Реакции: Президентът бил честен, коректен, но и популист

Съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов видя много труден мандат на служебния кабинет поради липсата на мерки за антимонополни действия. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е убеден, че само неговата партия е готова за изборите. ДПС очаква политическият процес постепенно да се нормализира, след като върнат мандата. БСП иска спешни мерки.

Обратно в новината

Коментари - Реакции: Президентът бил честен, коректен, но и популист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костов /и Петър Жотев/ продадоха банковия сектор, затова управлението му беше "успешно" !!!

Партиите са изчерпани като политически субект. Изборите се манипулират от мафията. Не - на партиите и избора с партийни квоти! Не - на партокрацията! Да - на експертните правителства! Да - на референдумите и демокрацията!!!

Иван Костов и Мартин Димитров казват правилните решения и тежко на всички българи ако служебният кабинет не се вслуша в техните предложения.

rado_7_6@

Седерастите и Костов си набиха брутален автогол играейки на практика по бесеапашката свирка. Едно е да имаш идейни различия и да си несъгласен - т'ва е есенцията на Демокрацията. Но когато бесеапаш-поганците (същите които са те омаскарили необратимо) клатят лодката и ти се присъединяваш - втори жълт картон и ВЪН от Парламента.

Герберастите непрекъснато плюеха по Костов и повтаряха че трябвали да оправят нещата на последните 4 (??????) правителства. Случайно пропускайки примерно Виденов и вкарвайки в една кошница СДС и БСП. Това само доста тъпи хора не са го видяли и разбрали.След като СК ги подкрепяше безкористно и даваше добри съвети Гирберастите продължиха да назначават бивши комундето - пример с новия конституционен съдя. Така че тези глупости дето плямпаш малоумно в съзвучие с червенотиквениците показват че трябва да получиш червен картон заедно с герберастите.

До този момент президента се държи най-достойно от цялата управляваща клика.

този мрасник,които продаде "балкан",мелничен комбинат софия и много други печеливши предприятия за да се облагодетелствуват едни мрасници около него като зловещата усмивка софиянски ,бакарджиев надето прелубодеиката и още от т,н, демократи трябва веднаж завинаги да баде изметен от там и да си стои у дома с партииния секретар,да разпродава нивите и да си живеят,че на тоя мрасен циганин и софиянски все жените им имали наследство,те не били крали.как не се засрами тая свиня и всички тия смрадливци около него.братя балгари,не позволяваите костовци,станишевци,царските подлоги.догановите мрасници да влязат отново в парламента.това са тунеяддци,или аз им викам балгароядци.на тая марша костов дащеря му доиде от италия с италиянеца да крадат в бг ,че там на оня не му дават.няма успял човек в родината си да ходи в страна на сапругата си ,там е само да краде.ако сапруга на анастасия 50-номер обуки /мозер беше провесор щеше да си седи в америка,а тои отиде да яде пари от бг народ и до каде стигна ,а .и тоя смрадлив италянец ще отиде там,кадето му е мястото.

Нещастен боклуко. Балкан е вкаран в списъка за изолация от Виденов, заради това че е на загуба. Балкан беше в технически фалит и се очакваше единствено съдебно решение. при това положение Костов се опита да го спаси, като намери стабилен купувач. Обаче на всички търгове нямаше никой сериозен, освен групата на Гад Зееви. Мелничен комбинат София е продаден на търг за 15 млн. долара на 55% от Акциите, какво не ти харесвав случая. Може би това че държавния резерв беше на НУЛА оставен от комундетата? или това че сега се вайкат, че ако резерва паднел под 4 млрд нямало как да се плащат пенсии и да функционира държавата. А как Костов трябва да плаща пенсии при НУЛЕВ Държавен резерв? Кажи бе боклук? Дай някакво решение как да стане това без пари? И кажи къде е кражбата в случая?

Костов е много дипломатичен. Служебното правителство ще има не само ТРУДЕН МАНДАТ. Мандатът му ще бъде отвратително труден, НЕВЪЗМОЖЕН. Който се хване с това, нека си резервира легло в психиатриата.

МЪКА-МЪКА ЗА др.КОСТОФФ.НЯМА ДА ГО ИМА ВЕЧЕ В 42 НС КАКТО И БОЛЕН СМИРНОФФ.

Ако не продадохме Костов и имаше втори мандат, Доган нямаше да тича до Мадрид да се уговаря и доведе царя. Ако Костов имаше втори мандат, сега да сме някъде със Словакия по стандарт. Ама всеки народ си заслужава правителството.

link МНОГО ПРАВИЛНО !!!!!!!!!!!! НЕКА ИЗПИЯТ ГОРЧИВАТА ЧАША ДОКРАЙ - лошото е, че ние сме в кюпа.........

Ако баба ми беше мъжка, дядо ми щеше да бъде баба... На бъгарина най му харесвам акъла, ама оня, дето иде отпосле...

При протестите ми направи впечатление нещо което искам да споделя в вас.От една страта не Волен Сидеров организира протестите на недоволните.От друга страна като гледам исканията им като че ли се припокриват с програмата на Атака.Изглежда че Волен когото често го изкарват болен фактически е бил нещо като пророк.Не че е кой знае какво пророчество да знаеш какво е нужно на обикновенните хора.И все пак само той го казваше.Тъй като тука вече се говори за цялостна промяна на посоката която следваме от 23 год и която ни доведе до катастрофа не е ли по добре тоя път да повярваме и послушаме Сидеров.

Ако ще слушам брътвежите на несъстоятелния Болен по-добре да се гръмна веднага.

най-омразен е тоя изрод Гея, пак ще прави откомврийска революция, дори руските му господари се смеят на пролетарските му дивотии, а те просто си искат парите

Единственият политик, който не говори общи приказки.

Къде е Надка ???

А КАКВИ ПРИКАЗКИ ГОВОРИ АКО НЕ ОБЩИ,ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ

Дава предложения непрекъснато, още през 2009 каза, че правителството защитава монополите и това ще му изиграе лоша шега. Погледни какво прави ББ - прави това което Костов повтаря от 2001 г. за инфраструктурата, като важно условие за бизнеса, амо ББ сато това е разбрал. Костов натискаше за втори мост на Дунав и то точно с мисълта, че така ще съживи северозападна България. Моста при Костов щеше да е готов преди 5-6 години. При нулев държавен резерв и почти никакви постъпления от данъци, Костов направи най-високите виадукти на Балаканите и тунелите на магистрала Хемус. Надупчена и непроходима Бългаия беше изцяло закърпена и стана проходима точно при него.

Този КЪРЛЕЖ-Костов няма ли най-после да се махне?? С "дружинната" Михайлова вече мухлясаха в Парламента!! Разпродаде строеното от бащите ни - щерка му държи Девин и горите/делкат си ги с Доган/ в околноста. Не искам да го гледам никаде в Б-я!! А той "милият" пак се гласи за Парламента?? Стига толкова- прокуратурата чака да ти падне имунитета!! Ние също!!

Ти си кърлеж, бе боклук! Коя дъщеря на Костов притежава Девин? Едната е в чужбина, където е омъжена, а другата е управител на бизнесцетър в София. Сигурно има някоя трета за която само ти знаеш. 80% от строеното от бащите ни се продаде чрез масовата привтизация. А знаеш ли боклуко, кой направи приватизационните фондове и определи предприятията за приватизиране през 1995 и 1996 г.

НА КОГО ЩЕ Е ТРУДНО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЛИ .А КАКВО ДА КАЖЕМ НИЕ ЧЕ ОТ ТРУДНОСТИ ЕДВА ДИШАМЕ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ

Костовизмът като паразит на съзнанието отдавна е заприличал на комунизма. Костовизмут се появи някъде към края на втората година от упправлениет му. Това беше шизофренията на клакьори, които не гледаха какви бъркотии , проблеми и национални продажни предателства създава Костов и власста му, а само го славословеха - и за Балкан и за Кремиковци и за Корабостроителния. Та хване ли костовският паразит съзнанието на някой човек - отърване няма. Значи че - няма бивш убиец, бившо ченге, бивш комунист и бивш костовист :)))))

Амбриаж, я земи и прасни. Малоумен нагъл лъжец

XТи тези благи думи от коя камбанария ги рече: от камбанарията на комунизма, костивизма или на ченгеджийницата? Подозирам, че това е една и съща камбанарищ! :)

И кои ги въведе тези заплати от по 3000 лева ,Царя, Станишев,Доган и Боико Борисов ,а не КОСТОВ,които съкрати администрацията ,а тези пак си я натрупаха ,ама не само това ,вижте в чии ръце са всички монополи пак около тези изброените ,/царя, доган станишев първанОв и боико/ а не в ръцете на костов.ама мисленето е трудна работа май!

А може ли да ми посочиш друг човек в света продал една национална авиокомпания за жълти стотинки.А Кремиковци.А безброй други.Тук не трябва да става въпрос за виновен или не.Тук става на въпрос за това на какъв вид смърт да бъдат осъдени и той и още много други подобни.

link МНОГО ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ - НИЩО НЕ Е БИЛО ПЕЧЕЛИВШО В ТАЯ СТРАНА - ПРОИЗВЕЖДАХМЕ БОКЛУЦИ И СИ ГИ МЕНКАХМЕ С РУСКИТЕ БОКЛУЦИ АМА СЕГА НЯМА КОЙ ДА НИ ГИ КУПУВА...... ИДИ СИ КУПИ РУСКИ ТЕЛЕВИЗОР АМА НЕ ... ЩЕ СИ КУПИШ ОТ ГНИЛИТЕ КАПИТАЛИСТИ НАЛИ....... ЗНАМ ЗАВОД ЗА ПОРЦЕЛАН БЕШЕ КУПЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКА И ТО ОТ КОМСОМОЛЕЦА КИРИЛ ДОБРЕВ И ПОСЛЕ РАЗПРОДАДЕН КАТО СТАРО ЖЕЛЯЗО ........

И кои ги въведе тези заплати от по 3000 лева ,Царя, Станишев,Доган и Боико Борисов ,а не КОСТОВ,които съкрати администрацията ,а тези пак си я натрупаха ,ама не само това ,вижте в чии ръце са всички монополи пак около тези изброените ,/царя, доган станишев първанОв и боико/ а не в ръцете на костов.ама мисленето е трудна работа май!

link ТИЯ КОМУНИСТИ СА ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ, ЧЕ НЕ СИ СТРУВА ДА ИМ СЕ ГОВОРИ КАЗВАТ ИМ И ТО НЕ Е ЛЪЖА, ЧЕ ЖЕНИТЕ НА СТАНИШКО, ДОГАН И ДР. "ОТГОВОРНИ ДРУГАРИ" СА В БОРДА НА ЧЕЗ И ПАК КОСТОВ ВИНОВЕН....... 12 ГОДИНИ НЕ Е НА ВЛАСТ И ПАК ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ - ТИПИЧНО ЗА ГЛУПАЦИТЕ, НЕ ТЪРПЯТ УМНИТЕ ...

Да си спомним за бга Балкан... Този е за затвора. Едва ли има и 3ма избиратели, недоумвам какво ми го размяткват само. Накъдето се обърнеш- все черния...

Ами да си спомним бе, боклук! БГА Балкан се балонсова стойност от МИНУС 150 млн. лева. Три пъти ипотекиран и тотална разграбен от червените, отгоре на това вкаран в списъка с излоция на Виденов, и в процедура на фалит. Костов направи опит да го спаси.

'найш ли колко лесно се изкарва една държавна печеливша фирма на балансова загуба? Виждал съм с очите си! Че и паралелна фалшификация на резултати от проверка от м-вото ... Знаеш ли колко лесно се взема заем от банка и се записва дълга на държавна фирма. И това съм го виждал. Спри с тия лозунги за "спасяване" на държавни предприятия, които не са на загуба.

Всички манипулатори пропускат,че "Балкан" беше продаден с натрупаните милиони загуби. Загубата на "Бългериън еър" която вече е на Химимпорт към края на 2011 беше 65 млн лева. Ако беше още държавна щеше вече да сме направили още една финансова бездна като АЕЦ Белене. Като нямаме държавна авиолиния нима няма с какво да се лети от България? Важното е че не покриваме тези загуби от нашите джобове.Ама мисленето е трудна работа.

Точно милионите загуба обикновено са от заем, който е извън предприятието но му се пише на сметката. От този заем се правят офшорки. А горкото предприятие се дава на съответния Гад, който да го разпродаде.... Резултатът: 1. Ликвидирано държавно предприятие. 2. Новопоявилата се ченгеджийска офшорка с активи равни на дълга на ликвидираното държавно предприятие минус комисионните на съответните "държавници". 3. Заетите от разпродаденото държавно предприятие отиват в армията на безработните.... това нещо от 1 до 3 умножено по поне 1500 предприятия дава картинката на деиндустриализацията....

ГОЛЯМА НОВИНА.ЩЯЛО ДА ИМ БИЛО ТРУДНО.ТРУДНОТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПРЕЗ ВАШИЯ МАНДАТ Г-Н КОСТОВ.СЕГА ВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ЗАБАТАЧЕНО.ЗАЩОТО ВСИЧКИ КАТО ВАС КОИТО ЛЪЖЕХА ЧЕ СЕ ПРАВИ ПРЕХОД СИ МИСЛЕХА ЧЕ СЕГА ВИ СЕ Е ПАДНАЛО.СМЕТКА ЩЕ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА НА ВСИЧКИ КОИТО СИ ВЪРТЯХТЕ ДОСЕГА СИНДЖИРЧЕТО И НЕХАЙНО СИ ПОДСВИРКВАХТЕ.

Президента вече каза "Къш!" на птичето, което му кацна на рамото. Такова птиче кацна и на рамото на Сидеров - а, да видим той какво ще направи... ПП.Не бягам от позицията "Без стари муцуни!"

КОМУНИСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ - ТЕ СИ ГО КАЗАХА ... НЯМА КАК СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ДА НАМЕРЯТ НАЧИН ДА СЕ СПРАВЯТ.... БСП 3 ПЪТИ НИ ВКАРВАТ В КРИЗИ /ЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ, ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ/....... 2 ПЪТИ КОСТОВ НИ ВАДИ ОТ ЯМАТА.... ТАКА, ЧЕ КОЛКОТО И ДА НЕ НЕ ВИ СЕ ИСКА КОСТОВ Е ИЗХОДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха ха, костов бил изхода. Алооо не сме толкова късопаметни и добре помним "ваденето" ни от изкуствено създадента криза при Жан Виденов. Само за лаиците тогава беше криза, за финансистите това си беше чиста икономическа спекула довела до социално напрежение:) Но откъде ще го знаеш, нали си костовист и той за теб е бог, а щом костов за теб е бог значи си абсолютен невежа! :)

Айде без лъжливи мантри. НСИ си го казва загуби на предприятията 580 млн. долара за 1996 г. Това няма нищо общо със спекула. Виденов каза на фалиращите предприятия да не плащат борчовете и така фалира и банките. Заради производството на огромна загуба и резерна изчезна и стана НУЛА. За да спасява положението Видено продаде зърното и държавните резерви и останахме без нищо, боклуко.

Каква криза те гони-син терикат .Имаше криза при Виденов след това имаше вьзход,сега има криза при Борисов.

link ЕТО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ В ТОВА СЪСТОЯНИЕ !!!!!!! А ДА ВИДИМ Р.ОВЧ., СТАНИШКО, ПЪРВАНОВ, КОЙТО ЗНАЕ САМО ДА ОТСТРЕЛВА ЗАЩИТЕНИ ЖИВОТНИ - КАК ЩЕ НИ ИЗВАДЯТ ОТ ТАМ КЪДЕТО НИ ВКАРАХА... ТО ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ А НЕ СТРЕЛБА..............

мдаа Пак ли Костов ви е виновен Един Надут Балон Доведе държавата до такава каша оф да се смеш ли да плачеш ли:)

Хороскоп-прогноза на Ванчо - Цръниот за 2013г. - в началото на годината през първите три месеца очаквайте премени на работното място. Към средата на годината се гответе за провал от професионално естество, който ще доведе до предвидими последици- като народен съд например. Към края на годината ще започне нов период в живота ви, който ще е еднообразен в следващите 20-30 години- може би затвор, а при по-благосклонно положение на звездите лагер сред природата.:)))))))))

Чудесен хороскоп, авторът е допуснал само една малка грешка, това е хороскопът на целият парламент.

...и ква толкова сравнителна степен търсиш...нагъл..по-нагъл..най-нагъл...иван костов

Амбриаж, малоумните ти изцепки нищо не струват

Я, започнаха да се появяват минуси. Явно Черния е извадил малко от крадените пари, та да плаща на няколко човека за коментари в нета. Хитряга си Гаргамел, ама този път няма да те огрее. Бита карта си.

Смешно е, когато амбриажи изпълняващи препоръките на Кутев за безобразно плюене, говорят за заплащане. Всъщност те нямат друга представа за нещата освен нази на типичните червени подлеци.

За твое сведение всички политици са крали от моето канче! Затова аз си го гледам него и искам да им се потърси сметка! И няма как да се оправя като на всички се замразяват заплатите, докато на държавните служители се вдигат, а собствените си ги правим от 3000лв на 7000лв! Парите за продадените не безценица предприятия и вдигане на заплати на държавни служители да не идват от техния джоб? НЕ! Ти ходи де се обесиш!

Напълно си прав.Но позволи ми една малка корекция.Има и един политик който не е крал.Казва се Волен Сидеров.Познаваш ли го.Добре.Прочети тогава и програмата на Атака и ако нещо не ти хареса накъсай я и я хвърли в очите му.Но едва ли ще го направиш просто защото програмата е много добра.

Бесен, на Волен му плащат директно от руското посолство с пари на Газпром, Росатом и Лукойл, които също са откраднати от твоето канче.

и кои ги въведе тези заплати от по 3000 лева ,Царя, Станишев,доган и Боико Борисов ,а не КОСТОВ,които съкрати администрацията а тези пак си я натрупаха ,ама не само това ,вижте в чии ръце са всички монополи пак около тези изброените ,/царя доган станишев първанв и боико/ а не в ръцете на костов.ама мисленето е трудна работа май!

Тъпак. 80% са приватизирани чрез масовата приватизация в Приватизационните фондове. Помниш ли кой ги създаде и кой определи предприятията за масова приватизация през 1995 и 1996 г.

Трудно ще е не управлението на служебното правителство, а саботирането му от мафията. Ако мафията го подпомага, протестите ще продължават лавинообразно. Номерът беше, след Жанвиденовата зима, да свърши и четиригодишната Бойкоборисова зима. Да дойде Българската - Софийската ПРОЛЕТ и най сетне да изгрее СЛЪНЦЕТО НА СВОБОДАТА и в БЪЛГАРИЯ.

И този не разбира, че хората не искат нито една мутра от т-нар- преход. Явно го играе спец по яхване на вълната и прави невероятни номера, само и само пак да се възкачи на крилете на народното недоволство. Аре беж у Драгалевци и не се появявай повече, крадец нагъл.

Човеко сутринта си каза че това не важело за него. Смятай колко се е самозабравил. Като слезе от власт една година мълча като пукел, ама сега като видя, че никой не му потърси сметка, не може му затвориш устата.

Толкова е нагъл, че не мога да намеря сравнителната степен, която би му подхождала най-много. Но е хитрец. Всичко, което говори, го говори така, че все едно казва - аз, ако съм, ще ви оправя. А народът нали има нужда от идол, колко му е да се подлъже пак.

Отсега знам, че всички пенсионери ще гласуват за него. Перфектна реформа от 2000 г., перфектна формула за изчисляване на ТРУДОВИЯ принос на всеки работил. Нещастник. Сметна, че всички пенсионери, които са се трудили за тази страна са комунисти и ги набута в калта. Ето това е национално-отговорен лидер.

И кой е сменил формулата бе боклук. Това е формула по която се смята в цял свят.

Ама и черния ваньо едно изказване направи! Трудно ще е на всеки, който не иска да краде, а да работи за България и Българския народ!

Ей писна ми от този. Но явно свършиха парите и тоя сега като нестрес рие. Сидеров сутринта беше много прав. И за мен Костов е за затвора, а не за сутришните блокове. Аз съм на мнение, че докато не почнат да влизат политиците в затвора, като се почне от Костов, няма да се оправим!

Не съм бил и не съм привърженик на Костов. Но в момента това е политикът, който се държи най-адекватно, ясно отчита ситуацията и рисковете в държавата. За разлика от всички останали популисти, начело с Президента.

Разбира се че на Иван Костов му е ясно как да излезем от кризата.Нали той е един от тия които ни вкараха там.,

Не не е! След него БВП нарастна 4 пъти и последните години замря.. растежа.... щото само толкова се кара по инерция. Докато не почне някой да бута и да даде засилка, както Костов направи преди 12 г. и с която ни отдалечи много от пропаста.

"Тъпоъгълен" квадрат сте г-не/жо. С този хаос в мисленето, най-много да спрете при контакта с първия уличен стоманобетонен стълб. Бъдете здрави до срещата.

К'во иска да каже ванката, че само луд може да състави сега правителство? Затова ли болния лидер така се натиска да управлява?