Сестрата на Ким Чен-ун обвини САЩ: Американски военен самолет навлезе в небето на Пхенян

Ким Йо-чен се закани, че ако продължат незаконните навлизания, ще последва много твърда реакция

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Ким Чен-ун обвини САЩ: Американски военен самолет навлезе в небето на Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тази май има доста акне по лицето, не е грозна ама явно тия жълтурите от глад не могат да го вдигат и да я задоволяват. А пък аз сега съм един такъв леко възбуден , давайте да поизчистя акнето, направо ще и загладя лицето с един специален крем. то акнето се появява най-често след и преди незадоволени полови страсти. След два три сеаанса , ще я направя доста по-мила, кротка и възпитана. ще гледа усмихнато и замечтано и с гладко и нежо личице.. някъде напред и нагоре... накъдето ми е и сега устремен инструмента за почустване на акне и създавване на добро настроение!

Тая бро, ще я поря и изора, и отзад и отпред, така както стар вол - влажна пухкава "нива" оре. А накрая ще си хвърля отработелното масло в миризливата и малка устичка. Явно е гладна горката, ама не за яденеа за малко качествено трактористко семе! Пускайте ми я, ще видите джендър ли съм и колко ми е голям и твърд "плуга" таварищи!!!

Хубавелка е тази. Става за повече от една нощ. Но е много злобна. По този повод в един виц за Иванчо и учителката му се казваше че или не е ебана, или е попаднала на смотан ебач. А като принцеса би трябвало да има известни възможности.... Що се отнася до заплахите за сваляне на самолети, айде малко по внимателно. Че като дойдат самолети носачите, като дойде стратегическата авиация....камък върху камък няма да остане от Пхенян. Питайте сърбите. Още им държи влага ...

Най-добре е да се обесиш... Няма да замърсяваш форума и ще спестиш пари на Сорос.....

Ние, Северна КореЯ, сме световна сила с нашите МиГ-15 от 1952г.........мухахахахаха...жалкари

Ще я лижа цяла нощ тая ако ми падне

Гледахте ли клипчето как дъртата Джанет Йелън се кланяше на китаеца просейки пари, а той и каза да го духа?

Добре. :) Дано сега спиш спокойно. Ти победи. :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Сороз закъса за пари и намаля грантовете с 50 процента. Догодина може и напълно да спрат.

А украинците вече имат имената ви в "Миротворец"...

Га цъфнат налъмите ще видят цент от сорос, извратените се подбутват малко и стига, готови са

Просто разузнаване, Нищо повече

Жълтурите добре знаят, че Щатите ще ги приключат за няколко часа, ако искат. Но се правят н отворени, защото това тяхното живот ли е? По-бедни са дори от руските леваци. Живеят като скотове. А до тях същите по днк хора живеят богато в Южна Корея.

"Жълтурите добре знаят, че Щатите ще ги приключат за няколко часа" Как ще стане това бе,тъпи ??? За 20 цента от Сорос - пишете пълни глупости...!

Я кажи ти колко копейки взимаш от траверса мутропрофанова, външнотоалетнико?

3a Росподка Най-добре е да се обесиш... Няма да замърсяваш форума и ще спестиш пари на Сорос.....

Искам да прекарам нощта със сестрата на Ким Чен-ун.

Много е яка. Да ме цепи със стрan- oна.

Целия свят се изджендъри. В доброто старо време , самолета щеше да бъде свален. В момента се прихващат за по една снимка и си ходят по живо по здраво.

През комунизма турски самолети редовно влизаха в България и обратното. Разбира се само на няколко километра. На никой не му се почва война за такива глупости. Това са тренировки за двете армии. А Северна Корея изобщо не може да води война с Щатите. Ще е като индианците срещу белите.

И тия ги тресе параноята като Путин

Не им обяснявай. Сваляй го, те сами ще разберат намека.

Е па на тая мома ке изкъта сливиците с чернио боздуган!

Има си международни закони - всеки има право да лети в небето над въпросните икономически зони.

За да си още по - сигурен ... прочети ги пак .

Вие комуноидни дебили се правите на всякакви и от всичко разбирате тук в тоя червен парцал та за това няма държава под тиранията на комунисти която да е нормална и просперираща та и вас до един ще ви закопаем за да не цапате повече земята НИ-понял подлого на вражеска държава?

Тия затворени псета пак нямат кво да ядат и джафкат за да им подхвърлят храна.

Да,да, при разделянето на Корейския полуостров на Северна и Южна корея - севернокорейците са били 5 милиона,а днес са 25 милиона.... От глад........................................

Отвори границите да видим колко ще останат...

3a +4 -2 2023-07-11 10:35:21 1 (нерегистриран) Отвори границите да видим колко ще останат... През 1989 година като отвориха границите на България,хората също се засилиха на Запад , но вече сне същото... Много се върнаха след години престой в чужбина... В бившата Източна Германия също не са много очаровани от джендуризма и миграцията.... Така,че,по-леко с опорките.....

Отговарям на русофилският помияр попитал по-долу по лакво се различават България от СК. 1. Погледни спътникови снимки колко автомобили има в Пхенян и колко в Айтос. Тогава ми говори за икономически стандарт отрепко комуноидна. 2. Българският паспорт ти дава безвизов достъп до 130 страни по Света. С този на СК не можеш да се приближиш от вътрешния край на границата на СК. Плюя на теб комуноидна измет

Ми, навлезте и вие,де...:))))))))))))))))))

защо само се заканват, а не действат?

Не било в небето над Пхенян, а на 300 километра встрани.

Сладурана!

Иска си дългата черна палка.

Трябвало е да стрелят по самолета и да го свалят.

Това е все едно да те застрелят на улицата щото преминаваш. Улицата не е севернокорейска нали?

Тогава защо е рев от мамериканците в Аляска ? Или то е друго ?

САЩ се бъзикат със Северна Корея.

Те тези нямат много чувство за хумор, така че САЩ да внимават!

ПОЧЕМУ НЕ СА ГО СВАЛИЛИ, НАЛИ СА МНОО СТРАШНИ? ОТГОВАРИ БЕ, КОПЕЙКА!

Секси е. Бих в поканил на среща.

батко й те чака с гаубицата

Това само добавя адреналин към преживяването. Мъжки времена :)

Да бе после като и отпориш един голям балкански, ще има да крещи от тук до Пхенян сащ са виновнииииии, балкански тъмен субект с голям ми разцепи тръткатаааааа.... Не става брат, таквозял съм китайка, първо се ококори като го надървих, след тва се доококори като и го сложих. После ходи три дни като робокоп и чак след седмица се нави да пробваме пак. Дребни, сладки ама са несъвместими с голям балкански.

Глупако, вагините на всички жени са по ОСЕМ сантиметра дълбоки !!!

Кой говори за вагината? За отзад говорим.

Споко. Моят не е толкова голям. Аз залагам на други пинизи - любовна игра, играчки, садо-мазо.

Епъл струва 3 млдр долара - 2 пъти повече от цялата руска икономика за година! Как е , рубляета? Ориентирайте се де, заработвайте не за скъсляци, а за богаташи!

Не е по темата. Но все пак остава въпросът - щом имат толкова много печаливши компании, защо са с най-голям дълг в света и имат отрицателно търговско салдо?

И почти цялото производство на Епъл е в Китай, в САЩ е само седалището им със шефовете! Така че производството на Епъл реално е част от БВП-то на Китай, нищо че американските стъкмисти го слагат към американското БВП, и по този начин го понадуват допълнително!

И сега? Чудо на чудесата. Американски самолет в небето над Пхенян?! Де, няма да загинете! Особено ти и твоите дебели роднини.

Ще бъде също толкова забавно когато севернокорейска ракета лети над небето на САЩ. Няма да загинат Бидоня и дементиралите му роднини.

Ще и е за последно...

всичките им ракети падат умрели някъде, камо ли да стигнат за там където са стигнали алоууу трола кух

Май не следиш новините за последните ядрени изпитания на Северна Корея?

За нашите псевдодемократи, ще пусна само какво излиза в Уикипедия за демокрацията: "Демокрацията (от гръцки: δημοκρατία, „народовластие“) е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус (консенсусна демокрация), чрез провеждане на референдуми (пряка демокрация) или избрани представители (представителна демокрация).[1] Сега е модерно да се нарича популизъм и да се отрича изцяло от нашите "демократи!

Стига референдумат да не противоречи на други закони.

опс, референдумЪт ...

Няма условие, при което референдума да се ограничава от закони. Той е метод за корекция и би следвало да води до промяна на закони. Особено такива, с които обществото не е съгласно, защото идеята на демокрацията е: Глас народен - глас Божи. Не се оправдайте за тоталитарните си практики!

Ами ако народът е безотговорен. Например ако всички са тъпаци като теб.

Не знам аз дали съм малоумен, но ти явно си! Пределно ясно ти казах: Глас народен - глас Божи! Всичко друго не е демокрация. Тъпите народи се управляват с диктатури, това ли искаш? Явно си прост и това искаш!

... или е ПРЕДСТАВИТЕЛНА демокрация ...? :))

Май пак нищо не разбра! За да е представителна демокрация, трябва да е издигнат човек от народа, одобрен от хората, а не спуснат по партийна линия от партията майка, който нито си го чувал, нито го знаеш, ама ти се води народен избраник. Погледни само сегашните избраници реално каква подкрепа имат от народа и ще разбереш защо не искат да чуват гласа на народа.

ЕВ РУСИЯ ДА ПРАВИШ РЕФЕРЕНДУМИ, ДЕБА МАЙКА ТИ РРУСКА!

Защо в Русия като те вече и в Европа са толкова разрешени? Майка ти мароканска с френско гражданство!

А твойта майка ква е? Руска мастия разпоретина алкохоличка ли?

Ей смешници от Ройтерс и нашите мисирки!!! Ако някой руски военен самолет влезе в същата икономическа зона на САЩ, краварите как ще реагират?! Защо не ги питате, и опишете стари случаи за такива нарушения и реакциите им?! Жалко, но вече никой не ви вярва, и не знам кой ви плаща за лъжите вече?!

Ами те рашистките самолети постоянно го правят и се чудя само, защо още не сме свалили някой.

Кои вие бре, педро?

ДА С Е ОПЛАЧЕ НА ПУТИН ОТ КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД! ДА Я ПРАТЯТ В МИОСКВА , ДА ГИ ОБУЧИ КАК СЕ ПАСЕ ТРЕВА, Е СКОРО ЩЕ ИМАТ НУЖДА...

Тази колкото е слаба, толкова е и злобна! Чувал съм, че ги трепе повече и от брат си.

Сакам да ме трепе с камшика, хахаха

Тя ако спре само на камшик, добре си. Да не реши с оръдия да те трепе!

горкото...

Като ТЕБ !!!

Много ми е интересно какви ще бъдат по-твърдите мерки... сигурно ще изкопаят още 20 м надолу бункера на свинчо...

Икономическата зона не е същото като въздушното пространство. Интересно ми е с какво си мислят, че могат да го свалят? Да не стане като с Иран - радарите не засичат нищо и се взривяват (от пушене) военни инсталации.

ㅤ

Въпрос към соросгнидите драскачи: По какво се различаваме от Северна Корея? 1. В СК няма референдуми; в България няма референдуми. 2. В СК има една и съща управляваща върхушка; в България има една и съща управляваща върхушка. 3. (Управляващите) В СК обвиняват САЩ за всички беди; (управляващите) в България обвиняват Русия за всички беди. 4. В СК стандартът на живот е поносим само в столицата; в България стандартът на живот е поносим само в столицата. 5. В СК изборите са формалност, защото победителят е предварително нагласен; в България изборите са формалност, защото победителят е предварително нагласен. 6. ... мога да продължа. Та по какво се различава КНДР от Република България??!

Ей, "възрожденец", голям интелект трябва да имаш, за да сравниш една демократична все пак страна от ЕС и КНДР. В сравнение с нея Иран е развита демокрация.

Ей, Шимежди! Откога в България пък има демокрация бе? Някой май не е ходил на училище!

ㅤ

За "демокрация" ще ми говориш, когато по т.1 има разлика! Дотогава си стой в дупката и не се обаждай много-много!!!

ㅤ

п.п Да ме наречеш "възрожденец", за мен НЕ е обида. Добре, че са били възрожденците, инак щеше сега да се казваш Мюмюн и да носиш чалма.

СК руска колония БГ, също!!!

Да, и затова правителството назначава министри и шефове на служби след одобрението на едно посолство. Сигурно е руското, а пък ти си знаеш какъв си!

Отивай Северна Корея ,какво се оплакваш в този проруски форум.

Той това ти обяснява, ама ти явно имаш трудности при възприемането. Че дали си там или тук, си еднакво свободен.

ЩИ КАЖА: РАЗЛИЧАВА СЕ С ТОВА, ЧЕ ЗА ОГЛЕДАЛЕН ПОСТ В СК (КАЗВА СЕ КНДР ВСЪЧЩНОСТ, НЕГРАМОТНИКО!), ЩЕ ТЕ ЯДАТ СВИНЕТЕ В КОНЦЛАГЕРА! А ТУК СИ БЕЗНАКАЗАН! ТОВА СЕ НАРИЧА СВОБОДА! СЕГА ПОНЯЛ?

ㅤ

1. "Та по какво се различава КНДР от Република България??!" т.е. кой е "неграмотник", бе да ти го тура фостата?!! 2. Писането с големи букви е знак за психическа нестабилност. Не е зле да се прегледаш, преди да е станало прекалено късно.

Голям глупак си!!! Що не се гръмнеш бе!!!

От България можеш да тръгнеш към която си искаш държава по света, пробвай от СК... :)))

Готино коте.....тъпо че брат и е психопат...

тя също е психопат

Не съм съгласен тая че е креативна.....

Територията на една страна е на 12 мили от брега. В 200 км икономическа зона може да лети и плува който си иска. единствено няма право за добив на ресурси. Така че Кимчетата да правят като изражденците у нас - да духат и лапат патки докато им разширяват анала.

Ами че хайде де, свалете някой гаден самолет на мръсните хамериканци най-сетне. Ще ми летят те над ИИЗ, хайде де, къде се намират тези кравари. Ама било международно въздушно пространство, хайде де, те ще ни казват на нас какво може и какво не може. Гадните кравари какво правят на другия бряг на океана? Да си стоят в тяхната ИИЗ. Иначе.... Аз Ким казах.

е то кой не е влиятелен от тяхното семейство. Първо дядо му Ким ир сен ,после баща му Ким чен ир сега Ки чен ун . И така от 2 световна война досега само семейството управлява. Милиони роби работят за една фамилия . Това и в древен Египет не го е имало. Там поне робите са ги докарвали от други страни

така е при комунистическите императори и царе, целият царски род е във властта

Тия че нямат ориз пак САЩ виновни хахахаха…. Типични комунистически олигарси

Като вадиш оръжие трябва да го използваш - всеки специалист по самоотбрана го знае. Иначе може да се нашиеш много лошо... Оръжието не е за заплахи. Свидетели сме на някакви патардии и лакърдии.

Необвинявайте моля "световните демократи и освободители"

що не отидеш да поживееш малко в севернокорейския или росийския мир, а се мъчиш в гадната Европа?

Само като ти видя правописа ми е ясно , че си иzражденец! Евала на коцето, как успя да събере всички мозъчни инвалиди...

Иска да и начешат путката

Пробитият си аналник?

Къде се пукна. От война на два фронта планирана нещата отиват на Корейски гибек.:) Ма споко ОТАН е всемогъщ. Ей са ще ги зарине тия:)

Оризеца пак е свършил и лудото сестриче на малкия Буда решило да плаши.

Май и тия ги сърби задникът!

Е добре задоволен и начесан.