Сергей Станишев: Злоупотребите с европейски фондове са скандални

Има реален шанс председателят на ЕК да е социалист, заяви президентът на ПЕС

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Злоупотребите с европейски фондове са скандални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липса на видионаблюдения, на запад навсякъде, но сме изтока

Избиратели не го интересува за апартамента, асансьори, къщи, а малкото което получава да не му се взема. Има хора крадливи, мързят ги, не зная и бедни и заможни всички гледа да те измами, а може би ограбени те и честни те вина, нямам отговор, бсп иса властта и затова искаме Станишев да каже как би се прибори с дребните неща, има и честни, но повечето не,

Популярност ли е Сержо - популистЍ за заплати, работни места,

Енп е пред пес, Бойко е по на най от сергейчо.

Хохегерския Съсел коментира злоупотреби! Наглост и цинизъм!!!

Иво христов особен човек ми се видя, два остри камъка брашно не мелят, ето затова и западните държави одобряват на този етап Бойко Методиев Борисов. Не се е родил той.

Станишка, нали знаеш българската поговорка. Кой се смее последен най-добре се смее. Пилци те се броят през май... Успех, въпреки че не съм известен човек иначе

Hitri sa komynistite. Opraviha si jivota, 30 godini padna qko kradene, a sega pobire v bg da mu mislqt.

Mozhe i ne mozhe sa bratq. Po taq logika napravo bez izbori, shto trqbva pari izlishi da se harchat. Doyche vele mi e kaharna statiqta za shloseri, stroiteli.. Ne e Li tvarde zakasnqla. Na komy sa im nuzhni balgarskite diplomi. Kasmet koy imal ne ychil i s parite v sofiq po edin, dva apartamencheta pod naem. Shto mu rtebe da raboti dnes za 500 levceta. Politika ta ne q razbira e, tq e kato balgarskite prostitytki. Vesel i prohladen den.

Те и заменките при теб бяха скандални, ама какво от това....

Да ги спират тия еврофондове че само политиците и бизнесмените намазват и си купуват скъпите коли. А това само дразни народа, няма файда от фондовете.

Тя България е периферията по всичко в Европа

А по твое управление нямаше такива проблеми нали и всичко беше на шест и половина?Сигурно защото еврофондовете ни бяха спрени заради редица неизпълнени обещания и все обща критика за начина ви на управление!Нищо че ваша милост не спираше да се хвали пред журналистите как престъпността е премахната и е едва ли не златен век за България!Докато на неудобните въпроси мълчахте и оставяхте Манолова да ви замазва кашата за пред народа!!! "Те са израз на европейската солидарност към България" Те са какво!?!Мда страшна солидарност е това малка и нищожна част от таксата ни за членството в ЕС да се връща обратно,но само чрез отчет и с кратък срок за изпълнение към ЕП иначе връщай парите!О и да не забравяме,че при управлението ти и това на БСП-то тази солидарност никъде не се виждаше докато не ви изместиха гробарите! "Има реален шанс председателят на ЕК да е социалист" Предвид колко сакат управляващ беше Станишев в България и как заеба собствената си партия за да стане евродепутат,само за да заебе и това за да стане шеф на ПЕС показва как на социалист не трябва да даваш ръководен пост!Да не говорим,че евро социалистите не са по различни и единствената работа която вършат е да казват на другите как да си вършат работа,но според техните виждания! Тъй че ако това стане Титаник още по бързо ще започне да потъва!

Жалко е,че 30 години по-късно още не сме ги отсвирили тези боклуци. Някой в тази държава непрекъснато ги реанимира. Как успяват след всички провали и предателства да накарат който и да е да гласува за тях....Грешка след грешка на избирателите в България водят след себе си Станишев ,Радев ,Нинова и цялото им вампирско БСП. И когато вампирите излазят от гроба и ги качите на власт, изплюскват всичко и след това почваме от начало. Така,че не ми пишете за пенсийй, заплати и на кое място сме, щото виновните са тези който ги избират....

И кой го казва? този на когото му спряха Еврофондовете за корупция. По време на тройната коалиция искаха 50% от стойността на проекта . По-голяма корупция никога не е имало, надминаха тогава и мистър 10%.Нахалници!! Единствения лек е никога на власт иникога червен боклук да не печели изборите!!!

МИ ТО И ПЛОСКИЯ ДАНЪК Е СКАНДАЛЕН....

Най голямата грешка направиха ЕС,като приеха България ,а тя винаги е била комунистическа държавица управлявана от крадливи и некъдърни комунисти.Сяга 30г.по късно нищо не се е променило ,даже точно обратно все по зле става.Тези хиени алчни ще ни затрият за има няма още 30г.

Разграбването на страната се извъши от втори, трети и четвърти ешелон на БКП и хора от ъндърграунда. Това са хората които бяха в БКП не по идеологически а по конюнктурни причини. След падането на комунизма видяха " Солунската митница" и тръгнаха да разграбват де що видят. Първо бяха в СДС и сие, след това се прехвърлиха при царя. Напуснаха царя и се шмугнаха в ГЕРБ, сега чакат Слави Трифонов да направи партия за да се присламчат и към него. Това са хората на властта и прехода. Тези които разграбиха страната и доведоха народа до просешка тояга.

Пишеш глупости, явно свободни съчинения. Изкара тези хора който се прехвърлят вечни. Живях го времето, така че БКП съсдаде мутрите, Локанов раздаде куфарчетата, Жан Виденов и Гечев фалираха държавагта, преди тях Луканов 90 г. Съсдадоха кредитните милионери. Настоятата жена на Станишев беше женена за такъв. Всичко това и още преди ГЕРБ изобщо да съществува. Моля, за история да пишат само тези който я живяха.

Леле, нагъл както винаги. По времето, когато той беше на власт все ни спираха еврофондовете, заради огромна корупция.

има грешка в заглавието! не трябва да е има реален шанс председател ........, а има реална опасност председател да е социалист!

Трябва да повтаряме винаги, че сме най- бедната страна когато се говори за разпределяне на пари и солидарност. Поне нещо да изкараме от този факт инак душманите нарочно го употребяват в контекста, че сме толкова зле, че не заслужаваме нищо освен борба с корупцията. Бедността ни е безспорен факт, а за корупцията може да поспорим щото испанците, италианците и гърците убедително ни водят. Просто трябват числа и ще се види, че не сме най- корумпираните, но на всички им изнася това да се говори и някой да го отнася за всички...

Полулист! Като беше на власт какво НЕ беше скандално?

Разбира са, че са скандални като заменките и всичко останало ....