Станишев пита своите за топла връзка със Сретен Йосич

Сергей Станишев, лидер на БСП и президент на ПЕС, заяви в интервю пред радио К2, че ще пита Кирил Добрев и Младен Червеняков за връзките им със Сретен Йосич.

Обратно в новината

Коментари - Станишев пита своите за топла връзка със Сретен Йосич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЗИ ПАРТИЯ ВИНАГИ Е ИМАЛА ГРУПИ ОТ УБИЙЦИ, КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ... ТАКАВА ИМ Е ИДИОТСКАТА ИДЕОЛОГИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ. ТЕ ОТКРОВЕНО СМЯТАТ, ЧЕ МОГАТ ДА КРАДАТ И ДА УБИВАТ "В ИМЕТО НА НАРОДА", АМА ПО ТЯХНА ПРЕЦЕНКА. АМА ПОСЛЕ КРАДЕНОТО НЕ ГО ДЕЛЯТ С НАРОДА, А СИ ГО ЛАПАТ САМИ. ПИТАЙТЕ СТАНИШЕВ КОЛКО ХОРА Е ИЗБИЛА БАЩА МУ! ИЛИ КИРЕТО ДОБРЕВ КЪДЕ МЪКНЕШЕ ЧАНТИ С ПО 200 000 ДОЛАРА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА...

Кого от "младите в БСП" бяха сбарали с пълна догоре чанта с недекларирана валута, на Калотина, преди десетина години? Май нещата се "връзват".

22 години Цирк!о ли вече никой не им вярва!?

нека натоварим всички комунета на шлепове,с които да ги пратим в дълбоки води,където да ги потопим... така Родината ще пребъде...

Да не забравиш Б.Борисов, Цв.Цветанов, Ц.Цачева, А, Иванов и още хиляди активисти на ГЕРБ на шлеповете, за които копнееш! Те са също били активни комуняги по времето на Соца!

asen

Той ще ги пита, те ще му отговорят и работата ще си продължи. За всички е ясно, че Челвеняков е алкохолик, Добрев ганкстер, а Станишев мишок без един ден трудов стаж и с единствена мисъл в мишата си чутура, как да остане начело на мафиятя БСП.

словесната логорея на червеня песоглавец винаги е една и саща: преливане от пусто в празно, лажи, манипулации, демагогя. бандицката партя винаги си е служила с тези средства както и с насиля, кражби, убииства, тероризам.много наивни и прости хора у нас са "зарибени"и зомбирани от червените разбоиници. затова те продалжават да доят и стрижат овчето стадо у нас. пална забрана и инкриминиране на разбоиническата формаця бсп. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

simeon

Нашия както винаги,ни чул ни видял!!Защо не попита ДОБРЕВ БУРСУКА когато го хванаха на границата? Цялата ви партия е мафиотска другарю СТАНИШЕВ, помня я от 1947г. когато ни правеха насила ЧАВДАРЧЕТА.

аззз

ОХ ЛЕЛЕ СТАНИШКО МИШКО СТЯГА КУФАРИТЕ ЗА СИБИР МОЙТО МЧЕ...