Серия от катастрофи в дъжда, 12 км задръстване край Вакарел, Денков свиква извънредна среща

Камион с дърва изгоря на пътя Добрич-Варна, шофьорът се оказа с 2,7 алкохол в кръвта, двама загинаха на главния път от Стара Загора за Димитровград

Обратно в новината

Коментари - Серия от катастрофи в дъжда, 12 км задръстване край Вакарел, Денков свиква извънредна среща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пърденков закъснява днес в медиите, да не го е хванало задръстването?

Баси, мъжети в България шофират като жени бе деба! Няма и месец без някаква тъпа изцепка. Къде остана достойнството и духът на войни? На джентълмени и учители? "Ама аз нямам никакви ПТП и други нарушения, защо ме нареждаш?" - Нареждам ви щото е НАША отговорността да спрем глупаците които знаете че не са способни да се държат цивилизовано. Живеем в общество, и трябва да се грижим едни за други. Малко останахме, а с тия пияни глупаци дет викат "ами то младите избягаха", как да не бягат като всеки месец някой е прегазен от вас. Видите ли някой да се опитва да прави глупости, като да шофира пиян или друсан, спрете го! Обяснете му. Ако не иска да разбере обаждаш се на ченгетата. Да, точно така, изказвате ги на полицията колкото и тъпо и детско да звучи. Щото те знаят как да набиват акъл на тъпи пияни парчета, ако вие не знаете, и е по-добре от това пияните да убият някой. Щото е ваша вината че не сте спрели тъпака ако убие някой. И лайна стават в моменти в който правите най-малките компромиси. БЕЗ ПОВЕЧЕ КОМПРОМИСИ! ВЪРШЕТЕ СИ ГРАЖДАНСКАТА ДЛЪЖНОСТ МАМКА ВИ!

Вчера един приятел изпи две бутилки уиски и ми вика..скачай в колата да те возя на разходка

Иска а та бодне човека..

Путин,3-ти март,паметника на съветската армия и цената на олиото са виновни.

Ами то има едно понятие съобразена скорост. Вътре слиматика, като е на 30, а на вън вали и ето случка, случка с отнет човешки живот. За това трябва да се пускат гуми с калашников.

Требе да се пукат гуми с калашников

Женския метох

Така ли вече се нарича манастира, дето "героите от нашия филм" се срещат - Министерски съвет?

Пуяка да си свиква там съвета за смяна на националния празник - доде го сменат може и да няма останал матриал на който да има нужда да му го сменят. Цяла България се е запалила от мизерия, алкохол, наркотици, упадъчен морал и пълна анархия. Демонкрацията му дойде на пресисалия текезесар като на индианеца огнената вода... След 10 години ще сме останали 10 бугари у некой вигвам колко да има да ни показват другарите ни от Козяк на сирийските и турските туристи...

Има едни много важни науки - математика и физика. Наблегнете на изучаването им в училище!

Това са по-лесните части на урока ! По-трудно е да се НАУЧИШ как да използваш автомобила .

Проблемът на трафика в София е: Че няма оковръстен скоростен пръстен около София - трилентов! Само тогава голяма част от шофьорите и трафика ще се изнесе от идеалният център на София! А сега всички се завират там!

По броя на автомобилните катастрофи на глава от населението, може да се определи естественият интелект на нацията.

Вица е от времето на Рейгън.Та събрали се шефовете на НАТО, да мислят как да разбият Социалистичерският лагер.Между тях имало и един евреин.Моного го слушали.Той казал: - Соц.лагера ще го разбием така:1.На руснаците ще им пуснем водка за бутилка - една рубла.Те ще се самоунищожат.2.На чехите ще им кажем, че сме измислили по добра комбинация в тотото от тяхната и те от много напъване ще започнат да получават инсулти,3. а на българите ще им подариме по един автомобил.

30% -лоши пътища, най вече неравен асвалт , лоша видимост, обрасли участъци. отцъствие на маркипровка и слабоинформиращаи знаци 30%-стари коли, износени гуми, не минали нормален преглед.несъответствие на скорост със състояние и характеристики на автомобила 30%-неопитни водачи, стари похвати с понови коли водачи ,надкватно реагиращи в сложни ситуации, 10%- несъобразена скорост(а не превишена от предписаната) не заради предните причини в т.1-2-3. Тоест не високата скорост а необходимоста тя да се снижава заради предните пунктове!!!!!!!!!

4. ДИСТАНЦИЯ-100%!

Колкото по-малко оставаме в държавата, толкова по-често са катастрофите и загиналите. Извод: има нещо гнило в тези шофьорски курсове. Да карат всяка година курсове тогава. Поне първите четири.

комисии, мнения ня стотина експерти и други не такива, но също толкова знаещи. За сега не се виждат и чуват можещите.

Като искат по МАЛКО катастрофи да увуличат дластично цените на АЛКОХОЛА и да та продават само в определени часове като Скандинавските страни 3пъти да повищат цената на най-евтения алкохол бирата И предичане на всички канали зя наркотици кантролирани от ченгета А дано ама надали Мисията НЕвъзможна

Те тия не ги спират за никакви проверки нормално водача украинец да си пие и да си кара кой ще го спри освен господ както се оказва в случая….. Аз не знам как не са се сетили трафикантите да ползват украински номера ха хаха По интересно ще стане като следващия път станат сериозни щети и недай си боже смърт щото тия нямат ни застраховки ни прегледи ни нищо…..

Ваксините (Al2O3) ще се отразят зле на мозъка.

При теб е подействало изпреварващо. Нямаш нужда от вакса.

Алкохол над 2,5 може да доведе до забуксуване и пожар . ПТП с жертви стават и без алкохол .

така този участък беше ремонтиран 2020 година. интересно дали и тук както при ремонта на пъте към Своге( където един автобус се обърна ) е ползван варовик и затова пътя е хлъзгав ?

Кво значи понятието "съобразена скорост"? Съобразена за кой: за мен, за Пешо, за Гошо?

За теб така да я съобразиш, че да не се блъснеш. Точно както си съобразяваш скоростта когато ходиш. Все пак си напасваш крачката към ситуацията. На леда примерно не тичаш, а едва стъпваш за да не се подхлъзнеш и да си счупиш празната глава. Та и когато си с колата е същото. Попросветна ли ти вече?

Ама за мен може съобразената скорост по магистралата да е 30 км/ч, ама закона ме задължава да се движа с минимум 50. Кво правим в тоя случай?

Тогава си върни книжката, нямаш нужния интелект за шофьор.

За теб бе Малоумник,за другите които ще убиеш също

Серия А по мотошоу

Махай всякакви ограничения и който оцелее. Ще е болезнено и много кърваво, но ще сработи.

И да се позволи свободен достъп до оръжие.

Две капки дъжд и 20 катастрофи за две минути...... абе хора, при слана, мокро, влажно се кара бавно!!!

Ти сланината остави на нас.

Наш Ганьо се изпопребива по пътищата от малоумие. Проблемът е, че трепе и други дето просто си пътуват нормално

Нещата няма да се орпавят, докато една шепа алчни боклуци управляват държавата задкулисно! Колкото и да се вдигат глобите и наказанията, тов няма да доведе до нищо, защото престъпник закон не спазва!!! Корупцията се вихри из държавата, така-че няма как да се получат нещата със справедливостта! Нужни са не някакви спорадични мерки, а цялостна система!

Ние сме един малък,но много прост народ!

И красиви, след втория промил.

Жълтопаветниците си мислят, че са над природата, но губят мача. А Акаденков колкото и смени да върти в МВР няма как да озапти малоумниците . Те затова ги избраха за да си разиграват свободно конските сили!

Кой озапти малоумниците?

Кремълска малоумна и бедна мърша

Корумпирани, продажни политици, до кога ще толерирате убийците и престъпниците на пътя и извън него? Накрая ще ти е*ем майката на всичките.

Избрания за академик от подчинените си. Е, той ще да реши проблема

Тъп народ се самозатрива лесно.

ами така става като на всички неграмотни цигани им дават шофьоските книжки. По пътищата е апокалипсис, като сложим и лошите пътища и картината е пълна.

Па нашите грамотните не се трепят ли? Апропо циганин на мотор колко често си виждал?

Камион с дърва изгоря на пътя Добрич-Варна, шофьорът се оказа с 2,7 алкохол в кръвт ...е как да се качи трезвен като зане че няма спирачки

Трябват жестоки реформи в МВР, тези не си мърдат з…..е освен ако няма акция за нещо. Трябва да има полиция на възлови места и да контролират. Не може да се разчита на съвестта на гражданите, едни спазват правилата, други не. Но от неспазващите страдат и умират и невинни жертви. За мен е виновна полицията.

Хора, учител съм в гимназия, почти срещу НДК. От години моля, да се поставят 'лежащи полицаи' на пешеходните пътеки, непосредствено до училище. Всяко междучасие тичат деца, да си купят закуска от околните заведения. Страх ме е, въпрос на време, да стане беля! Е, няма чуваемост, не! Служби ли, институции, Закрила на децата, моля!?

а не около училища...тъпа сган ни управлява

Смейте се на щатите вий, наща и тя не е розова.

Те са на същия. Ето 2022 са умрели там близо 42 000 души. Те са около 50 пъти повече от нас, като разделим 40 000 на 50 ето ти 800 у нас.

Умрели на пътя, разбира се.

Шофьора на камиона край Добрич е пиян украинец!!!!! Щом нещо е сторено от украинец, а още повече пиян значи е добро! Ще му конфискуват ли камиона или ги е страх от Магарев и Зеленски?

Проста и бедна азиатска мърша.

Не ти ли стана ясно, че вместо да спъвате рамонтите и пътното строителство, именно те трябва да са приоритет нимер 1, а не Украина и други глупости, защото пътищата на нищо не приличат а АПИ е станала погребална агенция.

като нема контрол и санкции ще е пълно с джигити, алкохолици и наркомани като камикадзеата дано се трепят самосиникално да не вземат чужди животи! Какво начи отказал да духа и кръвна проба? Келембаш у врата и бой!

Настъпва сезона на беенветата

да карам в ужасно време по Тракия особено на кофтито места с 80-90 в дясна лента... изпреварнат ме като спрял... някои , особено тираджии ме подминават с бянса освиркване...

,.."Пиян шофьор на комион с дърва се запали на пътя Добрич-Варна" Горкият, бил е толкова пиян, че се е запалил от някоя искра или някой е пушил в близост Хора, призовавам ви да не пушите в близост до пияни шофьори

наистина порблме и с лошо изпълнение на пътищата, знаците, маркировката... аз в района си ги знам, но дори да си съвестен и внимателен има места дето... и отговорните копелета ги знаят ама файда... нещо като сички знаем кой е черапа... ама се правим че не знаем...

На Ганьо все някой друг му е виновен - правителството, дъжда, слънцестоенето, илюминатите ....но никога той.. И няма абсолютно нищо общо че кара си кара стария неподдържан дрегел със 140-150 при силен дъжд и ....ама абсолютно нищо общо !

Със зимни гуми купени преди 5 год

Нека са 10 години.

И сега камиона с дървата ли го конфискуват, или празен?

И кво тоя глупав се прави на много загрижен той ще оправи и катастрофите както ни оправи и нас ха ха ха

на книжка не е само само въртене на геврека, с ръчката и съединителя... даже вече с автоматиките и от тва няма нужда да го знаеш...

Този участък е много опасен в дъжд и сняг. Как така е с тези обратни наклони. И това се знае от КАТ и пътните специалисти и какво от това. Не е лошо да се правят сбирки за да отчитаме, че се …..

И това се знае от всеки минавал поне веднъж по Тракия ... Но и въпреки това се кара със 150 при дъжд ... Е , какво очаквате други да се получи ???

Това не оправдава бездействието на Държавата и на нейните структури и агенции, които са пряко отговорни! Нещо повече, участъците, които не отговарят нито на проектните напречни наклони, нито на изискванията за безопасност, не са означени и сигнализирани - разчита се, че шофьорите си ги знаят. Отделно, АМ Тракия е пълна със забравени и/или неотстранени временни пътни знаци, останали от ремонти, правени в различни предшестващи години - някой са на повече от 7 години.

Освен с глупав ПР явно "умните" ни министри с друго не се занимават !!!