17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е, че има страни като Северна Корея, Куба, Венецуела. Да, жалко е за хората там, но пък доста от тях си харесват робската участ. Те бездруго нямат възможност да направят сравнение, затова вярват, че живеят в рая на света. Докато другите са принудени да оцеляват в гнилата западна демокрация. Сега натам върви и Путинова Русия, там вече мирише (буквално...) на СССР. Та, тези тоталитарни диктатури, от една страна са нещо като лош пример, а от друга -- поддържат демократичните общества във форма: нещо като обществена профилактика. Т. напр., става ясно какви, колко и кои са повредените глави на всякакви любители и почитатели на диктатурата. Като тези тук които сега ще ми сложат минуси... Без изобщо да се замислят, защото да вярваш в сбъркани колективистки утопии не се изисква мислене. Ако мислеха, нямаше да са почитатели на откачени диктатори като Путин, Ким, Кастро и прочие властолюбиви маниаци...

Каквито и да са - кратък, точен и ясен отговор. Защото това означава да останат без защита срещу сащисаните.

Кратък и идиотски отговор, показващ резултата от 70г изолация и милитаризация.. колкото до защитата от САЩ- на САЩ кое точно от СК им е дотрябвало и ако бяха с мантолитета на Петин далинямаше за няколко часа да решат проблема?

Що?Сега кой ще ги защити ако американците решат да изплющят Дебелия Ким и сестра му в някойот дворците им?

От кого пък ще защитават комунистическия концлагер?Някойдаим го иска.

Енуклеация тогава?

Един датчанин отишъл при доктор и му каза,че иска да стане швед. Доктора му обяснил,,че трябва да премахне половината му мозък. Датчанина се съгласил и легнал на операционната маса .По погрешка доктора премахнал целия мозък. Излязъл датчанина от упойка и проговорил. Първата му дума била "ЗДРАВСТВУЙТЕ!"

My name is Biden.

като я гледам тая, брат и редовно и е изяждал дневната дажба!

Когато майка ти и баща ти са брат и сестра,се получава брат ми!!!

Не мога да разбера ,как нормален човек може да обича,и защитава тоталитарни държави

кой ти е казал че тия комундели са нормални??

Малка луда бясна пръдла, жестока и коравосърдечна, като импотентният си шишкав брат!

Да но България го прие. Наряза си 4 Атомни Централи и получи 240 милиона евро обезщетение, но загуби над 24 000 000 000 милиарда пропуснати ползи.

Малее. Тия милиарди за нищо ги нямаш.

Всъщност само първият транш за затварянето при Жан Виденов още е бил 350 милиона. Викаш блокове 5 и 6 ни носят по 80 милиона годишно, ама от 1-4 щели сме милиарди да вадим.

И глей ко стана

На всички харесващи искащи молещи се да живеят в С.Кореа купувам еднопосочен билет ако трябва заем ще тегля

Да го взема

Дай сметка плащам в момента на излитане

Значи за тебе не е проблем да ти определят какво да обличаш каква прическа да носиш какво и колко да ядеш. И на това нещо ти му викаш свобода и прекрасен живот:)))) Не се ли усещаш колко жалък ставаш с опитите си да хвалиш тоталитарни държави??? При това вършейки действия-писане на такива коментари-за които в съответните държави щеше да си в затвора:))) Интересно защо най бленуваните за такива като тебе държави са все такива, в които за нищо на света не искаш да живееш. И защо най-прекрасните според тебе държави, вечно забраняват на народа си да напуска с пределите на държавата.

Искам да живея в родината си. Това първо, и второ никога не съм имал желание да работя и живея в англосаксонски кочини.

Ми живей си в кочината си там, като не искаш не идвай в ЕС!!! Дали сме ви четмо и писмо, оправяйте се вече.

Ти където и да си живееш все ще си в кочина, това си ти е в главата

под "икономически облаги да се разбира хуманитарна помощ! само не е ясно, защо на просперираща кимчен ирия и е нужна хуманитарна помощ? та нъл династията ким ги води вече три поколения към светлите бъднини??

оооо, минуси? може би някой по умен комундел ще ми обясни какво е "икономически облаги"??

Няма шанс да ти обясни - не може, но минусчета слага!

Браво на жената ,пък е и хубавка.

е, тя и людмила беше хубавка

Е, и????

И ти да си сестра на диктатор и ти ще си хубав:))) Ама като не си какво да те правим:)))

Права е жената ! Всяка дума е истина !

А кога ще емигрираш в Северна Корея?

Изнасяй се ти за фащите

Ми те се изнасят българите за САЩ. Не си ли забелязал? Не са лъжливи лицемери като вас комундетата русофили.

Хаиде комунистическите изроди багажа и към северо кореиския рай.

Аре вие , гниди, към фашагския рай

ако ние се изнесем, вас мързеливите, комплексирани и врчно недоклатени, кой ще ви храни?

Разбира се ,че неприемаш по добър живот за обикновения човек,след като е нахранен и облечен ,ще започне да задава неудобни въпроси към теб и брати шопара.

Все повече ме кефят севернокорейците. Това разбира се изобщо не е случайно. Някой ако се интересува, може да прочете за Концèвича. Корейският език е далечен братовчед на българският и кирилицата. За разлика от шльокавицата - езикът на българските еничари, пробени от най-ранна детска възраст, в която все още не знаят как се инсталира фонетична.

Какво крие Дир-а! Една ключова фраза от речта! "Кой е толкова глупав, че да продаде СЪДБАТА си за царевични питки!?"

Да ви подскажа ли отговора, или сами се досещате :)

100+

Има ли "денуклеаризация" ,после ще дойде "евреизация"...

В Южна Корея много зле живеят, направо жив да ги ужалиш хората, дето "мизерстват" там

Аз съм бил на екскурзия в СК мизерия и тъпота това е тази страна,тъпотията е убииствена.

Бил си ...по телевизията !!!!!

Не и се учудвам... Износът на демокрацията и любов към Сирия, Ирак, Либия, и много други. Май и а България и трябва бомба....

Кога Северна Корея ще осигури поне най-елементарните нужди на населението си??? Но пък е много смешно да видиш хора, защитаващи държава дето ти определя какви дрехи можеш да носиш и каква прическа можеш да имаш. Където коментари не се правят освен от специално назначени за целта хора.

Че то и у нас до скоро беше така. Определяха ни, какви дрехи можем да носим, каква музика да слушаме, какво да говорим и на какво да се радваме ... Нормално е да има още увредени от комунизма идиоти. Не виждаш ли, колко русофили има още, при положение че Русия си показа истинското лице?

Спокойно, сега ще ни определят и колко може да дишаме и колко да се топлим през зимата. Идва благодатта в ЕО.

Я да видим какво ще рече тази дума денуклеаритизация? Да има я само в руския речник, но да се спрем на думата нуклеиди. Позната ни е от уроците по физика това са ядрата на атомите протони и неутрони Еми и аз не съм съгласен да извадим протоните и неутроните от атомите.

ДИР.РУ те едно заглавие правилно немогат да напишат на български...

Дикатора айде да кажем там че си заслужава. Ами народа? Либийците умират в гражданска война и пълна мизеря. Или и народа си го е заслужил? В главите на джендрите либерасти май е пълна шизофрения.

В Либия сега можеш да отидеш на почивка и да им хвалиш Кадафи, поне да не чуеме повече за тебе...

денуклеризация е, когато ти бият mRNA ваксина против ковид - губиш си ядрото, защото вече е моднато с ГМО.

Какви облаги? Демократизация от самолетоносачите ще получат веднага щом унищожат атомното оръжие. Съдбата на Либия ги очкава.

Ами това заслужават всички диктатори, които потискат народа си.

Вземете и нашите промити кратуни във вашия рай!!!!

Голяма симпатяга е, за разлика от брат си :))) И наистина, как я мислят тая работа - СК да се разоръжава, докато ЮК провеждат военни учения с краварите ? Изобщо, корейците много мразят японците, но си бяха цяла държава…

А най интересното е, че промитите от краварите южняци са по нахъсани срещу Япония от СК. Са, верно че Кими стреля по некоя ракетка в близост до японските териториални води, ма нема проблем. Всъщност, японци са ми казвали, че в СК са по нормални и нямат такива проблеми с тях, като с ЮК.

Бихте ли желали да поживеете малко поне В условията в които живеят севернокорейците? Хващам се на бас че вие в момента нарушавате севернокорейския закон за облеклото и прическата например:)))

За съжаление, отдавна не съм пубер, да ме вълнува прическата. А от дрехи, като цяло не съм се интересувал - важното е да са удобни - проветриви или топли. Ценностната ми система не е на кифла.

Не разбирам защо Южна Корея се опитва да приобщи тези червени неандерталци. Дори и чудо да стане и наистина да си вземат севера, то хората там са толкова тъпи и безполезни, благодарение на комунизма, че ще са вечна тежест на юга. Много по икономично изгодно е да ги оставиш да се давят в мизерията си и да им подхвърляш по някой друг залък, когато раздрънкат оръжие, отколкото да осиновиш някакви сбърканяци.

Той да не вземе севера да си вземе юга. Тия според теб "тъпи и безполезни" се оправят в условия на демократични санкции и сами изстрелват ракети

И направиха тревата основно ядене.

То затова в северна корея гладуват едно 80-90% от населението…

След почти седемдесет години разделение на Корея, популацията в Южна Корея се отличава с по голяма маса и височина.

това е от ГМО-то сигурно...

Негрите в Америка също се отличават с по-голямо тегло от белите. Но кой знае защо му казват проблем. Ти шкембето е и основен проблем например на българските полицаи. В Северна Корея всеки държавен служител, който работи на бюро е задължен да ходи поне два пъти във фитнеса или да спортува в отбор.

Ако повечето лидери бяха на място, щяха да отговарят и на сащ и на рашата по този нчачин.

Пише се "тъпанар", а не "тапанар", ама нали ти си такъв.

Че в Северна Корея да не са олигофрени. Да се откажат от най-силният си коз и след това да бъдат излъгани

Като ги излъжат и ще станат по бедни хаха... то не ги лъжат червените сега!

Ей смешко, ти в Северна Корея ходил ли си или просто така каквото си видял по телевизията?

Само в Сеул съм ходил, все едно си на друга планета в бъдещето...

Защо? Ти да не си бил? Я разкажи от първо лице!

Да носиш разрешена от правителството прическа и да обличаш само разрешени от правителството дрехи показва че си много умен нали??

Червен боклук така дава пари на народа... само бесене за червените животни!

Едните са едни от най богатите , а другата страна е най бедната в светът. Какво друга трябва да се каже?

Не е нужно да се казва нищо, важното е, че имат ракети. То и пусия можеше да е една от найбогатите страни, ако не бяха толкова прости. Само се чудя защо всички подкрепящи този тип режими сигурно нямат нито една стока направена в русия или северна корея.

Външен дълг на Южна Корея - 400 милиарда или над 60% БВП Външен дълг на Северна Корея - 0

Кога ще разберете,че не е важно колко сължиш, а дали воже да си плещаш и колко изкарваш, пример, дължиш по 2000 лн на месец, то идкарваш 5, или държиш 0, но изкарваш 600, кой ще жинее по добре

Голям си задмониторен бесач. Я иди направи една революция там

Да ще хода с червени едноклетъчни да се занимавам...