17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преброяването на Жак Атали започна!

50 ЛВ НА СЕСТАРАТА, КАТО МИ ЗАБИВА ИГЛАТА, ДА Е ЗАБИЕ В ПЛАСТИЛИНА, КОЙТО ЩЕ СЪМ СИ ЗАЛЕПИЛ НА РЪКАТА, И ДА ДАВА ШИБАНАТА ХАРТИЙКА ...

после що имало корупция

СЪЩО БИХ ДАЛА 50 ЛВ. НА НЯКОЙ БАТКО С ГОЛЯМ ИНСТРУМЕНТ ДА МЕ НАПЪЛНИ ОТВСЯКЪДЕ

tonk11

Ако спрат да дават сертификат веднага след 1 доза /което е против всички препоръки на сзо и производителите/ и ваксинацията рязко ще забие пак.

"ВАКСИНАЦИЯ" Е ПРОСТО "СПАЙК" ...ВСЯКО ЧУДО - ЗА 3 ДНИ

ДА ВЗИМАМЕ ЛИ ПАРЦЕЛ НА ОРЛАНДОВЦИ , ЩОТО ПРИ НИКАКВИ СЛОВИЯ НА ДА ВИ ВЪРВИМ ПО ГАЙДАТА ... ДА ЖЕ И ВАКСИНИРАНИ НЯМА ДА ВИ ВЪРВИМ...ЩОТО "ВАКСИНАТА" НЕ ПРОМЕНЯ ПРАКТИЧЕСКИ НИЩО !

В канализацията тея дни текат повече ваксини, отколкото вода. А едни хора правят.... абе, умножи броя на ваксините по 300 лева.....

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ЗАЩО?

Ако е блокиран, как пишеш бре селски?!

Като пробваш 10 пъти и накрая минава.

Впн-и под път и над път, бахти глупаците имало

Това беше целта.

сертификатът е страхът от наказание. това е като факта, че измислилите сертификата са били изнасилени от баща си в детството... никой не иска да бъде насилван, освен гей-третополовите, измислили тези сертификати. да им дадем щедро подходящото за нуждите им. .

истината би била, сертификатът принуди много хора да се боцнат за принуда се дават до 6 годинки крайно време е и присъдите да се сумират, така че, куцаров ефективно да бъде осъден на няколко десетки хилядолетия... поне :)

Дай да осъдим държавата за това, че ни принуждава да спираме на червено и да си слагаме колани.

Коланите и сфетофарите не си ги вкарваш в тялото.

Днес 120 човека са получили вечен естествен имунитет.

нали 10% от тях са били с по-добрия ФакСинен имунитет, ма? a що така 33% от тея с ФакСината ако стигнат до болница и умират, ма?

ти и без това си известна с това, че много, много не разбираш.. за вдеване да не говорим. ти си в най-долната граница на 80%, но са ти дали права. голема грешка. но ще я изправим, откъм гръбнака.. .

И така трябва да бъде! Шкартото трябва да се очисти!

Гледайте видеата от Нова ТВ на доц. Петър Атанасов, шеф на Ковид отделение в Пирогов.

Това, което забелязвам е, че редакционната политика на Нова ТВ е именно против ваксинацията. Вече има спекулации защо е това, дали заради близостта с предишната власт (все пак сме в предизборна надпревара) или пък, защото един "бивш" собственик на телевизията е и собственик на една фармацевтична компания, която произвежда "лекарство" против Ковид. Т.е. пряк конфликт на интереси.

Явно камшик трябва да плющи над това тъпо племе. Т.н. проф. Иво Христов беше прав, като каза, че 80% са дебили...

Професор Христов каза също ,че Пандемията е активно мероприятие.

По бързо се ваксинирайте, мама ви проста! Стадото разбира само от тояга.

Ти си мислиш, че не си овца ли? Какъв се мислиш, че си кукловод ли? ХАХАХА! За теб дори и по-лошо са отредили. Никой не обича предателите.

Къде са поставени не разбрах? В България има най-много ваксинирани мивки в света.

В канализацията тея дни текат повече ваксини, отколкото вода. А едни хора правят.... абе, умножи броя на ваксините по 300 лева.....

другарки и другари, ударно да преизпълним петилетния план на концерните за ваксиниране! всеки ваксиниран - пирон в ковчега на ковчезите! венсеремос и зиг урсула! хайл байдън! .

Забранете и в магазин да се влиза (незаконно), вода да не се пие и въздух да не се диша без зелен сертификат и ще скочат 1000 пъти! Мръсни продажници и предатели български! Против собствените си законо и Конституцията и против собствения си народ сте тръгнали!

Никой не ти забранява нищо ! Ако искай се ваксинирай ! Но за да отидеш на публично място, където може да заразиш много хора, ако си заразен, трябва да докажеш противното ! А това засега по света и у нас става със зелен сертификат или бърз тест ! Щом предпочиташ всеки път да доказваш , че не си заразен с бърз тест, като всеки път ти бъркат в носа си е твой личен избор !

ти не разбра ли, че и ваксинираните заразяват и се заразяват???

Робско мислене! Случайно да сте чували за "презумпция за невинност"? По вашата логика, ако видя ваксиниран ще го стрелям с пушката щото е заразан и може да ми навреди. Ще стрелям и по всеки който има хладно оръжие в ръката си или пък кара автомобил, с който може да ме сгази!

Всеки има право на собствено мнение, но моля те задръж си твоето за себе си!

Хора, спрете се и проверете първо какво ви бият- четете ли името на ваксината и гледате ли срока на годност? Някой сеща ли се за тия неща? Или отивате ,подписвате,че сте съгласни и хоп- боцнати...Колко време говореха(от края на лятото), че изтече срока на ваксините... Някой да е чул,че оттогава са внесени нови партиди???

Смяташ, че лекарите, които поставят ваксините виждат, че те са с изтекъл срок и въпреки това ги слагат !? Я малко по-сериозно !

Ако не можеш да четеш и не знаеш че трябва да се проверява всичко което подписваш и лекарствата които ти предписват си е твой проблем.

Следващият път, като ти се наложи операция, кажи им да не ти слагат упойка, за да можеш да контролираш хирурга дали си върши работата като трябва.

АНТИваксъри, чакам ви на детската площадка! Лесно ще ме познаете, наметнат съм с черен чувал.

Ама нали бяха дефицитна стока?

Смъртните случаи и нуждаещите се от болнично лечение при хора ПОД 40 ГОДИНИ СА ЕДИНИЦИ! - За хора под 40г, рискът от ваксината е по-голям от колкото рискът от заболяването! - Преди троловете да тръгнат с лични нападки и обиди, четете статистиката бе! - Дира, според заповедите от горе, имате 5 минути да изтриете съобщението!

Тази интересна информация къде я чете ? В някое медицинско издание или в жълт вестник ?

Четох я в един жълт вестник, наречен СЗО - там има статистика за смъртност по възрастови групи! - СЗО удобно не събира информация за починали в резултат на странични реакции след първа и втора ваксинация, но отделни държави водят такава статистика. - Като комбинираш двете, може да си правиш изводите ... ако въобще си в състояние да правиш изводи. - Виж точка 3 за личните нападки.

37-годишен в отлично здраве, не пие и не пуши почина вчера. От covid. Личен приятел от 15 години. Надявай се да не те чуя някъде на живо да говориш тая простотия.

Аз не съм лекар и си правя изводите от това, което съм видял с очите си - здрав човек, мой познат, се ваксинира и след 5 дни се разболя, а след 2 дни в болница почина от Ковид. Друг мой роднина се ваксинира и зарази възрастната си майка, която освен с него, с друг не се срещаше. Жената влезе в болница, слава Богу, оцеля. И последно и най-интересно - всичките ми колеги, които са с ваксини бяха болни от Ковид през последния месец - всичките до един! Е, мен ме е страх да се ваксинирам и това е. Може и да не съм прав, но ме е страх.

Вервам ти …

Брей, при мен пък цялото ми обкръжение се е ваксинирало и никой не е имал някакви странични ефекти, различни от температура и болка в ръката, от ваксината. За сметка на това пък имам роднини и приятели, които за съжаление се сблъскаха с вируса и вече не са сред нас. Аз също вярвам на очите си. ;)

АНТИваксъри.... МОЛЯ ви не се ваксинирайте. Ще направите голямо добро на всички останали И на света който логично се чисти от отпадъците си.

Яжте сладолед ,за да настинете. После отивате в болница за преглед. Установяват Ковид 19 и отивате в карантина. После ще имате ЗЕЛЕН ПАСПОРТ. Без игли и спринцовки.

В психиатрията освен “лекари” има ли и “космонавти” ?

Искат сертификати само в страни с активна 5G мрежа. Явно има връзка с ваксините. Конспирациите за наночипове може да са истина.

Явно имаш в предвид, че отровата във ваксините ще се активира чрез електромагнитни вълни с точната честота след 2 - 3 години чрез 5G клетките. Интересно.

Питам само дали има начин да се ваксинирам онлайн или по телефона както лекуваха джи пи тата последните две години.

Така, така. И тук, както във всяка една връзка, противоположностите се привличат. Затова естествен идиот няма как да има естествен имунитет. Шъкайте спринцовки, за да отсявате идиотите и после да си живеем нормално. Да не забравите, че ще има още томболи - часовници, таблети, пардесюта (дървени)...

Нормално е като населението е глупаво, да са глупави и методите за справяне със ситуацията. Самият факт, че българинът масово търкаше билетчета, показва ясна невъзможност да прецени какви са ползите и вредите от ваксинацията.

Можело значи.

Какви статистики ? Лъжат ви. Починалите ваксинирани не могат да говорят. Целта е 80 процента да бъдат ваксинирани . Ако ваксините бяха истински щяха да ваксинират Румен Радев.

Нещо започват нещата да ми приличат на тоталитарното управление преди време. Забрани, ограничения, цензура, заглушаване на мнения и тн.

Мен ме "лекуваха" по телефона. Нулева загриженост когато исках да ми направят снимка. И сега и аз откликвам по-същия начин на призива им да "спасяваме" здравната система.

Знаете ли как се казва на хора, които не могат да си вземат някаква поука от изминали събития? За да не се налага евентуално пак да ви лекуват по телефона логиката е да се ваксинирате.

Не ви бият Янсен,Модерна и Пфайзер. Бият ви стари Астра Зенека. Модерна се пази за децата до 18 г. На елита и връзкарите се бият Пфайзер и Янсен. За овцете е Астра Зенека. На инжекцията не пише ваксината ,нали ?

Можеш да бъдеш открит и съден за тези си писаници. Не си неоткриваем бе идиот. Само трябва да те докладват.

Защо не четете съставките на ваксините ??? На вафлите гледате съдържанието ,на ваксините не гледате . Защо ? Линейките които чувате през половин час са за ваксинирани получили инфаркт и инсулт. Онкоотделенията и кардиологиите са пълни с ваксинирани. Четете съставките.

Що лъжеш ? Ами виж статистиката в националния информационен портал !

и само един въпрос ще ти задам.... Що по целия свят няма хаос със болни ваксинирани като се има напредвид че почти навсякъде са над 80% ваксинирани???? На колко години си че лъжеш така глупаво?

50 000 новозаразени във Великобритания. Нищо страшно не се случва! Набодете се и ставате непобедими!

Англия имат 67% ваксинирани.. 50000 от 90млн нация???? СМЯТАЙ

Кардиологичните отделения са пълни, ама не с ваксинирани, ами с хора с последици от Ковид!!! Доста манипулативен коментар.

Тъпаците са полудели. Идват за Янсен ,а им бият Астра Зенека. Това го знам , защото още в РЗИ се подменят ваксините. На шишенцата не пише фирма производител. Само vaccine Covid19. Бият стари Астра Зенека.

Доказателства, различни от "една жена каза" имате ли? Аз като се ваксинирах шишенцата си имаха етикети от съответния производител. Да не говорим, че шишенцата са с различна големина. Дано не ти се вържат много хора...

Браво на здравният министър ! Но този сертификат трябваше да се въведе още през лятото, за да не се стига сега до това положение по 5000 заразени и над 100 починали дневно ! А недоволни винаги ще има, но това са най-обикновени дебили, манипулатори, страхливци и мошеници !

Според теб тези 5000 на ден всички ли товарят здравната система? Или по-голямата част от тях им се налага да се лекуват в домашни условия, а ?

Ваксърчета, как помагате на здравната система, като не спирате да разнасяте заразата без дори да подозирате?

Ама пълни. Промит мозък, немислещ.

Здравна система, която се финансира с 8% от най-ниските доходи, а хората с над 3000лв заплата не плащат 8%, е нормално да бъде зле. Да не говорим за смешните заплати, които имат лекарите. В нормланите държави е нормлано лекар да получава поне колкото депутат. Когато и в България стане така, ще има по-добра здравна система. А дотогава лекарите ще си опаковат багажа за по-добри места. Обещаните 1000лв за лекари на първа линия са си подигравка. В нормална Европа едно дежурствво събота/неделя е по-добре платено. И за многознайковците - в Европа семестрилните такси за студентите по медицина не се различават от тези в други специалности. В България обучението също не е 100% безплатно, така че престанете да ревете как държавата обучавала студенти, пък те после заминавали някъде.

Какъв дебил трябва да си, за да сложиш минус на смислен коментар. Трагични и неграмотни, пълни с очаквания и псувни. Няма събуждане на тази нация. Само умирачка. Който както може да се спасява.

И тук лекарите са доста добре платени, не се притеснявай в това. Зле платен е останалият медицински персонал.

Комунисти - антикомунисти Бедни - богати .... Ваксинирани - неваксинирани Divide and conquer !!!!

Разделяй и владей...от римската империя върши работа...ха ха ха .

Не може да се изисква зелен сертификат на работа, при условие, че няма Закон за задължителна Ваксинация.

няма значение какво могат и не могат. Има значение какво ние им позволяваме!

Колко трябва да си прост за да си сложиш "ваксина"НЕ ЕДНОКРАТНО,а три пъти .А в последствие на всеки 6 месеца или година. И все още да вярваш ,че това е "ВАКСИНА"Колко трябва да си прост ,че е за твое лично добро въпреки ,че срещу теб упражняват физическо и психическо НАСИЛИЕ ,Полицията те бие,пръскате с водни оръдия,арестува,глобява и прочие. Колко трябва да си ПРОСТ да си сложиш "ВАКСИНА" след като се подписваш и съгласяваш ,че няма да търсиш отговорност от никой ,ако се разболееш,станеш инвалид или умреш. Колко трябва да си ПРОСТ да приемаш за нещо нормално да те принуждават чрез заплахи ,че няма да работиш и да посещаваш магазини,фитнеси, заведения,концерти,кина и какво ли още не при положение ,че ваксинацията била по ЖЕЛАНИЕ. Аз ли съм прост или вие не правите разлика и взаимноизключващи се тези две неща. Доброволно и Забрана(сертификат). И ме мога да го осъзнаят,как хора след всичко това вярват и се редят на опашки за "ВАКСИНИ. Още се чудя и не може да проумея. ЗАЩО ХОРА не сте на улиците и защо си въобразявате ,че има нещо доброволно в тази ПЛАН_демия. В место да сте на улиците и да свалите тази самозабравила се пасмина от крадци,подлоги и предатели . Не само Кацаров всички до един без изключение участват в това. Цялото правителство,всички политически представени субекти и хора в тях. Служби,съд ,прокуратура. Всички съдействат кой косвено кой със малчаливо съгласие Роба сабя глава не му сече,но АДЪТ е всеки божи ден до края на животът му.

Ваксърчета, как помагате на здравната система, като не спирате да разнасяте заразата без дори да подозирате?

Като намаляваме 10 пъти риска от хоспитализация и оставяме място в болниците за малоумниците-антиваксъри. А самата зараза се разнася предимно от неваксинираните.

Ама пълни. Промит мозък, немислещ.

Вместо да тормозят хората ,можеха за 1 година да построят 5 болници специално за корона. А другите болници щяха да си работят нормално.И тогава нямаше да ваксинират хората под предлог че спасяват здравната ситема. И така можеше по добре да се види дали болниците за корона са препълнени.

но целта никога не е била да се лекуват хората! Целта винаги е била да набодат хората и да регистрират много болни. Едното носи пари от ЕС, другото от фарма мафията.

Болнична база има в излишък в България. Лекари няма!

"Почти 4 пъти е скочил броят на поставени дози ваксини срещу коронавирус през последните два дни. " Дори и само това да е ефекта от въведената мярка, пак ползата е голяма... Защото намаляват евентуалните клиенти на болниците.

И все пак, ваксинирането трябва да остане въпрос на личен избор. Другото е фашизъм.

Ами ако това е фашизъм ( според теб) , значи и цяла Европа е фашестка. Ние защо да се цепим? В много страни, включително и в съседните ни, ваксинацията е задължителна за много браншове В Гърция, например, въведоха задължителна ваксинация за всички медицински лица.След определената дата, всички не ваксинирани не ги допускаха до работа. Абе, фашискаму работа........

АНТИваксъри.... МОЛЯ ви не се ваксинирайте. Ще направите голямо добро на всички останали И на света който логично се чисти от отпадъците си.

Ти нали ще живееш 100 години с твоята ваксина? Хич да не ти пука за нас. Да мрем както се казваше по детските площадки и с чувалите.

Всяко чудо за три дни! Винаги е било така и винаги ще бъде тук!

Баси и здравната система имаме след като се пука по шевовете с 6 494 хоспитализирани. По 240 човека в областен град. Забравихте ли, че БОЮ миналата година ни заключи по домовете за да има време да организира здравната система? Забравихте, ли че освен до магазин не ви пускаше дори до парка да изведете децата си? Какво свършиха през това време? Едно НИЩО !!!

не се говори така за Бою....

Значи вие гербери прости... не се ваксинирате.... и обвинявате Радев за това....хмммм??? герберска му логика

Вчера си милсех по темата с изборите. Ако изберем Луна за президент и ДПС спечелят изботие... Ще настане такъв цирк.... че дори фантазията ми не може да се развихри толкова :) Ще е трагично колкото сега, но и ще е много смешно!

Ако нчкой може да ваксинира тъпия булгар, то настина това са червените чугуни на Радев (Мунчо). Няма не искам!

Българина е умен и за това не се ваксирина, българина не е стадо идиоти като сащ-исаните и западналите европейци...а ти си нелеп еврейски биологичен отпадък...

Стига сте лъгали! Само пълните главите на хората с глупости.Който не иска ваксина и с 1000 сертификата няма да си я сложи,а Вие в ада ще горите със зелен нацистки сертификат на челата,нещастни управници-слуги на рептилите Ротшилд.

Янев: Няма да има задължителна ваксинация! Всички мерки ще са щадящи бизнеса АМА КАТО МУ ЗВЪННАХА КОМИСАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИМ МИЛИОНИ ЕВРО ПОМОЩ ЗА КОВИД ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА ПРОДАЖНИК?

За Ганьо само това е формулата за всичко - яко бъркане в джоба и наказания! Лошото е, че Муньовото правителство е напълно неадекватно и закъсняло дори за тези мерки. По 60-70 хил. на ден трябвалше да има лятото.

и Радев е виновен??? Значи ТИ СИ ТЪП..... и накрая обвиняваш Радев??? хахахаах

Strikercho

А кой е начело от 6 месеца бе, селчо? Зеления чорап! Пъшен провал! Цените литнаха, провал със инфраструктирни проекти, изядоха парите, провал с екологична катастрофа, провал с ТЕЦовете, провал с ваксинацията! Кой според тебе е виновен, а? Снаа ми Гюрга ли? Оня Невнятния що не излезе сред притеста, що не уволни министрите, а? Щото са негови, Джони. Не се праи на интересен

ИМА ВАКСИНИ......ТИ НЕ СЕ ВАКСИНИРАШ.... И ОБВИНЯВАШ РАДЕВ??? И какво общо имат цените на няколко продукта които се вдигат всяка година...дори по времето на Борисов.

Ако ги направят по 20 лв. на човек бройката ще се вдигне още повече.