Сестрата на Ким: Първият ни военен разузнавателен сателит скоро ще влезе в орбита

Пхенян направи вчера неуспешен опит - ракетата носител се е разби в морето заради неизправност

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Ким: Първият ни военен разузнавателен сателит скоро ще влезе в орбита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да не харесвам жълтурските етноси - те се оказват доста умни в сравнение с много етноси. Пример - континент Африка с всичките държави на него, няма нито един сателит за интернет или телефония, което прави ползването на интернет и телефон привилегия за богати. Кадафито искаше да закупи руски сателит и да направи телефонията безплатна..... но всички знаем как завърши... А тия Севернокорейци, ми БРАВО!!!

Те имат ракета и спътник, а ние даже картофите внасяме. Ама те са независими, а ние под евроатлантическо робство, принудени да гледаме гейпаради, направо не ми се мисли какво да правя когато участието в тях стане като участиено в първомайска манифестация по времето на комунизма, че ЕС повтаря Брежневия СССР като карикатура

Са под международно ембарго вече колко?50г че и повече сигурно.. А ние толкова се опитваме да се демократизираме и чакаме една мутра да се ядоса на други за да стане нещо в правосъдието

Ми хайде се стегни па направи една ракета да прославиш България, кво чакаш? Или ти си само по писането в нета а други да работят по ракетите.

Ае, малоумник, тва да не е работа за сам човек? Първо нужни са стабилни сплави, които да издържат наляганията и температурите в горивната камера, второ нужна е помпа, която да нагнетява гориво и окислител в зоната с високо налягане, трето самата ракета трябва да запазва стабилност - пробвай да балансираш изправен молив на средния си пръст. Всяка от задачите води до подзадачи, с които куп народ се занимава и затова е държавно постижение. Тва да не е баба ти да ти изплете терлици или майка ти да ти сготви нещо че да има какво да ядеш. Че ако остане на теб ще умреш от глад и студ. Квото мога правя - гледам картофи

Ето най-ефективната политика против мигранти! На границите на Северна Корея няма никакъв мигрантски натиск! Нашите възрожденци явно затова толкова възхваляват "руско-корейския мир". :)) Присъединяваме се към Русия и Северна Корея и проблемът с мигрантите изчезва ... умно!!! :))

Северна Корея е онзи съсед, който ходи с Айфон 10, очила Армани и обувки Прада, а вкъщи яде лютеница с хляб.

Ориз, ориз ... от къде лютеница?:))

Ха, че там и един дебел няма си изключение на вожда им. Виж в Щатите как е за сравнение

сравнен с еко манджа?! Егати и довода-)

Ще влезе в орбита при руския кораб

Дъщерята какво каза по въпроса?

А по една Купичка ориз повече за хората??? Или сателита е по-важен?!?

Споко, бе! Ракетата падна преди да достигне желаната орбита! Шефът на конструкторското бюро е разстрелян. Опитите ще продължат след време.

А пък ние направихме си страната си сателит на черна дупка , носим се към небитието !

КНДР правят сателити и ядрени оръжия. България не може да произвежда чесън и лук. Населението на КНДР се увеличава,а на България намалява. Кой дърпа напред ?

Ами чамадан -вакзал-мацква,пардон Пхенян,ма! Там ще се възпроизвеждаш със себеподобните си...

Да разбираме - минаха 5-те минути почивка. Просължавай с миенето на тоалетните .

А Бг във великия съюз нато колко сателита има?? Или и те са на чертежи

Доста са българофобе , доста .

Доста -1 ? Доста е , но е тайна защото застрашава националната сигурност " .

Доста повече от С Корея, но вгъзраждане-бкп не четат, те блеят

И все невидими ... като мозъчната ти дейност .