сторили бугалу че били леви. ( И аз го четох същото и си казва журналиста просто и ясно right wing на няколко пъти, но е написано по правилата на американската журналистика да сме по интересни "хем тъй хем тъй" за объркване на будалите ...) Нормален човек без да го чете ( само като им види снимките) е наясно че това са реднековете с оръжията от трейлър парка който Тръмп разлайва за неговите си цели, инак знаеш леви-десни все мазало в Америка.

Когато Тръмп учи в пансион родителите му го посещават и при всяко посещение водят красиво момиче с тях, което представят за негова приятелка, но всеки път момичето е различно - това правят най-вече за да накарат връстниците му да му завиждат и да го направят популярен, което май не им се получава. Още от малък го възпитават по този начин, хранят у него мания за величие и пълна липса на морални ценности като доброта и смирение

Това не важи ли в тройно по-голяма степен за родните мутри и парвенюта? та те - хиляди пъти по-дребни, замогнали се с кражби и тормоз над ближния си са къде по нагли...

А като пораснал сам си набавял красиви момичета за приятелки, о колко ужасно хахахахах баси тъпите сте

Ако семейството и партията не застанат плътно зад Тръмп, шансовете му за втори мандат стабилно ще намалеят. За момента не всички републикански медии са с него - някои го игнорират, други директно намекват, че им е все едно кой ше спечели. Въпроса е открит - може ли Президента да обедини републиканците зад себе си за втори път?

Тръмп може само да разединява, не и да обедини. Това е правил винаги.

Не, той не лъже. Той е патологично тъп и нагъл и просто дрънка каквото му дойде на езика, без да се интересува как ще бъде прието от събеседника или аудиторията. По-важното е, че самите американци са патологично тъпи щом могат от 350 милиона население да излъчат и изберат точно този дебил за свой върховен ръководител. ДОБЪР АМЕРИКАНЕЦ Е МЪРТВИЯТ АМЕРИКАНЕЦ!

такива ли си ги говорите в партийния клуб на ГЕРБ?

Деде, намали бояришника

Къде гледат и четат службите, за това последното което си написал трябва да те открият и арестуват.

Дядото

Въх, море, макята! Сега вече си разплетох чорапите!

Лъже си или изказва т.нар. "алтернативни истини". Патологичен лъжец е и то не от сега.

напълно си прав, но не виждаш ли някаква прилика у нас ?

Колко много си приличат с Борисов. И той е патологично тъп и нагъл и просто дрънка каквото му дойде на езика, без да се интересува как ще бъде прието от събеседника или аудиторията. А и българите явно изтъпяват щом могат да изберат такова недоразумение като за министър председател.

Когато Враговете на Тръмп вврбоват и използват Роднините му в мръсната си война срещу Демокрация...всички Норми и бариери са Смазани,строшени ..липсват!! Колко по-мръсни ще ни се покажат и демократическата партия и нейната Дълбока държава-Мафията!???

няма нищо по-мръсно от ченгесарските методи, които ДС и техните отрочета използват тук!

Но той сигурно говори за американската реалност. И аз не бих позволил на Мери да ми държи портомнето, докато отиде до двете нули :) Номера е мръсен - 2 думи няма.

Честно казано мен повече ме плашат хора като Мери. Явил се друг на изпит вместо него - мразя преписвачи и тавикати (сблъсквал съм се с хиляди такива). Но къде по-неприятно е някоя племеннича да седне да записва леля си, за да продаде материалите на медиите. Алчността е лошо нещо. Добре е човек да има амбиция да бъде финансово независим и ако може да спечели достатъчно, че да реализира някяо своя идея. Но заради едните пари да загубиш човешкия си облик и да поругаеш сосбтвеното си семесйтво... това вече е патология.

Не е по-неприятно защото най-много да навреди на леля си, а този тип не знаеш колко милиони е разплакал. И е там където е благодарение на тази измама. И държи копчето за ракетите. Ти нали знаеш, че има един незаконен луд братовчед или племенник ли беше. И баща му е плащал за луксозен санаториум, но не го е споменал в завещанието и когато умира бай Доналд натиква човечеца в някаква държавна безплатна лудница. Ако не знаеш те там парите за душевно болни ги режат все повече още от Рейгън насам. Та хайде не им се тикай, тя сестра му и родата му си го знаят колко е читав. И за да не помислите, че нещо съм фен на Путин, ето и за него една историйка, да го проумеете що за тип е. През 2005 Путин среща в Москва Роберт Крафт, (собственик на футболния отбор Патриотите) и му прави комплимент, че Крафт носи хубав пръстен от Супер купрата по американски футбол. Крафт му дава да го пробва и Путин си го слага на пръста, кефи се, че „може да убие човек с него“ и когато Крафт протяга ръка да си го вземе, Путин го прибира в джоба си, става, трима от КГБ/ФСБ го обграждат и си тръгва с тях. Иначе уж готин, а?

Президента не може на своя глава да употреби ракетите. Със сигурност зависи поне от 3 независими личности. Така че не е толквоа срташно. Много по-важно за политически лидер е не какъв е той в действитленост, а каква кауза символизира. За съжаление имиджа на Президента доста се бъгна.

Президентът на САЩ няма безгранична власт и не може да прави, каквото си поиска. Там не е Русия. Там има реално разделение на властите и много "checks and balances" точно за да се избегнат такива сценарии. Тамошен президент дори на жена си да изневери за една свирка, ще го направят публично на клоун.

Абе въпроса е защо защо точно месец два преди избори?!проститутки ,подкупи ,фалшификации....

Ясно е защо. Защото цената е възмножно най-висока.

За проститутките и сексуалните му похождения винаги се е знаело. Иначе гледах филм за семейството му - той е имал много по-добър, харизматичен по-голям брат, когото всички са обичали, но не е ставал за бизнеса, защото е искал да подобри наистина живота на хората, и е строял качествени жилища на ниски цени - баща им веднага се намесва и го отстранява от фирмата. Дони оправдава очакванията

Не е строял жилища, а се е опитал да подобри условията в наличните блокове, отдавани под наем. Прочети сам, вместо да разнбасяш подочуто от тук и там.

Нищо важно не казва,прилича на бръщолевене на изперкала баба. Явно и на нея като на Джо Байдънс гинко билобата не и действа. Тръмп може да е всякакъв,но това,че някой твърди,че е жесток,и няма принципи не означава нищо.

Като нищо важно не казва, що тролиш още тук, бе боклук! Естествено, че за боклука и трола това, че някой е мамил и е на висок пост не е нищо важно!

Я цункай портрета на Мао и се успокой

О,чак боклук..нещо много навътре взимаш ковментара ми. Да не са ти обещали бонус ако Тръмп загуби,но пропускаш,че ние в БГ няма да гласуваме. Това за изпита ли е измамата ? Как думите на една стара баба с наченки на склероза доказват,че с измама и влязъл в университет? Много братя и сестри не се харесват,и са готови да се очернят всякак си. Като гледам това семейство не е много сплотено и обичащо се.

Не....просто ти много го харесваш и умаловажаваш нещата защото така ти изнася.....тук не го казва кой да е с сестра му !

Абе що Китай се разви а Русия не можа ?

Защото няма китайски Горбачов,Елцин, Путин и не може да има.

Сестрата на Тръмп сее продала за центове....боклук

Ти си кръгъл идиот! Я напрегни единствената си мозъчна кора и се опитай да си отговориш, в контекста на съдържанието на статията, защо например Тръмп и пората му така люто се съпротивляваха да се публикуват документите му от университета, където е учил, и ядосано заплашваха ръководството му че ще го съдят, ако публикуват нещо от неговите “достижения”! И защо Тръмп така бе обсебен да разследва Обама - рожденното му свидетелство - тръбеше месеци наред как бил изпратил екип с най-скъпо платени юристи, и щял да публикува великите разкрития за Обама. И как плачеше месеци наред за дипломатъ на Обама и защо нищо не излизало - разбирай компромат за него - в публичното пространство?!? Или това не го знаеш, не са ти го дали с опорните точки, кретен!

Забрави да кажеш , че е фашист и бие негрите

То щото кенефа се управлява 80г от прости бедни селски оФчари та сме цъфнали и вързали

ТЕзи от Демократическата партия какво ли не правят.Тази сестра ,къде беше 2016г. И както плюят по Тръмп се облагодетелстват финансово от даренията за:"Black lives matter.

Това е новина само за глупаците и онези, които не го познаваха още далеч преди да стане президент. Има толкова много скандали и срамни истории, в които е замесен - обществеността не знае е 10% от тях! И те нямат нищо общо нито с демократите, нито с републиканците и политически принципи и различия - само да напомня, че те през годините, когато Тръмп бе ту демократ, ту независим (като кандидат за президент), преди да се кандидатира третия път като републиканец.

"обществеността не знае е 10% от тях!" , но ти знаеш защото Путин ти е споделил

Поредния герберски педал

Кой това , Тръмп ли ?

Царят е гол....Царете ли, ами: Тръмповци, Путиновци, Ердогановци, Кимовци, Джонсановци, бразилци, панамци, венецуелци, Меркелки, разни, да не забравяме тоя, що ни оправи за 800 дни. Всички са едни дол дренки. Прожектират ни филмчета с храна за рибки, а ние, гладни шарани, къцаме по екрана, ама стръвта е измислена....А те, как пееше Милена: "...Лъже, мръстникът, преяжда с луканка".

мръс (Т) никът

Тоя боклук е пътнк. Путкин и Ердухан са след него.

Сериозно и после кво , гей живот здравей, здравей

Да, само затова ще да е, Янаки! А не защото например къщата му е на 7-8 минути от моята и съм бил там много преди да се кандидатира (за трети път) за президент, и ти изобщо да чуеш за него! И не защото нямаше перманентни скандали в града ни и пресата, свързани с него - и около голф курса му срещу нас, и около летището, което искаше да се премести, защото му пречело, или за глобите, които получаваше и отказваше да плати, та текаха дела с общината с години! Или че на всички им е дошло Байнъм, като цъфне, защото се блокира и моста, и движението, а заради Овъртън тайна на полицията да го пази годишният бюджет бе изхарчен за няколко месеца. Да ти разказвам ли за скандалите с него още когато реши да си купи къщата и да живее при нас, в града?!? Или каква просташка история направи бившата му жена на аерогарата заради едно дете и самолетът не излетя преди пилотът да я изхвърли от него... Или май само искаш тъпо да се заяждаш?

Ти па кога се премести от Хуйоможайск в САЩ ?

Последния с акъла си президент им беше Обама. Той направи така пе всеки да бъде здравно осигурен а Тръмп го разруши

Питай американците какво мислят за Obama care?

Обама, който открадна 3 милиарда от пенсионният фонд и ги даде на мързеливците (безработните) за да ги храни 2 години при положение, че срокът е 6 месеца. И явно не знаеш, че когато човек не е здравно осигурен има програма, която му дава абсолютно безплатно здравна застраховка и го лекуват без да плаща и един цент.

Прекрасно. В този мрачен и лош свят единственият начин да оцелееш и да си успешен е да си жесток и без никакви скруполи. Който иска да е милосърден да става поп!

СрупУли. Всички тръмпанари ли сте неграмотни?

Светът съвсем изтрещЕ щом този тапир е президент на изживяващите се за световен лидер САЩ. А алтернативите му и преди, и сега са "хвани единия, блъсни другия".

Напълно и' вярвам. Американските президенти са напудрени кукли на конци, водени от олигархията, която ги е избрала. Колкото по-тъмно е миналото им, толкова по-добре, по-лесни са за контрол.

Викаш на изток пък - богове, чисти и неопетнени видят народите си към "светлото бъдеще" ...

Е някои са полубогове защото са по-дребнички :)

Това важи за много президенти по света по принцип!

Това, което може да ти причини собственото ти семейство, и най-големият ти враг не би успял

Тази е като лелята на Ваньо Костов пред Мартин Карбовски- многознйни и отмъстителни роднини.

Много важно! Демократите се опитват по всякакъв начин да го опетнят! Кой пък не е послъгвал на изпит или нещо подобно, айде сега! Напротив, на Америка и трябва човек на действието, какъвто е той! Вярно, че е куку, ама жълтия или Путкин да не би да не са?! Или оня бабоеб Макрон? Айде, айде. Пожелавам му успех септември месец!

Да сравниш Путин с Тръмп е все едно да сравниш София със Павлекенци

Да еднитят е законно избран президен в демократична държава , а другия самодържец в тоталитарна

Много ми прилича на ситуацията у нас. Не харесвам нито Боко, нито Тръмп, но тези компромати означават само едно - има хора, които се страхуват от оставането им на власт. Сега могат да снимат и чекмеджето на Дони, американците са по-тъпи от нас, така че няма начин да не се вържат и те.

Дори да е вярно, това няма да му попречи да размаже нео-либералните глобалисто-соросисти на пух и прах през ноември!

Най - новата клетва : като сестрата на Тръмп да имаш, записи да ти направи !!!!

Всички тези неща са очевадни, нищо ново под слънцето. За съжаление, шайката му фенове го поддържа точно защото е такъв - аморален, алчен, нагъл лъжец, който получава всичко, което поиска, независимо от цената за ОКОЛНИТЕ. Те са същите чудовища и виждат в него себе си. Хитлер едно време извади на показ същото едно време - един такъв изрод идва на власт и цялата гнъс, която до този момент се е спотаявала, изпълнява изпод камъните.

Викаш друго са Ленин , Сталин и Мао , а ? :)

Ома и място за такива като теб наречено Китай, Русия, Куба, Северна Корея. Ще кажеш, защо каква е връзката? Ами кой да спре амбициите на Китай и Русия ако не е някой като Тръмп. Такива като Обама са много мекошави. Обещават на кретеноидите кумбая и оставят държавата на самотек. За какво да е алчен, когато се е родил богат.

Каква е приликата между извънземните и добрият политик? Всеки казва че ги има, но никой не ги е виждал!

Тъз женица вече не си е на акъл и я употребяват. Тръмп е пич!

Много го мразят понеже не е от престъпната им демонична върхушка!Кой е добрият,Сорос ли?Тоя долен евреин?

Тръмп е единствената смислена алтернатива на безумната, античовешка и антицивилизационна платформа на Демократическата партия - джендъризъм до дупка, мазохистично толериране на чернилките за сметка на тотално "смачкване" на белите и нормалните, отваряне на границите за незаконни мигранти, "изконни права" за рецидивисти, терористи, погромаджии, лентяи, извратеняци и агресивни нагли тъмнокожи изроди. Бог да благослови победата на Доналд Тръмп в предстоящите избори, иначе човечеството ще тръгне окончателно към гибел!!!

Та кой казва добра дума за брат или сестра с които са в лоши ибли обтегнати отношение. До убийство понякога се стига. Я, не ми правете евтина пропаганда.

Добре че е Тръмп да ги стегне. Бил подлец? Ок, но е патриот! Подъл патриот! През 90-те едни хитри олигарси си изнесоха производството в Китай. 20 години по-късно освен че Китай произвеждат всичко, почнаха и да купуват производства директно в САЩ.

А китай държи голяма част от дълга на сащ... Ако си поискат парите веднага сащ ще затворят кепенците

Сериозно , ще затяворят кепенците ... бе от каъде ви намират такива малоумни маоисти :)

Ако те затворят кепенци, то Китай ще го изтрият с гумичка от картата.

Това всичкото да не би да е казано за нашият пдишах? Едно към едно Тръмп е като нашия търчи-лъжи с джипката. Боклуци долни!