Серия от руски удари в Източна Украйна, затяга се обръчът около Лисичанск

Ако градът падне, руската армия и сепаратистите вече ще контролират напълно Луганска област

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се дава пустата Украйна, а руски педераси.... Скоро няма и да се даде!

А тва е Мутрафонова, тя лъже, ватите не завземат нищо, те само умират. Нямат оръжие и не могат да се бият. Щото са вати. Слава Кокаине.

Целият фронт в Донбас се е разпаднал ВСУ бяга към гр.Северск.

ще бъде поредния унищожен и разрушен от руския башибозук украински град!!! Не бих искал да съм на Путин на мястото. Колко грехове има да изкопува...!!!

Този обръч вече 5 месеца го затягат?

Путкин впрегна цялата си армия от пияни орки и... успя да завземе едно украинско селце. А в Рашка Говняшка частите за колите, компютрите, самолетите и всякаква домашна електроника вече свършват. Алкашите вече са принудени да разглобяват готови уреди, за резервни части.

Украинският фашизъм няма даго бъде...

Украйна ви ПОБЪРКА, руски К-пути, а е пъти по-малка държава! Мислехте, че вече Пипи ще раздава ордени, а ребятата ви мрът като мухи, че и генералите ви даже. Непобедимата ви армия е пасмина, лъснаха ви голите жопи. Срещу САЩ нямате шанс. Втори Афганистан вече чука на вратата ви. Икономически скоро сте трупове. Ето някои от опорките на копейкаджийският РосТролПутМаш: Опорка 1: Пипи е непогрешим, дори когато греши, той е подведен. Ми не, Пипи е идиот! Всичко оплеска. До колко е бил подведен е друг въпрос. Очевидно е обграден с подлизуру, които са му казвали това, което иска да чуе - че Украйна е слаба, армията и е слаба, а украинците ще го приветстват като освободител. Опорка 2: САЩ и Европа са страхливи гейове и ще се направят на луди Ми очевидно не. НАТО никога не е било по смислено и будно. Опорка 3: руската армия е непобедима. Ми не, да го коментирам ли изобщо.... Опорка 4: украинците са нацисти. Ми не, от вас по-нацисти няма. Опорка 5: украинците само чакат да ги освободим и ни постещат с цветя, хляб и сол…. Ми не, да го коментирам ли изобщо…. Опорка 6: той Пипи само ги гъделичка, белким се опомнят, до сега ако е искал да ги е смачкал сто пъти. Ми айде де, да ги смачка, ама нещо май няма да стане без ядрено оръжие, а тогава Пипи да внимава едни други, презокеански пипита да не решат, че… И да стане една… Опорка 7: Украйна е виновна, те нас нападнаха, виновна е, че не се предава. Ние само искаме да я освободим. Да коментирам ли изобщо? Само празен, промит руски мозък може да разсъждава така. Демек, аз съм прав, като те нападам за да те убия, а ти си виновен, че не умираш.

Е след него пътят до Лвов е отвеорен

Смърт на рашия, смърт на путлер.

Бъркаш Русия с Нато и Сащ....

Не бърза. Тече си ротация на военни части от Русия. Идват, тренират върху нацисти, получават реален боен опит и се сменят с нови. Логистиката си работи. Рискови маневри не се правят. Всеки ден методично зариване с ракети по стратегически цели и над 50 000 снаряда артилерия. Запада успешно въоражава Руската армия. До есента Украинците ще имат цялото оръжие на Европа, ма няма да има кой да го ползва.

Целият свят е на страната на Украйна, защото тя е жертвата. С изключение на червени отпадъци като Ким Хуй Хой, Мадуро, Куро, Муро... Агресорът е едно хипофизно дерьмо с наполеонов комплекс. Хайде цъкайте минуси през VPN! Или по-скоро цъкаЙ, защото си едни, само вдигаш гююрултия за 300. P.S. Забелязали ли сте, че когато напишеш нещо против хипофизното дерьмо, получаваш минус 10 цъка само в рамките на минута? Интересно….

Глупости...

Путлер, иди на х-й. Смърт на рашия, смърт на путлер.

ПРЕКРАСНА НОВИНА! СМЪРТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФОБИ!!!!! СМЪРТ НА ЗЕЛЕНСКИ!!!!!!

Затяга се обръчът около Лисичанск - значи най-късно утре сабалем ще обявят, че Русия пак губи войната !!!

А бре п-ки рашки скапани, тук имали подпрепени от рашия тролчета за по 4 хилки на месец, нещастни недни мизерници гнусни.

Лисичанск вече падна. Урконацистката армия е все по-небоеспособна и бяга към Крематорск

Нещастен мизерник, иди на х.й.

Кат стар масквич в редки лайна

Така е... youtube.com/watch?v=2Q5GBUqEWBk

твойта кочина ли е целя свят ве посерко? нек'в си чалгопитек се взел мноо на сериозно и сие въобразил , се е ыактор в меддонародната политика. баси плюнката си.. ббаахаха

Цитирането на руски източници е вредно за здравето. Те и Змийският остров бяха освободили от добра воля, а се оказа, че са го загубили.

Време е за денатофикация на България!

За побърканите русофоби-Руснаците почти освободиха Донбас. Ще си възстановят всичко и ще смачкат украинските глупаци.

Е ти като си подпрян с по четири черни маркуча, да вземем да ти завидим ли

Ей друго си е смислените коментари на соросбригадата с ВПНи и нощна смяна от САЩ. То са едни мъдри мисли, едни вани с кръв от еленови рога, едни вудуритуали, едни натопорчени ПОРове, едни други, Петъровци, Павеловци, ICO вци и т.н. Гледаме ви сеира от няколко месеца. Смятай щом им помня никовете на тия пендели, кво спамене е било.

Защо стоите в "гадната" България и "прогнилия" ЕС, бе ватнишки подлоги. Хващайте чамаданите и към Масква. Там нали е хубаво???

Я да видим равносметката от "военната операция" на джуджетата: 1. Цял свят обединен срещу Русия 2. Швеция и Финландия ще влязат в НАТО 3. Украйна от неутрална и приятелска ще стане враждебна и въоръжена до зъби 4. Няма да може да продава газ и петрол освен в Китай(огромни загуби за икономиката) 5. Руски спортисти извадени от всички състезания 6. Ембарго на всякакви технологии Е не знам дали в историята на Русия да има някой за 2 месеца да е нанесъл толкова поражения. Дръжте си го джуджето. Каквото Хитлер не успя Путин ще го направи.

тебе булгаристанския пеерас те клатят и у нас и у вас.. ббаахаха

Я да видим ВСУ дали ще клъвне на стръвчицата да превземе тая никому ненужна скала:) Както клъвна да си нахака половината военни да пазят Киев:)

Явно си зле с географията

Каквото Хитлер не успя Путин ще го направи. Демек вярвяш в победата на Русия. Браво.

Капкан захлопнулся на печалившите честито хохохо

освобождават си хората територий а ний кога Западна България?

Я да видим колко глупости си написал

С едно нещо съм съгласен, руснаците не умеят добре да водят война. Със 100 000 армия нападнаха 240 000. Ако бяха американците, щяха поне 2 милионна да изпратят срещу тия 240 000. Но колкото и безумно да тръгнаха, печелят.

Мноу сте прости бе имаме хора за всичко нацисти комунисти демократи републиканци Зельонвки Путин кой да спечели вадиме нашия човек и пак бием

Твърде много надценяваш силите на САЩ и техните сателити.

20 000 убити, досега. Икономиката на е отишла на кино. Няма коли, компютри и технологии. Фалитът, затварянето на границите и Мавзолея за Путин са бъдещето на пропадналите блядки и алкаши.

От к'во го освободиха бре малоумник?

След което следва Одеса на юг, а на запад укрите ще спрат да тичат чак на западния бряг на Дон.

Българина ще стои на тъмно и студено половин зима и ще се върне в Руската зона, бензин ще има на 20 лв килото. Каквото не успя клинтон го постигна байдон

Русопитеците нямат наяждане за територии. Все им е малко. Те обаче го правят, защото знаят че едни други питеци, русофилос булгарос много им се радват, въпреки че самите булгарос са свити в някакви си 111 000 кв. км

Затяга се задната халка на дир.ру

Ванка: И Лисичанск ке падне !

Време е да си одиш у рашия некадърник.

САЩ освобождаваха Кувейт със 750 000 армия. Събираха я 6 месеца в района с кораби и самолети.

Щом със 100,000 печелят срещу 240,000 значи поне малко умеят да водят война :)